AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

FJERNBETJENING

Her finder du et udvalg af fjernbetjeninger, både universal fjernbetjeninger og orignale fra udvalgte producenter som erstatning for gamle remotes. SE MERE icon

Fjernbetjenings forlænger icon
Fjernbetjenings forlænger
Universal Fjernbetjening icon
Universal Fjernbetjening
Apple fjernbetjening icon
Apple fjernbetjening
Bose fjernbetjening icon
Bose fjernbetjening
Cambridge Audio fjernbetjening icon
Cambridge Audio fjernbetjening
Denon fjernbetjening icon
Denon fjernbetjening
Elite Screens fjernbetjening icon
Elite Screens fjernbetjening
Epson fjernbetjening icon
Epson fjernbetjening
Eversolo fjernbetjening icon
Eversolo fjernbetjening
Grundig fjernbetjening icon
Grundig fjernbetjening
Hisense fjernbetjening icon
Hisense fjernbetjening
LG fjernbetjening icon
LG fjernbetjening
Marantz fjernbetjening icon
Marantz fjernbetjening
OneForAll fjernbetjening icon
OneForAll fjernbetjening
Onkyo fjernbetjening icon
Onkyo fjernbetjening
Panasonic fjernbetjening icon
Panasonic fjernbetjening
Philips fjernbetjening icon
Philips fjernbetjening
Pioneer fjernbetjening icon
Pioneer fjernbetjening
Pro-Ject fjernbetjening icon
Pro-Ject fjernbetjening
Ruark Audio fjernbetjening icon
Ruark Audio fjernbetjening
Samsung fjernbetjening icon
Samsung fjernbetjening
Sharp fjernbetjening icon
Sharp fjernbetjening
Sony fjernbetjening icon
Sony fjernbetjening
System Audio fjernbetjening icon
System Audio fjernbetjening
TCL fjernbetjening icon
TCL fjernbetjening
TEAC fjernbetjening icon
TEAC fjernbetjening
Triax fjernbetjening icon
Triax fjernbetjening
WiiM fjernbetjening icon
WiiM fjernbetjening
Yamaha fjernbetjening icon
Yamaha fjernbetjening
 

Fjernbetjening Yamaha fjernbetjening icon

Her findes et kæmpe udvalg af både originale fjernbejeninger, erstatnings- og multi-fjernbetjeninger til mange forskellige produkter, såsom TV, DVD- og Bluray-afspillere, forstærkere, digital boks og meget mere.

Hvis du ikke kan finde en fjernbetjening, der passer til netop din enhed, så kontakt os, så kan vi undersøge, om vi kan skaffe lige præcis den model, du mangler. Modelnummeret på erstatningsfjernbetjeningen kan ofte findes i produktmanualen, hvis din fjernbetjening bliver væk eller spist af hunden.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR AV TILBEHØR

LÆS MERE OM FJERNBETJENING

Hvordan virker en fjernbetjening?

En fjernbetjening er en enhed der leveres med det meste normale elektronik i dag, hvad end du køber et TV, forstærker, CD-afspiller eller noget andet forbruger elektronik, leveres dette med stor sandsynlighed med en fjernbetjening i kassen - men hvad gør denne egentlig?Fjernbetjeninger er designet med et formål - nemlig at gøre det lettere for dig som forbruger at benytte dit produkt. Det kan være at du lytter til musik, og ønsker at skruer op for volumen eller skifte sang (på CD for eksempel). I stedet for at rejse dig fra stolen for at trykke direkte på apparatet, kan du i stedet tage fjernbetjeningen i hånden, og klare det hele fra stolen. Dette gør det hele meget lettere og mere bekvemt.De fleste fjernbetjeninger bruger enten et infrarødt lys eller Bluetooth for at snakke sammen med produktet de styrer. Hvor en fjernbetjening med infrarødt teknologi fysisk skal peges mod apparatet du vil styre, kan en fjernbetjening med Bluetooth anvendes hvor som helst.

Billige fjernbetjeninger til masser af producenter

Er du på udkig efter en ny fjernbetjening til dit TV, hifi anlæg eller noget helt tredje, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig. Vi tilbyder fjernbetjeninger fra fra et utal af forskellige og udbredte producenter, såsom Samsung, Philips, Panasonic, og Sony. I vores udvalg kan du også finde fjernbetjeninger fra andre mærker, både originale modeller i og universale som ofte har en lidt lavere pris.Vi kan i mange tilfælde slå op hvilken fjernbetjening der passer til netop dit TV, forstærker eller andet, så kontakt os endelig hvis du er kommet i tvivl om valget af ny fjernbetjening, så du får den rigtige første gang. Dette gør sig gældende uanset om du skal bruge en fjernbetjening til Samsung, Philips, Panasonc, Sony eller noget helt andet.

Billige universal fjernbetjening til dit TV

Ønsker du en billigere løsning i stedet for de originale fjernbetjeninger vi tilbyder i vores udvalg, kan en billigere universal fjernbetjening være et godt valg. Disse tilbyder vi fra producenter som OneForAll, som tilbyder et hav af forskellige fjernbetjeninger til mere eller mindre alle producenter på markedet - alle sammen universale og ofte billigere i pris, end de originale kan købes for.Køber du en universal fjernbetjening til dit TV eller andet produkt, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at kode fjernbetjeningen for at få alle funktionerne du havde i den originale fjernbetjening. Dette er en proces du kan finde en guide til, i de medfølgende papirer til den fjernbetjening du har købt. De universale fjernbetjeninger har ofte det samme, eller et design der minder meget om de originale. Dog kan du opleve at der er flere knapper, eller at knapperne måske ikke sidder ved siden af dem de gjorde på originalen - funktionerne vil dog i langt de fleste tilfælde være helt den samme.
4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket