AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

SATA KABEL

Kabler og adaptere Serial-ATA (SATA / eSATA) teknologien, som benyttes for tilslutning af SATA harddiske, optiske drev osv. i en computer. SE MERE icon

SATA kabel SATA kabel icon

Stort udvalg i SATA og eSATA kabler, adaptere og konvertere.

Vi fører primært de seneste version af SATA standarden, dvs. SATA 600 og opefter (SATA 3.0 og 3.2), dog med undtagelse af kabeltyper som kun kan fås i de ældre SATA 300 / 2.0 standard, f.eks. som adapterkabler til andre standarder. Stiktyperne i SATA standarden er den samme, men kabeltyperne er specificeret og testet til at overholde de respektive standarder.

eSATA er Serial ATA kabler beregnet for tilslutning af eksternt udstyr, f.eks. en ekstern harddisk.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR PC OG SERVER KABLER

MERE INFO OM SATA KABEL

SATA vs. ATA


SATA står for Serial ATA, hvor ATA kommer fra den oprindelige tidligere AT Attachement, også under det senere navn PATA (Parallel ATA) eller IDE, som var den oprindelige måde at koble enheder, så som harddiske og optiske drev til internt i en PC / computer.

Den store forskel består i at den oprindelige ATA standard (og senere Ultra-ATA) er en parallel dataforbindelse med 40 lederers kabel, hvor den nye SATA standard er en seriel forbindelse med meget færre ledere. Dvs. simplere kabelføring og naturligvis en mere moderne og hurtigere overførselstype. Udvalg af ATA/IDE kabler findes her.

SATA versioner


SATA er herfra viderudviklet igennem mange år, fra starten med SATA 1.0 (SATA 150), som understøttede overførsler på op til 1.5 Gbps eller 150 MB pr. sekund.

Efterhånden er der både kommet en version 2.0 med hastigheder på op til 3 Gpbs (300 MB/sek.) og SATA 3.0 med 6 Gbps (600 MB/sek.), hvor sidstnævte er den mest aktuelle og udbredte i nyere computere. Der findes også en version 3.2 som understøtter hastigheder på op til 16 Gbps eller 1,97 GB pr. sek!

Fælles for S-SATA versionerne er naturligvis at stiktypen er den samme og de nye standarder er bagudkompatibel med de ældre revisioner af SATA. Selve kablet er naturligvis løbende udvilket og tilpasset kvalitetsmæssigt til de nyeste standarder, så her er det relevant at vælge den rigtige type.

Læs mere om SATA standarden hos Wikipedia
4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket