TV ophæng og vægbeslag - Fladskærms beslag | AV-Connection
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

TV OPHÆNG OG VÆGBESLAG – FLADSKÆRMS BESLAG

Kæmpe udvalg af kvalitets TV-vægbeslag og -ophæng til lave priser. Alt i beslag og ophæng til LCD / LED / QLED / OLED fladskærms-TV og monitorer.


Med fladskærms-TV-ophæng og beslag fra Vogels, Vivolink og Goobay, kan praktisk talt alle LCD, LED, OLED og plasma-TV samt monitorer hænges op på væggen enkelt og sikkert.

Problemer med at finde det rette beslag? - Så prøv vores smarte TV BESLAG GUIDE

Hos AV-Connection forhandler vi et kæmpe udvalg af TV-ophæng og beslag, og de fleste er fra hollandske Vogels, der er specialister i at lave beslag og ophæng af meget høj kvalitet. Vogels TV-beslag får du i mange udgaver, både fra de helt simple udgaver til de mere fleksible ophæng, der kan drejes og vippes, og nogle har endda indbygget motor. På den måde kan du få et behageligt udsyn til din skærm fra alle ønskede vinkler. Fælles for alle ophæng fra Vogels er, at de har et stilfuldt design og er fremstillet i materialer af høj kvalitet. Desuden kommer alle med en letforståelig vejledning og er relativt lette at montere. Vogels har tilmed 10 års garanti på deres produkter.

TV OPHÆNG EFTER FUNKTION

Flat TV beslag
Flat TV beslag
Flat vip-bart TV beslag
Flat vip-bart TV beslag
TV beslag med 1 drejeled
TV beslag med 1 drejeled
TV beslag med 2 drejeled
TV beslag med 2 drejeled
TV beslag med 3 drejeled
TV beslag med 3 drejeled
TV loftsbeslag
TV loftsbeslag
Motoriseret TV beslag
Motoriseret TV beslag
Tyverisikret vægbeslag
Tyverisikret vægbeslag
Soundbar beslag
Soundbar beslag
TV VESA beslag og adaptere
TV VESA beslag og adaptere

TV OPHÆNG EFTER SKÆRMSTØRRELSE

Monitor beslag 10 - 32
Monitor beslag 10 - 32"
TV ophæng 32 - 50
TV ophæng 32 - 50"
TV ophæng 50 - 102
TV ophæng 50 - 102"
 

VÆGBESLAG MÆRKER OG SERIER

Billigt TV vægbeslag
Billigt TV vægbeslag
Vogels BASE TV beslag
Vogels BASE TV beslag
Vogels WALL TV beslag
Vogels WALL TV beslag
Vogels THIN flade/tynde beslag
Vogels THIN flade/tynde beslag
Vogels NEXT design beslag
Vogels NEXT design beslag
Vogels Pro monitor beslag
Vogels Pro monitor beslag
 

Hvilket TV-ophæng eller beslag skal jeg vælge?

Det spørgsmål besvarer du bedst, hvis du ved hvilket TV, du skal hænge op, og hvor det skal hænge. Du skal vide, hvor stort dit TV er, hvor meget det vejer, og hvad TV-ophænget skal kunne. Skal TV'et hænge fast samme sted hele tiden? Skal det kunne vippe? Skal det kunne dreje? Skal det begge dele, og skal det kunne gøre det med et tryk på din smartphone via en app?

Når du ved det, kan du begynde at se på de forskellige produkter, der opfylder dine krav og behov til TV-ophænget.

Skal dit TV hænge samme sted altid, kan du nøjes med et simpelt ophæng, der ikke kan bevæge sig hverken frem eller tilbage eller fra side til side. Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder et ophæng, der passer til størrelsen og vægten af dit TV. Jo tyndere beslaget er, jo tættere kan du få dit TV op ad væggen. Du skal dog være opmærksom på, at ledningerne skal kunne stikke ud af Tv'et, og hvis Tv'et er for tæt på væggen, kan ledningerne få det til at hænge skævt.

Hvis din skærm hænger højt, kan det være en god idé at vælge et ophæng, der kan vippe. Det ser vi tit, at folk vælger, hvis de hænger deres Tv'er i enten soveværelset eller i køkkenet. Der hænger skærmene typisk højt oppe, og hvis du ligger i sengen og ser TV, er det praktisk med en skærm, der hænger lidt højere, end hvis du sidder og ser på den ligesom i din stue. Du kan også vælge at montere Tv'et op i loftet med et loftbeslag.

Ønsker du at kunne justere din fladskærms position yderligere, kan du vælge et vægophæng med enten et drejeled, to drejeled eller hele tre drejeled. Et TV-ophæng med et enkelt drejeled kan dreje Tv'et til den ene og den anden side. Et vægophæng med dobbelt drejeled kan dreje 60° til hver side, samt 20° fremad. På den måde kan du indstille Tv'et til at hænge helt op ad væggen, når du ikke bruger det, mens du kan få den bedst mulige vinkel fra din position, når du skal se TV. Et vægophæng med dobbeltled er særligt brugbart, hvis dit TV skal hænge lige ud fra væggen inde fra et hjørne.

Hvis du vil have maksimal fleksibilitet, skal du vælge et TV-ophæng med tre drejeled. Så kan du dreje dit TV helt ubesværet op til 180° samt vippe det 20° og undgå refleksioner fra sollys. Det er især smart, hvis du har et kombineret køkkenalrum og stue, og du vil se TV fra køkkenet. Peger Tv'et normalt mod sofaen, men køkkenet ligger 90° til højre, er det ingen sag at vende og vippe Tv'et, så det passer til der, hvor du står.

Hvis du vil have hele pakken i forhold til mobilitet, skal du vælge et motoriseret vægophæng. Du kan enten manuelt - via en app - justere Tv'et, som du vil, eller indstille det til at køre ud i en bestemt position, når du tænder det. Hvis din sofa ikke står vinkelret med din væg, kan det give mening at forudindstille ophænget til en bestemt vinkel. Du kan altid justere det selv via Vogels app.

Der findes altså et væld af muligheder, når du skal vælge ophæng til dit TV. Udover de nævnte forhandler vi også ophæng med plads til soundbar og tyverisikrede ophæng.

Værd at vide inden du sætter installerer dit vægophæng

Inden du går i gang med at hænge dit TV-vægbeslag op, er det vigtigt, at du har styr på værktøjet og hjælper til at hænge ophænget op blandt andet.

Ofte vil manualen, der følger med vægbeslaget, angive, hvilket værktøj du skal bruge. Dog er det en god idé at have følgende klar: Både stjerne- og flade skruetrækkere, blyant, boremaskine - sandsynligvis også en beton- eller slagboremaskine - bits til den pågældende type boremaskine, vaterpas, rawlplugs, en saks, en tommestok og en unbrakonøgle.

Sørg også altid for at have en til at hjælpe dig. Det kan være svært at hænge vægbeslaget op alene, da det er meget, der skal løftes og bæres, mens du skal sikre, at alt hænger lige.

 
  Atacama Audio Bülow Stand Chief Clic Flexson Frislev NorStone SoundXtra UNNU Vogels Vogels Pro  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward