AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

SONOS HØJTTALER | INTUITIVE STREAMING HØJTTALERE

Trådløs steaming med SONOS højttalere. Oplev den utroligt simple SONOS styring, der holder styr på alle højttalere i hele huset - uanset streaming tjeneste. SE MERE icon

SONOS
SONOS Ace høretelefoner, sort
SONOS Ace høretelefoner - Forudbestilling, leverin...
Priser fra 3.699 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Era 100 højttaler, hvid
SONOS Era 100 højttaler
Priser fra 1.499 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
SONOS
SONOS Sub Mini, black
SONOS Sub Mini trådløs aktiv subwoofer
Priser fra 3.695 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Sub Gen3 subwoofer, black
SONOS Sub Gen3 aktiv trådløs subwoofer
Priser fra 5.349 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
SONOS
SONOS Roam 2 smart højttaler, sort
SONOS Roam 2 højttaler
Priser fra 1.499 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Ray soundbar, black
SONOS Ray soundbar
Priser fra 1.790 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Move 2 portable speaker, black
SONOS Move 2 trådløs højttaler
Priser fra 2.769 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Era 300 højttaler, hvid
SONOS Era 300 højttaler
Priser fra 2.959 DKK
SONOS
SONOS Five højtaler, sort
SONOS Five højttaler
Priser fra 4.399 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Beam Gen2 Soundbar, black
SONOS Beam Gen2 soundbar
Priser fra 3.190 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS ERA 100 with Sub Mini, black
SONOS Era 100 med Sub Mini
Priser fra 6.693 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS  Beam 3.1 system, black
SONOS Beam Gen2 med Sub Mini
Priser fra 6.885 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
SONOS
SONOS Five højtaler stereo, black
SONOS Five højttaler - Stereosæt
Priser fra 8.798 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS 5.1.2 system with Beam, Era 100 and Sub Mini, black
SONOS Beam Gen2 med Sub Mini og Era 100
Priser fra 9.883 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS 5.1.4 system with Arc, Era 300 and Sub G3, black
SONOS Arc med Sub og Era 300
Priser fra 17.257 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS 5.1.2 system with Arc, Era 100 and Sub G3, black
SONOS Arc med Sub og Era 100
Priser fra 14.337 DKK
SONOS
SONOS udendørs højtaler, Hvid par
SONOS Outdoor højttaler af Sonance
Priser fra 6.595 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS ARC soundbar, black
SONOS Arc soundbar
Priser fra 5.990 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
SONOS
SONOS ARC og SUB 3.1.2 system, sort
SONOS Arc med Sub
Priser fra 11.339 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star

SONOS højttaler SONOS højttaler icon

SONOS højtalere kan benyttes enten som en enkelt højtaler, som et stereosæt, med eller uden subwoofer, eller i et komplet 5.1 surround højttalersystem - sammensæt efter dit hjem og jeres behov, og lav så mange højttalerzoner i huset du ønsker.
SONOS streaming med SpotifySONOS streaming med Apple MusicSONOS streaming med Telmore MusicSONOS streaming med YouSee PlaySONOS streaming med TidalSONOS AirPlay 2 streaming

Højttalerne fra SONOS kan både køre på trådløst Wi-Fi netværk eller, for optimal stabilitet, via netværkskabel. Valget er dit, højtalerne behøver i praksis kun et simpelt strømkabel for at fungere. Afspil musik fra både netradio, Spotify, Apple Music, Tidal, YouSee play, Telmore Play og meget andet, eller blot via AirPlay 2 - alt sammen ufattelig brugervenligt.

SONOS højttalere og udstyr kan opleves hos AV-Connection Sønderborg og Odense.

  • AV-Connection er autoriseret SONOS forhandler - både i butikkerne og i netshoppen.
  • 3 års ægte GARANTI og 30 dages fuld returret på alle SONOS produkter købt hos AV-Connection.
  • Stort udvalg af ophæng, standere og kabler til SONOS højttalere, samt SONOS pakkeløsninger.

- SE HELE SONOS SORTIMENTET HER -

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR SONOS

MERE INFO OM SONOS HØJTTALER | INTUITIVE STREAMING HØJTTALERE

Sonos tilbehør

Kæmpe udvalg af SONOS tilbehør til stærke priser!

Hos os finder du alt det Sonos tilbehør der passer til lige netop din løsning. Vi har alle de rigtige kabler, vægbeslag, standere og hylder til Sonos, så du kan få mest muligt ud af dit Sonos produkt.


Som altid finder du hos os altid lave priser og lynhurtig levering på alle kabler og tilbehørs produkter.


Sonos-højttalere

Sonos er et amerikansk brand, der har specialiseret sig i højttalere og højttalersystemer. De har et mål om at gøre det nemt at få en god lydoplevelse overalt i ens bolig. Samtidig forsøger de at holde højttalerne så små som muligt, så de bliver nemme at implementere i boligindretningen.

Sonos designer deres højttalere helt fra bunden af og benytter specialfremstillede woofere og tweetere. Dem kombinerer de med deres egen software, og på den måde får du en højttaler, der giver dig eminent lyd - uanset hvad du lytter til.

Det er videnskab, der ligger bag den gode lyd, du får med Sonos. Samtidig er der hos dette brand også fokus på, at lyd er meget mere end blot videnskab. Det er følelser. Derfor får de kreative input fra producere, mixere og kunstnere i udviklingsprocessen af højttalerne, så det følelsesmæssige aspekt aldrig går tabt. Med Sonos får du derfor afbalancerede højttalere, der bygger på videnskab og kreativitet.


Brug din Sonos-højttaler alene eller sammen med andre

Du kan bruge din Sonos-højttaler som en enkeltstående enhed i din bolig. Du kan dog også kombinere to højttalere for at skabe en stereooplevelse. Skal lyden være endnu mere gennemført og har du en Sonos soundbar, kan du tilslutte baghøjttalere og Sonos Subwoofer. Så har du pludselig 5.1-surroundsound i dit hjem.

Sonos-højttalere er ikke udelukkende skabt med fokus på en god musikoplevelse, men også med fokus på god filmlyd. Brandet har desuden udviklet en række særlige tv-højttalere, som har til formål at give dig biograflyd i dit hjem. I dem er der fokus på at gøre dialogen i filmen tydeligere, så den ikke drukner i baggrundsstøj.


Smart wi-fi-afspilning, så du undgår afbrydelser

Samtlige højttalere fra Sonos spiller trådløst. I modsætning til mange andre trådløse højttalere spiller de imidlertid ikke via Bluetooth, men derimod via dit wi-fi. Med wi-fi-højttalere bliver din musik, podcast eller film ikke afbrudt af notifikationer eller indkommende opkald på din telefon.

Wi-fi-forbindelsen betyder desuden, at du ikke behøver tage højde for, hvor langt din højttaler befinder sig fra din afspilningsenhed. Så længe enheden er forbundet til wi-fi, kan du afspille musik, lydbøger eller noget helt tredje og gå klart igennem. Med Bluetooth kan du risikere at miste signalet, hvis du kommer for langt væk fra din højttaler. Med Sonos har du ultimativ frihed.


Sonos

Nem opsætning af din Sonos-højttaler

Sonos' primære mål er at gøre det nemt og overskueligt for dig at optimere lyden i dit hjem. Derfor kræver opsætningen af din Sonos-højttaler næsten intet af dig. Du skal blot sætte strømstikket i, tænde højttaleren og følge den simple trin-for-trin-guide, du finder i Sonos-appen. I løbet af blot få minutter er du klar til at nyde den gode lyd fra dine nye højttalere.

I Sonos-appen styrer du dit højttalersystem. Du kan afspille lyd fra alverdens forskellige streamingtjenester og biblioteker uden at skulle skifte fra den ene app til den anden. Du har kort sagt det hele samlet ét sted. Benytter du flere forskellige streamingtjenester, kan du nemt skifte mellem dem inde i Sonos-appen. Dermed bliver det nemt at høre det, du er allermest i humør til.

I din Sonos-app kan du desuden styre, hvilke højttalere der spiller hvad. Har du Sonos-højttalere både i stuen, køkkenet og på terrassen, kan du skrue op og ned for dem individuelt, så de passer til stemningen de forskellige steder. Du kan sågar lytte til en podcastserie i stuen, mens der på terrassen bliver spillet behagelig stemningsmusik. Ønsker du at lytte til det samme overalt i boligen, kan du selvfølgelig også få samtlige Sonos-højttalere til at afspille synkront.

Dine forskellige højttalere kan altså grupperes, som det passer dig, og som det passer i den pågældende situation. Du kan se tv i ét rum, afspille musik i et andet og lytte til podcasts i et tredje.


SONOS stereo opsætning

Ønsker du at bruge flere højttalere i samme rum, måske endda to i stereo? Så opsættes dette let og enkelt igennem SONOS appen. Gå til indstillinger i appen, tryk på system og vælg den højttaler under produkter, som du ønsker at stereoparre. Vælg "konfigurer stereopar", følg den enkle guide og bliv klar til at opleve ægte stereolyd på få sekunder.


Tilpas dine Sonos-højttalere til rummenes akustik

God lyd kræver ikke blot højttalere med gennemtænkt indmad. For at få eminent lyd kræver det også, at højttalerne passer til det rum, de er placeret i. Derfor kommer Sonos-højttalere med Trueplay. Trueplay er Sonos' egen tuningteknologi, som giver dig mulighed for at finjustere lyden på hver eneste af dine Sonos-højttalere - akkurat ligesom professionelle lydfolk gør.

Ved at finjustere højttalerne kommer lyden til at passe til akustikken i dine forskellige rum, og på den måde bliver lyden endnu mere fyldig, detaljeret og ren. Der er eksempelvis forskel på akustikken på et badeværelse og i en større stue. Med Trueplay, som du finder i Sonos-appen, kan du så let som ingenting finjustere lyden, så du får en optimal lydoplevelse i samtlige af boligens rum.


Gør Sonos-højttalere til en del af din bolig

Med Sonos-højttalere får du genial lyd i hele din bolig. Højttalerne kan placeres hvor som helst, og de kan parres og grupperes på kryds og tværs, som det passer dig. Denne valgfrihed og mulighed for personlig tilpasning er noget af det, der gør Sonos til noget helt særligt.

Vil du tage dit lydsystem til nye højder, er det desuden muligt at købe Sonos-højttalere som en integreret del af din bolig. Brandet har nemlig udviklet højttalere, der kan bygges ind i både lofter og vægge for på den måde at skabe et gennemført højttalersystem. Denne løsning er også ideel at kigge på, hvis du leder efter højttalere til brug i professionel sammenhæng og ikke blot til hjemmebrug.


Sonos-højttalere til ethvert hjem

Her hos AV-Connection finder du et bredt udvalg af højttalere. Derfor kan du naturligvis også købe dine nye Sonos-højttalere hos os. Ønsker du at høre dem spille, har du mulighed for at besøge os i vores butikker i enten Sønderborg eller Odense.

Med Sonos-højttalere får du det mest brugervenlige og intuitive højttalersystem på markedet, og du får gennemført lyd i kompakt indpakning. Lyden er detaljeret uanset lydniveauet, og hvad end du ser film eller lytter til musik eller podcasts, får du et detaljerigt lydbillede, hvor samtlige delelementer står knivskarpt.


Sonos finansiering

Hos AV-Connection tilbyder vi altid en attraktiv finanseringsløsning, så du kan købe Sonos på afbetaling rente- og gebyrfrit. Vi tilbyder som udgangskpunkt afbetaling over 10 måneder, men skulle der være særlige ønsker til afbetaling på Sonos, så kontakt os endelig for at høre om mulighederne.

Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket