AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

SONOS – SONOS HØJTTALERE, SYSTEMER OG TILBEHØR

SONOS er en komplet streaming- og multirumsløsning i tidløst design. Styr musikken fra alverdens musiktjenester via den meget brugervenlige app. SE MERE icon

SONOS højttaler icon
SONOS højttaler
SONOS subwoofer icon
SONOS subwoofer
SONOS soundbar icon
SONOS soundbar
SONOS forstærker og afspiller icon
SONOS forstærker og afspiller
SONOS system icon
SONOS system

SONOS TILBEHØR

Vægbeslag, ophæng, gulvstandere til SONOS højttalere og forstærkere. Alt i originale SONOS beslag og reservedele, samt tilbehør fra andre producenter.  SE MERE
Tilbehør til SONOS ONE icon
Tilbehør til SONOS ONE
Tilbehør til SONOS FIVE icon
Tilbehør til SONOS FIVE
Tilbehør til SONOS MOVE og ROAM icon
Tilbehør til SONOS MOVE og ROAM
Tilbehør til SONOS RAY og BEAM icon
Tilbehør til SONOS RAY og BEAM
Tilbehør til SONOS ARC icon
Tilbehør til SONOS ARC
Tilbehør til SONOS ERA icon
Tilbehør til SONOS ERA
Tilbehør til SONOS SUB icon
Tilbehør til SONOS SUB
Tilbehør til SONOS AMP og PORT icon
Tilbehør til SONOS AMP og PORT
Tilbehør for ældre SONOS produkter icon
Tilbehør for ældre SONOS produkter
SONOS kabel og adapter icon
SONOS kabel og adapter

SONOS

SONOS familien af højttalereI 2002 havde SONOS et mål - de ville genopfinde den måde, der blev lyttet til musik på i hjemmet, så det passede til den digitale tidsalder, vi lever i. Visionen var at fylde alle rum med musik og gøre det til en god og brugervenlig oplevelse.

I dag gør SONOS det nemt for alle at lytte til den musik, de elsker, i alle hjemmets rum. Du kan nu høre dine yndlingssange på en smart og intuitiv måde og nemt udforske en ny verden af musik, i ægte Hi-Fi-kvalitet.

SONOS streaming med SpotifySONOS streaming med Apple MusicSONOS streaming med Telmore MusicSONOS streaming med YouSee PlaySONOS streaming med TidalSONOS AirPlay 2 streaming

Oplev SONOS-verdenen hos AV-Connection

Du kan opleve SONOS-højttalere og -forstærkere både i AV-Connection Odense og Sønderborg - eller få rådgivning via telefonen. Vi tilbyder en grundig gennemgang af markedets mest brugervenlige multirumsstreamingsystem, og vi finder sammen den SONOS-højttalerløsning, der passer til dit behov. Det kan også være som pakkeløsning med ægte Hi-Fi eller installationshøjttalere, lige fra den simple til helt store professionelle installation.
  • AV-Connection er autoriseret SONOS forhandler - både i butikkerne og i netshoppen.
  • 3 års ægte GARANTI og 30 dages fuld returret på alle SONOS produkter købt hos AV-Connection.
  • Stort udvalg af ophæng, standere og kabler til SONOS højttalere, samt SONOS pakkeløsninger.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HØJTALER

LÆS MERE OM SONOS | SONOS HØJTTALERE, SYSTEMER OG TILBEHØR

Buy & Try - Gratis fragt og retur på SONOS

Buy & Try på SONOS hos AV-Connection - FRI FRAGT OG RETUR

- Vi er så sikre på at du bliver så glad for SONOS produkterne, at vil endda vil tilbyde at betale returfragten, hvis det ikke skulle være tilfældet!


Hvad er SONOS?

SONOS' mission er at fylde alle hjemmets rum med musik og vellyd. Det skal være enkelt, brugervenligt og du skal kunne styre musikken i hele hjemmet fra én enhed, vha. SONOS appen. Det eneste du skal gøre, er at placere SONOS-højttalere eller afspillere i de rum, hvor du ønsker der skal være musik. Derefter et det blot et spørgsmål om at gennemføre den nemme opsætning, før du kan nyde den perfekte og trådløse lydoplevelse.

Fordelen ved SONOS er, at når du placerer SONOS-produkter i flere rum, så er alle enheder knyttet sammen, hvilket skaber ét stort lydsystem som fungerer trådløst over Wi-Fi. Højttalerne kan spille det samme eller hver for sig og det hele styres nemt fra din smartphone eller computer via den smarte SONOS app, der findes både til Android, iOS enheder, samt Windows og MacOS.


Sonos trådløs

Hvordan tilsluttes SONOS nemmest?

Uanset hvilket SONOS produkt du ønsker at installere, skal du starte med at tilslutte det til strøm og hente SONOS appen. Skal du konfigurere et nyt system, skal en konto oprettes, hvorefter "tilføj" i menuen vælges. Følg herefter anvisningerne i SONOS appen.

Skal du tilføje et SONOS produkt til et eksisterende system skal du åbne SONOS appen, gå til indstillinger, trykke på system og tilføje produkt. Følg herefter anvisninger i appen.

Skal du tilslutte mange SONOS produkter på samme tid, kan det være en god ide at forbinde strømmen til dine SONOS produkter en ad gangen, for at gøre opsætningen så nem og overskuelig som muligt. En anden løsning er at aktiverer opsætning af flere produkter under indstillinger -> app præferencer -> produktopsætning -> installatøropsætning. Når denne tilstand er slået til, får du muligheden for at konfiguerer flere SONOS produkter efter hinanden uden at de nødvendige softwareopdateringer skal installeres imellem hvert eneste produkt.


SONOS - hvad skal jeg vælge?

SONOS har efterhånden en lang række af kategorier og produkter. Det kan derfor være lidt svært at gennemskue præcis hvilket produkt der passer bedst til behovet. Derfor har vi herunder opdelt SONOS produkterne i nogle kategorier, for nemmere overblik.


Transportable SONOS højttalere

Tag god lyd med på farten, eller når du f.eks. sidder på terrassen eller skal til stranden. Disse højttaler har indbygget batterier og bluetooth, men fungerer derudover på præcis samme måde som de stationære modeller som SONOS One og Five, når de er på Wi-Fi. De transportable modeller er: SONOS Move, SONOS Roam og Roam SL.


Stationære SONOS højttalere

Er de højttalere du har stående derhjemme, som er permanent forbundet til strøm. De kan være tilsluttet med netværksstik, eller forbundet trådløst på Wi-Fi. Højttalerne kan ofte væghænges (kræver tilkøb af ekstra SONOS tilbehør). De stationære modeller er SONOS One SL, SONOS One Gen2 og SONOS Five.

Sonos
SONOS Soundbar

En soundbar er en højttaler der placeres under fladskærms TV'et, for at give et løft til lydoplevelsen, når du ser film eller hører musik. En SONOS Soundbar kan opgraderes med ekstra trådløse baghøjttalere, som f.eks. SONOS One og/eller der kan tilføjes en SONOS subwoofer, for en ekstra kraftfuld oplevelse. Soundbar sortimentet består af SONOS Ray, Beam og ARC.


SONOS Subwoofer

Forbind en trådløs subwoofer til din SONOS soundbar eller stationær højttaler og fuldend lydoplevelsen med et nyt niveau af dyb og kraftfuld bas til musik eller film. Der findes både en lille og stor SONOS Subwoofer, som matcher forskellige rum størrelser og behov. Subwoofer sortimentet består af SONOS Sub Mini og SONOS Sub.


SONOS forstærker og afspiller

Udover højttalere tilbyder SONOS også et par produkter til dig der allerede har et anlæg eller et par højttalere som ikke er fra SONOS.


SONOS AMP

er en to kanals forstærker, der lader dig tilslutte et par højttalere efter eget valg. Den har 2x125 watt og kræfter nok til, at det er muligt at forbinde et par seriøse HiFi højttalere. Derudover er der HDMI ARC for simpel tilslutning til et TV.


SONOS Port

er en smart lille kasse, der forbindes til eksisterende anlæg eller aktive højttalere, så de kan fungere med den smarte SONOS platform og spille sammen med andre SONOS højttalere i netværket.


Du bestemmer helt selv over dine enheder

SONOS S2 app

Når du styrer dine SONOS-enheder med din smartphone, kan du selv bestemme, om alle enheder skal spille det samme musik eller hver sin sang. Det kan være en fordel, hvis hvert familiemedlem har sin egen SONOS-højtaler, da det ikke er sikkert, at familiens yngste vil høre fars jazzmusik lige så ofte, som han selv vil.

Med SONOS får du også adgang til en netværksharddisk, hvor du kan opbevare dit musikbibliotek. På den måde får hele familien adgang til det samlede musikbibliotek direkte fra deres smartphone. Du kan naturligvis også tilgå diverse streamingtjenester som Spotify, Tidal og Apple Music og afspille musik derfra til dit SONOS-system.

Inden du investerer i et SONOS-system, skal du beslutte dig for, hvor mange steder i huset, der skal dækkes med SONOS- højtalere. Hvert område, der skal dækkes, kaldes en zone. Når du ved, hvor mange zoner, du ønsker at dække i dit hjem, vælger du det antal SONOS-højtalere, der passer til.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer til dit hjem, så kontakt os endelig.


3 års garanti

Hvorfor skal du købe SONOS hos AV-Connection?

• Altid 3 års ægte GARANTI på Sonos

• Altid FRI FRAGT på Sonos

• BUY & TRY på alt Sonos - Køb og prøv i 30 dage med fri retur

• 5-stjernet kundeservice

• Autoriseret Sonos forhandler


Vi er autoriseret Sonos forhandler og tilbyder altid 3 års ægte garanti på Sonos. Der er altså ikke krav om hverken medlemskab eller produktregistrering efterfølgende. Vi tilbyder desuden fri fragt på alle Sonos produkter til nærmeste pakkeboks og 30 dages Buy & Try med fri retur, til dig der er i tvivl om Sonos er noget for dig. Vores prisgaranti som gælder på hele vores vare sortiment, sikrer dig mod prisfald på vores hjemmeside, i op til 30 dage.

Med en fysisk butik i både Odense og Sønderborg, samt et stærkt support team til vores store webshop der har eksisteret i mere end 20 år, kan vi prale af et stort knowhow på alt inden for lyd og billede, så du er i trygge hænder, når du skal assisteres med dit Sonos system, både før, under og efter dit køb.Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
DankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket