Høretelefoner - Hovedtelefoner og headsets | AV-Connection
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØSE HØRETELEFONERexpand_more HØRETELEFONER MED KABELexpand_more HØRETELEFON TILBEHØRexpand_more
 

HØRETELEFONER – HOVEDTELEFONER OG HEADSETS

Stort udvalg af kvalitets høvedtelefoner, headset og in-ear/earbud hovedtelefoner i alle prisklasser.


Hos AV-Connection fører vi primært høretelefoner fra anderkendte mærker i alt lige fra alm. åbne- og lukkede hovedtelefoner, øretelefoner, in-ears, earbuds til støjdæmpende og trådløse Bluetooth høretelefoner.

En hovedtelefon/høretelefon/øretelefon bruges primært til at få god lyd ud din smartphone, tablet, eller TV uden at forstyrre omverdenen, men naturligvis også til stereo anlæget, hvor man ofte kan opnå en fantastisk lydgengivelse i forhold til alm. små højttalere kan levere.

Hvis du mangler nye hovedtelefoner af den ene eller anden art, er du kommet det helt rette sted hen. Hos AV-Connection er vi passionerede omkring den gode lyd, og derfor finder du også produkter fra mange forskellige brands i vores udvalg.

Læs mere om de forskellige typer høretelefoner / hovedtelefoner længere nede, så du kan blive klogere på, hvad der er den bedste løsning for dig.

TRÅDLØSE HØRETELEFONER

Ægte trådløse høretelefoner
Ægte trådløse høretelefoner
Trådløse in-ear høretelefoner
Trådløse in-ear høretelefoner
Trådløse sport høretelefoner
Trådløse sport høretelefoner
Trådløse around-ear høretelefoner
Trådløse around-ear høretelefoner
Trådløse on-ear høretelefoner
Trådløse on-ear høretelefoner
Trådløse støj-reducerende høretelefoner
Trådløse støj-reducerende høretelefoner
Trådløse børne høretelefoner
Trådløse børne høretelefoner
Høreværn til børn
Høreværn til børn
 

HØRETELEFONER MED KABEL

In-ear / earbuds høretelefon
In-ear / earbuds høretelefon
Around-ear / on-ear høretelefoner
Around-ear / on-ear høretelefoner
Støj-reducerende hovedtelefon
Støj-reducerende hovedtelefon
Høretelefoner til børn
Høretelefoner til børn
 

HØRETELEFON TILBEHØR

Hovedtelefon forstærker
Hovedtelefon forstærker
3,5 mm. MiniJack kabler
3,5 mm. MiniJack kabler
3,5 mm. MiniJack adapter
3,5 mm. MiniJack adapter
B&O tilbehør
B&O tilbehør
Bose tilbehør
Bose tilbehør
Åbne høretelefoner
Denne type høretelefon er åben, hvilket betyder, at højtalerne ikke er lukket inde og kun kan sende lyden ind i ens øre. De er derimod bygget således, at bagsiden af høretelefonen ikke er lukket tæt, men er hullet(åben) så lyden bliver sendt ind i øret og derefter kan "slippe fri" og komme ud igen. Det ændre lyden betydeligt, i forhold til lukkede høretelefoner og giver en mere rummelig og naturlig lyd, men man giver oftest afkald på dyb bas. Højttalerne og ørerne er adskilt af større eller mindre puder, afhængigt af design.

Lukkede høretelefoner
En lukket høretelefon minder om de åbne, men her er bagsiden af høretelefonen helt lukket, så lyden ikke kan undslippe. Det giver en meget lækker og dyb bas, plus at ens omgivelser bliver lukket meget af og man får ikke forstyrrelser udefra. Det har dog en indflydelse på lyden og man kan opleve at den samme sang, lyder markant anderledes på to forskellige høretelefoner. Dette skyldes, at når lyden bliver "lukket inde" så giver formen på høretelefonen lyden en anden karakter alt efter form og størrelse.

Både de åbne og de lukkede hovedtelefoner er ideelle, hvis du vil have en sublim lydoplevelse. Ønsker du at lytte til musik i allerhøjeste kvalitet, kan det altså være værd at overveje en af disse typer høretelefoner. I begge udgaver er der relativt store højttalere, og det giver dig et godt og nuanceret lydbillede.

Er du på udkig efter en høretelefon, der kan skærme af for støj udefra, er det de lukkede hovedtelefoner du skal se på. Inden for de seneste år er der flere producenter af hovedtelefoner, der er begyndt at arbejde med støjreducering, og det er typisk i lukkede høretelefoner, du finder den teknologi.

In-ear-hovedtelefoner
Som navnet antyder, sidder denne type hovedtelefoner i ørene. Det er to mindre højttalere, som er monteret på et kabel og dækket af en slags "prop", der føres ind i øregangen. Den er fremstillet af et blødt og fleksibelt materiale, så dine hovedtelefoner tilpasser sig dine ører.

Earbuds-hovedtelefoner
Hvis du ikke ønsker at bruge et par store høretelefoner med puder på, og du heller ikke vil have in-ears, er denne model løsningen for dig. Denne type har - ligesom in-ears - mindre højttalere på et kabel, men her føres højttalerne ikke ind i øregangen. Derimod hviler de på det yderste af øret eller bliver sat fast med eksempelvis en lille bøjle.

En af fordelene ved in-ears og earbuds er, at disse typer hovedtelefoner ikke fylder særligt meget. De er nemme at have med i tasken eller i en lomme, hvor både åbne og lukkede høretelefoner fylder lidt mere.

I dag kan du sagtens finde virkelig gode in-ears og earbuds, men man kan ikke komme udenom, at de åbne og lukkede høretelefoners større højttalere giver dem en fordel. Det kræver virkelig noget af de to små højttalere i et par in-ears eller earbuds, hvis lyden skal være i top. I de større hovedtelefoner er der mere højttaler at gøre godt med, og det giver som regel et bedre lydbillede. Til gengæld har de størrelsen imod sig.

Trådløse høretelefoner
Som regel tilslutter du dine høretelefoner til din enhed ved hjælp af et kabel. Det behøver imidlertid ikke nødvendigvis at være tilfældet, for i de seneste år er det blevet populært at producere trådløse hovedtelefoner, som lader dig lytte via Bluetooth. På den måde har du ultimativ frihed og behøver ikke at have din afspilningsenhed inden for rækkevidde.

Du kan finde masser af forskellige trådløse høretelefoner. Uanset om du foretrækker åbne eller lukkede hovedtelefoner, eller du er mest til in-ears eller earbuds, kan du få dem i en trådløs udgave.

Høretelefoner til børn
Har du brug for hovedtelefoner til et barn, kan du finde dem her på siden. Børns ører er særligt følsomme over for lyd, og derfor er det vigtigt, at de ikke lytter til for høj musik. Det kan du sikre dig ved at købe specielle børnehøretelefoner. Med høretelefoner til børn er det ganske enkelt ikke muligt at overstige et lydniveau på 85 decibel. Høretelefonerne til børn kommer desuden i et særligt børnevenligt design.

Hovedtelefoner til træning
Ønsker du at benytte dine hovedtelefoner, når du træner, kan du finde modeller, der er særligt gode til netop det formål. Det vil typisk være fornuftigt at vælge en trådløs udgave, så der aldrig kommer et kabel i vejen for dine bevægelser.

Med hovedtelefoner til træningen er der i designprocessen tænkt over, at dine hovedtelefoner skal blive siddende, uanset hvordan og hvor meget du bevæger dig. Du kan finde forskellige hovedtelefoner i vores sortiment, som er særligt gode til dig, der træner meget. De fleste træningshøretelefoner er enten in-ears eller earbuds.

Høretelefoner eller headset?
Ønsker du ikke blot at lytte med dine høretelefoner, men også at kommunikere med omverdenen? Så skal du have fingrene i et headset. Headsets kommer i de samme udgaver, som almindelige hovedtelefoner gør. Forskellen er blot, at du kan bruge et headset til at tale i.

I et headset er der altså en indbygget mikrofon, så du eksempelvis kan tale i telefon eller kommunikere via Skype. Ønsker du at kommunikere og samtidig have dine hænder frie, er det et headset, du skal gå efter.

Find de perfekte høretelefoner her hos AV-Connection
Der findes et hav af forskellige typer hovedtelefoner med alverdens smarte funktioner, og vi er lagerførende i et solidt udvalg af dem. Derfor kan du helt sikkert også finde høretelefoner, der matcher dine behov i vores sortiment.

Vores hovedtelefoner er inddelt i forskellige kategorier, så du nemt kan finde det, du søger. Er du fortsat i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, må du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Vi vil hellere end gerne dele ud af vores fagekspertise.

Uanset om du skal bruge dine nye hovedtelefoner til musik, gaming, lydbøger, kommunikation eller til noget helt femte, kan du finde en model i vores sortiment, som imødekommer dine behov og krav. Vi forhandler nogle af de mest gennemførte brands på markedet, og du kan derfor være ganske sikker på, at du får god kvalitet, uanset hvad du vælger.

PRODUKT NYHEDER

Se alle produkt nyheder
JAYS a-Six Wireless headphones, black/gold
JAYS a-Six Wireless in-ear hovedtelefoner
Fra 549,00 DKK
JAYS m-Six Wireless sport headphones, black/black
JAYS m-Six Wireless Sport in-ear hovedtelefoner
Fra 599,00 DKK
Buddy Phones POP BT headphones, black
Buddy Phones POP BT børne hovedtelefoner
Fra 369,00 DKK
JAYS t-Four Wireless headphones, sort/sort
JAYS t-Four Wireless in-ear hovedtelefoner
Fra 249,00 DKK
Beoplay E8 3.0 in-ear, black
B&O Beoplay E8 3.0 trådløs øretelefon - Lancering d. 14 febr...
Fra 2.750,00 DKK
BuddyPhones Guardian, Pink
Buddy Phones høreværn, 3 år+
Fra 299,00 DKK
Se alle produkt nyheder
 
  Apple B&O Baby BanZ BOSE Buddy Phones JAYS JBL JLab Audio Klipsch Marshall  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
• EAN kunder
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Udsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket   Trustwave - Trusted Commerce   Post nord
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward