AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

CLOCKRADIO OG VÆKKEUR

Clockradio og vækkeur icon

Stort udvalg af bordradioer og digitale clockradioer. Bliv blidt vækket af en clock radio evt. med lys og start dagen med dejlig musik, i stedet for et vækkeur.


Hos AV-Connection har vi et stort udvalg af clockradio vækkeur i alle afskygninger, og naturligvis med snooze funktion så du kan vågne stille om morgenen og blive liggende lidt længere - men stadig komme op til tiden.

ANDRE KATEGORIER FOR RADIO


Mere info om Clockradio og vækkeur

Clockradio vækkeur med snooze funktion eller wake up light

Der findes et stort marked af vækkeure og clockradio med denne funktion. Fælles for dem alle er naturligvis, og de hurtigt giver dig et overblik over hvad klokken er, hvor nogle endda er udstyret med flotte digitale LCD-display.

Enkelte modeller tilbyder også et såkaldt wake up light, som er et lys der langsomt bliver kraftigere i takt med at du skal stå op, således at du blive vækket blidt og behageligt. Et vækkeur med denne funktion, kan altså med andre ord, andet end blot at ringe en alarm når du skal stå op.

Snooze funktion er en funktion vi ser i mere eller mindre alle clockradio vækkeur, som en en funktion der gør at du ved et tryk på én knap kan forlænge alarmtiden - som regel med nogle få minutter. På denne måde, kan du altså vente lidt med at så op, uden at skulle være bare for at slå din alarmer fra, og lade tiden løbe fra dig.


Radioer med LCD-display og indbygget vækkeur

Ud over normale vækkeure og clockradio vækkeur, finder du i vores udvalg, også en hel del forskellige normale bord radioer, som har lignende alarm funktioner, som et normalt vækkeur. Med andre ord, kan du altså nøjes med en enkelt radio i soveværelset, som også kan bruges når der skal lyttes til musik.

Disse modeller af radioer til soveværelset, findes i dag i en masse forskellige afskygninger og modeller. Mange af dem er udstyret med DAB radio tuner, har Bluetooth, eller andre streamings funktioner direkte indbygget.

Vi har sågar modeller i vores sortiment med indbygget projektor, som kan projektere klokkeslættet direkte på din væg eller i loftet, så du let kan se hvad klokken er om natten, eller når det blot er mørkt. Denne type af vække ure er altid digitale og har som regel også indbygget radiotuner.


Vækkeur med smarte funktioner

Vi er for længst over den æra hvor et vækkeur blot var et simpelt ur du havde stående på dit natbord. De nye modeller tilbyder alt fuldt digitalt, og kan ofte også meget andet end blot at vække dig til tiden hver morgen.

I vores sortiment, finder du flere modeller som tilbyder et moderne design, indbygget USB-porte til opladning af din smartphone, tablet eller lignende. Derudover har vi endda også modeller med indbygget trådløs opladning, så du blot kan placere din smartphone ovenpå dit vækkeur, og den vil være helt opladet når du vågner om morgenen dagen efter.

Vi har en lang række af de nyeste modeller på lager til omgående levering fra vores butikker i Sønderborg og Odense. Hvad end du foretrækker en simpel løsning, som blot fungerer som et normalt vækkeur, eller en smartere løsning der kan bruges til musik, hvor at lyden er bedre end normalt, har vi uden tvivl et clockradio vækkeur til dig.


I tvivl om din bestilling eller spørgsmål? - Kontakt vores kundeservice

Skulle du være kommet i tvivl om hvilken model du skal vælge, eller har du et spørgsmål til en bestilling du allerede har lavet hos os, så kontakt endelig vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe alle dage, uanset din forespørgsel eller pris budget.

Vores webshop lager har altid et stort udvalg af vækkeure og en masse andre spændende produkter, uanset hvad du måtte være på udkig efter.


Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket