AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
OPHÆNG, BESLAG OG STANDERE Drilldown arrow icon TV- OG AV-MØBLER Drilldown arrow icon AKUSTIK LØSNINGER Drilldown arrow icon
 

TV OPHÆNG OG VÆGBESLAG – FLADSKÆRMS BESLAG

Kæmpe udvalg af kvalitets TV-vægbeslag og -ophæng til lave priser. Alt i beslag og ophæng til LCD, LED, QLED og OLED fladskærms-TV og monitorer.


Med fladskærms-TV-ophæng og beslag fra Vogels, Vivolink og Goobay, kan praktisk talt alle LCD, LED, OLED og plasma-TV samt monitorer hænges op på væggen enkelt og sikkert.

Problemer med at finde det rette beslag? - Så prøv vores smarte TV BESLAG GUIDE

TV OPHÆNG EFTER SKÆRMSTØRRELSE

19 – 42 tommer TV
19 – 42 tommer TV
42 –  65 tommer TV
42 – 65 tommer TV
65 – 102 tommer TV
65 – 102 tommer TV
 

TV OPHÆNG EFTER FUNKTION

Fladt TV beslag
Fladt TV beslag
Fladt vip-bart TV beslag
Fladt vip-bart TV beslag
TV beslag med drejeled
TV beslag med drejeled
Motoriseret TV beslag
Motoriseret TV beslag
TV loftsbeslag
TV loftsbeslag
TV Gulvstander
TV Gulvstander
Tyverisikret vægbeslag
Tyverisikret vægbeslag
Tilbehør til TV beslag
Tilbehør til TV beslag
Vogels TV beslag
Vogels TV beslag
 

LÆS MERE OM TV OPHÆNG OG VÆGBESLAG – FLADSKÆRMS BESLAG

TV Beslag guide

TV ophæng hos AV-Connection

Hos AV-Connection forhandler vi et kæmpe udvalg af TV-ophæng og vægbeslag. De fleste er fra hollandske Vogels, der er specialister i at lave beslag og ophæng til fjernsyn, højttalere og meget andet i meget høj kvalitet.

Et Vogels TV-beslag findes i mange udgaver. Både fra de helt simple, til modeller der kan bære over 50 KG, og de mere fleksible ophæng, der både kan drejes og har tilt, nogle har endda integreret motor. På den måde kan du få et behageligt udsyn til din fladskærm fra alle ønskede vinkler i rummet helt ubesværet.

Fælles for alle ophæng fra Vogels er, at de har et stilfuldt design og er fremstillet i materialer af høj kvalitet. Desuden kommer alle med en letforståelig vejledning, således at du let kan montere dit fladskærms TV. Vogels har tilmed 10 års garanti på deres produkter, hvilket giver en klar ide om kvaliteten på deres varer.


Hvilket TV-ophæng eller beslag til dit fladskærms TV?

Det spørgsmål besvarer du bedst, hvis du ved hvilket TV, du skal hænge op, og hvor det skal hænge. Du skal vide, hvor stort din fladskærm er i tommer, hvor meget det vejer, og hvad TV-ophænget skal kunne.

Skal dit fladskærms TV hænge fast samme sted hele tiden? Skal det kunne vippe? Skal det kunne dreje? Skal det begge dele, og skal det kunne gøres med et tryk på din smartphone via en applikation?

Når du ved det, kan du begynde at se på de forskellige produkter, der opfylder dine krav og behov til TV-ophænget og foretage dit køb.


Fladt TV ophæng

Skal dit TV hænge samme sted altid, kan du nøjes med et simpelt ophæng, der ikke kan bevæge sig hverken frem, tilbage eller fra side til side. Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder et ophæng, der passer til størrelsen og vægten af dit TV, så det kan bære vægten uden at gøre skade på TV eller væg. Jo tyndere beslaget er, jo tættere kan du få dit TV op ad væggen. Du skal dog være opmærksom på, at ledningerne skal kunne stikke ud af fladskærms TV'et, og hvis fladskærms TV'et er for tæt på væggen, kan ledningerne få det til at hænge skævt på væggen, eller de kan tage skade.


TV ophæng med tilt

Hvis din skærm hænger højt, kan det være en god idé at vælge et ophæng, der kan vippe, også kaldet for tilt. Det ser vi tit folk vælger at gøre, hvis de hænger deres TV i enten soveværelset eller i køkkenet. Der hænger skærmene typisk højt oppe, og hvis du ligger i sengen og ser TV, er det praktisk med en skærm, der hænger lidt højere, end hvis du sidder og ser på den ligesom i din stue. Du kan også vælge at montere TV’et oppe i loftet med et loftbeslag i stedet for på væggen.


TV ophæng med dreje funktion

Ønsker du at justere din fladskærms position yderligere, kan du vælge et vægophæng med enten et drejeled, to drejeled eller hele tre drejeled. Et TV-ophæng med et enkelt drejeled kan dreje TV'et til den ene og den anden side.

Et vægophæng med dobbelt drejeled kan dreje op til 60° til hver side, samt 20° fremad. På den måde kan du indstille TV'et til at hænge helt op ad væggen, når du ikke bruger det, mens du kan få den bedst mulige vinkel fra din position, når du skal se TV. Et vægophæng med dobbeltled er særligt brugbart, hvis dit TV skal hænge lige ud fra væggen inde fra et hjørne.

Hvis du vil have maksimal fleksibilitet, skal du vælge et TV-ophæng med tre drejeled. Så kan du dreje dit TV helt ubesværet op til 180° samt vippe det 20° og undgå refleksioner fra sollys. Det er især smart at vælge et ophæng der kan dette, hvis du har et kombineret køkkenalrum og stue, og du vil se TV fra køkkenet. Peger TV'et normalt mod sofaen, men køkkenet ligger 90° til højre, er det ingen sag at vende og vippe TV'et, så det passer til der, hvor du står.


TV ophæng med motor

Hvis du vil have hele pakken i forhold til mobilitet, skal du vælge et motoriseret vægophæng til din fladskærm. Du kan enten manuelt - via en applikation - justere TV'et som du vil, eller indstille det til at køre ud i en bestemt position, når du tænder det. Hvis din sofa ikke står vinkelret med din væg, kan det give mening at forudindstille ophænget til en bestemt vinkel for den mest optimale løsning i rummet.


Kæmpe udvalg af TV ophæng

Vi har et hav af forskellige TV ophæng og vægbeslag til TV i vores sortiment, og altid på lager til omgående og hurtig levering, hvad end du bestiller fredag, lørdag eller søndag (pakker bestilt søndag, sendes først ud mandag).

Med et moderne fladskærms TV, er det vigtigt at få det korrekte TV vægbeslag, for at din nye investering kan monteres sikkert og korrekt på væggen i dit hjem.

Ofte kan det store udvalg af TV ophæng og vægbeslag godt virke en anelse skræmmende, da der er mange begreber og tekniske termer, man skal have styr på, for at få det ophæng der passer bedst på sit fjernsyn, hvad end det skal hænge i stuen, soveværelset, køkkenet, eller noget fjerde.


Hvad er VESA standarden?

Heldigvis er der lavet en standard, som både følges af TV producenterne, samt dem der laver TV ophæng - kaldet VESA. Dette er en fælles betegnelse for hvordan monteringshullerne bag på dit TV er, som jo naturligvis skal passe overens med hullerne på det ophæng du vælger at købe til din fladskærm.

VESA standarden kan oversættes direkte til millimeter, hvor et eksempel på et VESA mål kan være 400 x 400. Dette betyder at afstanden vertikalt mellem hullerne er 400 millimeter, og det samme gør sig gældende på den horisontale led. På specifikationerne til en fladskærm, vil du kunne se disse VESA mål listet op, således det er forholdsvis let at finde den model der passer.


Vægbeslag til TV - hvad kræves der?

Inden du går i gang med at hænge dit TV-vægbeslag op, er det vigtigt, at du har styr på værktøjet og de hjælpemidler du ellers har brug for til at hænge ophænget på væggen sikkert og korrekt.

Ofte vil manualen der følger med vægbeslaget, angive hvilket værktøj du skal bruge. Dog er det en god idé at have følgende klar:

• Både stjerne- og flade skruetrækkere

• Blyant

• Boremaskine - evt. også en beton- eller slagboremaskine

• Vaterpas (inkluderet ved nogle vægbeslag)

• Rawlplugs (ofte inkluderet med vægbeslag)

• En tommestok

Sørg altid for at have en til at hjælpe dig. Det kan være svært at hænge vægbeslaget op alene, da der er meget der skal løftes og bæres, mens du skal sikre, at alt hænger lige. Som nævnt ovenfor, bliver de TV vi køber større og større i størrelse, hvilket gør det endnu mere besværligt, på grund af den høje vægt en skærm på for eksempel 65 tommer kan have.

Vær desuden omhyggelig med at finde ud af hvor vidt at den væg du ønsker at montere dit TV og ophæng på, er i stand til at bære vægten som både fladskærm og ophæng vejer. En mursten eller betonvæg er ideel og kræver blot brug af de medfølgende rawplugs og skruer, der stort set altid medfølger til et TV vægbeslag.

Er din væg lavet i gips eller blødt materiale, skal du være opmærksom på at bruge de korrekte skruer og rawplugs - dette er oftest noget du vil skulle købe ekstra, da det ikke medfølger som tilbehør til et normalt vægbeslag.


Hvilket TV ophæng? - Kontakt os

Hvis du er i tvivl om valg af det rigtige ophæng i vores udvalg, eller har spørgsmål til bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne i mål med dit køb, således at du får det rigtige TV ophæng første gang - hvad end du ønsker en af de billigere modeller fra Goobay, eller et med mere elegant design og mulighed for at komme tæt på væggen, fra Hollanske Vogels.


PRODUKT NYHEDER

Se alle produkt nyheder
Vogels TVM 5845 Elite OLED motion wall mount, 55-100
Vogels TVM 5845 Elite OLED vægbeslag med drejeled og tilt, 5...
Fra 2.849,00 DKK
Vogels TVM 5445 Elite OLED motion wall mount, 32-65
Vogels TVM 5445 Elite OLED vægbeslag med drejeled og tilt, 3...
Fra 1.999,00 DKK
Vogels TVM 5605 Elite fixed wall mount, 40-100
Vogels TVM 5605 Elite fast vægbeslag, 40-100"
Fra 749,00 DKK
Vogels TVM 5855 Elite OLED motion wall mount, 55-100
Vogels TVM 5855 Elite OLED vægbeslag med drejeled og tilt, 5...
Fra 2.999,00 DKK
Vogels TVM 5645 Elite OLED motion wall mount, 40-77
Vogels TVM 5645 Elite OLED vægbeslag med drejeled og tilt, 4...
Fra 2.499,00 DKK
Vogels TVM 5405 Elite fixed wall mount, 32-77
Vogels TVM 5405 Elite fast vægbeslag, 32-77"
Fra 599,00 DKK
Se alle produkt nyheder
 
Atacama Audio Bülow Stand Cavus Chief Clic Flexson Frislev NorStone SANUS
SoundXtra UNNU Vogels Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket