AV-Connection Logo

AV-Connections Prismatch

AV-Connection Prismatch

Webshoppen har prismatch på en lang række mærker og produkter, da vi ønsker at sikre at du som kunde altid kan få den bedste pris hos AV-Connection


Hvilke produkter har Prismatch?

Pris Match gælder for produkter og mærker, der bærer Prismatch logoet og gør at du kan få varen til samme pris hos os, som hos en hvilken som helst anden internetbutik i Danmark, ofte også udlandet. Dette gælder naturligvis for prisen inkl. evt. forsendelse.
Du kan se nedenfor hvilke varemærker vi har prismatch, og i hvilke tilfælde vi har ret til at afvise et prismatch. Hvis du er tvivl om brugen af Prismatch i dit tilfælde, kan du blot kontakte os pr. e-mail, chat eller telefon inden bestillingen.

Hvordan bestiller jeg og får matchet prisen?

Du kan blot bestille på helt normalvis via websiden, husk dog blot at sende et link med i ordre kommentarfeltet til det produkt du har set hos en anden netbutik med en lavere pris. Så trækker vi beløbet fra som rabat inden ordren behandles, dog ekskl. evt. betalingsgebyrer, som jo er individuelle.

Fra hvilke butikker og lande gælder Prismatch?

Prismatchen gælder som udgangspunkt for netbutikker i Danmark, som tilbyder forsendelse i Danmark på varen. Vi kan ofte også matche prisen i fysiske butikker og i udlandet, du er derfor altid velkommen til at kontakte os i det konkrete tilfælde og få et uforpligtende tilbud.

Vilkår for Prismatch hos AV-Connection

For at pris-matchet kan udløses gælder det at følgende vilkår er overholdt - spørg blot inden fordren hvis du er i tvivl:
  • Internetbutikken skal naturligvis være reel og dansk, dvs. hvis virksomheden skal have et gyldigt Dansk CVR nr. Du er velkommen til at spørge om vi matcher tilbud fra andre netbutikker i EU.
  • Der skal være tale om nye varer i orig. emballage.
  • Varen skal synligt være opgivet som på lager i netbutikken der sammenlignes med og skal kunne leveres til dig. Visse butikker har desværre en bevist politik om sænke prisen på ikke-lagervarer eller kun i deres fysiske butik, primært for at kunne tale folk over på en anden vare efter bestillingen.
  • Prismatchen er altid inkl. eventuelle fragtomkostninger.
  • Prismatch gælder som standard for varer der købes i AV-Connections internetbutik, ikke nødvendigvis de fysiske butikker, men det er naturligvis ikke forbudt at spørge i butikken, ofte vil man kunne finde et godt kompromis.
  • Som udgangspunkt gælder vores Prismatch kun for internetbutikker, da fysiske butikker kan have behov for "indtrækker" produkter til meget lave priser, f.eks. i forbindelse med kø-tilbud osv. Dette ofte med tanke på at kunne sælge op til andre varer, der kan tjenes penge på. Som altid er man velkommen til at spørge os inden bestillingen om vi matcher tilbudet.
  • Betalingen af prismatchede ordrer kan ikke ske via finansiering med ExpressBank eller Viabill, kun via kontant betaling, betalingskort, faktura betaling eller forudbetaling.

Skulle det være tilfældet at vi afviser et prismatch, vil du få besked hurtigst muligt, da vi naturligvis ikke sender noget til fuld pris mod din vilje. Det er normalt i denne situation at vi kan give dig et individuelt tilbud i stedet for.

Prismatch på andre varer? ...og hvorfor egentlig handle hos AV-Connection?

Det er altid vores intention at matche prisen hos andre seriøse forhandlere, altså også på de mærker vi ikke har prismatch på. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, såfremt der skulle være noget du hellere vil købe hos os; f.eks. for at være sikker på en tryg handel, gode vilkår, hurtige reparationstider, som vi er kendte for. Hvis vi ikke kan matche prisen kan vi ofte stadig give et godt tilbud og samtidig en seriøs service.

ClickTronic og NoName kabel prismatch

Vores prismatch på ClickTronic gælder også for lignende mærker på markedet i tilsvarende kvalitet, dvs. så som HQ, ProfiGold, Bandridge, Argon, TechLink og mange andre. Det samme er gældende for almindelige standard kabler (NoName), her er vi normalt også de billigste på markedet, men spørg bare hvis du er i tvivl og har set nogle kabler i samme kvalitet et andet sted til en billigere pris.

Varemærker AV-Connection tilbyder Prismatch på:


4smarts Almando AM Ampetronic Analogis Artnovion Atlona Audio-Technica Audiovector
B&O Baby BanZ Biamp BOSE Pro B-System BuddyPhones Bülow Stand Cabelcon Cambridge Audio
Cavus Chief ClearAudio Clic Clicktronic DeLOCK Deltaco DSPeaker Dynaudio
Easy-Connect Elipson eSTUFF Eversolo Flexson Frislev Goobay Goobay HALL AUDIO
HAMA iFi Audio iFixit iiyama InLine JLab Audio JVC Klick & Show Klipsch
Klipsch Heritage Kristian Juul Lenco Lindy Macab Marantz Marshall Maximum MicroConnect
Monacor NEC Nedis NeoMesteren Neutrik NorStone One For All Onkyo Origin Acoustics
Ortofon Ortofon DJ OTL Philips Polk Audio Powergrip Pro-Ject Projecta Pure
Rega Rehau Roon Rotel Ruark Audio SACKit SANUS Sendy Audio Sharp
Sinox Sivga SONOS Sonus faber Spin-Clean Spottune Stageline Strong Sumiko
SUPRA SUPRA SVS System Audio Tangent Teac Technics Televes Thorens
TiGHT AV Tivoli Audio Triax UNNU Vivolink Vogels Vogels Next Vogels Pro V-Tac
Wago We Are Rewind WiiM XGIMI Yamaha Yamaha CA  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket