AV-Connection Logo

AV-Connection Odense

AV-Connection på Dalumvej i Odense er en traditionel god gammeldags Radio/TV, Hi-Fi & Hjemmebio butik efter alle kunstens regler.

God og engageret kundeservice med rådgivning af erfarne folk er det vi står for i Odense - kig ind til os og lad dig inspirere af os.

AV-Connection i Odense er bla. også et af landets største og flotteste Panasonic Center med et kæmpe udvalg indenfor bla. Panasonic Tv, Blu-Ray afspillere og Technics produkter.


AV-Connection Odense sælger alt lige fra Blu-ray afspillere/optagere, Hi-Fi anlæg i alle størrelser - samt projektorer, Tv, surroundanlæg og højttalere i alle prisklasser. I den 300 m² store butik i Odense findes en lang række demorum/showroom med et stort udvalg af produkter lige fra den lette ende med små stereoanlæg, til de store og tunge high-end audio-systemer.

I AV-Connection Odense føres en lang række populære mærker som eksempelvis:
Yamaha, Marantz, Piega, Audiovector, System Audio, Rotel, Cambridge, Technics, JBL, Rega, Panasonic, Sony, Epson, Klipsch, Pro-Ject, Sonos, samt Frislev møbler.

I butikken findes også et udvalg af kabler og tilbehør som websiden er kendt for, primært fra Supra Cables og in-akustik, men der må ikke forventes et så bredt lagerført tilbehørsprogram som på websiden.

Butikken i Odense er også tilknyttet Panasonic Center kædens egen hjemmeside. Læs mere om Panasonic Center konceptet og udvalget af Panasonic produkter på www.Panasoniccenter.dk - Returvarer vedr. denne webside hører naturligvis til AV-Connection Odense.

Se kontakt information og åbningstider for AV-Connection OdenseStueetagen: Streaming

I denne del af butikken, kan du opleve nogle af de nyeste standarder indenfor streaming.
Du kan få demonstreret alle højttalere fra Sonos og Bang & Olufsen, som altså er nogle af streamingmarkedets førende mærker.

Uanset om du ønsker en fed multirumsløsning, eller blot en enkeltstående Bluetooth-højttaler, er der masser af muligheder her.
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
B&O SONOS System Audio

Stueetagen: TV, soundbars og TV-møbler

Oplev et stort udvalg i soundbarer fra anerkendte mærker som Sonos, Yamaha og Bang & Olufsen, blandet med forskellige TV i absolut ypperste kvalitet, leveret af Panasonic, LG og Loewe.

I denne afdeling kan du i ro og mag sammenligne lyden fra TV’et kontra lyden fra en soundbar – uanset om det skal være en soundbar, med eller uden streaming, og med / uden tilhørende subwoofer.
Derudover kan du også opleve flotte TV-møbler fra fynske Frislev, som kan sammensættes på nærmest alverdens tænkelige måder – og derudover kan købes med eller uden indbyggede højttalere.

De udstillede TV, er blandt de bedste LED/OLED skærme i branchen, og kan leveres helt nede fra 24” og op til 77”.
Alle disse sammensætninger, giver dig de bedste muligheder for det bedste køb, som lige nøjagtig passer til dig og dit rum.
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
B&O Cambridge Audio Panasonic SONOS Yamaha

Stueetagen: Minianlæg og DAB-radioer

Her finder du en af vores mest besøgte afdelinger i butikken.
Står du og skal bruge en lille radio, til køkkenet, badeværelset, bryggerset eller lignende, er denne afdeling et besøg værd.

De udstillede produkter, er nøje udvalgt, med henblik på at kunne tilbyde forskellige funktioner, forskellige typer lyd, og ikke mindst: en høj brugervenlighed over hele linjen.

Der er produkter i alle prisklasser, så alle kan være med – og som altid hjælper vi dig med at finde den optimale løsning for dig.  

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Klipsch Panasonic Pure Ruark Audio Technics Yamaha

1. sal: Hi-Fi - Stereoanlæg

Du finder ikke mange steder, med så stort et udvalg af ordinært Hi-Fi og højttalere, som lige her.
Vi har over 70 forskellige produkter udstillet – alle sammen fra nogle af verdens bedste, og mest kendte mærker, som f.eks. Rega, Cambridge Audio, Marantz, Audiovector, System Audio, Pro-Ject og en hel del andre af førende mærker på det internationale marked.

Uanset om du ønsker, at modernisere dit gamle stereoanlæg, med en netværksafspiller eller er ny til den verden som vi kalder for Hi-Fi, og ønsker en komplet løsning med forstærker, højttalere, grammofon og hvad du ellers kunne tænke dig – så har vi mulighederne.

Vi kan, via et smart omskiftersystem, koble lige nøjagtig de højttalere, sammen med den forstærker du ønsker, så vi i ro og mag, kan finde frem til lige den bedste løsning for lige netop DIG.  

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Arcam Audiovector Cambridge Audio Dynaudio JBL Klipsch Lenco Marantz Polk Audio Pro-Ject Rega
Rotel SONOS Sonus faber System Audio Technics WiiM Yamaha Yamaha CA


KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket