AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

HØRETELEFONER – HOVEDTELEFONER

Stort udvalg af kvalitets høretelefoner, headsets, in ear/earbud og trådløse høretelefoner i alle prisklasser. SE MERE icon

B&O høretelefoner icon JBL høretelefoner icon JLabs høretelefoner icon Lenco høretelefoner icon Lindy høretelefoner icon Marshall høretelefoner icon
SACKit høretelefon icon Sendy Audio høretelefoner icon Sivga høretelefoner icon Technics høretelefoner icon iFi Audio icon

HØRETELEFONER

Stort udvalg af kablede eller trådløse Bluetooth hovedtelefoner i on-ear og arround ear typen af hovedtelefoner. Høj lydkvalitet med nyeste Bluetooth teknologi.  SE MERE
True wireless høretelefoner icon
True wireless høretelefoner
In-ear høretelefoner icon
In-ear høretelefoner
Sport høretelefoner icon
Sport høretelefoner
Around-ear høretelefoner icon
Around-ear høretelefoner
On-ear høretelefoner icon
On-ear høretelefoner
Hi-Fi høretelefoner icon
Hi-Fi høretelefoner
Støj-reducerende høretelefoner icon
Støj-reducerende høretelefoner
Gaming høretelefoner icon
Gaming høretelefoner
Videokonference headset icon
Videokonference headset
Trådløse TV høretelefoner (RF) icon
Trådløse TV høretelefoner (RF)

HØRETELEFONER TIL BØRN

Slidstærke hovedtelefoner til børn i flotte farver. Børne høretelefonerne har lydstyrkebegrænsning der hjælper til at beskytte dine børns hørelse.  SE MERE
Høretelefoner til børn med ledning icon
Høretelefoner til børn med ledning
Trådløse høretelefoner til børn icon
Trådløse høretelefoner til børn
Høreværn til børn icon
Høreværn til børn
Højtaler til børn icon
Højtaler til børn
USB oplader icon
USB oplader

HØRETELEFON TILBEHØR

Bærbar musikafspiller icon
Bærbar musikafspiller
Hovedtelefon forstærker icon
Hovedtelefon forstærker
Ørepuder- propper til høretelefoner icon
Ørepuder- propper til høretelefoner
USB-C oplader icon
USB-C oplader
USB-C ladekabler icon
USB-C ladekabler
3,5 mm. MiniJack AUX kabler icon
3,5 mm. MiniJack AUX kabler
B&O hovedtelefon tilbehør icon
B&O hovedtelefon tilbehør
 

Høretelefoner B&O hovedtelefon tilbehør icon

Hos AV-Connection fører vi primært høretelefoner fra anderkendte mærker. Vi tilbyder alt, lige fra almindelige åbne- og lukkede hovedtelefoner, høretelefoner, in-ears, earbuds, til støjdæmpende og trådløse Bluetooth hovedtelefoner med mikrofon.

Vores kundeservice og sælgere er passionerede omkring den gode lyd, og du finder altid en lang række produkter fra forskellige brands, og altid i en kvalitet, som vi kan stå inde for. Uanset hvilket headset eller høretelefoner du er ude efter, har vi uden tvivl noget for dig i vores sortiment.

Arrow down icon

LÆS MERE OM HØRETELEFONER | HOVEDTELEFONER

Åbne høretelefoner

Denne type høretelefon har et åbent design, og de er bygget således, at bagsiden er hullet(åben), så lyden bliver sendt ind i øret og derefter kan "slippe fri" igen. Dette giver mere liv til din musik.

Det ændrer lyden betydeligt, i forhold til lukkede høretelefoner og giver en mere rummelig og naturlig lyd, men man giver oftest afkald på den dybe bas.

Denne type af høretelefoner er ikke så udbredt, som de andre modeller i vores sortiment, og henvender sig typisk til decideret musik lytning. Dette skyldes at du kan høre hvad der sker omkring dig, og modsat kan folk udefra også høre hvad du lytter til. Dette betyder desuden også at features såsom støjreduktion også kaldet ANC (active noise cancelling), ikke er muligt.

Åben høretelefon

Lukkede høretelefoner

En lukket høretelefon minder om de åbne, men her er bagsiden af høretelefonen helt lukket, så lyden ikke kan undslippe. Det giver en mere kontrolleret og dyb bas, plus at ens omgivelser bliver lukket meget af og man får ikke forstyrrelser udefra.

Det har en indflydelse på lyden og man kan opleve at den samme sang, lyder markant anderledes på to forskellige høretelefoner - ganske som vi kender det fra normale højttalere.

Både de åbne og de lukkede hovedtelefoner er ideelle, hvis du vil have en sublim lydoplevelse.


On ear eller over ear høretelefoner?

Når vi snakker lukkede høretelefoner, findes der også to forskellige typer, nemlig on ear høretelefoner og over ear høretelefoner. Forskellen kan næsten høres i navnet, hvor at on ear høretelefoner sidder på selve ørene.

Et par over ear høretelefoner kan ofte give en bedre komfort, da disse dækker over hele øret. Begge modeller fås både som trådløse høretelefoner og normale modeller med ledning, samt med og uden Active Noise Cancelling, også kaldet aktiv støjreduktion (ANC).

Gaming headset er ofte af over ear typen, for at lukke mest muligt lyd ude, og kommer samtidig med indbygget mikrofon - både som trådløse eller med ledning. Gaming headsets benytter som regel ikke bluetooth til deres trådløse teknologi, men i stedet det hurtigere 2.4 Ghz bånd, som kræver en adapter for at fungere trådløst til computer eller lignende.


In ear høretelefoner

Som navnet antyder, sidder denne type hovedtelefoner inde i ørene. Det er to mindre højttalerenheder, som både kan være monteret på et kabel, eller være trådløse via bluetooth. Disse er dækket af en slags "prop", der føres ind i øregangen. Denne prop er fremstillet af et blødt og fleksibelt materiale, så dine hovedtelefoner tilpasser sig dine ører.

In ear høretelefoner bruges i mange forskellige sammenhænge, og er ofte helt trådløse uden ledning, også kaldet for True Wireless.

Der findes også in ear høretelefoner som tilbyder aktiv støjreduktion (ANC), såsom Apple Airpods Pro, JBL og Marshall, som tilbyder denne funktion og er støjreducerende. f.eks. Apple Airpods Pro giver dig god lyd til alt slags indhold og benytter bluetooth til at være trådløse.


Earbuds-hovedtelefoner

earbudsHvis du ikke ønsker at bruge et par store høretelefoner med puder på, og du heller ikke vil have in-ears, er denne model løsningen for dig. Denne type har - ligesom in-ears - mindre højttalere, men her føres højttalerne ikke ind i øregangen. Derimod hviler de på det yderste af øret eller bliver sat fast med eksempelvis en lille bøjle. For eksempel de oprindelige Apple Airpods, er af denne type og stadig true wireless via bluetooth.

En af fordelene ved in-ears og earbuds er, at disse typer hovedtelefoner ikke fylder særligt meget. De er nemme at have med i tasken eller i en lomme, hvor både åbne og lukkede høretelefoner fylder lidt mere.

I de større hovedtelefoner er der større enheder at gøre godt med, og det giver som regel et bedre lydbillede. Til gengæld har de størrelsen imod sig, hvilket kan være et stort minus, hvis man er meget på farten.


Trådløse høretelefoner

Som regel tilslutter du dine høretelefoner til din enhed ved hjælp af et kabel, hvad end vi snakker smartphone, tablet eller noget tredje. Det behøver imidlertid ikke nødvendigvis at være tilfældet, for i de seneste år er det blevet populært at producere trådløse hovedtelefoner, som lader dig lytte via Bluetooth.

På den måde har du ultimativ frihed og behøver ikke at have din afspilningsenhed inden for rækkevidde. Snakker vi in ear trådløse høretelefoner fås disse sågar i True Wireless versioner, hvor der ingen kabler er, blot et lade etui. Af denne type kan Apple Airpods Pro for eksempel nævnes.

I vores sortiment, kan du finde masser af forskellige trådløse høretelefoner. Uanset om du foretrækker åbne eller lukkede hovedtelefoner, on ear eller over ear. Eller du er mest til in ears eller earbuds, kan du få dem i en trådløs udgave.


Høretelefoner til børn

Har du brug for hovedtelefoner til dit barn, kan du finde dem hos os. Børns ører er særligt følsomme over for lyd, og derfor er det vigtigt, at de ikke lytter til for høj musik.

Det kan du sikre dig ved at købe specielle børnehøretelefone. Med høretelefoner til børn er det ganske enkelt ikke muligt at overstige et lydniveau på 85 decibel som kan skade ører. Høretelefonerne til børn kommer desuden i et særligt børnevenligt design både som trådløse høretelefoner, og med ledning.


Hovedtelefoner til træning og sport

Ønsker du at benytte dine høretelefoner, når du træner, kan du finde modeller, der er særligt gode til netop det formål. Det vil typisk være fornuftigt at vælge en trådløs udgave, så der aldrig kommer et kabel i vejen for dine bevægelser - også kaldet True Wireless høretelefoner.

Med hovedtelefoner til træningen er der i designprocessen tænkt over, at dine hovedtelefoner skal blive siddende, uanset hvordan og hvor meget du bevæger dig. Derudover er disse også oftest bluetooth hovedtelefoner og kan tåle fugt, som sved og lignende uden at tage skade.


Høretelefoner eller headset?

Ønsker du ikke blot at lytte med dine høretelefoner, men også at kommunikere med omverdenen? Så skal du have fingrene i et headset. Headsets kommer i de samme udgaver, som almindelige hovedtelefoner gør. Forskellen er blot, at du kan bruge et headset til at tale i.

I et headset er der en indbygget mikrofon, så du eksempelvis kan tale i telefon eller kommunikere via Microsfot Teams, Skype og Zoom . Ønsker du at kommunikere og samtidig have dine hænder frie, er det et headset, du skal gå efter.

Der findes desuden dedicerede gaming headsets for dig som ønsker god lyd til din computer eller spillekonsol. Et gaming headset, kan desuden også fås trådløse, som enhver anden høretelefon og bluetooth headset.


Find de perfekte høretelefoner hos AV-Connection

Uanset om du skal bruge dine nye hovedtelefoner til musik, gaming, lydbøger, kommunikation eller til noget helt femte, kan du blandt andet finde modeller fra JBL, Marshall, Bang & Olufsen Beoplay og Yamaha.
B&O BanZ BuddyPhones eKids JBL JLab Audio Klipsch Marshall OTL
SACKit Sendy Audio Sivga Technics  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket