Tilbud og restsalg | AV-Connection
 
AV-Connection
  Forsiden Returnering EAN faktura Butikker Information
Log ind
AV-Connection E-mærket
 
 
 
Billede Lyd Pro AV Antenne AV møbler Kabler & Stik Strøm  
Produkt nyheder hos AV-Connection
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Julegave ideer fra AV-Connection
 
Vis produkter efter mærke
E-mærket
 

Tilbud og restsalg

AV-Connection tilbud og udsalgHos AV-Connection er der altid mulighed for at finde nogle gode tilbud. Vi har et stort salg og derfor også løbende udskiftninger i hvad vi lagerfører, samt vi ofte opkøber restpartier og derfor vil der altid være noget spændende i tilbudslisten. Se nogle af de aktuelle tilbud i listen nedenunder.

God tilbudsjagt!

Se aktuelle demovarer på udsalg hos AV-Connection Odense og AV-Connection Sønderborg.


Tilbuds sektioner

Demo- og returvarer Billede Lyd Pro AV Antenne AV møbler Kabler & Stik Strøm

Smart konverter for tilslutning af f.eks. et Apple TV til et fjernsyn eller fladskærm, som kun har Video indgang eller Scart stik.
HDMI til Composite video, S-Video og stereo konverter
Fra 399,00 DKK Smart konverter for tilslutning af f.eks. et Apple TV til et fjernsyn eller fladskærm, som kun har Video indgang eller Scart stik.
BeoPlay P2 personlig og ultrabærbar Bluetooth højttaler med stor fyldig lyd, tap-and-shake og op til 10 timer batteritid - Passer perfekt i taske eller lomme
BeoPlay P2 bluetooth højttaler
Fra 999,00 DKK BeoPlay P2 personlig og ultrabærbar Bluetooth højttaler med stor fyldig lyd, tap-and-shake og op til 10 timer batteritid - Passer perfekt i taske eller lomme
Maximum PowerLine 500 NANO kit giver dig mulighed for at lave netværksadgang i hele huset via dine eksisterende stikkontakter
Maximum Powerline 500 NANO kit, 500 mbps
Fra 229,00 DKK Maximum PowerLine 500 NANO kit giver dig mulighed for at lave netværksadgang i hele huset via dine eksisterende stikkontakter
Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
Pro-Ject DAC Box USB
Fra 995,00 DKK Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
SUPRA fejre 40 år med no-nonsense kabler og har i den anledning skabt XL ANNORUM. Et highend højttalerkabel - uden voodoo - men med masser af vellyd.
SUPRA Cables XL ANNORUM bi-amp højttaler kabelsæt
Fra 2.499,00 DKK SUPRA fejre 40 år med no-nonsense kabler og har i den anledning skabt XL ANNORUM. Et highend højttalerkabel - uden voodoo - men med masser af vellyd.
BeoPlay A6 og dens unikke form er designet til en moderne livsstil og så fylder den hele rummet med en fyldig lyd uanset hvor du befinder dig i rummet
BeoPlay A6 højttaler
Fra 4.999,00 DKK BeoPlay A6 og dens unikke form er designet til en moderne livsstil og så fylder den hele rummet med en fyldig lyd uanset hvor du befinder dig i rummet
B&O PLAY Connection Hub muliggør at koble BeoPlay S8 system samt andre BeoLab højttalere til næsten alle TV og audio kilder via optisk eller analog
BeoPlay Connection Hub
Fra 1.299,00 DKK B&O PLAY Connection Hub muliggør at koble BeoPlay S8 system samt andre BeoLab højttalere til næsten alle TV og audio kilder via optisk eller analog
BeoPlay P2 personlig og ultrabærbar Bluetooth højttaler med stor fyldig lyd, tap-and-shake og op til 10 timer batteritid - Passer perfekt i taske eller lomme
BeoPlay P2 bluetooth højttaler
Fra 999,00 DKK BeoPlay P2 personlig og ultrabærbar Bluetooth højttaler med stor fyldig lyd, tap-and-shake og op til 10 timer batteritid - Passer perfekt i taske eller lomme
Lifestyle® 650 underholdningssystem. Det bedste 5.1-system fra Bose, der lyder lige så fantastisk, som det ser ud.
Bose Lifestyle 650 Home Entertainment system
Fra 29.879,00 DKK Lifestyle® 650 underholdningssystem. Det bedste 5.1-system fra Bose, der lyder lige så fantastisk, som det ser ud.
Bose Omni Jewel Sattellite bordstander til påhæng af højttalere af serien Bose Lifestyle 650.
Bose Omni Jewel Sattellite bordstander
Fra 499,00 DKK Bose Omni Jewel Sattellite bordstander til påhæng af højttalere af serien Bose Lifestyle 650.
Bose QuietComfort 25 til musik og opkald med Samsung og Android enheder. QC25 er markedets bedste og mest populære noise cancelling hovedtelefoner.
Bose QuietComfort 25 Hovedtelefoner for Android
Fra 1.995,00 DKK Bose QuietComfort 25 til musik og opkald med Samsung og Android enheder. QC25 er markedets bedste og mest populære noise cancelling hovedtelefoner.
Bose QuietComfort 25 til musik og opkald med Apple enheder. QC25 er markedets bedste og mest populære noise cancelling hovedtelefoner.
BOSE QuietComfort 25 Hovedtelefoner til Apple ( Returvare )
Fra 1.999,00 DKK Bose QuietComfort 25 til musik og opkald med Apple enheder. QC25 er markedets bedste og mest populære noise cancelling hovedtelefoner.
Klip ledningen over, og slip din musik fri med Bose SoundLink Around-ear bluetooth hovedtelefoner! Nu i nyt forbedret design med klassens bedste lyd.
Bose SoundLink Around-Ear II Bluetooth hovedtelefoner
Fra 1.790,00 DKK Klip ledningen over, og slip din musik fri med Bose SoundLink Around-ear bluetooth hovedtelefoner! Nu i nyt forbedret design med klassens bedste lyd.
Clint H4 DAB+/FM radio adapter med fast teleskopisk antenne, til et anlæg uden radio. Tilsluttes nemt det eksisterende anlæg, med det medfølgende AUX kabel.
Clint H4 DAB+/FM radio adapter
Fra 549,00 DKK Clint H4 DAB+/FM radio adapter med fast teleskopisk antenne, til et anlæg uden radio. Tilsluttes nemt det eksisterende anlæg, med det medfølgende AUX kabel.
Yderst advanceret rum-korrektions processor fra anmelderroste DSPeaker til både subwoofer og stereo setups.
DSPeaker Anti-Mode 2.0 Stereo processor
Fra 5.799,00 DKK Yderst advanceret rum-korrektions processor fra anmelderroste DSPeaker til både subwoofer og stereo setups.
Dynaudios nye Emit M30 gulvhøjttaler, er et ægte
Dynaudio Emit M30 gulv højttalere
Fra 8.999,00 DKK Dynaudios nye Emit M30 gulvhøjttaler, er et ægte
Hegel  H360 er en
Hegel H360 forstærker (2x 250W, 8 Ohm)
Fra 32.995,00 DKK Hegel  H360 er en
Hegel Röst med OLED display, RC8 fjernbetjening og SoundEngine teknologi - Röst er baseret på flagskibet Hegel H360, dog med mindre effekt.
Hegel Röst forstærker (2x 75W, 8 Ohm)
Fra 12.995,00 DKK Hegel Röst med OLED display, RC8 fjernbetjening og SoundEngine teknologi - Röst er baseret på flagskibet Hegel H360, dog med mindre effekt.
Smart, stilren clock radio med stort, tydeligt 1.2
Ices ICR-240 clock radio
Fra 159,00 DKK Smart, stilren clock radio med stort, tydeligt 1.2
Lækkert D500 højttalersystem fra Jamo som enten 5.1 eller 7.1 surround. Inkl. kraftig 12
Jamo D500 Surround system
Fra 7.499,00 DKK Lækkert D500 højttalersystem fra Jamo som enten 5.1 eller 7.1 surround. Inkl. kraftig 12
Trådløse sportsøretelefoner med Bluetooth og lang batteritid. Reflect Contour har en fantastisk pasform og sidder som limet fast til ørerne.
JBL Reflect Contour sportsøretelefoner
Fra 649,00 DKK Trådløse sportsøretelefoner med Bluetooth og lang batteritid. Reflect Contour har en fantastisk pasform og sidder som limet fast til ørerne.
Her får du STOR lyd fra et kompakt 5.0/5.1 system. Klipsch Quintet har i sin femte generation nået et nyt højdepunkt, både hvad angår lyd og design.
Klipsch Quintet surroundsystem
Fra 2.999,00 DKK Her får du STOR lyd fra et kompakt 5.0/5.1 system. Klipsch Quintet har i sin femte generation nået et nyt højdepunkt, både hvad angår lyd og design.
Premiere RP-160M levere fed hjemmebio/musik lydkvalitet, i ægte Klipsch stil, fra et kompakt design med en 6.5
Klipsch Reference Premiere RP-160M reolhøjttalersæt
Fra 4.495,00 DKK Premiere RP-160M levere fed hjemmebio/musik lydkvalitet, i ægte Klipsch stil, fra et kompakt design med en 6.5
Kraftfuld lyd fra et letvægts aluminium design, til den audiophile. Reference X12i kommer med mikrofon og tre-knaps fjernbetjening til Apple.
Klipsch Reference X12i hovedtelefon
Fra 1.799,00 DKK Kraftfuld lyd fra et letvægts aluminium design, til den audiophile. Reference X12i kommer med mikrofon og tre-knaps fjernbetjening til Apple.
Klipsch RW-1 er meget mere end en multirumshøjttaler. En hornladet diskant og en 5
Klipsch RW-1 trådløs højttaler
Fra 1.499,00 DKK Klipsch RW-1 er meget mere end en multirumshøjttaler. En hornladet diskant og en 5
Luksuriøs multirums højttaler fra Klipsch, udført i ægte træfinér, med kobber drejeknapper. Et klassisk design, kombineret med moderne teknologi.
Klipsch The Three trådløs højttaler
Fra 3.499,00 DKK Luksuriøs multirums højttaler fra Klipsch, udført i ægte træfinér, med kobber drejeknapper. Et klassisk design, kombineret med moderne teknologi.
Er Bronze 1 ikke helt nok, er Monitor Audio Bronze 2 helt sikkert noget for dig. Med en større 6.5
Monitor Audio Bronze 2 reolhøjttaler
Fra 2.799,00 DKK Er Bronze 1 ikke helt nok, er Monitor Audio Bronze 2 helt sikkert noget for dig. Med en større 6.5
Monitor Audio Silver 2 reol/standerhøjttaler - Demosæt
Fra 3.995,00 DKK
Stor og kraftfuld Bluetooth højttaler fra Onkyo med multirum og netværksfunktioner. NCP-302 har en indbygget ChromeCast samt Spotify Connect og Tidal.
Onkyo NCP-302 trådløst lydsystem
Fra 1.999,00 DKK Stor og kraftfuld Bluetooth højttaler fra Onkyo med multirum og netværksfunktioner. NCP-302 har en indbygget ChromeCast samt Spotify Connect og Tidal.
Onkyo TX-8130 er en populær stereo receiver med kraftig forstærker og zone tilslutning og pladespiller indgang.
Onkyo TX-8130 stereo receiver
Fra 3.289,00 DKK Onkyo TX-8130 er en populær stereo receiver med kraftig forstærker og zone tilslutning og pladespiller indgang.
Classic seriens mindste model, er bestemt ikke en lille højttaler! 40.2 levere varen ubesværet, med et stort lydbillede og masser af dynamik.
PIEGA Classic 40.2 gulvhøjttaler
Fra 12.499,00 DKK Classic seriens mindste model, er bestemt ikke en lille højttaler! 40.2 levere varen ubesværet, med et stort lydbillede og masser af dynamik.
Classic centeren matcher Classic 3.0, 5.0, 7.0 og skal betragtes som den måske vigtigste brik i et surroundsystem.
PIEGA Classic Center højttaler
Fra 3.499,00 DKK Classic centeren matcher Classic 3.0, 5.0, 7.0 og skal betragtes som den måske vigtigste brik i et surroundsystem.
Højttaleren der gør såvel kvinder som mænd bløde i knæene. Aluminiums designet, kombineret med båndsystemet giver både en visuel og unik lydoplevelse.
PIEGA Coax 30.2 gulvhøjttaler - DEMOSÆT
Fra 39.999,00 DKK Højttaleren der gør såvel kvinder som mænd bløde i knæene. Aluminiums designet, kombineret med båndsystemet giver både en visuel og unik lydoplevelse.
Coax 90.2 kommer med det store C1 koaxiale system, der giver en endnu mere autentisk gengivelse.
PIEGA Coax 90.2 gulvhøjttaler - DEMOSÆT
Fra 69.999,00 DKK Coax 90.2 kommer med det store C1 koaxiale system, der giver en endnu mere autentisk gengivelse.
Premium 1.2 er den første højttaler der introducere det anerkendte LDR2642MKII båndmodul! Den kompakte størrelse gør 1.2 utrolig placeringsvenlig.
PIEGA Premium 1.2 reolhøjttalere
Fra 9.999,00 DKK Premium 1.2 er den første højttaler der introducere det anerkendte LDR2642MKII båndmodul! Den kompakte størrelse gør 1.2 utrolig placeringsvenlig.
Premium 3.2 tager dig med ind i high-end sfæren, hvor der normalvis kun findes store klossede højttalere. Lad dig imponere af denne diskrete højttaler
PIEGA Premium 3.2 gulvhøjttaler
Fra 6.499,00 DKK Premium 3.2 tager dig med ind i high-end sfæren, hvor der normalvis kun findes store klossede højttalere. Lad dig imponere af denne diskrete højttaler
Premium 5.2 er den kompromisløse og anmelderroste design højttaler. LDR2642MKII båndmodulet sikrer en krystalklar og detaljerig oplevelse.
PIEGA Premium 5.2 gulvhøjttaler
Fra 8.999,00 DKK Premium 5.2 er den kompromisløse og anmelderroste design højttaler. LDR2642MKII båndmodulet sikrer en krystalklar og detaljerig oplevelse.
Den sidste brik i Premium serien er center højttaleren, der selvfølgelig også kommer med LDR2642MKII båndmodulet.
PIEGA Premium Center Large
Fra 6.999,00 DKK Den sidste brik i Premium serien er center højttaleren, der selvfølgelig også kommer med LDR2642MKII båndmodulet.
Kompakt udgave af Premium centeren med 2 x 4
PIEGA Premium Center Small
Fra 5.499,00 DKK Kompakt udgave af Premium centeren med 2 x 4
Når kun det bedste er godt nok. 500W forstærker og to solide 10
PIEGA PS 2 subwoofer
Fra 13.999,00 DKK Når kun det bedste er godt nok. 500W forstærker og to solide 10
Høj, flot og stilren. Når det virkelig gælder vil TMicro 6 imponere, den fylder nemt et stort rum med en ren og fyldig lyd.
PIEGA TMicro 6 gulvhøjttalere
Fra 8.999,00 DKK Høj, flot og stilren. Når det virkelig gælder vil TMicro 6 imponere, den fylder nemt et stort rum med en ren og fyldig lyd.
7 kanals klasse-D surround receiver fra Pioneer, med 160W pr. kanal og understøttelse af nyeste surroundformater samt multirums løsning.
Pioneer SC-LX501 AV receiver
Fra 7.499,00 DKK 7 kanals klasse-D surround receiver fra Pioneer, med 160W pr. kanal og understøttelse af nyeste surroundformater samt multirums løsning.
Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
Pro-Ject DAC Box USB
Fra 995,00 DKK Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
Pro-ject VT-E (R) opretstående vertikal-pladespiller der også kan væghænges med en 8,6
Pro-Ject VT-E R vertikal-pladespiller
Fra 1.895,00 DKK Pro-ject VT-E (R) opretstående vertikal-pladespiller der også kan væghænges med en 8,6
Elan E3 er en vellydene og kompakt FM/DAB+ radio fra Pure, med farvedisplay og simple betjeningsknapper, der gør det nemt at navigere rundt i menuen.
Pure Elan E3 FM/DAB+ Radio
Fra 699,00 DKK Elan E3 er en vellydene og kompakt FM/DAB+ radio fra Pure, med farvedisplay og simple betjeningsknapper, der gør det nemt at navigere rundt i menuen.
Efterfølgeren til den ikoniske Evoke D6. Den nye H6 har fået et opdateret design i form af et 2,4
Pure Evoke H6 DAB+ / FM radio
Fra 1.999,00 DKK Efterfølgeren til den ikoniske Evoke D6. Den nye H6 har fået et opdateret design i form af et 2,4
MOVEit med Wi-Fi & Bluetooth kan kobles sammen til et multi-room system, som let styres fra den gratis SACKit Player app.
SACKit MOVEit Wi-Fi & Bluetooth højttaler
Fra 1.299,00 DKK MOVEit med Wi-Fi & Bluetooth kan kobles sammen til et multi-room system, som let styres fra den gratis SACKit Player app.
SB13-Ultra er en vild kompakt subwoofer fra SVS og blæser bogstavelig talt alle konkurrenter til side i samme prisklasse. 13½
SVS SB13 Ultra subwoofer
Fra 9.999,00 DKK SB13-Ultra er en vild kompakt subwoofer fra SVS og blæser bogstavelig talt alle konkurrenter til side i samme prisklasse. 13½
SVS Ultra centeren er designet til at være den perfekte partner til SVS Ultra Tower.
SVS Ultra Centerhøjttaler
Fra 3.999,00 DKK SVS Ultra centeren er designet til at være den perfekte partner til SVS Ultra Tower.
System Audio Saxo 1 er en fantastisk reol højttaler der på trods af sin beskedne størrelse, levere stor lyd.
System Audio Saxo 1 kompakthøjttaler
Fra 1.499,00 DKK System Audio Saxo 1 er en fantastisk reol højttaler der på trods af sin beskedne størrelse, levere stor lyd.
Tilslut ConX WiFi adapter til hvilket som helst anlæg eller radio via AUX og få adgang til internetradio, Spotify og multirum via Tivoli ART appen.
Tivoli Audio ConX ART WiFi adapter
Fra 499,00 DKK Tilslut ConX WiFi adapter til hvilket som helst anlæg eller radio via AUX og få adgang til internetradio, Spotify og multirum via Tivoli ART appen.
Tivoli Cube kan anvendes som en standard WiFi/bluetooth højttaler, eller som en multirumshøjttaler i et større Tivoli Audio ART system.
Tivoli Audio Cube ART trådløs højttaler
Fra 1.199,00 DKK Tivoli Cube kan anvendes som en standard WiFi/bluetooth højttaler, eller som en multirumshøjttaler i et større Tivoli Audio ART system.
Model One Digital er fremtidens bordradio. Her er alt inkl ART multirum indbygget. Lydkvaliteten er i top og radioen er udført i lækker møbelkvalitet.
Tivoli Audio Model One Digital bordradio
Fra 2.295,00 DKK Model One Digital er fremtidens bordradio. Her er alt inkl ART multirum indbygget. Lydkvaliteten er i top og radioen er udført i lækker møbelkvalitet.
Tivoli ORB kan anvendes som en standard WiFi/bluetooth højttaler, eller som en multirumshøjttaler i et større Tivoli Audio ART system.
Tivoli Audio Orb ART trådløs højttaler
Fra 1.299,00 DKK Tivoli ORB kan anvendes som en standard WiFi/bluetooth højttaler, eller som en multirumshøjttaler i et større Tivoli Audio ART system.
Yamaha A-S2100 kommer i et ægte Hi-Fi retro design - og den fuldt balancerede konstruktion, vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne lytter.
Yamaha A-S2100 Integreret forstærker (2x 160W, 4 Ohm)
Fra 14.999,00 DKK Yamaha A-S2100 kommer i et ægte Hi-Fi retro design - og den fuldt balancerede konstruktion, vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne lytter.
Kraftfuld integreret forstærker fra Yamaha. A-S801 har en højtydene 32bit DAC og indbygget RIAA for tilslutning af en pladespiller.
Yamaha A-S801 Integreret forstærker (2x160W 4 Ohm)
Fra 5.489,00 DKK Kraftfuld integreret forstærker fra Yamaha. A-S801 har en højtydene 32bit DAC og indbygget RIAA for tilslutning af en pladespiller.
ISX-80 kan fungere som en selvstændig streamings højttaler eller i en multirumsløsning via MusicCast. Kan både væghænges eller stilles på en hylde.
Yamaha Restio ISX-80 musikanlæg
Fra 2.399,00 DKK ISX-80 kan fungere som en selvstændig streamings højttaler eller i en multirumsløsning via MusicCast. Kan både væghænges eller stilles på en hylde.
Yamaha RX-S601D er en Slank 5.1-kanals netværksreceiver med høj lydkvalitet, DAB+ radio og alle de smarte netværks funktioner.
Yamaha RX-S601D slim surround receiver med DAB+
Fra 3.999,00 DKK Yamaha RX-S601D er en Slank 5.1-kanals netværksreceiver med høj lydkvalitet, DAB+ radio og alle de smarte netværks funktioner.
D-ILA Hjemmebiograf 3D projektor fra JVC med et kontrastforhold på 40.000:1. Projektoren er 4K ready via e-shift teknologi og HDMI/HDCP 2.2.
JVC DLA-X5500 projektor
Fra 27.995,00 DKK D-ILA Hjemmebiograf 3D projektor fra JVC med et kontrastforhold på 40.000:1. Projektoren er 4K ready via e-shift teknologi og HDMI/HDCP 2.2.
Loewe Bild 3 i en 48 tommers udgave med Ultra-HD LED panel, Digital Audio Link og elegant bordfod som standard. Leveres i enten Grafitgrå eller lys-grå
LOEWE Bild 3.48 LED TV, DAL
Fra 16.499,00 DKK Loewe Bild 3 i en 48 tommers udgave med Ultra-HD LED panel, Digital Audio Link og elegant bordfod som standard. Leveres i enten Grafitgrå eller lys-grå
Kvalitets Harddisk, Blu-ray, DVD optager og afspiller i et med 500 GB harddisk, dobbelt DVB-C tuner
Panasonic DMR-BCT74 Blu-ray DVD harddisk optager
Fra 2.799,00 DKK Kvalitets Harddisk, Blu-ray, DVD optager og afspiller i et med 500 GB harddisk, dobbelt DVB-C tuner
Projecta ProCinema 16:9 manuelt rulle-lærred med høj-kontras...
Fra 2.799,00 DKK
Kvalitets antenneforstærker fra Comega med 4 tilslutninger, perfekt til et alm. hus eller lejlighed med kabel TV - LEVERES SOM BULK UDEN EMBALLAGE!
DKT Comega DA-4PMR antenneforstærker, 4-vejs
Fra 459,00 DKK Kvalitets antenneforstærker fra Comega med 4 tilslutninger, perfekt til et alm. hus eller lejlighed med kabel TV - LEVERES SOM BULK UDEN EMBALLAGE!
Satellitmodtager DVB-S/S2 MPEG-4 HD - Mulighed for PVR (optagefunktion). HDMI samt Scart udgang for tilslutning til ældre tv.
Maximum XO-30 S parabol modtager
Fra 399,00 DKK Satellitmodtager DVB-S/S2 MPEG-4 HD - Mulighed for PVR (optagefunktion). HDMI samt Scart udgang for tilslutning til ældre tv.
Kvalitets Harddisk, Blu-ray, DVD optager og afspiller i et med 500 GB harddisk, dobbelt DVB-C tuner
Panasonic DMR-BCT74 Blu-ray DVD harddisk optager
Fra 2.799,00 DKK Kvalitets Harddisk, Blu-ray, DVD optager og afspiller i et med 500 GB harddisk, dobbelt DVB-C tuner
DVB-S Zapperboks til VIASAT med ViaPlay understøttelse i HDTV. let tilslutning via HDMI og simpel opsætning. NB: KRÆVER VIASAT abonnement.
Samsung SMT-S5140 Viasat receiver
Fra 599,00 DKK DVB-S Zapperboks til VIASAT med ViaPlay understøttelse i HDTV. let tilslutning via HDMI og simpel opsætning. NB: KRÆVER VIASAT abonnement.
Kicker designet giver en klar lyd i lave frekvenser, mens mudrede midt frekvenser bliver absorberet. Resultatet er en stærk og meget fokuseret lyd.
Sonitus Kicker 2.0, tromme absorbent
Fra 149,00 DKK Kicker designet giver en klar lyd i lave frekvenser, mens mudrede midt frekvenser bliver absorberet. Resultatet er en stærk og meget fokuseret lyd.
Vogels Next 7840 DesignMount vægskinne i flot design beregnet som kabelskjuler og base for glashylder i samme produkt serie.
Vogels Next 7840 design vægskinne, 100 cm.
Fra 599,00 DKK Vogels Next 7840 DesignMount vægskinne i flot design beregnet som kabelskjuler og base for glashylder i samme produkt serie.
Vogels THIN 545 er et slankt og fleksibelt vægbeslag med 3 drejeled og tilt. Kan anvendes til fladskærme med en størrelse på 40-65
Vogels THIN 545 TV vægophæng med tilt og drej, 40"-65"
Fra 2.099,00 DKK Vogels THIN 545 er et slankt og fleksibelt vægbeslag med 3 drejeled og tilt. Kan anvendes til fladskærme med en størrelse på 40-65
 
    Gazelle 2009 Gazelle 2010 Gazelle 2011
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce  
AV-Connection A/S  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com 
Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro Diners Club MobilePay ViaBill
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt. 
Alle produktpriser er inkl. 25% dansk moms. 
Retur til forsiden | Sitemap