AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

OPLADER – USB OG TRÅDLØS

Stort udvalg af USB oplader, trådløse opladere og powerbanks til opladning af telefoner, iPhone, tablets, smart-ure og meget mere. SE MERE icon

230V oplader (USB-A) icon
230V oplader (USB-A)
230V oplader (USB-C) icon
230V oplader (USB-C)
12V oplader (USB-A) icon
12V oplader (USB-A)
12V oplader (USB-C) icon
12V oplader (USB-C)
Powerbank USB oplader icon
Powerbank USB oplader
Trådløs QI oplader icon
Trådløs QI oplader
Strømforsyning og inverter icon
Strømforsyning og inverter
 

USB LADEKABLER

USB-A til USB-C ladekabel icon
USB-A til USB-C ladekabel
USB-C til USB-C ladekabel icon
USB-C til USB-C ladekabel
Lightning ladekabler icon
Lightning ladekabler
USB Micro-B ladekabel icon
USB Micro-B ladekabel
USB A til DC stik strømkabel icon
USB A til DC stik strømkabel

Oplader – USB og trådløs USB A til DC stik strømkabel icon

Stort udvalg af USB strømforsyninger/ladere til både 12V/24V i bilen, eller 230V, samt trådløse QI ladere og USB lade kabler. Du kan finde det hele hos os, og vi hjælper dig på bedst muligt vis med at finde den rigtige løsning til dig.

USB opladere fås i forskellige prisklasser, udformninger og størrelser. Husk at tjekke hvilken USB stiktype din enhed bruger, samt om der understøttes hurtig-opladning af dit udstyr. Hold øje med QuickCharge (QC) og Power Delivery (PD) logoerne og versionerne ud for produkterne., for at finde det kabler og oplader der opfylder netop dine krav.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR STRØM

LÆS MERE OM OPLADER – USB OG TRÅDLØS

Opladere med USB-A

De mest udbredte opladere til hjemmet, er uden tvivl modellerne med normalt USB-A stik til opladning. Disse findes efterhånen i alle prisklasser, størrelser og udformninger. Fælles for dem alle er naturligvis at de kan oplade din mobil enhed, hvad end der er tale om en smartphone, såsom en iPhone, eller en hvilken som helt Android mobil.

Mange af de elektriske enheder vi bruger i dag kører på batterier, hvilket betyder at de på et eller andet tidspunkt, vil have brug for en opladning. USB-A er det type stik der har været på markedet længst tid, og derfor er det også klart den billigste løsning, når vi snakkere opladere til ens produkter, uanset produkttype.

En oplader med USB-A stik har sine begrænsninger i forhold til hvor hurtigt der kan oplades. Dette skyldes stikkets opbygning, som betyder at det som oftest bliver brugt i billigere opladere, der maksimalt oplader med 3 ampere -hvilket stadig er forholdsvis hurtigt.

Denne type af opladere findes i prisklasser helt nede fra 50,- kroners klasse, til mere avancerede modeller til 149,00 kr eller derover, hvis man for eksempel ønsker et produkt der kan lade to eller flere enheder på samme tid, hvilket giver en muligheder for at være lidt mere fleksibel, og ikke vente på at en enhed bliver ladet færdigt, før at den næste kan tilsluttes.


USB-C opladere til hjemmet

USB-C opladere er ligesom stikket noget nyere og mere avancerede ned traditionelle USB-A opladere. Denne type af opladere kan ofte levere mere strøm, hvilket betyder at du kan få opladet din mobil hurtigere, hvad end der er tale om en Apple iPhone eller Android mobil.

Denne type af opladere er ved at blive meget populære da de også som regel er mere kompakte, og derved er lettere at have med på farten. Apples seneste telefoner inkluderer blot et USB-C til Lightning kabel, og ingen oplader i kassen. Derfor er det oplagt at benytte en oplader med USB-C hvis ikke man ønsker at bruge en af deres egne modeller.

Opladere med USB-C har også for alvor bragt funktionerne Quick Charge og Power Delivery til bordet, som er teknologier, der tillader at din smartphone, kan oplades hurtigere end nogensinde før, da der ganske enkelt kan leveres mere strøm. Dette kræver dog en oplader der tillader dette. Derudover skal kablet du bruger også kunne håndtere den ekstra strøm.

Vi har et kæmpe udvalg af ladere med USB-C i alle prisklasser, og hjælper dig gerne med at finde og vælge den rette løsning. Uanset om du har behov for en simpel løsning til din gamle telefon, eller spritnye 2022 model.


Bilopladere til 12/24V

Når du er på farten, og måske bruger din telefon som GPS eller musikafspiller, bruger den strøm. Derfor kan det være en god ide at have en oplader i bilen, så du kan oplade din telefon mens du kører.

Vi tilbyder en lang række af forskellige modeller, både af de kompakte, til de store og mere klodsede typer. De billige udgaver af opladere til biler, har som oftest et enkelt normalt stik. Jo mere du ønsker at betale, jo mere avanceret og flere stik vil den pågældende oplader får.

Ganske som ved ladere til hjemmet, findes der også bilopladere der understøtter både Quick Charge og Power Delivery, for hurtig opladning uden kompromis.

Uanset kategori og krav, har vi en oplader til bilen, der kan opfylde dit behov. Hvad end du ønsker en simpel løsning, eller mere avanceret, finder du det i vores sortiment af populære opladere i alle prisklasser.


Trådløse QI ladere til smartphones

Mange nyere enheder tillader trådløs opladning, således at du ikke længere har behov for et kabel. Placer blot din telefon, smartwatch eller andre understøttede enheder på QI opladeren.

Vi tilbyder en lang række af forskellige QI ladere, i alle kategorier og prisklasser, så du let og ubesværet kan oplade dine enheder, uden at skulle tænker på kabler. Har du en Apple iPhone af nyere dato, vil du for eksempel kunne gøre brug af en QI oplader.

Mange nyere Android enheder understøtter også at oplade på denne måde, let og ubesværet. Du finder din nye QI oplader og alle vores andre smarte oplade produkter nedenfor. Har du problemer med at finde det rette produkt til netop dit behov, kontakt os da endelig.


I tvivl om hvad du skal vælge? - Kontakt os endelig

Ved du ikke hvilken oplader af de mange i vores sortiment du skal vælge? Fortvivl ej, og kontakt gerne vores kundeservice for hjælp.- Vi sidder altid klar til at hjælpe, og finder den rigtige løsning til netop dig. Dette gælder lige meget om du skal have en simpel oplader til derhjemme, eller noget fra de mere avancerede kategorier.

Hos os er du altid sikker på at få hurtig og sikker levering, lige meget hvilken produkttype, oplader eller hvad du ellers ønsker at købe.

4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket