AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

HDMI KABEL

Alt i og om HDMI kabler, stik og tilbehør. HDMI 2.0 til 4K UHD og HDMI 2.1 til 8K. HDMI kabler i mange kvaliteter og priser, adaptere, splittere, switche mv.


HDMI Kabel - HDMI stik - HDMI adaptor - HDMI splitter - HDMI switch - HDMI extenderHDMI kablet er afløseren for de traditionelle Scart og AV kabler. Med et HDMI kabel har du mulighed for at overføre både billeder i fuldt digitalt HD format og digital surround sound. HDMI kabler er bagud-kompatible med DVI standarden på billedsiden, og de kan derfor kobles direkte sammen med udstyr, der har DVI. DVI er det gamle kabelsystem, der typisk bliver brugt til at koble PC og fladskærme eller projektorer sammen.

HDMI bruges i alle nyere multimedieenheder, såsom DVD- og BluRay afspillere, digitale TV-modtagere, computere, spillekonsoller, fladskærme, projektorer, osv.

LÆS MERE OM HDMI

HDMI KABLER EFTER TYPE

HDMI kabler (type A)
HDMI kabler (type A)
Mini HDMI kabler (type C)
Mini HDMI kabler (type C)
Micro HDMI kabler (type D)
Micro HDMI kabler (type D)
HDMI forlænger / extender
HDMI forlænger / extender
Vinkel HDMI kabel og adapter
Vinkel HDMI kabel og adapter
Tyndt / fladt HDMI kabel
Tyndt / fladt HDMI kabel
Langt HDMI kabel
Langt HDMI kabel
Optiske HDMI kabler
Optiske HDMI kabler
Trådløs HDMI
Trådløs HDMI
HDMI multikabel
HDMI multikabel

HDMI ADAPTER / KONVERTER

Stort udvalg af adaptere og konvertere med HDMI stik til/fra andre kabel- eller stikforbindelser, som Displayport, DVI, USB-C og VGA.  SE MERE
HDMI adapter (Type A)
HDMI adapter (Type A)
HDMI Mini adapter (Type C)
HDMI Mini adapter (Type C)
HDMI Micro adapter (Type D)
HDMI Micro adapter (Type D)
HDMI – Apple Lightning
HDMI – Apple Lightning
HDMI – AV/S-Video
HDMI – AV/S-Video
HDMI – Digital koax lyd
HDMI – Digital koax lyd
HDMI – Digital Toslink lyd
HDMI – Digital Toslink lyd
HDMI – Displayport
HDMI – Displayport
HDMI – DVI
HDMI – DVI
HDMI – Mini Displayport
HDMI – Mini Displayport
HDMI – MiniJack AUX
HDMI – MiniJack AUX
HDMI – Phono RCA
HDMI – Phono RCA
HDMI – RJ45 HDBaseT/IP netværk
HDMI – RJ45 HDBaseT/IP netværk
HDMI – Scart
HDMI – Scart
HDMI – SDI
HDMI – SDI
HDMI – USB
HDMI – USB
HDMI – VGA
HDMI – VGA
 

HDMI ELEKTRONIK OG TILBEHØR

HDMI lyd extractor
HDMI lyd extractor
HDMI switch / omskifter
HDMI switch / omskifter
HDMI scaler
HDMI scaler
HDMI splitter / fordeler
HDMI splitter / fordeler
HDMI værktøj og tester
HDMI værktøj og tester
HDMI HDBaseT
HDMI HDBaseT
HDMI stik
HDMI stik
HDMI vægstik
HDMI vægstik
 

LÆS MERE OM HDMI KABEL

Hvad er et HDMI kabel?

HDMI kabler overfører højtopløselige billedeformater op til Fuld HD og 4K opløsning, samtidig med digital lyd, herunder de nye ukomprimerede formater, som Dolby TrueHD og DTS HD Master Audio. Ved at benytte et digitalt HDMI kabel opnås normalt den absolut ypperste billedkvalitet, da konverteringer til analoge videosignaler og tilbage igen helt undgås. Dette giver et skarpt billede, høj kontrast, større dybde og superflotte farver.

HDMI-standarden - det bedste indenfor billede og lyd

HMDI-standarden er den nyeste - selvom den har været på markedet siden midten af 2000-tallet - standard for overførsel af billeder i fuld HD og lyd i digital surround sound. Det er den optimale standard for overførsel af video og lyd, og den bruges i stort set alle typer af multimedieenheder i dag.

At HDMI er direkte bagudkompatibel med DVI gør, at du kan koble et HDMI-kabel til alt udstyr, der benytter DVI. At du benytter et HDMI kabel til dit DVI udstyr betyder, at du undgår, at kvaliteten bliver værre på grund af konverteringsforstyrrelser, når signalet konverteres fra analogt til digitalt og tilbage igen. HDMI-forbindelsen giver dig flere detaljer, færre fejl og en uovertruffen visning af farver og billeder.
- Læs mere om det HDMI typer, versioner og kompatiblitet her.

HDMI kabler til 4K Ultra HD- og HD-lydformater

Ofte er det i forbindelse med optimal billedkvalitet, at HDMI bliver omtalt. HDMI kabler overfører højtopløselige billedformater i Fuld HD og 4K opløsning sågar helt op til 10K med den nyeste 2.1 verison. HDMI-standarden gør dog lige så store underværker for lydkvaliteten, hvor der kan overføres 8 kanals digital lyd i de nye ukomprimerede DTS HD Master Audio og Dolby True HD formater.

HDMI kabel typer: High Speed, Ultra High Speed HDMI kabler, 4K UHD, HDMI 2.1 - Hvad nu?

HDMI-standarden udvikler sig løbende i takt med teknikken, men hvad kablerne angår, er de som udgangspunkt kompatible både bagud og fremadrettet, dvs. Standard- og High Speed HDMI-kabler kan bruges til alle formål, dog naturligvis med tanke på kabelkvalitet i forhold til kabellængde, støjforhold mv.

Forskellige HDMI-stiktyper

Hvor der er forskellige versioner af HDMI kabler, er der også forskellige stiktyper, alt afhængigt af hvilket udstyr kablet skal passe til.

HDMI stik type A er den mest almindelige HDMI stiktype, og den benyttes i rigtig mange løsninger mellem forskelligt AV-udstyr. Alle HDMI kabler er kompatible med alle aktuelle standarder som SDTV, EDTV, HDTV, UHD og 4K. Lyd- og billedkvaliteten afhænger af kablets egen kvalitet, længde og støjforhold. Se vores udvalg af HDMI kabler med HDMI A stik her.

HDMI stik type B blev lanceret samtidig med HDMI A stikkene, og formålet med HDMI B stik er at skabe et dobbeltlink til DVD-I video. HDMI B har aldrig været brugt i nogle produkter, da HDMI 1.3's introduktion gjorde, at det nyere singlelink overgik HDMI B's dobbeltlink i hastighed. Modtageren til HDMI B er også større end en standard HDMI port, og af den og ovenstående årsag har der aldrig været behov for at producere et produkt med HDMI B port.

HDMI stik type C (Mini HDMI) er, som navnet antyder, en mindre udgave af det almindelige HDMI A stik. HDMI C stikkene lader dig koble dine bærbare enheder, der ikke har plads til at stort HDMI-stik, til din computer eller Tv-skærm. Enkelte laptops kommer også med Mini HDMI-indgang, hvorfor dit almindelige HDMI-kabel ikke kan forbindes dertil uden en adapter eller kabel med Mini HDMI. Når du vælger et HDMI C kabel, skal du altid se, på hvilken port du skal forbinde din enhed til. Der findes Mini HDMI til Mini, Mini HDMI til HDMI A, Mini HDMI til DVI, Mini DMI til VGA og Mini DHMI adapterer. Du finder hele vores udvalg af HDMI C kabler her.

HDMI stik type D (Micro HDMI) er et endnu mindre HDMI stik, der bruges til at forbinde mindre enheder til computer og TV. Det kan være et digitalkamera, der har Micro HDMI-indgang, som du vil forbinde til dit fjernsyn, der har HDMI A-indgang. I så fald skal du bruge et Micro HDMI til HDMI kabel. Ligesom med HDMI C kablet, skal du altid være opmærksom på, hvilken port den anden enhed har. Du kan se hele vores udvalg af HDMI D kabler her.

Trådløs HDMI er den usynlige HDMI-forbindelse. Det er et smart alternativ, hvis du ønsker at forbinde to enheder, der ikke kan forbindes med kabel. Vi anbefaler altid, at du bruger kabel til at forbinde HDMI-enheder med hinanden, hvis det kan lade sig gøre. Dog har vi nogle produkter, der kan trække den tunge HDMI-forbindelse trådløst, enten som HDMI-kit eller med dongle, som du sætter i dit TV. På den måde kan du sende HDMI-signal trådløst til din skærm fra din enhed. Du kan se vores udvalg af trådløs HDMI her.

Premium High Speed HDMI kabler til HDMI 2.0b standarden

En stor opdatering af HDMI-standarden var 2.0 / 2.0b. Det er en opdateret version af HDMI 2.0, der primært er tiltænkt billedkvaliteten 4K Ultra HD i 50/60 Hz video. HDMI 2.0b bruges også til dual screen, eksempelvis til spil, og så understøtter HDMI 2.0b 21:9-formatet. På lydsiden understøtter HDMI 2.0b op til 32 lydkanaler og fire lydsignaler samtidigt. Se udvalgte af HDMI 2.0b kabler her

HDMI 2.0b har stadig de almindelige funktioner og billedformater, som man kender fra HDMI 1.4-standarden. Her er der tale om 3D, HDMI-link, TV-returlyd (ARC), Fuld HD, HD-lyd, DeepColor funktion og så videre. Alt det følger med HDMI 2.0b uden at ændre ved HDMI high-speed kabeltyperne, så længe kvaliteten af kablet er god nok.

Ultra High Speed HDMI kabler til HDMI 2.1

Med den nyeste HDMI 2.1-standard, sker der for første gang en fysisk opdatering af HDMI-stikket og kablet. Der har siden starten været et par enkelte ubrugte ben forbindelser i HDMI-stikket. Disse kan nu komme i anvendelse til højt krævende billede- og lydoverførsler, så som 8K og 10K opløsning og eArc lydoverførsel med HD lyd. Det er derfor nødvendigt med nyt Ultra High Speed HDMI-kabel, hvis man har udstyr der skal benytte 8K opløsning eller 4K ved 120 Hz. eARC vil også fungere med de oprindelige High Speed HDMI kabler, selv om det er en del af de nye standard.

PRODUKT NYHEDER

Se alle produkt nyheder
ProXtend HDMI adapter ring with Mini HDMI and USB-C adapter
ProXtend HDMI adapter ring med Mini HDMI og USB-C adapter
Fra 1.299,00 DKK
Klick & Show K42H Kit
Klick & Show K-42H kit Trådløs præsentation system med 2 HDM...
Fra 9.989,00 DKK
Inakustik Ultra High Speed HDMI cable
Inakustik Ultra High Speed HDMI kabel
Fra 129,00 DKK
ProXtend HDMI adapter ring with USB-C adapter
ProXtend HDMI adapter ring med USB-C adapter
Fra 999,00 DKK
VivoLink HDMI adapter ring med USB-C og Lightning adapter
Vivolink HDMI adapter ring med USB-C og Lightning adapter
Fra 1.899,00 DKK
Se alle produkt nyheder
 
4smarts Apple Atlona AV-advance Cablecon Clicktronic DeLOCK Designerstik D-Link
ifi Audio Inakustik InLine Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV
One For All Radial Real Cable Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket