AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
PRÆSENTATION OG KONFERENCE Drilldown arrow icon PROFESSIONEL LYD Drilldown arrow icon INFRASTRUKTUR, KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICE OG INSTALLATION Drilldown arrow icon

ATLONA – AV signal distribution

Forbedre din AV-infrastruktur med Atlona, som tilbyder professionelle signalomskiftnings- og distributionsprodukter af høj kvalitet, den nyeste teknologi og en lang garanti. SE MERE icon

Atlona Atlona icon

Atlona er en anerkendt producent af AV switching- og distributionsløsninger, konvertere, trådløse systemer, matrix switches, forlængersystemer over HDBaseT, testudstyr mm. Firmaet er drevet af passionen for at kunne levere de bedste produkter indenfor hver sin kategori.

Hos AV-Connection sikrer du dig altid en professionel rådgivning, når det gælder lyd og billede løsninger til mødelokale, klasseværelse, auditorie, museum og meget mere. Vi har ATLONA som en af vores faste partnere der leverer højt ydende og professionelle løsninger, hver gang!

Atlona matrix switch

Atlona AV-Solution


OMEGA Serien - AV til den moderne arbejdsplads og møderum. OMEGA serien er hele familien for Switching, forlængelse og video distribution som er designet til fremtidens møderum, klasselokaler mm.
OMEGA Serien sikre dig en nem måde at tilslutte dine enheder med universal AV-tilslutning - HDMI, USB-C, Dislayport, så du er garanteret at dit møde eller din fremvisning går som smurt. OMEGA serien kan bruges sammen med SKYPE, TEAMS, ZOOM, CISCO, GoTOMEET og flere. Med en smart hub har du mulighed for at tilslutte PC, kamera, soundbar og høretelefoner. Den simple og brugervenlige betjening giver dig Plug n' Play uden at skulle trykke på en knap. Serien tilbyder også indbygget automatisering - blandt andet med automatisk switching, skærmstyring og meget mere.
Atlona AV-solutions

ATLONA Solutions - AV over IP


Atlona OmniStream™er en fleksibel, skalerbar og omkostningseffektiv AV-distributionsplatform til mødelokaler, små til mellemstore kontorbygninger, restauranter, detailvirksomheder, virksomheder og endda kollegie eller virksomhed. Atlona OmniStream™ leverer ydeevne og pålidelighed ved traditionel AV-distribution plus ubegrænset skalerbarhed og omkostningseffektivitet ved integration over datanetværk.
Enkel at integrere
Atlona OmniStream™ AV over IP-platformen er bemærkelsesværdig enkel at opsætte og administrere - hvad enten det er til et lille mødelokale eller et helt universitet. En intuitiv, kraftfuld netværksressource med en webbaseret GUI giver dig mulighed for at konfigurere virtuel AV-routing over netværket - lige så let som at oprette en traditionel AV-matrix switcher. Efter integration er det nemt at administrere dine OmniStream-systemer med automatisk overvågning, centraliseret firmwareopdatering og meget mere.

Hurtig netværksskiftkonfiguration
Ud over den nemme opsætning af AV-routing kan Atlona OmniStream™ hurtigt integreres med mange populære, brancheførende administrerede netværksafbrydere fra Cisco, Pakedge og andre. Upload blot en Atlona Certified Switch-konfigurationsfil til din netværksafbryder, og undgå den kedelige proces at køre gennem opsætningsmenuer og indstillinger.

10 ÅRS GARANTI

Alle Atlona produkter er i højeste kvalitet og der ydes derfor 10 års garanti på alle produkter. AV-Connection er autoriseret Atlona forhandler og installatør, og benytter Atlona til professionelle AV-installationer.

- Læs meget mere om ATLONAS GARANTI (ENGELSK).

Vi kan levere samtlige produkter fra Atlonas store produktprogram, dog er varerne ikke individuelt vist i webshoppen, da de oftest benyttes i komplette AV løsninger og installationer. Vores professionelle afdeling har mange års erfaring som sikre dig som kunde den rigtige løsning når det helt rigtige udstyr skal give jer en tryghed, mange år frem.


Kontakt AV-Connection for tilbud på professionelle løsninger.
Telefon 7442 1079 eller via e-mail [email protected]Atlona 10 år

ANDRE KATEGORIER FOR PRO AV

Ampetronic Artnovion Atlona AVer Biamp BOSE Pro Chief D-Link Easy-Connect
Elite Screens Epson INOGENI JBL Pro JMV Cables Klick & Show LAB.Gruppen Lanview LG
LISTEN Monacor NEC Neutrik Optoma Projecta Q Acoustics Radial Sennheiser
Shure SONY Spottune Stageline TiGHT AV Ubiquiti Vivolink Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket