Phono kabel | AV-Connection
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
20 års jubilæum
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Drilldown icon Drilldown icon Drilldown icon Drilldown icon Drilldown icon Drilldown icon
 

PHONO KABEL

Stort udvalg af ubalanceret lydkabler med phono RCA stik (IEC 60958 Type II) og tilbehør, alt lige fra stereo lydkabler med phono stik til Jack og XLR kabler.


Phonokabler - også kendt som RCA-kabler - er lydkabler til et analogt signal. Kablet er labet således, at der løber to kabler med separat lydkanal ved siden af hinanden. For at kende forskel på de to kabler, er de typisk farvet med hvid og rød eller hvid og sort. Du kender sikkert MiniJack-kablet, som du kan bruge til at slutte højtalere eller hovedtelefoner sammen med din computer eksempelvis. Princippet er det samme med phonokabler, der blot bruges til at koble større udstyr som afspillere og forstærkere sammen.

Du kan ofte se kvaliteten af kablet på, hvor tykt det er. Jo tykkere kablet er, jo mindre tab er der af lydkvaliteten. Der er også mulighed for at lave bedre afskærmning i et tykkere kabel, og det siger igen noget om kvaliteten af kablet, da bedre afskærmning modvirker støj udefra. Hvis du har et phonokabel, men din enhed ikke har phonoindgang, kan du koble phonokablet til med en adapter.
Stereo phono RCA kabel
Stereo phono RCA kabel
Phono RCA forlænger
Phono RCA forlænger
Phono RCA mono kabel
Phono RCA mono kabel
Phono RCA multi kabel
Phono RCA multi kabel
Pladespiller kabel
Pladespiller kabel
Subwoofer kabel
Subwoofer kabel
Phono RCA switch / omskifter
Phono RCA switch / omskifter
Phono RCA stik
Phono RCA stik
Phono RCA vægstik
Phono RCA vægstik
 

PHONO RCA ADAPTER / KONVERTER

Phono RCA - RCA adapter
Phono RCA - RCA adapter
Phono RCA - 6.3 mm. Jack adapter / kabel
Phono RCA - 6.3 mm. Jack adapter / kabel
Phono RCA - MiniJack adapter / kabel
Phono RCA - MiniJack adapter / kabel
Phono RCA - DIN adapter / kabel
Phono RCA - DIN adapter / kabel
Phono RCA - XLR adapter / kabel
Phono RCA - XLR adapter / kabel
Phono RCA - Digital koaxial
Phono RCA - Digital koaxial
Phono RCA - Digital Toslink
Phono RCA - Digital Toslink
Phono RCA - HDMI
Phono RCA - HDMI
Phono RCA - RJ45 netværk
Phono RCA - RJ45 netværk
Phono RCA - Scart adapter / cable
Phono RCA - Scart adapter / cable
Phono RCA konvertere
Phono RCA konvertere
 

De forskellige typer phonokabler og produkter

Det mest brugte RCA-kabel til at forbinde stereoanlæg, CD-afspillere og pladespillere er stereo-phonokablet. Hvis du vil have det bedste kabel, skal du være opmærksom på, om det er godt skærmet, og om stikkene er belagte med eksempelvis guld. Skærmning af kablerne sikrer lydkvaliteten, og belægningen er med til at optimere forbindelsen mellem enhederne.

Hvis du skal forbinde enheder over lange afstande - 20, 30, 50 eller op til 100 meter - er det især vigtigt, at kablet er tykt og skærmet godt. Det beskytter mod støj udefra og modvirker, at lyden går tabt undervejs. Hvis dit phonokabel ikke er langt nok, kan du forlænge det med et forlængerstik eller forlængerkabel.

Et forlængerkabel er ligesom et phonokabel, hvor der i den ene er to phonoindgange i stedet for stik. Du kobler nemt dit phonokabel sammen med forlængerkablet derigennem. Har du to phonokabler, som du ønsker at forlænge med hinanden, kan du gøre det med et adapterstik. Adapterstikket er to phonoindgange, hvor du kan koble to phonokabler sammen "på midten" så at sige. Her vil en guldbelagt adapter være optimal, da belægningen sikrer de bedste forudsætninger for en god forbindelse mellem kablerne. Man skal dog være opmærksom på, at hver gang der bliver lavet en sammenkobling, vil der forekomme et signal tab - Dette kan gå udover lydkvaliteten

Hvis du skal koble din subwoofer til et stereoanlæg, er det sandsynligvis et mono-phonokabel, du skal have fingrene i. Signalet til subwooferen er som regel i mono, og derfor behøver du ikke et dobbelt stereostik. Selv hvis der er flere subwooferudgange på forstærkeren, skal du blot slutte dem til enkeltvis med mono-phonokabler. Hvis du skal koble en surroundprocessor og en effektforstærker sammen, skal du anskaffe dig et 7-kanals multi-RCA-kabel.

Hvis der skal kobles to subwoofere til en enkelt forstærker med kun en enkelt subwoofer-indgang, kan det gøres med to monokabler, som sættes i en RCA Y-split adapter. Der findes et væld af forskellige adaptere til RCA-kabler, hvad end de skal bruges til at forlænge eller forbedre vinklen på en kabeludgang.

Hvis der skal installeres udstyr i et lydstudie eller et klasselokale, bruger man tit phono-RCA-vægstik eller vægdåser til at koble enheder til højtalerne. Her er der et rødt stik til den højre indgang og et hvidt stik til den venstre, så det er let at se, hvilket stik der skal i hvilken indgang.

PRODUKT NYHEDER

Se alle produkt nyheder
Inakustik RCA Y-split adapter
Inakustik Premium RCA - RCA split adapter
Fra 179,00 DKK
Lindy Cromo Line Stereo Phono kabel
Lindy Cromo Line Stereo Phono kabel
Fra 79,00 DKK
Monacor FGA-40F Skilletrafo
Monacor FGA-40MF Stel skilletrafo
Fra 149,00 DKK
Converts a speaker output to an analog audio output
Monacor Højttaler signal til Phono RCA linje signal
Fra 149,00 DKK
Y-split lydkabel (RCA hun - 2x RCA han)
Y-split lydkabel (RCA hun - 2x RCA han)
Fra 39,00 DKK
Se alle produkt nyheder
 
  Apple AV-advance AXAGON Cablecon Clicktronic DeLOCK Inakustik Lindy Neutrik Nordost Opticis  
  Real Cable Skross SUPRA Vivolink  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward