AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

PARABOLANTENNE | PARABOLER TIL SATELLIT TV (DVB-S)

Stort udvalg af kvalitets paraboler og parabol-pakker fra danske Triax. Parabol skærme benyttes til modtagelse af satellit TV via DVB-S2. SE MERE icon

Triax
Triax TDS 65A parabol
Triax TDS 65A Parabol pakke
Priser fra 799 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Triax
Triax TDS 80A
Triax TDS 80A Parabol pakke
Priser fra 899 DKK

Parabolantenne Parabolantenne icon

Parabolantenne

Hos AV-Connection har vi et stort udvalg af kvalitetsparabolantenner samt parabolpakker fra de danske producenter Triax og Maximum. Du finder mange forskellige parabolantenner og -pakker, samt den mere diskrete flat dish parabolantenne. Den er, i modsætning til den mere almindelige tallerkenformede parabolantenne, flad og fylder mindre på facaden.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR DIGITAL ANTENNE

MERE INFO OM PARABOLANTENNE | PARABOLER TIL SATELLIT TV (DVB-S)

Den klassiske parabolantenne er en stor tallerken, der hænger på ydersiden af enten hjemmet eller sommerhuset. Parabolerne er lavet i aluminium, og det gør dem modstandsdygtige overfor kraftig vind og regn. Fra parabolantennen går der et kabel ned til modtagerboksen i dit hjem, og derfra kan du se de signaler, som parabolen modtager fra satellitten, på dit TV.

Sammen med din parabolantenne skal du have et LNB-hoved, et coax-kabel, som du forbinder LNB-hovedet og parabolmodtagerboksen med - og naturligvis en parabolmodtagerboks, som du typisk får fra den udbyder, du vælger.

Hvis du er på udkig efter en mere diskret løsning end den klassiske parabolantenne, kan du vælge en parabol i fladt design. Den flade parabol fylder mindre end den tallerkenformede, og så er den hurtigere og nemmere at installere. Det næsten uden at slække på modtageevnen, da den modtager signal fra satellitten næsten lige så godt, som den klassiske parabolantenne gør.

Den flade parabolantenne kan du montere på vægge, altanen eller en mast. Placeringen af den flade model er altså mere fleksibel end hos tallerkenparabolen. Det gør den også velegnet til sommerhuset eller steder, hvor større parabolantenner ikke er ønsket. Du slipper også for at skulle fjerne sne fra parabolskålen om vinteren. En særlig fordel, som den flade parabol har, er, at den kommer med indbygget LNB til fire brugere. Det vil sige, at fire forskellige modtagere kan modtage signal fra parabolen samtidigt, så længe de hver især har en modtagerboks. Så kan I også hver især se den kanal, I ønsker, i stedet for at deles om én boks til hele husstanden.

Opsætning og placering af parabol

Når du sætter din parabolantenne op, skal den pege mod himlen og den satellit, du vil modtage signal fra. Hvis du peger din parabolantenne mod 1 grad vest, kan du modtage signal fra satellitten Thor, der sender Tv-signaler for Canal Digital.

Vender du parabolantennen 5 grader mod øst, kan du modtage signal fra satellitten Sirius, der sender signal til Viasat-kunder. Hvis du har sat din parabol op på et sommerhus eller blot ønsker det, kan du ved 19 grader vest få signal fra satellitten Astra, der primært sender engelsk og tyske kanaler. Hvor der ikke er nogle gratis danske kanaler via satellit-TV, kan du modtage de tyske kanaler ARD og ZDF i HD helt gratis. Det er lidt sværere at modtage engelske kanaler, og nogle steder er det desværre ikke muligt.

Din parabolantenne skal have frit udsyn mod sydhimlen for at modtage signal fra TV-satellitterne. Du kan i teorien stille parabolen nede ved jorden eller hvor som helst, så længe den har frit udsyn til himlen mod syd. Satellitterne peger altid mod samme punkt på jorden, så hvis du finder en placering, hvor der er frit udsyn op mod satellitten, er det lige meget, hvor højt din parabol er placeret. Der er 36.000 kilometer op til satellitten, så et par meter fra eller til, gør ingen forskel. Det vigtigste er bare, at der er frit udsyn.
4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
DankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket