AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

DYNAUDIO | HØJTTALERE

Seriøse Hi-Fi højttalere fra Dynaudio. Den verdenskendte danske kvalitetshøjttalere med egen udvikling og fabrik i Skanderborg. SE MERE icon

Produkt kategori filtrering

Dynaudio
Dynaudio Contour 20 & 20i adaptor plate - Black
Dynaudio Contour 20 & 20 i adapterplade
Priser fra 499 DKK
Dynaudio
Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Black set
Dynaudio Contour 20i højttalere
Priser fra 38.999 DKK
Dynaudio
Dynaudio Contour 25Ci center speaker - Oak
Dynaudio Contour 25Ci centerhøjttaler
Priser fra 26.999 DKK
Dynaudio
Dynaudio Contour 30i floorstanding speaker - Black
Dynaudio Contour 30i gulvhøjttaler
Priser fra 30.999 DKK
Dynaudio
Dynaudio Contour 60i floorstanding speaker - Walnut
Dynaudio Contour 60i gulvhøjttaler
Priser fra 38.999 DKK
Dynaudio
Dynaudio Emit 10 speaker, black
Dynaudio Emit 10 højttalere
Priser fra 5.699 DKK
Dynaudio
Dynaudio Emit 20 speaker, white
Dynaudio Emit 20 højttalere
Priser fra 7.499 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Dynaudio
Dynaudio Emit 25C center speaker, walnut
Dynaudio Emit 25C centerhøjttaler
Priser fra 5.299 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Dynaudio
Dynaudio Emit 30 speaker, black
Dynaudio Emit 30 gulvhøjttaler
Priser fra 5.749 DKK
Dynaudio
Dynaudio Emit 50 speaker, white
Dynaudio Emit 50 gulvhøjttaler
Priser fra 7.749 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Dynaudio
Dynaudio Evoke 10 reol-højtalersæt, hvid højglans
Dynaudio Evoke 10 højttalere
Priser fra 11.499 DKK
Dynaudio
Dynaudio Evoke 20 reol højtalersæt, sort
Dynaudio Evoke 20 højttalere
Priser fra 16.499 DKK
Dynaudio
Dynaudio Evoke 25C center højtaler, blonde wood
Dynaudio Evoke 25C centerhøjttaler
Priser fra 9.999 DKK
Dynaudio
Dynaudio Evoke 30 floorstanding speaker - Black
Dynaudio Evoke 30 gulvhøjttaler
Priser fra 13.499 DKK
Dynaudio
Dynaudio Evoke 50 floorstanding speaker - Walnut
Dynaudio Evoke 50 gulvhøjttaler
Priser fra 18.499 DKK
Dynaudio
Dynaudio Stand 10 højttaler stand, sort satin
Dynaudio Stand 10 højttaler stand
Priser fra 2.499 DKK
Dynaudio
Dynaudio Stand 20 højttalerstand, sort satin
Dynaudio Stand 20 højttaler stand
Priser fra 4.099 DKK
Dynaudio
Dynaudio Sub 6 back satin white
Dynaudio Sub 6 subwoofer
Priser fra 19.999 DKK

Dynaudio

Dynaudio blev startet i 1977 af Wilfried Ehrenholz med det mål at lave Hi-Fi højttalere uden egenlyd og med en hidtil uset autentisk gengivelse. Da der ikke var nogle højttalerenheder i verden der var gode nok til dette projekt, blev der startet en fabrik op i Skanderborg. Filosofien går igen i alle de produkter som Dynaudio laver og har været med til at gøre Dynaudio til en af verdens mests respekterede højttalerproducenter. For at produkterne har præcis den kvalitet man ønsker bliver de stadig produceret i Danmark, hvor trenden ellers går imod at flytte det hele til fjernøsten.

Dynaudio eksporterer i dag til 80 lande rundt omkring i verden og har høstet priser verden over for produkterne. Størstedelen af Dynaudios højttaler produktion sker i Skanderborg.

Dynaudio stiller ekstreme krav til kvaliteten, hvilket betyder at kun 52 ud af 1 mil. enheder må være defekte. Dynaudio har deres egen kabinetfabrik i Vejle, hvor kabinetter bliver produceret af erfarne snedkere. Denne kvalitet har ikke bare gjort at Dynaudio er højt anset blandt millioner af musikelskere på verdensplan, men også at DR og BBC har fyldt alle deres redigeringsrum med Dynaudio højttalere. Dolby brugte ligeledes også Dynaudio højttalere til introduktionen af de nye Dolby surround formater, ligeledes er Dynaudio underleverandør til både Volvo og VW.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HØJTALER

MERE INFO OM DYNAUDIO | HØJTTALERE

Dynaudio Emit

Emit højtaler serien fra Dynaudio er din vej til ægte dansk Hi-Fi. Nyd din musik og film på en måde du aldrig troede var muligt for denne prisklasse. Emit serien fra Dynaudio leverer ganske enkelt en uforlignelig dynamik, et højt niveau af transparens og detaljegrad, og en overbevisende basgengivelse. Disse egenskaber medfører et stort og realistisk lydbillede med en perfekt sammenhæng mellem de enkelte modeller i serien.

Æstetisk er Emit serien designet ud fra den enkelthed og simplicitet der kendetegner dansk design, kombineret med Dynaudio's høje byggekvalitet. Emit serien vil være tilgængelig i tre moderne finishes: Sort satin, hvid satin og valnød, der alle er nemme at integrere i ethvert moderne stuemiljø.

Dynaudio Evoke højttalere

Dynaudio Evoke - High-end lyd og dansk design

Den legendariske højttalerproducent Dynaudio har lanceret Evoke - en ny familie bestående af fem passive hi-fi højttalere designet til at bringe ægte topklasse-teknologi, produktionskvalitet og luksuriøse overfladebehandlinger til enhver livsstil. Dynaudio Evoke overtager for den anmelderroste Dynaudio Excite serie. Evoke tilbyder ægte high-end ydelse, pakket ind i et luksuriøst møbel design.

Evoke er blevet designet helt fra bunden og byder på avanceret teknologi, der er taget direkte fra Dynaudios topklasse Contour-serie samt den ultimative Confidence-serie (fremvist under ›High-End 2018‹ messen i München).

Serien består af to modeller, som er beregnet til standere (Evoke 10 og Evoke 20), to gulvhøjttalere (Evoke 30 og Evoke 50) samt en dedikeret centerkanal (Evoke 25C), der gør serien egnet til komplette hjemmebiograf-systemer.Dynaudio Contour højttalere

Dynaudio Contour

Med teknologier lånt direkte fra den eminente Confidence serie, byder Contour i på en imponerende lydgengivelse, hvad end der er tale om stereo eller hjemmebiograf løsninger.

Contour serien fra Dynaudio blev første gang lanceret helt tilbage i 1986, og har siden da haft en del revisioner igennem tiden, hvor de dygtige ingeniører har forbedret højttalerne på flere punkter. 2016 var året hvor Contour serien fik dens største løft, men dette laver Dynaudio om på nu, med seneste generation af Contour, nu med et "i" tilføjet i enden af navnet. Med udviklingen af topmodellerne i Confidence serien, er det lykkedes Dynaudio at få nedskaleret mange af disse teknologier, ned i Contour i serien, hvilket betyder at den aldrig har været bedre end den er netop nu.

Vi finder blandt andet den nyudviklede Esotar 2i softdome diskantenhed i alle de nye modeller i Contour i serien. Denne benytter Dynaudios Hexis inderdome, samt et nyt og større bagkammer for en endnu mere lineær frekvensgang. Alle modellerne på nær den største Contour 60i, er også udstyret med opdaterede bas/mellemtone enheder med Nomex spidere, hvilket giver et markant løft i lyden. Basenhederne i topmodellen Contour 60i er nyudviklede, og i det velkendte MSP-format, men med et helt nyt magnetsystem og ny svingspole design som giver endnu mere imponerende bas end hvad der før var muligt i dette prisleje.
Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket