AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

NETVÆRKS SWITCH | ETHERNET HUB / SWITCH

Stort udvalg at switche til netværk, som benyttes til at splitte en internet / netværksforbindelse ud til flere netværkskabler i en netværks installation. SE MERE icon

Netværks switch Netværks switch icon

Hos AV-Connection har vi et stort udvalg af netværks switch i alle prisklasser og til alle behov - fra de helt billige til hygge LAN med vennerne, til professionelle løsninger med indbygget PoE i flere eller alle porte. Se det fulde udvalg af netværks switch nedenfor.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR NETVÆRK

MERE INFO OM NETVÆRKS SWITCH | ETHERNET HUB / SWITCH

Hvad er en netværks switch?

En netværks switch har som udgangspunkt én enkel opgave. At tage signalet som kommer ud fra din router, og dele dette til flere for at du derved kan forbinde flere kablede enheder til dit netværk, hvad end der her er tale om computere, spillekonsoller, printere eller noget andet.

Dette er en proces der skal klares aktivt via et chipset på din netværks switch, hvilket også er hvorfor at denne kræver strøm og skal forbindes til en stikkontakt for at kunne fungere og give dig samme hastighed på alle de porte din switch måtte være udstyret med.

En netværk switch har som fem indbyggede porte som minimum, når vi snakker de normale billige modeller til hjemmet, der tillader at forbinde flere computere og lignende i samme rum. Som regel kan du få en netværks switch med fem eller otte porte til relativt få penge.

Snakker vi de mere professionelle løsninger, og switch til montering i rack-skabe, har disse ofte helt op til 48 porte indbygget. Disse bruges som ofte på virksomheder eller for eksempel som LAN switch hvis mange computere samles samme sted.


Hvilken hastighed skal min netværks switch have?

I takt med at de internet forbindelser vi får hjem i vores huse bliver højere og højere, stilles der også større krav til de netværk switch vi bruger i hjemmet. Hvor netværkskortet i din computer som regel kan køre ved både 10, 100, 1000 mbps eller i nogle tilfælde mere, er det langt fra alle netværk switch der kan dette.

Som regel er de helt billige modeller begrænset til blot 100 mbps, hvilket med andre ord vil være en flaskehals i dit netværk, hvis du modtager en hurtigere hastighed fra din internet udbyder. Derfor anbefaler vi hos AV-Connection altid at du som minimum vælger en netværk switch der er i stand til at klare hastigheder på 1000 mbps, for ikke at begrænse dig selv.

Ved at vælge en netværk switch med 1000 mbps eller mere, vil du også opleve at du kan flytte data rundt hurtigere internt på dit netværk i hjemmet, til for eksempel en NAS. Men her kræves det altså at din switch kan klare 1000 mbps også kaldet gigabit, for at dit netværk kan håndtere dette hurtigst muligt.


Hvad gør PoE i en netværk switch?

Hvis du har kigget på netværks udstyr har du muligvis også set eller hørt om begrebet PoE - også kaldet Power over ethernet. Ved at vælge en netværk switch med PoE kan du undgå en masse kabelråd, hvis du for eksempel har flere eksterne access points i hjemmet eller på dit arbejde.

Groft sagt tillader PoE (Power over ethernet) at sendes strøm med ud igennem netværkskablet, og derved kræves der ikke en ekstern strømforsyning, til for eksempel et accesspoint.

En netværks switch med PoE vil ofte være en del dyrere end hvad en traditionel switch kan købes til. Disse starter som regel også altid på minimum otte porte, hvor af de fire som regel er med PoE - på dyrere modeller kan alle tillade Power over ethernet funktionen.

I og med at denne type af netværk switche befinder sig i det lidt tungere segment, er disse også altid med understøttelse for gigabit eller 1000 mbps for maksimal båndbredde. Dette betyder at du har den hurtigst mulige kablede forbindelse til dit netværk lager, HUB eller hvad du ellers måtte have behov for at forbinde til.


Hvad skal du vælge til dit netværk?

Som hovedregel skal du altid som minimum have en kilde til internettet i din bolig eller arbejde. Her mener vi i form af et kabelmodem, eller fiber CPE som er de mest normale og udbredte forbindeler i Danmark i 2022.

Dette modem eller fiber CPE kan i mange tilfælde agere router for dig, således at du faktisk ikke behøver yderligere, og blot kan forbinde din switch direkte dertil med et kabel, og så forbinde flere computere, og andet udstyr til de porte din switch tilbyder.

Ønsker du fuld kontrol, anbefales det at du forbinder din egen router efter modem eller fiber CPE, for at du derved selv kan bestemme og styre de tilsluttede enheder til router og switch - men dette er ikke noget vi vil komme længere ind på her.

Hvis der er tale om et ganske normalt netværk i hjemmet, skal du som udgangspunkt ikke tænke på PoE eller på hastigheder højere end 1000 mbps, når du kigger på hvilken LAN switch du skal vælge. Her er det vigtigste at du vælger en switch med nok porte til alle de netværksenheder du ønsker at forbinde til netværket.

Er du alligevel i tvivl om hvad er passer bedst til dit behov og netværk, så kontakt endelig vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at rådgive om hvad der er det bedste til netop din løsning. Vi lagerfører langt de fleste modeller til omgående levering, og har også alle de nødvendige kabler og andet udstyr du måtte kunne få brug for.

4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket