AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BUTIKKER OG SERVICES Drilldown arrow icon GENEREL INFORMATION Drilldown arrow icon

AV-CONNECTION SØNDERBORG – HI-FI BUTIK

Velkommen til AV-Connection Sønderborg – Din billede- og lydspecialist i Syddanmark og en af nordens største Hi-Fi butikker. Se kontaktinformation og åbningstider nedenfor. SE MERE icon

Butik og demorum icon
Butik og demorum
Personale i Sønderborg icon
Personale i Sønderborg
AV installation i Sønderjylland icon
AV installation i Sønderjylland
Biograf konkurrence icon
Biograf konkurrence
Udlejning af musikanlæg icon
Udlejning af musikanlæg
AV-Connection Sønderborg Facebook icon
AV-Connection Sønderborg Facebook
 

AV-Connection Sønderborg

I den 350 kvm store forretning i Sønderborg, hvorfra også internetbutikken drives, findes der en lang række showrooms med et stort udvalg af Hi-Fi og hjemmebiograf udstyr fra populære mærker i alle prisklasser. Alle er velkommne til at komme forbi og få en uforpligtende demonstration og snak. Man kan naturligvis også købe alt fra webshoppen i vores butik i Sønderborg, bl.a. et de største lagerførte udvalg i Danmark af AV kabler og tilbehør. Både hurtigt via Click & Collect afhenting, hvis kan ved hvad man skal bruge, eller med kyndig vejledning i butikken, hvis man er i tvivl.

 

AV-Connections butik i Sønderborg er placeret i udkanten af Center Øst på Kærvej, drej ind ved Frøs Herreds Sparekasse, så ligger butikken overfor Postdanmarks distributionscenter. Læs mere om AV-Connection webshop og hvordan du finder butikken i Sønderborg nedenfor.


Adresse - Butik og webshop:
AV-Connection A/S
Kærvej 71-73
6400 Sønderborg
CVR nr.: 27907547

Kontakt information
Tlf. nr.: 7442 1078
E-mail: [email protected]
Åbningstider – Butik:
Mandag - Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00

Åbningstider – Click & Collect:
Mandag - Torsdag: 9:00 - 16:30 (Herefter i butikken)
Fredag: 9:00 - 15:30 (Herefter i butikken)
Lørdag: 10:00 - 14:00

Åbningstider – Webshop kundeservice:
Mandag - Fredag: 9:00 - 17:00

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR BUTIKKER OG SERVICES

LÆS MERE OM AV-CONNECTION SØNDERBORG | HI-FI BUTIK

Her finder du AV-Connection Sønderborg

Kørselsvejledning til AV-Connection ved ankomst til Als via Alssundbroen (hovedvej 41 eller 8).
 1. Kør mod Sønderborg og kryds Alssundbroen, tag den første afkørsel (mod Centrum og sygehus).
 2. Drej til højre rundt i kurven for enden af afkørslen.
 3. Drej til venstre ned ad Nørrekobbel i krydset ved Statoil (mod Center Øst).
 4. Fortsæt forbi Kontor Syd og Bil & Co indtil McNAB Jagt og fiskeri.
 5. Drej til venstre ind af Kærvej ved Frøs Herreds sparekasse.
 6. Her ligger AV-Connection på venstre side, lige efter synshallen og overfor posthuset.


Det siger andre om AV-Connection Sønderborg

Du kan også læse en besøgsartikkel om AV-Connection Sønderborg hos www.Recordere.dk, der giver et uformelt indblik i hvilken forretning vi har. Vores butiksindretning og vores produktsortiment ændrer sig dog løbende, så der er naturligvis sket opdateringer siden artiklen er skrevet.

Læs besøgsartikel fra Recordere.dk her

Læs mere om AV-Connection herDet hele startede med et Scart kabel, som ikke kunne købes nogen steder

Historien om AV-Connection startede i marts 2000, hvor den nuværende direktør, Ronni Søby, spottede et hul i markedet, med produkter som viste sig yderst velegnede til internetsalg.

AV-Connections første produkt. S-Video og MiniJack til Scart kabel fra Computer til TVEt behov for et specielt kabel var opstået, da grafikkort på computere begyndte at få en AV-udgang, således at man kunne sende et videosignal ud til et f.eks. et TV. Problemet var blot, at de fleste TV i Europa på daværende tidspunkt primært var udstyret med Scart tilslutning, og computerne med et S-Video og mini-jack stik. Det var ikke let at finde et kabel til sammenkobling af dette, selv om det var forholdsvist let at konstruere med de rette materialer og evner. Det viste sig hurtigt, at der også var en del andre folk med samme ønske. Generelt på daværende tidspunkt kunne AV kabler kun købes i begrænset udvalg, simple kvaliteter og få faste længder hos de fysiske radio/TV-butikker. Og det måske til lidt for høje priser. Derved endte en forholdsvis simpel produktgruppe af AV-kabler, stik og adaptere med at blive til en niche internetbutik med stor succes.

Fra hobby til seriøs webshop og fysisk forretning

AV-Connections pakkeplads i det lille lager på ÆblegadeMed en baggrund indenfor programmering og grafik, samt en stor interesse for AV-udstyr, IT, Hi-Fi og hjemmebiograf, begyndte Ronni at brygge på ideen om, at der måtte være andre med lignende behov for specielle længder af AV-kabler i god kvalitet til fornuftige priser. Internettet var dengang endnu i sin spæde ungdom, specielt på shopping-delen var butiksudvalget begrænset, så det var en oplagt salgskanal i stor udvikling. En meget simpel webshop blev designet, og bevæbnet med en loddekolbe, samt kabler og stik fra den lokale elektronik grossist O.B. Carlsen i Sønderborg, gik Ronni i gang med sin hobbyforretning ved siden af fuldtidsjobbet. Det blev startskuddet for den AV-Connection, der kendes i dag. Salget kom ret hurtigt af sig selv, primært pga. hullet i markedet, og at internetsøgemaskinerne rimeligt hurtigt fik webshoppen indekseret. Der blev derfor i starten slet ikke brugt penge på reklame. Med en bedre webshop, online betaling og det øgede produkt sortiment tog forretningen fart i starten af 00’erne, og efter 4-5 år blev det til en solid fuldtidsbeskæftigelse med deltidspersonale til lagerpakning og kabelproduktion.

Første spadestik til AV-Connections første domicil ejendom, på billedet ses partner Thomas Laukamp og grundlægger Ronni SøbyAV-Connection nyopførte domicil i Sønderborg 2006Senere i 2007 blev webshoppen stor nok til at rykke i nyopførte lokaler på Kærvej i Sønderborg, med både kontor og lager til internetbutikken, samt efterfølgende lokal Hi-Fi og hjemmebio butik. I den forbindelse kom vennen Thomas Laukamp med ind i firmaet efter en årrække som deltidsansat. I årene herefter gik det rigtigt stærkt og forretningen blev udvidet kraftigt, både på kabel- og elektroniksiden, bl.a. med større lokalt lager, butik og kontorer, samt Panasonic Center og Hi-Fi forretning i Odense.

AV-Connection anno 2020

I år 2020 er AV-Connection en 3-benet koncern med over 20 fuldtidsansatte, som leverer alt indenfor lyd- og billede udstyr, tilbehør og løsninger, uanset om man er privatkunde, firma eller institution.
 • Danmarks første webshop indenfor AV kabler og tilbehør, og en af de største i dag.
 • Den førende uafhængige Hi-Fi specialist i Danmark med butik i Sønderborg og Odense.
 • Pro AV afdeling med speciale i professionelle billede- og lyd-løsninger.

 • Stadig stor-leverandør af AV kabler

  AV-Connection har selv efter alle år beholdt den oprindelige ånd i firmaet med et højt niveau af teknisk ekspertise, et kæmpe produktudvalg bl.a. inden for kabler og stik til fornuftige priser. Og ja der produceres sågar også stadig kabler efter mål og udformning på daglig basis, dog blot som en mindre del af forretningen, grundet det store lager af færdigkonfektionerede kabler.

  AV-Connection Sønderborg er i dag top-tunet moderne Hi-Fi forretning på over 300 m2 med butik og lækre showrooms. Butikken er tænkt som et oplevelsesunivers med et kæmpe udvalg af kvalitets højttalere og elektronik til enhver pengepung, og virkelig et besøg værd når der skal investeres i ny lyd eller billede til hjemmet eller virksomheden.

  AV-Connection Sønderborg billeder - Ny stor Hi-Fi forretning

  Se flere fotos af butikken og de forskellige showrooms her.
  - Men vigtigst af alt: Lav en tur ud af det, og besøg den flotte Hi-Fi og hjemmebio butik - Vi ses i Sønderborg!


  AV-Connection domicil
   
  AV-Connection Sønderborg butik
   
  Retro stereo butiksområde i AV-Connection Sønderborg
   
  Hi-Fi stereo højttalervæg i AV-Connection Sønderborg
   
  SVS Subwoofer område i AV-Connection Sønderborg
   
  Harman Kardon Citation demorum i AV-Connection Sønderborg
   
  Hi-end stereo demorum i AV-Connection Sønderborg
  KUNDESERVICE
  WEBSHOP INFO
  • Buy & Try
  • Prismatch
  • Log ind
  AKTUELT
  • Nyhedsbrev
  BUTIKKER
  • Odense
  • Webshop
  • Udlejning
  E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
  MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
  ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
  AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
  arrow_upward shopping_basket