Technics | AV-Connection
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

Technics

Technics

Ganske få steder i Danmark kan du opleve Technics i sin nyfundne storhed - AV-Connection i Odense er ét af disse steder. Se og hør de lækre Hi-Fi stereo produkter fra Technics.


SL1210GR

Nok ligner den sig selv, men der er sket rigtig meget under hjelmen.

Den nyudviklede direkte drevet motor uden en jernkerne, eliminerer nærmest vibrationer i pladetallerkenen, så man får meget mere af den rene lyd.

Den nye pladetallerken som er lavet i 3 lag, overgår deres egen SP-10MK2 pladespiller, som ellers er standarden af direkte drevne pladespillere på radiostationer verden over, når det kommer til inerti og rotationsstabilitet.

Selvom tonearmen ligner sig selv, så er den ligesom så meget andet ved pladespilleren, nyudviklet. Den er lavet i magnesium som har en meget høj dæmpende effekt, og så er der brugt præcisions lejer i en hidtil uset høj kvalitet.

Førhen var pladespilleren lavet i 3 lag, men man har tilføjet et ekstra lag på den nye version, for at gøre pladespilleren endnu mere stiv og robust.

Technics forstærker

SU-G700

Tager din musik til et helt nyt niveau.


Med den her helt nye forstærker bliver god lyd taget til et nyt niveau med JENO engine. JENO engine rydder simpelthen støj, og sammen med LAPC er du sikret at du får absolut mest ud af dine højttalere. De her nye teknologier skal sætte en stopper for de klassiske problemer med støj og sus - det digitale jitter - der ofte kan være i digitale forstærkere.

Technics forstærker

SB-G90

Nøjagtig lydgengivelse til perfektion.


Her kommer en sen julegave til alle lydnørderne. På CES-messen i Las Vegas præsenterer Technics nemlig et helt nyt gulvhøjttaler-system: Grand Class SB-G90, der spinder videre på Technics succesfulde koncept med en punktkilde med lineær fase. Det gør det netop muligt at genskabe en helt unik og livagtig lydgengivelse af hele spektret - fra de ultra-lave til de tårnhøje frekvenser.

SB-G90 er udstyret med en nyudviklet Balanced Driver Mounting-arkitektur, der effektivt justerer og fjerner uønskede vibrationer, så lyden går helt rent igennem.

Som i gamle dage, og så alligevel ikke

Det er godt nok nogle år siden man sidst har set noget fra Technics, men de har ikke sovet i timen af den grund.
Innovation er en del af Technics DNA, og med helt nye teknologier som JENO, LAPC og GaN-FET
Driver, bevæger Technics sig ind i den digitale tidsalder og løfter kvaliteten af de digitale signaler
og tilføjer dynamik og følelser til musikken.

Detaljer. Ikke bare i musikken, men også i udseendet

Specielt følelser er noget Technics slår på, og der er ingen tvivl om at deres nye produkter får
hårene på armen til at rejse sig og bare lyder rigtigt.
Technics anvender et moderne minimalistisk design, der alligevel leder tankerne hen på nogle
af deres ikoniske produkter, med det detaljer som VU-Meter, kvalitets materialer, og overbevisende finish vil deres produkter passe ind i ethvert hjem.


Technics Ottava

Ottava CS-C500

High-end i en kompakt størrelse


Ottava er Technics mini-anlæg, men det eneste "mini" ved det er størrelsen. Med masser af nyudviklede teknologier, kan Technics presse meget mere - og renere - lyd ud end hvad man normalt ville kunne i den her størrelse. Netværk og Bluetooth er med til at gøre anlægget lige så smart som det er smukt.

Selvom det er et mindre anlæg fra Technics, så er der ikke sparet på noget, og med en separat strømforsyning til hhv. CD-drevet og forstærkeren, er der garanteret ren lyd uden støj fra den interne elektronik. Til højttalerne har man endda valgt Bi-Amping for yderligere at sænke støjinveauet, og højttalerne i sig selv har man også designet på en meget unik måde. 2 Bashøjttalere og multivinklet diskant giver enormt stor lyd og ditto spredning af lyden. Anlægget imponerer ved at gengive markant større lyd end dets beskedne størrelse lægger op til, og med en lille formfaktor er det nemt at placere, og designet tillader at man lader det stå fremme.


EAH-T700

EAH-T700

Skal absolut opleves før man tror det.


Aldrig før har du hørt så mange detaljer i din musik, og du kan nærmest placere instrumenterne foran dig i rummet. Fra lave 3 Hz til svimlende 100.000 Hz leverer disse hovedtelefoner i formstøbt aluminium en uovertruffen lydgengivelse - selv med mindre udstyr, da impedansen kun er på 28 ?, og følsomheden på hele 102 dB.


Grand Class G30

Grand Class G30

Technics SU-G30 - En forstærker i absolutte topklasse.


Med masser af digitale indgange, og mulighed for streaming via bluetooth, AirPlay eller netværk, samt en pladespiller indgang, så er der her tale om et multitalent.
Oplev din musik igen med denne forstærker; ikke nok med at der er usædvanligt meget effekt i den, så er den exceptionelt god til at fremhæve de små nuancer i musikken.


Technics ST-G30 - Dit eget musikbibliotek i perfekt kvalitet.


ST-G30 gemmer alle dine CD'er på en intern harddisk fra et første klasses CD drev og sørger for at det er bit-perfect information der bliver lagret.
Tilslutning til anlæg sker via asynkron USB for minimal jitter, og med separat strømforsyning til SSD, USB og kontrol, er man garanteret det reneste digitale signal.
fra lavopløst MP3 til 11.2 MHz DSD, kan ST-G30 klare alle tænkelige formater, og kan læse fra både intern hukommelse og ekstern, om det måtte være en NAS eller harddisk.
Alt styres med en glimrende og enkel app med smuk album cover art og nem navigering.


Premium Class C700

Premium Class C700

Analogt udtryk pakket ind i digital teknologi


Premium klassen låner teknologier udviklet til reference klassen, og yder derved utroligt meget i et kompakt design.
Selvom fronten på forstærkeren som resten af anlægget er meget simpelt i sit design, bliver tankerne alligevel ledt tilbage til gamle dage med 2 kæmpe VU-metre, der bevæger sig i takt til musikken.
Selvom der er anvendt meget digital teknologi i hele anlægget, lyder musikken stadig varm og levende og med sjæl, hvilket er en del af Technics' DNA og filosofi - at genopdage musikken.
Med det komplette sæt (enhederne kan også købes enkeltvis) kan du spille dine CD'er, streame din musik, styre med en app, lytte til internetradio og endda tilslutte en pladespiller - en sand multikunstner.


Premium Class C700

Technics Reference Class R1

Kompromisløs lyd og kvalitet fra start til slut.


Da Technics genopstod var det med dette sæt, et kompromisløst system med et væld af nye innovative teknologier, og et hold af passionerede ingeniører bag.
Digitalt hele vejen ved hjælp af ny teknologi. Musikken læses digitalt i netværksafspilleren og overføres digitalt til forstærkeren på en ny innovativ måde, hvor selve volumen sendes som data og ikke som et typisk volumen signal, dette for at fjerne mere støj end man normalt vil kunne gøre.
Netværksafspi

 
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward