AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Mount guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
OPHÆNG, BESLAG OG STANDERE Drilldown arrow icon HØJTTALER OPHÆNG OG STANDER Drilldown arrow icon TV- OG AV-MØBLER Drilldown arrow icon AKUSTIK LØSNINGER Drilldown arrow icon
 

BASS FÆLDE – Bas traps

Bass fælde icon

Et Bass Trap akustikpanel er en type akustikpanel, der er designet til at absorbere lavfrekvent lyd og reducere resonanser i et rum.


Bass trap paneler er typisk placeret i hjørnerne af et rum, hvor lavfrekvent lyd kan samle sig og skabe uønskede resonanser.

Bass trap paneler kan have forskellige former og størrelser og er ofte fremstillet af materialer som mineraluld eller glasfiber. De kan have en tæt pakket struktur, der er designet til at absorbere lavfrekvent lyd, og nogle bass trap paneler har en dyb profil, der er specielt designet til at absorbere de laveste frekvenser.

Når bass trap paneler er placeret i et rum, kan de reducere rummets resonanser og skabe en mere præcis og detaljeret lydoplevelse. Resonanser kan forvride lyden og reducere lydkvaliteten, og bass trap paneler kan hjælpe med at reducere disse problemer.

Bass trap paneler er ofte anvendt i musik- og lydstudier, koncerthaller og andre rum, hvor lyd og akustik er vigtige faktorer. De kan også være en god løsning i hjemmebiografer eller andre rum, hvor der er behov for en mere nøjagtig lydoplevelse.

Når man vælger bass trap paneler, er det vigtigt at overveje både funktionalitet og æstetik. Panelerne skal passe til rummets indretning og samtidig opfylde de nødvendige akustiske krav. Der findes forskellige typer af bass trap paneler, der kan tilpasses til forskellige rumstørrelser og lydbehov. Det er også vigtigt at placere panelerne korrekt for at opnå den bedste effekt på akustikken.

Artnovion Bass Trap

Artnovion Pricematch icon
Artnovion Cinema Series Bass Trap Core
Artnovion Cinema Core - Basfælde ramme
Cinema Core ramme for absorbering af baslyd, hvilket kan være vigtigt for for at minimere stående basbølger i biografen. - SE MERE
Normalt på fjernlager  Inventory icon
Forventet lev. tid 3 - 5 hverdage
Artnovion Pricematch icon
Artnovion Bass Trap Eiger
Artnovion Eiger Corner Bass Trap
Dette elegante panel integrerer en justerbar membran over et forseglet volumen, der indeholder en højtydende akustisk kerne. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
Artnovion Pricematch icon
Artnovion Bass Trap Eiger
Artnovion Eiger Wall Bass Trap
Med en maksimal absorption fra 80 Hz til 120 Hz tilbyder Wall Bass Trap en beriget akustisk oplevelse, der direkte dæmper stående bølger. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
Artnovion Pricematch icon
Artnovion Bass Trap Eiger
Artnovion Eiger Corner Sub Trap
Sub Trap Corner er en ny kategori af akustisk behandling, rettet mod sub-bas frekvensområdet. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
Artnovion Pricematch icon
Artnovion Bass Trap Eiger
Artnovion Eiger Stand Alone Sub Trap
Sub Trap Stand-Alone er en ny kategori af akustisk behandling, rettet mod sub-bas frekvensområdet. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 

ANDRE KATEGORIER FOR AKUSTIK LØSNINGER


Mere info om Bass fælde

Stående bølger er noget, der kan være noget af en kamp for at sikre god akustik i lyd, Hi-Fi og hjemmebiograf. Det opleves oftest som at bassen er for stærk eller forsvinder ved lave frekvenser, også kaldet baszoner.

Det opleves ofte, når du placerer subwooferen eller bare generelt, når du spiller musik med en stærk bas, eller ser film. Sidder man et sted, er der et højt basniveau, og et andet er bassen næsten ikke-eksisterende - eller det vil sige, den kan mærkes, men ikke høres.

Stående bølger er dog et indirekte problem for god lyd i alle frekvensområder, hvorfor god akustik ofte opnås ved at bruge en kombination af både absorbenter, diffusorer og basfælder, hvis man virkelig vil gå efter det.

Hvordan opstår bas-zoner?

Det der sker, er at lave frekvenser har lange lydbølger, og disse kan let ophæve hinanden i mindre rum, hvis vægge og lofter er parallel (som de jo ofte er). Derved vil lydbølgen reflekteres frem og tilbage, og derved danne et mønster og i mange tilfælge ophæve sig selv i visse områder.

Hvordan undgår man stående bølger og bas-zoner?

For at undgå stående bølger og baszoner effektivt, kan man sørge for at designe rummet, så der ikke er nogen parallelle flader. Det kan dog være en udfordring de fleste steder, så her er subwoofer placering vigtigt, samt evt. have flere subwoofere. Da lave frekvenser bliver akustisk forstærket i hjørner, vil man derfor med fordel kunne placere et antal bas-absorbenter (basfælder/bass traps) i et eller flere hjørner, for at hindre bassens uønskede dominans i et rum.

De fleste subwoofere er udstyret med en fasedrejnings-mulighed, men denne funktion er udelukkende til at undgå forkert samspil/udlining af lyden mellem andre subwoofere eller højttalere i rummet. Fasedrejnings-funktionen kan derfor desværre ikke rette op på dårlig akustik, og stående bølgers effekt på lyden i rummet.

Artnovion Atacama Audio B-System Bülow Stand Cavus Chief Clic Flexson Frislev
Goobay NorStone SANUS Sinox SoundXtra UNNU Vogels Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket