Showrooms i Odense | AV-Connection
AV-Connection Logo
Home icon Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Kundeservice
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  

AV-Connection Odense

AV-Connection på Dalumvej i Odense er en traditionel god gammeldags Radio/TV, Hi-Fi & Hjemmebio butik efter alle kunstens regler.

God og engageret kundeservice med rådgivning af erfarne folk er det vi står for i Odense - kig ind til os og lad dig inspirere af os.

AV-Connection i Odense er bla. også et af landets største og flotteste Panasonic Center med et kæmpe udvalg indenfor bla. Panasonic Tv, Blu-Ray afspillere og Technics produkter.


AV-Connection Odense sælger alt lige fra Blu-ray afspillere/optagere, Hi-Fi anlæg i alle størrelser - samt projektorer, Tv, surroundanlæg og højttalere i alle prisklasser. I den næsten 300 m² store butik i Odense findes en lang række demorum/showroom med et stort udvalg af produkter lige fra den lette ende med små stereoanlæg, til de store og tunge high-end audio-systemer.

I AV-Connection Odense føres en lang række populære mærker som eksempelvis:
Yamaha, Piega, Audiovector, System Audio, Rotel, Cambridge, MICHI, Technics, JBL, Rega, Marantz, Panasonic, Sony, Epson, Klipsch, Pro-Ject, Sonos, Harman/Kardon, samt Frislev og Clic møbler.

I butikken findes også et udvalg af kabler og tilbehør som websiden er kendt for, primært fra ClickTronic, Supra og In-akustik, men der må ikke forventes et så bredt lagerført tilbehørsprogram som på websiden.

Butikken i Odense er også tilknyttet Panasonic Center kædens egen hjemmeside. Læs mere om Panasonic Center konceptet og udvalget af Panasonic produkter på www.Panasoniccenter.dk - Returvarer vedr. denne webside hører naturligvis til AV-Connection Odense.

Se kontakt information og åbningstider for AV-Connection OdenseOdense Butikken stuen: Hi-Fi platau

Ikke mange steder ser du så meget ordinært Hi-Fi og højttalere som her. Vi har alle de seriøse mærker som eks.vis Marantz, SVS, Cambridge, Rega, Piega, Pro-Ject, System Audio, Klipsch, Yamaha, Rotel, Audiovector og vi kan blive ved kan vi…

Vi kan koble enhver forstærker på enhver højttaler sådan så du lige nøjagtig kan høre den kombination du vil, og som passer BEDST til dit hjem !…

Grammofoner, stereo-receivere, cd-afspillere, netværksstreamere, højttalere ect. ect står alle heromkring - og dette samtidig med en vejledning blandt de bedste specialister i DK, som gør at DU får den HELT rigtige vejledning i hvad der er bedst for DIG og DIN tilgang til musikken…

 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Audiovector Cambridge Audio Dynaudio Marantz NorStone Panasonic PIEGA Pro-Ject Rega Rotel SVS
System Audio Yamaha

Odense Butikken stuen: TV og soundbar

Masser af soundbar fra Yamaha, Harman/Kardon, Panasonic i en blanding med japanske Tv af ypperste kvalitet, nemlig Panasonic og Sony.

I denne afdeling kan du sammenligne lyden i Tv`et kontra en soundbar - med eller uden streaming, og med eller uden subwoofer. Dette giver dig alle muligheder for det bedste køb som lige nøjagtig passer til dig og din indretning i stuen.

Indenfor Tv har vi de bedste LED/OLED skærme fra såvel Panasonic og Sony, og det er lige fra 24" og op til imponerende 77" i bedste OLED teknologi.

Vi har også TV-gulvstandere i flere forskellige "afskygninger", samt et bredt udvalg af vægbeslag med eller uden drej/tilt som du også kan se i denne afdeling.
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Clic Harman Kardon Citation Panasonic Yamaha

Odense Butikken stuen: Indgangsparti

Her kan du opleve alle produkterne fra SONOS, Harman/Kardon CITATION samt TV fra Panasonic og Sony, og derudover møbler fra fynske Frislev.

Tv på 65" OLED fra Panasonic, samt 77" OLED fra Sony vil sammen med lyd fra Sonos & Harman/Kardon give dig en sublim oplevelse af den sjældne slags, og dette endda til en pris som er moden for ethvert publikum…

MEN - lad os vejlede dig i dette "mekka" af god lyd, streaming og et godt billede..
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Harman Kardon Citation SONOS

Odense Butikken stuen: Minianlæg og små radioer

Her har vi vores minianlæg, DAB+ radio`er, små internetradio`er ect. En afdeling som mange af vores kunder besøger rigtig meget, og som giver et godt indblik i de muligheder der er for en mindre radio i køkkenet, badeværelse, bryggers ect.

De minianlæg vi har udstillet byder på et vælg af forskellige muligheder, og sammen finder vi den bedste, og nemmeste løsning til lige nøjagtig dit behov.

Dette uanset om du kun vil have en DAB+ radio, en internetradio eller et minianlæg med det hele indbygget, og evt. med mulighed for streaming til andre højttalere i dit hjem.
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Marantz Pure System Audio Technics Tivoli Audio Yamaha

Odense 1. sal: High-End stereo

Her har vi muligheden for at lukke døren bag os, og fordybe os i musikken.
Vi har alt hvad hjertet måtte begære i dette rum og timerne løber blot afsted…

ALT det ypperste fra Technics, Rotel/MICHI, Audiovector, JBL, Cocktail Audio, Arcam, Cambridge samt Yamaha er at finde i dette rum, og såfremt du gerne vil have dette for "dig selv" - så gør dig selv den tjeneste at reserve tid til en demonstration via mail eller telefon.

Samtidig har vi møbler fra Frislev samt Atacama i dette rum, og hvor du eksempelvis kan få inspiration til hvordan du eks.vis. kan indrette dit nye Hi-Fi rum derhjemme…
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Audiovector Cambridge Audio Cocktail Audio JBL Synthesis Marantz Michi Rotel Technics Yamaha

Odense 1. sal: Hi-Fi stereo

Fra vores High-End stereo rum går vi videre ind til vores "lille High-End" stereorum, og her har de lidt mindre produkter fra eks.vis Cambridge, Technics, JBL, Piega og Rega vundet indpas.

Grammofoner fra Technics og Rega, samt møbler fra Frislev, OG ikke mindst seriøst Hi-Fi fra engelske Cambridge er placeret herinde, og også her kan du få en demonstration af produkterne helt uafhængigt af de andre rum, så si` til, og vi er her for DIG …


 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Cambridge Audio Dynaudio Rega SVS Technics

Odense 1. sal: Hjemmebiograf

I vores biograf på 1.Sal kan du opleve et billede på op til 106", og dette med lydsystemer som Dolby Atmos, DTS:X ect. - her er altså ALT hvad der måtte være for at du lader dig i svime, lader dig henrive - i et inferno af god lyd og et flot billede.

Derefter "vækker" vi dig op, blot for at fortælle dig at denne oplevelse kan blive en realitet hjemme hos dig selv…
Klipsch højttalere, Yamaha og Marantz receivere, System Audio SAXO højttalere m.m er sat op til alle`s fornøjelse her på 1.salen - kig op og lad dig inspirere…
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Audiovector Clic Klipsch Marantz Panasonic SVS System Audio Yamaha


 
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket