AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

ANTENNEFORSTÆRKER

Stort udvalg af antenneforstækere til både kabel TV (f.eks. YouSee og Norlys) og til antenneinstallationer med egen antenne. SE MERE icon

Antenneforstærker Antenneforstærker icon

Med en kvalitets antenneforstærker kan man ofte undgå problemer med dårligt signal pga. for svagt eller skævt forstærket TV antennesignal, som oftest opleves når man kobler flere TV på en antenne eller en kabel TV installation.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR ANTENNEUDSTYR

MERE INFO OM ANTENNEFORSTÆRKER

Det der er vigtigt at vurdere følgende ved valg af antenneforstærker (DVB-C)
• Er placeringen af forstærkeren indendørs eller udendørs, på vægen i en stue, gemt i et skab eller på en mast?
• Hvor kraftigt man har behov for at forstærke signalet og om det skal kunne justeres i styrke.
• Vil man have mulighed for at forstærke "skævt", dvs. hvis man skal rette op op et signal der f.eks. er stærkere i den lave frekvensområde end i den høje ende; viser sig oftest ved kun dårlig kvalitet på nogen af kanalerne. Hvis det er et problem kan man med fordel vælge en forstærker med Tilt/slope justering.
• Om man har behov for en returvej til internet kabel model mv., og evt. om den skal være aktiv.
• Antal af udgange forstærkeren har, dog kan man blot kan sætte en antennefordeler på efterfølgende, da signalet jo forstærkers kraftigt op.

Generelt dårligt TV signal, periodisk støj eller pixelering?
Det dårlige antenne signal, både via egen antenne eller kabel TV (YouSee/Stofa), kan dine problemer også let skyldes at antenneinstallation.
- Vi anbefaler derfor du også kigger på vores sektion om 4G/LTE godkendt antenneudstyr, hvor vi bla. har nogle gode videoer omkring problemerne og løsninger.

Husk alt kvaliteten skal være i orden før man forstærker et TV signal:
Når man indsætter en antenneforstærker i sin antenne-installation, så er det vigtigt at kvaliteten skal være i orden hele vejen rundt i installationen, ellers nytter det ikke noget med en god forstærker. Dvs. brug ordentligt skærmede stik, kabel, fordelere og ingen dårlige samlinger.
- Læs mere under beskrivelserne for de enkelte produkter, eller kontakt os for hjælp til det rigtige valg til netop din installation.

Forskelige typer af antenneforstærkere

  • DVB-T antenneforstækere, som er velegent til egen antenne på taget for modtagelse af bla. DR og Norlys (Tidl. Boxer TV). Disse forstærkere findes i indendørs udgaver, f.eks. til placering i teknikskab eller på et loft, og udendørs antenne mast-forstærkere, ofte med indbygget filter for sammenkombling flere antenner (FM, DAB og DVB-T).
  • Antenneforstækere, som er velegent til Kabel TV og antenneforeninger, f.eks. YouSee, Stofa/Norlys og Glenten.
  • Antenneforstækere til parabol antenne og satellit installationer, f.eks. ved lange kabeltræk.

Forstærkning af antennesignal i kabel TV installation

Antenneforstærkere til kabel-TV kendetegnes oftest ved at kunne benyttes til et større frekvensområde end forstærkere til alm. tag-antenner, da der ikke skal tages højde for 4G/LTE frekvenserne (800 Mhz båndet) på selve antennesignalet. Vi anbefaler derfor at man vælge en forstærker der kan forstærke op til 1.000 Mhz området, for den mest fremtidsvenlige installation, som f.eks. Triax IFA 384 og 388 modellerne kan.

Herudover er det en god ide at vælge en model med tilt/slope justering. Dette kan kompensere for et dårligt signal i den ene ende af frekvensområdet, som ofte fremkommer ved lange kabeltræk, f.eks. hvis man bor i enden af en villavej eller den yderste lejlighed i en boligblok.

For en antenneforstærker til kabel TV er det ofte muligt at gennemsløfe returvej for internet via kabel TV, dog benyttes normalt kun passiv returvej i Danmark.

Undgå forstærket mobilstøj (LTE /4G / 5G støj) i antenneinstallation

En antenneforstærker til en alm. hus-antenne er ofte en alm. simpel linjeforstæker uden returvejs mulighed og ofte ikke nødvendigt med tilt/slope justering. Det er dog ikke noget problem at de har det, men der kan man godt vælge at spare lidt.

Det er meget vigtigt at antenneinstallationen er 4G/LTE beskyttet, bla. fra antennen og ned til forstærkeren, gerne ved brug af et 4G-LTE stopfilter.

Husk at det stadig er vigtigt at terminere ubrugte og åbne antenne-udgange på forstærkeren, da der ellers kan resikere at komme 4G/LTE støj ind på antennesystemet.
4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
DankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket