AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

SONOS SOUNDBAR

Soundbar TV højttalere fra SONOS og komplette surround højttaler system. Få nyt liv i lyden fra dit TV med en SONOS soundbar, med eller uden subwoofer. SE MERE icon

Sale overlay icon
SONOS
SONOS Ray soundbar, black
SONOS Ray soundbar
Priser fra 1.790 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Ray 3.1 system, white
SONOS Ray med Sub Mini
Priser fra 5.485 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Beam Gen2 With Era 100, black
SONOS Beam Gen2 med Era 100
Priser fra 6.188 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Beam Gen2 Soundbar, black
SONOS Beam Gen2 soundbar
Priser fra 3.190 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS  Beam 3.1 system, black
SONOS Beam Gen2 med Sub Mini
Priser fra 6.885 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
SONOS
SONOS 5.1.2 system with Beam, Era 100 and Sub Mini, black
SONOS Beam Gen2 med Sub Mini og Era 100
Priser fra 9.883 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Arc with Era 100, black
SONOS Arc med Era 100
Priser fra 8.988 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS 5.1.0 system with Arc and Era 300, black
SONOS Arc med Era 300
Priser fra 11.908 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS 5.1.4 system with Arc, Era 300 and Sub G3, black
SONOS Arc med Sub og Era 300
Priser fra 17.257 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS 5.1.2 system with Arc, Era 100 and Sub G3, black
SONOS Arc med Sub og Era 100
Priser fra 14.337 DKK
SONOS
SONOS vægbeslag til  Beam, sort
SONOS vægbeslag til BEAM
Priser fra 499 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS ARC soundbar, black
SONOS Arc soundbar
Priser fra 5.990 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
SONOS
SONOS ARC og SUB 3.1.2 system, sort
SONOS Arc med Sub
Priser fra 11.339 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star

SONOS soundbar SONOS soundbar icon

SONOS hos AV-Connection

Hos AV-Connection er vi autoriserede Sonos forhandlere, hvilket betyder at du hos os finder det komplette udvalg af højttalere fra Sonos, hvad end du er på udkig efter en enkeltstående højttaler, soundbar eller en transportabel model. Vi tilbyder altid tre års fuld garanti på alle Sonos produkter som vi sælger fra vores fysiske butikker og webshop.

- SE HELE SONOS SORTIMENTET HER -


Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR SONOS

MERE INFO OM SONOS SOUNDBAR

Sonos tilbehør

Kæmpe udvalg af SONOS tilbehør til stærke priser!

Hos os finder du alt det Sonos tilbehør der passer til lige netop din løsning. Vi har alle de rigtige kabler, vægbeslag, standere og hylder til Sonos, så du kan få mest muligt ud af dit Sonos produkt.


Som altid finder du hos os altid lave priser og lynhurtig levering på alle kabler og tilbehørs produkter.


Hvilken Sonos Soundbar skal jeg vælge?

Uanset hvilken model af Sonos soundbar du har kigget på, kan du finde den i vores sortiment, hvor alle produkter altid er lager førte og med hurtig levering. Sonos Ray er den nyeste i soundbar familien fra Sonos, og også den mindste og billigste model. Denne soundbar er ideel til for eksempel soveværelset, kontoret, eller mindre rum hvor man ønsker den velkendte Sonos lyd, sammen med kontrol via Sonos appen.

Sonos Beam Gen 2 er den mellemste model og der hvor vi vil mene at man ofte får mest for sine penge. Sonos ARC er flagskibet af soundbar Sonos har at tilbyde i skrivende stund. Denne model er både noget større fysisk end de to andre modeller, men tilbyder naturligvis også en noget større lyd og dybde, hvad end du lytter til musik eller ser normal TV.

Fælles for alle soundbar, Sonos har i deres udvalg, er at de alle har features såsom Apple Airplay 2, Spotify Connect og kan styres samlet via Sonos appen, hvilket gør tingene legende let. Du har desuden mulighed for let at tilføje en trådløs Sonos subwoofer igennem Sonos appen, hvis du ønsker lidt mere bas til din musik og film.

Derudover fås alle soundbar, Sonos tilbyder både i farverne sort og hvid, så at du derved kan fælge den farve der passer bedst ind i dit design og resten af din indretning. En sub kan i mange tilfælde give det sidste løft i lyden, især hvis du har et større rum. Trueplay kalibrering kan desuden løfte lydbilledet endnu højere, dette kræver dog at du har en iPhone eller iPad.


SONOS surround opsætning

Har du en SONOS soundbar og ønsker ægte surroundsound, kan det let lade sig gøre igennem SONOS appen. For at tilslutte et par surroundhøjttalere skal produkterne være tilføjet dit SONOS-system (og de må ikke være stereoparret), gå herefter til indstillinger og tryk på system, vælg Sonos-hjemmebiograf-rum, tryk på "Opsæt surroundhøjttalere" og følg den enkle guide. Det er muligt at forbinde to SONOS højttaler som surroundhøjttalere, men der kan også tilsluttes en SONOS subwoofer for en endnu mere imponerende lydoplevelse.


Sonos Dolby Atmos

Hvad gør Dolby Atmos i en Sonos soundbar?

Når vi snakker lyd i nyere film, er Dolby Atmos for alvor begyndt at fylde meget. Derfor er dette naturligvis også en feature som vi finder i flere nyere Sonos soundbar. Ud over topmodellen ARC, finder vi også Dolby Atmos understøttelse i Sonos Beam Gen 2, som tager din filmoplevelse til nye højder.

Ved at reflektere lyden i loftet, kan du få en fornemmelse af at der er objekter over hovedet på dit, når du ser film der understøtter Dolby Atmos. Dette sammen med en trådløs subwoofer gør at dine film og musik både lyder imponerende, samtidig med at de kan mærkes.

Specifikationer fortæller kun det halve når vi snakker Sonos produkter, da deres app og måden hvorpå enhederne snakker sammen skal opleves. Ønsker du en smart løsning til dit hjem, og har du måske allerede Google assistenten til at styre lyd og lys. Kan en soundbar fra Sonos eller flere af deres højttalere, hjælpe med at gøre dit hjem endnu mere smart.

Sonos er nemt at få online og have med at gøre, hvilket betyder at enhver kan få den velkendte Sonos kvalitet i hjemmet, selv uden teknisk viden. Skulle du alligevel have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp til dit køb, eller hjælp med dit system.

Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket