AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

HØJTALER

Kæmpe udvalg af højtalere i alle afskygninger, lige fra små Bluetooth højtalere til Hi-Fi stereo- og surround højttalere. SE MERE icon

Audiovector icon Bang & Olufsen icon BOSE icon Dynaudio icon Harman Kardon Citation icon Jamo icon JBL icon Klipsch icon Marshall højttaler icon
PIEGA icon Polk Audio icon SACKit icon SONOS icon Sonus faber icon SVS icon System Audio icon Tangent icon

TRÅDLØS HØJTTALER

Trådløse højttalere med Bluetooth eller Wi-Fi streaming af bla. internetradio, Spotify, Tidal, Apple Music, YouSee Music andre musik streaming tjenester, eller egen musik.  SE MERE
Trådløs Bluetooth højtaler icon
Trådløs Bluetooth højtaler
AirPlay 2 højtaler icon
AirPlay 2 højtaler
Google Cast højttaler icon
Google Cast højttaler
Stemmestyret Smart højtaler icon
Stemmestyret Smart højtaler
Trådløs WiSA højttaler icon
Trådløs WiSA højttaler

LIVSSTILSHØJTALER

Stort udvalg af livsstils højttalere, dvs. alt lige fra høretelefoner til festhøjtalere, transportable højtalere til lyd på farten eller i haven, multirum lyd, TV soundbars og meget andet.  SE MERE
Radio icon
Radio
Soundbar icon
Soundbar
Party højtaler / ghettoblaster icon
Party højtaler / ghettoblaster
Computer højtalere icon
Computer højtalere
Højtaler og høretelefon til børn icon
Højtaler og høretelefon til børn

HI-FI HØJTALER

Oplev en verden af kvalitets Hi-Fi højttalere i alle prisklasser hos AV-Connection! Alt lige væg- og reol højtaler til gulvhøjtalere, subwoofere og surround højtalere.  SE MERE
Aktiv Hi-Fi højttaler icon
Aktiv Hi-Fi højttaler
Kompakt højttaler icon
Kompakt højttaler
Gulvhøjttaler icon
Gulvhøjttaler
Satellit / væghøjttaler icon
Satellit / væghøjttaler
Subwoofer icon
Subwoofer
Indbygningshøjttaler icon
Indbygningshøjttaler
Udendørs- og vådrums højttaler icon
Udendørs- og vådrums højttaler
Trådløs WiSA højttaler icon
Trådløs WiSA højttaler
Stereoanlæg icon
Stereoanlæg
 

HJEMMEBIOGRAF HØJTALER

Højttalere til surround løsningen i stuen til den dedikerede hjemmebiograf. Udvalget spænder lige fra front- og centerhøjttalere (LCR) til højde- og baghøjtalere, samt naturligvis subwoofere.  SE MERE
Soundbar icon
Soundbar
Fronthøjttaler (LCR) icon
Fronthøjttaler (LCR)
Centerhøjttaler icon
Centerhøjttaler
Baghøjttaler (surround) icon
Baghøjttaler (surround)
Loft- og højde højttalere icon
Loft- og højde højttalere
Subwoofer icon
Subwoofer
Indbygningshøjttaler icon
Indbygningshøjttaler
THX højttaler icon
THX højttaler
Surround højttalersæt icon
Surround højttalersæt
Surroundanlæg icon
Surroundanlæg

INSTALLATIONSHØJTALER

Stort udvalg af installationshøjttalere til indbygning, både væg og loft. Højttaler er værd at tænke ind, hvis man bygger nyt hus og naturligvis til erhverv.  SE MERE
Indbygningshøjttaler til loft icon
Indbygningshøjttaler til loft
Indbygnings-højttaler til væg icon
Indbygnings-højttaler til væg
Indbygnings-højttaler til 100 Volt icon
Indbygnings-højttaler til 100 Volt
Indbygnings-højttaler til udendørs/vådrum icon
Indbygnings-højttaler til udendørs/vådrum
Udendørshøjtaler icon
Udendørshøjtaler
Væghøjttaler icon
Væghøjttaler
Pendelhøjttaler icon
Pendelhøjttaler
Installations subwoofer (passiv) icon
Installations subwoofer (passiv)
Højttaler backbox icon
Højttaler backbox
Højttaler cover til indbygningslyd icon
Højttaler cover til indbygningslyd

HØJTTALER TILBEHØR

Hi-Fi højttaler beslag icon
Hi-Fi højttaler beslag
Hi-Fi højttaler standere icon
Hi-Fi højttaler standere
Højttaler covers icon
Højttaler covers
Højttalerkabler og tilbehør icon
Højttalerkabler og tilbehør
Tweaks og kalibrering icon
Tweaks og kalibrering

Højtaler Tweaks og kalibrering icon

Hos AV-Connection har vi en stor passion for den gode lyd, og fører derfor et kæmpe udvalg af kvalitetshøjtalere. Alt fra små transportable trådløse højtalere med Bluetooth, Wi-Fi streaming højtalere med blandt andet Airplay 2 og Chromecast indbygget, samt naturligvis et stort udvalg af ægte Hi-Fi og hjemmebiograf højtalere i alle prisklasser.

Vi fører mange kendte højtalermærker, hvor en del af dem til demonstration i butikkerne i Odense og Sønderborg.

Arrow down icon

LÆS MERE OM HØJTALER

Højtalere til trådløs afspilning

Særligt inden for de seneste år er der kommet fokus på den trådløse afspilning af vores musik. Når du afspiller trådløst, sendes lydsignaler som regel fra din afspilningsenhed til din højtaler via wi-fi eller Bluetooth. Typisk vil det være en tablet eller smartphone vi bruger til at styre musikken.

Den helt store fordel ved trådløs afspilning af musik er naturligvis, at du på den måde har ultimativ frihed. Har du højtalere til trådløs afspilning i din bolig, kan du forbinde din telefon med en eller flere af disse, hvorefter du kan bevæge dig frit omkring i huset og lytte til din musik. Rækkevidden for den nyeste version af Bluetooth er i dag ret lang, og skal du afspille lyd via wi-fi, kræver det blot, at både højtaler og afspilningsenhed er tilsluttet det samme trådløse netværk. På den måde kan du afspille helt uden nogle stik monteret.


Trådløse højtalere til at tage med på farten

Højtalere til trådløs afspilning forveksles ofte med trådløse højttalere. Selvom de to i mange tilfælde overlapper hinanden, er det ikke en selvfølge, at en højtaler til trådløs afspilning også er trådløs - eller omvendt. Højtaleren til trådløs afspilning kan fortsat sagtens have brug for at være tilsluttet en stikkontakt med et strømkabel, og den er derfor ikke trådløs eller bærbar. Ligeledes kan du finde trådløse højttalere, som kræver kabelforbindelse til afspilningsenheden.

Ønsker du at finde en højtaler, du kan tage med dig på farten, skal du gå efter en transportabel højtaler. De mange transportable højtalere, du finder på markedet i dag, er typisk Bluetooth-højtalere. Mange af dem er robuste, små højttalere, og de er derfor perfekte til at tage med på eventyr og fest.


Vaskeægte hi-fi-højtalere

Imens det naturligvis er smart at kunne tage sin højtaler med sig rundt omkring, kan man ikke komme udenom, at du får bedre lyd, hvis du vælger deciderede hi-fi-højtalere frem for trådløse højttalere. Skal du have fingrene i en opsætning, der virkelig kan give dig nogle store lydoplevelser derhjemme, er det de større hi-fi gulvhøjtalere, du skal kigge på.

Du kan dog også sagtens finde små højtalere, der giver et ganske glimrende lydbillede. Ikke desto mindre gælder det ofte, er der er en sammenhæng mellem højttalerstørrelse og lydkvalitet. Der er ganske enkelt mere plads til højttalerenheder i en større gulvhøjtaler, og det vil som regel give en bedre og mere afbalanceret lyd med den rette forstærker tilsluttet.

I vores udvalg af hi-fi-højttalere kan du blandt andet finde solide gulvhøjtalere. Gulvhøjtalere gengiver lydens fulde frekvensområde og er det oplagte valg, hvis du vil have god lyd, og plads ikke er noget problem til et større anlæg. Har du lidt mindre plads at gøre godt med, kan du kigge på nogle af de mange kompakthøjttalere i udvalget. De går også under navnet "reolhøjttalere" og er således mindre højtalere, som kan placeres i en reol eller på en højttalerstander. Disse kan desuden også findes som aktive højtalere med indbygget forstærker.

Du kan selvfølgelig også finde satellithøjttalere og væghøjttalere i vores sortiment. Dertil kommer, at vi også forhandler solide subwoofere til ethvert anlæg, uanset størrelse eller budget, og om der er tale om stereo eller surround.


Højttalere til hjemmebiografen

Har du brug for gode højtalere til din hjemmebiograf, kan du finde dem her på siden. Du kan finde masser af gode front-, center- og baghøjttalere i udvalget, så du kan sammensætte dit helt eget setup. På den måde kan du tilpasse højttalersammensætningen til det specifikke rum og dine præferencer. Du finder desuden loft- og højdehøjttalere, som du kender fra biografsale, i vores sortiment.

Du kan ligeledes finde THX-certificerede højtalere i vores udvalg. Med en THX-højtaler får du en højtaler, der er på niveau med professionelle biografhøjttalere. Vil du have en gennemført hjemmebiograf med eminent lyd og bas, kan du altså med fordel tage et kig på de THX-certificerede højtalere, du finder i vores sortiment.


Installations- og indbygningshøjttalere

Ønsker du at gøre dine højttalere til en integreret del af din bolig? Så kan du kigge på vores installations- og indbygningshøjttalere her på siden. Ønsker du at montere din højttaler udendørs eller på eksempelvis et badeværelse, kan du finde særlige vådrums- og udendørshøjttalere.

I sortimentet finder du både højttalere, der er beregnet til loftsmontering, og højttalere, der er beregnet til indbygning i vægge. Du finder et stort udvalg af højtalere, som kan blive en integreret del af din bolig, fra mange anerkendte højtaler producenter.

En af fordelene ved at vælge indbygningshøjttalere er, at du kan få den fulde oplevelse, med utrolig lækker og fyldig lyd, men uden at det ændre på indretningen i hjemmet. Indbygningshøjttalere kan nemt monteres i forbindelse med nybygning eller renovering, men de kan også sagtens monteres i eksisterende lofter og vægge.


Find alt inden for højttalere og højttalertilbehør

Vores brede sortiment byder på alt, hvad hjertet måtte begære inden for hi-fi, soundbar og hjemmebiografudstyr. Uanset hvilke type højttalere, eller anlæg du er på udkig efter, kan du finde dem her på siden.

Om det er store, kraftige højttalere eller lækre, små højttalere, der matcher dit behov, kan du finde dem i vores sortiment. Derudover forhandler vi selvfølgelig alt inden for lyd kabler og tilbehør, samt har et bredt udvalg af forstærkere og andet udstyr til dit system.

Vil du gerne opleve de forskellige højttalere i levende live, kan du besøge en af vores butikker i enten Odense eller Sønderborg. Her har du mulighed for at høre, hvad de forskellige modeller har at byde på.

Derudover kan du naturligvis få kyndig vejledning af vores personale, som alle har et dybdegående kendskab til de forskellige højttalermuligheder og teknikken bag.

Alternativt kan du også kontakte vores kundeservice på 74 42 10 78 eller [email protected]. Vi sidder altid klar til at guide dig til den helt rette højtaler løsning.

Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket