AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

SOUNDBAR | TV HØJTALER

Få bedre TV-lyd med en soundbar (lydbar). Stort udvalg af soundbars i alle prisklasser og designs med og uden subwoofer. SE MERE icon

Sale overlay icon
SONOS
SONOS Ray soundbar, black
SONOS Ray soundbar
Priser fra 1.790 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Ray 3.1 system, white
SONOS Ray med Sub Mini
Priser fra 5.485 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Beam Gen2 Soundbar, black
SONOS Beam Gen2 soundbar
Priser fra 3.190 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS  Beam 3.1 system, black
SONOS Beam Gen2 med Sub Mini
Priser fra 6.885 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
System Audio
System Audio Air 1 bluetooth speaker, walnut
System Audio Air 1 bluetooth højttaler
Priser fra 3.995 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
Harman Kardon Citation
Harman Kardon Citation Bar, sort
Harman Kardon Citation BAR soundbar
Priser fra 2.999 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS ARC soundbar, black
SONOS Arc soundbar
Priser fra 5.990 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Yamaha
Yamaha SR-X50A True X Bar
Yamaha SR-X50A True X soundbar med subwoofer
Priser fra 6.995 DKK
Sonus faber
Sonus faber high-end wireless speakers - Walnut
Sonus faber Omnia trådløs højttaler / soundbar
Priser fra 14.995 DKK
System Audio
System Audio Silverbar, white
System Audio Silverbar soundbar
Priser fra 11.999 DKK
JBL
JBL L75ms Music System Black edition
JBL L75ms Classic Musik System / soundbar
Priser fra 12.995 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS ARC og SUB 3.1.2 system, sort
SONOS Arc med Sub
Priser fra 11.339 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star

Soundbar Soundbar icon

En soundbar er den mest populære lydopgradering til fladskærmen. Det er den løsning, der fylder mindst, er nemmest at placere, som næsten altid kun skal tilsluttes med to kabler: Et til strøm og et til TV'et. En soundbar er det universale lydværktøj, der i dag kan så mange ting, at den løser flere af de lydproblemer eller mangler, der kan være i hjemmet og giver dit TV den TV lyd som det fortjener - slut med tynd og kedelig lyd fra de indbyggede højtalere.

I takt med at fjernsyn bliver tyndere og tyndere, bliver lydkvaliteten og TV lyd det desværre også. En soundbar kompenserer for den mangel og giver dig perfekt lyd, hvad end du ser almindeligt TV, spiller på din konsol, eller holder filmaften på dit TV. Du kan med andre ord få biograf fornemmelse hjemme i stuen, uden alt bøvlet med store højttalere og forstærkere til et decideret anlæg.


Soundbaren har udviklet sig til også at være en populær højttaler til musikafspilning, takket være streaming over Bluetooth, AirPlay og Google Cast. Flere og flere af de store mærker har også integreret et hav af netværksfunktioner i soundbaren, heriblandt multirumsfunktionalitet der i samarbejde med udvalgte højttalere giver dig musik i hele hjemmet og/eller giver muligheden for at tilføje baghøjttalere eller en subwoofer trådløst til soundbaren for den absolut bedste lydoplevelse og helt dyb bas.


I takt med at lydkvaliteten bliver bedre og bedre selvom højttalerne blive mindre, er der ikke nogen vej udenom soundbaren - den er kommet for at blive og den bliver mere og mere imponerende, hvor to af de meget store spillere er Sonos og JBL.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HJEMMEBIOGRAF HØJTALER

MERE INFO OM SOUNDBAR | TV HØJTALER

Hvad er en Soundbar i dag?

Der findes et hav af soundbar løsninger, nogle er helt simple mens andre er mere komplicerede og med opgraderingsmuligheder. Det handler dog altid om plads og behov, for en lille og slank soundbar vil sjældent være i stand til at levere en fyldig basgengivelse uden en subwoofer. Hvorimod en større soundbar vil være bedre rustet, til at kunne klare sig uden en subwoofer, når du ser film eller lytter til musik på dit TV.

Nogle soundbars reklamerer også med "virtuel surround" hvor lyden reflekteres ud på væggene og rundt i rummet, for at give fornemmelsen af ægte surround. Denne feature kan have en fantastisk effekt, men det varierer meget fra brand til brand og rummets udformning. Ønsker du den bedste lyd og surround sound oplevelse, anbefaler vi at vælge en soundbar med dedikerede baghøjttalere.

Ønskes musik streaming, kan det anbefales at kigge efter en soundbar med Bluetooth eller med Airplay / Spotify Connect, for trådløs streaming over Bluetooth eller netværk og derved få optimal lyd til musik. Denne type soundbar fungerer derved både som TV lyd og giver dig en smart højttaler når du skal hører musik.


God lyd på dit TV med en soundbar

Som nævnt ovenfor, bliver TV i dag mere og mere tynde, hvilket betyder at der ikke er plads til højttalere i ordentlig kvalitet. En soundbar kan løfte din film og musik oplevelse markant, og give dig stor god lyd på minimal plads, både med eller uden trådløs subwoofer - alt efter hvilken soundbar du vælger. Der findes et utal af forskellige soundbars med forskellige muligheder.

Især vokallyd - altså folks stemmer - bliver forbedret med en soundbar. Soundbaren giver dig en oplevelse, der minder om at være i biografen. Hvis du kombinerer din soundbar med en subwoofer, får du en endnu bedre oplevelse og mere bas til dine film og musik.

Mange soundbarer kommer sammen med en trådløs subwoofer, hvor der også kan være baghøjtalere inkluderet. Dermed får du et komplet surround sound system. Subwoofer og baghøjtalere kan som oftest forbindes trådløst til soundbaren og kræver derved kun tilslutning til en stikkontakt, ingen unødvendige kabler.

Hvis du har udset dig en soundbar, hvor subwoofer og baghøjtalere ikke indgår, men du overvejer at anskaffe det senere, er det en god idé at undersøge, om soundbaren understøtter disse. Flere af de nye soundbar fra Sonos tillader dig at forbinde trådløs subwoofer og baghøjttalere senere, for fuld surround sound lyd, og ægte hjemmebiograf lyd der kan fylde hele rummet, både til film og musik.

Soundbaren placeres enten på dit TV-møbel eller monteres direkte på væggen, hvor at nogle modeller af soundbar kommer med vægbeslag inkluderet i kassen, samt guide til montering. Fordelen ved at placere soundbaren på væggen er, at udtrykket omkring dit TV bliver mere pænt og ryddeligt. Det giver en ro omkring dit fjernsyn, og så kan du let skjule ledninger mellem soundbaren og TV'et med en kabelskjuler. Det har med andre ord ingen effekt på lydkvaliteten som udgangspunkt, men giver et pænere og mere elegant resultat.

Det er vigtigt, at du undersøger, om den pågældende soundbar er kompatibel med dit TV. Dette er dog blevet ret let, da de fleste soundbar i dag, gør brug af HDMI ARC / eARC protokollen. Dette betyder at du blot skal bruge et HDMI kabel der understøtter dette, for at tilslutte den til dit TV (såfremt at dit TV er af nyere dato og har HDMI ARC / eARC indgang). Dette gør sig gældende for alle mærker, hvad end du har et Sony, Samsung, eller helt tredje mærke af fladskærms fjernsyn.

Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os her. Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at finde den bedste soundbar til lige netop dit behov og budget. Det kan være svært at vælge en soundbar med alle de funktioner og muligheder der findes i dag. De fleste soundbars i dag har et stilrent design og fås ofte i flere farver, så de elegant kan passe ind i et hvert rum, enten liggende på et møbel eller monteret på væggen.


Soundbar med Surround Sound og Dolby Atmos

I takt med at teknologien udvikler sig, gør soundbar naturligvis det samme. Hvor at de første soundbar ikke havde nogen form for surround sound, kunne streame trådløst, eller sågar afspille musik via bluetooth, er det nu noget helt andet.

Derudover forbindes stort set alle nye soundbar i dag via HDMI til dit TV, hvilket gør tingene meget simple. Med seneste generation af HDMI ARC - kaldet eARC, er der desuden åbnet op for unikke lydformater såsom Dolby Atmos, og ægte Surround Sound med trådløse højttalere.

En soundbar med indbygget Dolby Atmos support, vil give dig den absolut bedst mulige lyd i din stue eller hjemmebiograf. Her vil film og musik blive gengivet i imponerende lydkvalitet. Disse soundbars findes både fra mærker såsom JBL, Sonos og Harman Kardon som alle er yderst anderkendte mærker, og fremstiller nogle af de bedste soundbar på markedet.

En trådløs subwoofer er også ofte inkluderet, eller kan tilkøbes til denne type soundbar, for at få den bedst mulige TV lyd når du ser film både med og uden Dolby Atmos, eller blot ønsker at høre musik.

For et få det absolut bedste ud af din soundbar med Dolby Atmos og Surround sound, stiller det nogle krav til dit rum. Der findes soundbars der er opgivet som "9.1-kanals" modeller, som bruger dit rum til at reflektere lyden, og derved give dig en surround sound fornemmelse og lyd fra flere højttalere end der reelt set er i rummet.

Denne type af soundbars leveres også ofte med en trådløs højtaler til hver side bagved, for den bedste gengivelse af surround når du skal se film på dit TV, samt en trådløs subwoofer.


Soundbaren - Nu som trådløs højtaler

Flere og flere soundbarer kommer med mulighed for trådløs opkobling igennem Bluetooth, WiFi, Spotify Connect, AirPlay eller Google Cast. Du behøver ikke engang at tænde for dit TV for at oprette forbindelse til din soundbar med din trådløse enhed og komme i gang med at streame musik i høj lydkvalitet.

På den måde kan du bruge din soundbar som trådløs højtaler, når du hører musik. Har du flere højtalere fra samme mærke placeret i hjemmet, og kommer din soundbar med multirumsfunktionalitet, kan du trådløst styre, hvilken lyd du vil høre i de forskellige rum.

Dette er for eksempel muligt via Sonos produkter, hvor at du kan have en trådløs højtaler i soveværelset, en anden trådløs højtaler i badeværelset, og en helt tredje trådløs højtaler i køkkenet for eksempel. Via en applikation på din smartphone eller tablet, kan du streame musikken via Airpay, eller lignende til alle disse højttalere, inklusiv din soundbar for den helt store lydoplevelse i hjemmet.

Soundbaren er til dig, der går op i høj lydkvalitet og ikke vil gå på kompromis med oplevelsen, hvad end du blot skal se normalt TV, en film eller lytte til musik. En soundbar kan løfte oplevelsen og lydkvaliteten til nye højder og sammen med en trådløs subwoofer, får du dyb lyd og det absolut bedste frem fra TV'et og din musik.

Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket