AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

SONOS Beam Gen2 soundbar

Sale Overlay icon
SONOS   Pricematch icon
SONOS Beam Gen2 Soundbar, black SONOS Beam Gen2 Soundbar, white SONOS Beam Gen2 Soundbar front, white SONOS Beam Gen2 Soundbar top, black
SONOS Beam Gen2 Soundbar Lifestyle 1 SONOS Beam Gen2 Soundbar Lifestyle 2 SONOS Beam Gen2 Soundbar Lifestyle 3 SONOS Beam Gen2 Soundbar Lifestyle 4
SONOS Beam Gen2 Soundbar Lifestyle 5 SONOS Beam Gen2 Soundbar Lifestyle 6

Gør din underholdning endnu mere levende med den nye Sonos Beam (Gen 2) kompakte smart soundbar nu med HDMI eARC og Dolby Atmos

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
3 års garanti

Hvorfor skal du købe SONOS hos AV-Connection?

• Altid 3 års ægte GARANTI på Sonos (ingen medlemskab eller produktregistering påkrævet)
• Altid FRI FRAGT på Sonos
• BUY & TRY på alt Sonos - Køb og prøv i 30 dage med fri retur
• 5-stjernet kundeservice
• Autoriseret Sonos forhandler

Læs alt om vores Sonos kundefordele her.

SONOS Beam (Gen 2) smart soundbar

Opgrader lyden i dit TV med den nye Beam soundbar fra SONOS med Trueplay og krystalklar dialog, der sikrer at du opfatter hvert ord og aldrig går glip af noget i handlingen. Anden generation af SONOS Beam har samme størrelse som den tidligere Beam model, men har fået yderligere to nye lydkanaler, HDMI eARC og understøtter nu også Dolby Atmos. Tilslutning til TV'et er nemt og samtidigt får du de unikke betjenings muligheder via. HDMI ARC/CEC styring. Vh.a. stemmestyring, er det således muligt at tænde og slukke TV'et, afspille musik, skruer op og ned for lyden eller skifte sang, blot ved at bede SONOS Beam om det, via. Google Assistant, Siri eller Alexa taleassistenterne.

SONOS Beam (Gen 2) er med sit kompakte og alsidige design, perfekt til små og mellemstore rum. Lyden er imponerende fyldig og klar, som man kender det fra SONOS. Ønskes der dog alligevel en dybere og mere eksplosiv lydgengivelse, kan SONOS Beam kombineres med en SONOS SUB eller udbygges til en ægte surround løsning, med SONOS One/One SL baghøjttalere - nøjagtigt som vi kender det fra SONOS ARC.

Soundbaren kan monteres på væggen med det originale SONOS vægbeslag, eller stilles på et møbel. Det er også muligt at koble Soundbaren på TV'et via den optiske indgang, da der medfølger en HDMI til Optisk adapter.Inkluderet i kassen:

• BEAM (Gen 2)
• Strømkabel 2,0 m
• HDMI-kabel 1,5 m
• Optisk lydadapter
• Juridiske/garantioplysninger og Quickstart Guide

Specifikationer:

• Mål: 651 x 100 x 69 mm
• 2,8 kg

Sonos tilbehør

Kæmpe udvalg af SONOS tilbehør til stærke priser!

Hos os finder du alt det Sonos tilbehør der passer til lige netop din løsning. Vi har alle de rigtige kabler, vægbeslag, standere og hylder til Sonos, så du kan få mest muligt ud af dit Sonos produkt.


Som altid finder du hos os altid lave priser og lynhurtig levering på alle kabler og tilbehørs produkter.

Produktanmeldelser og links

SONOS BEAM Gen2 soundbar, hvid SN-BEAMG2-W: SONOS BEAM Gen2 soundbar, hvid
3.190,00 DKK 
SONOS BEAM Gen2 soundbar, sort SN-BEAMG2-B: SONOS BEAM Gen2 soundbar, sort
3.190,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 1: TV lyd, streaming og hovedtelefoner Kærvej 71-73
Telefon: +45 74421078
E-mail: [email protected]
 
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense Stueetagen: TV, soundbars og TV-møbler Dalumvej 18
Telefon: +45 35103030
E-mail: [email protected]
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:

Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - SONOS

SONOSI 2002 havde Sonos et mål - de ville genopfinde den måde der blev lyttet til musik på i hjemmet, så det passede til den digitale tidsalder vi lever i. Visionen var at fylde alle rum med musik og gøre det til en god og brugervenlig oplevelse.

I dag gør Sonos det nemt for alle at lytte til den musik de elsker, i alle hjemmets rum. Du kan nu høre dine yndlings sange på en smart intuitiv måde og nemt udforske en ny verden af musik, i ægte HiFi kvalitet.

Sonos gør det over hele verden og kan nu findes i mere end 60 lande, på syv forskellige sprog. De forsøger konstant at forbedre brugeroplevelsen - med nye produkter, ny software samt investeringer, der kan højne oplevelsen for Sonos kunderne.

Sonos gør det de bestemte sig for, de ændre den måde folk lytter musik på - hjem for hjem.

Manualer og brugervejledninger til SONOS produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket