Showrooms i Odense | AV-Connection
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  

AV-Connection Odense

AV-Connection på Dalumvej i Odense er en moderne Radio/TV, Hi-Fi og hjemmebio butik efter alle kunstens regler. AV-Connection i Odense er et af landets største og flotteste Panasonic Center med et kæmpe udvalg inden for Panasonic og Loewe fladskærms TV.


AV-Connection Odense sælger alt lige fra Blu-ray afspillere, harddiskoptagere, Hi-Fi anlæg i alle størrelser, projektorer, surroundanlæg og højttalere i alle prisklasser. I den næsten 300 m² store butik i Odense findes en lang række demorum/showrooms med et stort udvalg af produkter lige fra den lette ende med små stereoanlæg til de store og tunge high-end audio/videosystemer.

I AV-Connection Odense føres en lang række populære mærker så som: Yamaha, Bose, Piega, Audiovector, System Audio, Frislev, Clic møbler og mange, mange flere mærker. Herudover naturligvis stort udvalg af produkter fra Panasonic. Der holdes en stor sammenhæng mellem udvalget i Odense, butikken i Sønderborg og netbutikken.

I butikken findes også et udvalg af kabler og tilbehør som websiden er kendt for, primært fra ClickTronic, Supra og Inakustik, men der må ikke forventes et så bredt lagerført tilbehørsprogram som på websiden.

Butikken i Odense er også tilknyttet Panasonic Center kædens egen hjemmeside. Læs mere om Panasonic Center konceptet og udvalget af Panasonic produkter på www.Panasoniccenter.dk - Returvarer vedr. denne webside hører naturligvis til AV-Connection Odense.

Se kontakt information og åbningstider for AV-Connection OdenseOdense Butikken: Hi-Fi og multirum lyd

Her har vi samlet en del af butikkens udvalg af stereo-receiver, cd-afspillere, forstærkere, streaming-enheder,surroundreceivere, aktive subwoofere, Multirum og mindre højttalere.

Vores udvalg strækker sig fra Sonos, Bose, Yamaha, System Audio, Thorens, Rega og Dynaudio. Det er naturligvis muligt at komme til at høre det hele spille.

Vi benytter også området til at fremvise flere af de muligheder du har, hvis du ønsker at få dit anlæg op på væggen.

Ligeledes har vi også grammofoner fra Rega og Thorens stående.

Komplette Sonos, Yamaha, Dynaudio og Bose multirums systemer er også opsat i butikken, og klar til demonstration - Hvis system er det bedste? Kig ind og lad os få din bedømmelse.
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Audiovector Cambridge Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Klipsch Marantz NorStone Panasonic Pro-Ject Rega SVS
System Audio Yamaha

Odense Butikken: TV og lyd område

I denne afdeling finder du et kæmpe udvalg af skærme fra Panasonic. Vi kan vise dig forskellen på de forskellige skærme og forklare dig om begreberne så du forstår det - på godt dansk !.

Full-HD, 4K skærm eller OLED ? - vi har størrelser fra 24" - 75" repræsenteret i butikken.

En stor beslagvæg fra Vogels er også standard sådan så du i virkeligheden kan se hvordan de forskellige drejelige beslag, eller fastmonterede vægbeslag ser ud og fungere.

Møbler fra Frislev og Clic er en oplevelse i sig selv - se hvordan du kan gemme alle kabler, tingenoter og dimsedutter væk på en flot og praktisk måde - og det koster meget mindre end du tror.

Soundbar og andre lydsystemer til dit Tv fra Bose, Sonos, Panasonic og Yamaha er sat sammen med diverse Tv så du selv kan høre forskellen på lyden fra tv`et kontra lyden fra en soundbar.

4K Blu-Ray optagere og afspillere fra Panasonic naturligvis også i denne afdeling. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
BOSE Bülow Stand Clic Panasonic Yamaha

Odense Butikken: OLED TV og AV møbler

I dette hjørne har samlet OLED topmodellerne fra Panasonic - lidt væk fra LED TV sådan så OLED kommer til sin fulde ret.

Her kan du opleve lyd og billede fra et TV i den absolutte højeste klasse, men hvor prisen stadig er i den lave ende.

Technics er genopstået og her har vi samlet de mindre anlæg i smukke møbler fra fynske Frislev, så her er der ligeledes noget for enhver smag, både rent lyd som designmæssigt.

Rigtige Hi-Fi møbler hvor der plads til tingene og alsidigheden er kendetegnet for Frislev møbler, her er kombinationsmulighederne enorme, så kom ind og se hvordan vi kan opbygge det helt rigtige møbel lige netop til dit hjem.
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Panasonic SONOS

Odense Butikken: Radio og transportabel lyd

Du finder altid et stort udvalg af hovedtelefoner, transportable Bluetooth højttalere, samt DAB- og internetradioer hos AV-Connection Odense.

Udvalget udskiftes løbende, så der er altid noget spændende nyt at se og lytte til. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Marantz Pure Tivoli Audio Yamaha

Odense 1. sal: Hi-Fi Stereo

Her har vi muligheden for at lukke døren bag os når der skal demonstreres, uanset om det er højttalere, forstærkere eller andet der skal lyttes på.

Vi har forstærkere, netværks-streamere, tunere og cd-afspillere stående fra Technics, Hegel, Yamaha - pladespillere fra Rega og højttalere fra Audiovector, Technics, Piega, Dynaudio og System Audio.

Der står altid minimum 3 anlæg sluttet til, klar til at demonstrere på, men vi kan naturligvis altid lave et setup efter dine ønsker.

Er der noget bestemt du gerne vil høre eller have sammensat, kan du med fordel kontakte os og aftale et tidspunkt med os så vi kan stille det klar til dig.

Tag gerne dine egne cd'er eller lp'er med, det er altid lettest at bedømme et anlæg når man kender musikken, der spiller.  

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Arcam Audiovector Cambridge Audio Dynaudio JBL Synthesis Michi Rega Rotel Yamaha

Odense 1. sal: Hi-Fi stereo demorum

Denne afdeling fungere egentlig som et desideret forrum til vores hjemmebiograf.

Her står alle de højttalere og subwoofere som vi bruger til at lytte på i forskellige opsætninger som kunden specifikt ønsker at høre i vores hjemmebiograf/High-end afdeling.

Det er ligeledes i dette rum du kan opleve Dynaudio Xeo-serien samt System Audio mindre serie - Active 3 & 7 trådløse højttalere.

Samtidig har vi altid et Panasonic Tv hængende sammen med et møbel fra Frislev - altid med god lyd hægtet på, sådan så man kan få en ide om hvad man går glip af derhjemme...:-) 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Cambridge Audio JBL Synthesis PIEGA Rega

Odense 1. sal: Hjemmebiograf

Vi har brugt en del af butikkens førstesal på at indrette en hjemmebiograf efter alle kunstens regler. Her kan vi demonstrere vores projektorer fra Panasonic og Sony under ideelle forhold.

Rummet er indrettet med mørklægningsgardiner, et 106" Tab-tension ISF motorlærred fra Lissau og vi har altid 2 seriøse surroundanlæg sat til vores setup.

I samme lokale har vi vores udvalg af af Blu Ray afspillere og surroundreceivere fra Yamaha. Vi har højttalere fra Audiovector og System Audio sat op i biografen.

Audiovector systemet er sat op som et 5.1.2 Dolby Atmos system, så man virkelig kan fornæmme Atmos surround.

Ligeledes har vi et bredt udvalg af diverse subwoofere, dog primært fra seriøse SVS, som kan sættes til efter behag. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Atacama Audio Clic Klipsch Marantz Panasonic SVS System Audio Yamaha


 
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward