AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

USB HUB / SPLITTER / DOCK

Stort udvalg af USB hubs i alle prisklasser, med USB-C, USB 3.0 og meget andet. Fra de helt billige modeller der er lette at have med i tasken, til professionelle løsninger. SE MERE icon

USB hub / splitter / dock USB hub / splitter / dock icon

Uanset hvilket formål eller krav du har, finder du en USB hub i vores udvalg, til netop dit behov. Vi har mange forskellige modeller af USB hubs, som kan bruges til både computere, tablets og mange andre enheder.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR USB ADAPTER OG KONVERTER

MERE INFO OM USB HUB / SPLITTER / DOCK

Hvad er en USB 3.0 hub?

En USB hub går i alt sin enkelthed ud på at du igennem én enkelt USB port på din computer, får adgang til to eller flere. Typisk vil de små USB hubs tilbyde dig tre USB porte eller mere, således at du let og ubesværet får adgang til at forbinde flere enheder til din computer.

I en USB HUB vil der som udgangspunkt altid være en form for chipset, som sørger for at dele USB signalet i din USB hub, så at der ikke opstår flaskehalse og forsinkelser på signalet, når flere enheder skal kommunikere samtidig.

De fleste USB hubs i den billigere ende af prisskalaen gør brug af et normalt USB-A stik, som ofte også er af USB 2.0 standarden. I de lidt dyrere modeller kan du finde USB-C stik, også kaldet for en USB-C hub.

En USB-C hub vil som oftest være med USB 3.1 standarden, som tillader mere båndbredde og data igennem hubben. Hvis du bruger lager enheder såsom en ekstern harddisk, skal der store mængder data igennem.


Kan jeg få en USB hub med strømforsyning?

Der findes mange forskellige USB hubs til mange forskellige formål. Hvis du har USB enheder der bruger meget strøm, kan det være en fordel at vælge en USB hub med strømforsyning, for at sikre at de tilsluttede enheder får nok strøm leveret.

En USB hub med strømforsyning er som oftest dyrere end traditionelle USB hubs. Dette skyldes naturligvis at du får en inkluderet strømforsyning så din hub kan levere den ekstra strøm de tilsluttede enheder og USB stik måtte have brug for.

Vælger du en USB hub med strømforsyning, vil denne i nogle tilfælde også kunde give din smartphone og andre tilsluttede enheder opladning, selv når computeren ikke er tændt.


Findes der USB hubs med andre funktioner end blot USB?

Mange nyere computere er i dag så tynde at der fysisk ikke er plads til simple porte, såsom RJ45 til netværk og lignende. Er dette tilfældet med din computer, kan det være en fordel at vælge en USB hub med indbygget RJ45 (LAN-stik).

Udover de ekstra USB porte, vil du så også få mulighed for at forbinde din computer kablet til netværket, direkte igennem din USB hub. Disse USB hubs er ofte de mest populære, på grund af denne ekstra funktion, og at pris skiltet stadig er ret lavt, sammenlignet med de muligheder du får.

4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket