AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

STEREOANLÆG – Hi-Fi anlæg med højtalere

Stort udvalg af kvalitets mini anlæg og Hi-Fi stereo musikanlæg med højttalere i alle prisklasser fra populære mærker eller sammensatte stereo systemer. SE MERE icon

Pure
Pure Classic Stereo FM/DAB+ Internet,BT og CD valnød/sort front
Pure Classic Stereo FM/DAB+ Internet Radio, BT og ...
Priser fra 3.999,00 DKK
Lenco
Lenco LS-300 turntable with separate speakers (15 Watt) -   Black
Lenco LS-300 pladespiller med højttalere (15 Watt)
Priser fra 1.385,00 DKK
Panasonic
Panasonic SC-DM502E-K
Panasonic SC-DM502E micro stereoanlæg
Priser fra 2.299,00 DKK
Lenco
Lenco LS-500 turntable with separate speakers (30 Watt) -  Wood
Lenco LS-500 pladespiller med højttalere (30 Watt)
Priser fra 2.199,00 DKK
Sale overlay icon
Yamaha Yamana MCR-B270D stereo anlæg, sølv/sort
Yamaha CA MCR-B270D stereo receiver anlæg
Priser fra 1.989,00 DKK
Yamaha A-U670, inkl. Wiim Mini and speakers, black/black
Yamaha A-U670 forstærker + Wiim Mini + højttalere
Priser fra 3.499,00 DKK
Yamaha A-U670, incl. Wiim Mini and 1 pair speaker pair
Yamaha CA A-U670 forstærker + Wiim Mini + lofthøjt...
Priser fra 2.899,00 DKK
Pure
Pure Evoke Home, Cotton White
Pure Evoke Home alt-i-et musiksystem
Priser fra 3.259,00 DKK
Sale overlay icon
Tangent
Tangent Ampster II X4 Micro System sort
Tangent Ampster II X4 Micro System
Priser fra 2.199,00 DKK
Ruark Audio
Ruark Audio R3S
Ruark Audio R3S kompakt musiksystem
Priser fra 6.295,00 DKK
Ruark Audio
Ruark Audio R410
Ruark Audio R410 integreret musiksystem
Priser fra 11.495,00 DKK
Ruark Audio
Ruark Audio R810 walnut front
Ruark Audio R810 integreret musiksystem
Priser fra 27.499,00 DKK
System Audio
System Audio Legend 5 incl. stereo hub, white
System Audio Legend 5.2 Silverback kompakthøjttale...
Priser fra 21.698,00 DKK
System Audio
System Audio Legend 40 incl. stereo hub, white
System Audio Legend 40.2 Silverback gulvhøjttaler ...
Priser fra 39.198,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
System Audio
System Audio Legend 60 incl. stereo hub, white
System Audio Legend 60.2 Silverback gulvhøjttaler ...
Priser fra 59.999,00 DKK
Sale overlay icon
JBL
JBL Synthesis L100 Classic + SA750 Amp Collage
JBL Classic L100 højttaler inkl. JS120 og SA750 fo...
Priser fra 59.995,00 DKK

Stereoanlæg Stereoanlæg icon

Stereo anlæg kan sammensættes på mange tænkelige måder, og ud fra vores store udvalg i højttalere og forstærkere er mulighederne nærmest uendelige, hvad end du er på udkig efter en simpel løsning, eller en større med bluetooth og lignende.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for et individuelt tilbud på et stereo anlæg, ud fra netop dit ønske om både forstærker og højttalere - vi hjælper dig altid med dine ønsker, og du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi og lytte i et af vores demorum før køb.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE

MERE INFO OM STEREOANLÆG – HI-FI ANLÆG MED HØJTALERE

Musikanlæg med indbygget CD afspiller

Musikanlæg findes i alle størrelser, både med indbygget højttaler som en alt i en løsning, eller med to højttalere inkluderet og separat forstærker og eventuel CD afspiller og radio tuner, som enten kan være udelukkende med FM radio, eller også med den seneste standard, DAB+.

Hos os finder du et bredt sortiment af musikanlæg med indbygget CD afspiller, hvor mange af dem også har bluetooth så du trådløst kan afspille din musik i høj lydkvalitet takket være den nye standard af denne teknologi. Bluetooth skaber en simpel forbindelse mellem din smartphone, tablet eller lignende, så let kan afspille din yndlings musik.

Et minianlæg med CD afspiller, kan være en smart løsning til for eksempel stuen eller køkkenet. Enkelte modeller fås sågar med indbygget pladespiller, således at man også kan nyde sine vinyler med god lyd og i høj kvalitet fra selv mindre lydsystemer, takket være fabriksmonteret pick up, således at du hurtigt og let kan komme i gang med at nyde musikken.

De kompakte musikanlæg vi tilbyder, har stor funktionalitet og er lette at betjene. Hvor at nogle af dem også tilbyder indbygget RIAA forstærker og et yderst stilrent design, samt høj lydkvalitet og som regel inkluderet fjernbetjening.

Kassettebånd afspiller er ikke noget man bruger særlig meget længere, hvilket også er hvorfor de ikke er at finde i nogle af de musikanlæg vi tilbyder. Ønsker man denne funktion, skal der købes en separat afspiller til netop dette formål.

Til gengæld er der mulighed for radio, både i form af FM radio og DAB+ radio, i mange af modellerne vi tilbyder i vores sortiment.


Musikanlæg med trådløse højttalere

I den lidt dyrere ende af musikanlæg, finder vi også modeller der tilbyder tilslutning af en trådløs højttaler eller flere.

For eksempel tilbyder Yamaha denne funktion med deres MusicCast, hvor at man kan høre musik på flere højttalere i samme hjem, og streame musik direkte fra sin telefon via netværket.

Netop streaming over netværket, gør at kvaliteten kan være højere, en ved for eksempel bluetooth, da der rent teknisk kan flyttes mere data på denne måde. Dette giver desuden også mulighed for at lade ens telefon fungere som fjernbetjening til dit musikanlæg.

Musikanlæg med trådløse højttalere findes i mange prisklasser, og minder på mange måder om de billigere modeller, dog med betydeligt mere avanceret elektronik. Denne type af stereoanlæg findes desuden også både med og uden CD afspiller, og har også næsten altid bluetooth indbygget.

Såfremt denne funktion ikke er indbygget i det stereoanlæg du køber, er der stor sandsynlighed for at du kan tilslutte en ekstern afspiller.

Selvom mange af de lidt dyrere modeller ikke har indbygget pladespiller, har du alligevel mulighed for at tilslutte en ekstern pladespiller og afspille vinyler.

Mulighed for at høre radio, både i form af FM, DAB+ eller sågar internet radio, er også muligt i mange af disse musikanlæg, hvor at der er fantastisk lyd, da vi ofte har med nogle kraftigere komponenter at gøre og som regel mere end en højttaler inkluderet.

Du finder også anlæg i vores sortiment der kan afspille musik og lyd i høretelefoner, samt musik direkte fra din smartphone, via tjenester såsom Spotify Connect og Airplay 2.


High-end trådløs højttaler med smarte funktioner

Er du på udkig efter den bedste lyd og et seriøst og godt musikanlæg, så kan vi også klare dette i vores sortiment.

Vi både sammensætter musikanlæg med store højtalere til den helt store musik oplevelse, og minianlæg efter ønske, således at du kan få et anlæg der har lige de funktioner du ønsker, hvad end det skal tilsluttes til en computer, bluetooth, have radio eller noget helt andet.

Stereoanlæg behøver ikke blot være en forstærker med simpel tilslutning der kun kan afspille en CD eller to. Anlægget kan i dag være en stor del af indretningen, og levere en virkelig imponerende lydkvalitet, fra relativt små højtalere og stereoanlæg, så du kan få en fed oplevelse med musik derhjemme.

Der findes naturligvis også komplette løsninger fra anerkendte producenter, hvor du kan få alt hvad du har behov for i én pakke. Disse systemer og komplette anlæg tilbyder ofte mulighed for kontrol via smartphone eller tablet, så at du kan styre din musik direkte derfra, og tilbyder desuden høj kvalitet og en lyd i særklasse.

Dog har disse færdige systemer fra for eksempel danske System Audio, ikke indbygget CD, men i stedet andre smarte muligheder, som bluetooth og andre smarte streamings muligheder så musikken kan komme ud i højttalerne og musikanlægget i højeste kvalitet.


Hjælp til alle musikanlæg

Hos AV-Connection sidder vi altid klar til at hjælpe med netop dit stereoanlæg og ønsker. Vi har altid de seneste nyheder i vores sortiment og er sikre på at vi sammen kan finde hvilket anlæg, musikafspiller og eventuelt vinyl spiller der passer til netop dit behov, så at alt du skal gøre er at forbinde sagerne og læne dig tilbage og lytte.

Anlæggene fås i mange prisklasser, og både med og uden CD, samt mulighed for at afspille vinylplader. Hvad end du er på udkig efter et stort stereoanlæg, eller blot et minianlæg, hvor lyden ikke behøver kunne spille et stort rum op.

Er du i tvivl om hvilke specifikationer og stereoanlæg der er det rette for dig, så kontakt os endelig. Du kan se alle åbningstider for både vores webshop og butikker ved at klikke øverst på siden.

AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket