AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

Billig pladespiller

L85 Yellow

Udvalg af pladespillere i den helt billige prisklasse og kvalitets gramofoner til gode priser under 2000 kr. Bl.a. også pladespillere med højtaler indbygget.


Er du helt ny når vi snakker pladespillere og vinyl? Så er en billig pladespiller måske det rigtige valg for dig. Det behøver ikke koste en bondegård at få en ny pladespiller og træde ind i denne spændende hobby med vinyl lyd. Vi tilbyder mange forskellige pladespillere i alle prisklasser, og har uden tvivl også en god pladespiller der passer til dit behov og anlæg.


ANDRE KATEGORIER UNDER PLADESPILLER

PLADESPILLERE MED INDBYGGET USB PLADESPILLERE MED INDBYGGET RIAA RETRO PLADESPILLERE PLADESPILLERE MED BLUETOOTH REGA PLADESPILLER PRO-JECT PLADESPILLER THORENS PLADESPILLER CLEARAUDIO PLADESPILLER

Lenco
Lenco TT-10 kuffert pladespiller
Lenco TT-10 retro rejsegramofon med højtaler
Lille praktisk kuffert pladespiller med indbygget højtaler og AUX tilslutning. Lenco TT-10 kan også tilsluttes et eksisterende anlæg, eller aktive højttalere. - SE MERE
På webshop lager 
Dag-til-dag levering
Vejl. pris: 499,00 DKK
Lenco
Lenco TT-110 retro turntable with speaker and Bluetooth
Lenco TT-110 retro pladespiller med højttaler og Bluetooth
Kuffert pladespiller med indbygget højtaler, Bluetooth og RCA AUX tilslutning. Kan tilsluttes et eksisterende anlæg, eller aktive højttalere. - SE MERE
  
Vælg variant for pris og levering
    
 
Lenco
Lenco TT-120 retro turntable with speaker and Bluetooth and battery
Lenco TT-120 retro pladespiller med højttaler, Bluetooth og batteri
Kuffert pladespiller med indbygget højtaler, Bluetooth, AUX tilslutning og endda batteri. Kan tilsluttes et eksisterende anlæg, eller aktive højttalere. - SE MERE
  
Vælg variant for pris og levering
    
 
Lenco
Lenco L-30 pladespiller, wood
Brugerbedømmelse: 4,33 / 5 (gennemsnit af ialt 6 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,33 / 5 (gennemsnit af ialt 6 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,33 / 5 (gennemsnit af ialt 6 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,33 / 5 (gennemsnit af ialt 6 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,33 / 5 (gennemsnit af ialt 6 bedømmelser)
Lenco L-30 pladespiller
Prisvenlig semi-automatisk pladespiller i et gennemført og velspillende Lenco design, med indbygget RIAA, USB forbindelse og støvlåg. - SE MERE
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her
  
Vælg variant for pris og levering
    
 
Lenco
L85 Black
Brugerbedømmelse: 4,5 / 5 (gennemsnit af ialt 4 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,5 / 5 (gennemsnit af ialt 4 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,5 / 5 (gennemsnit af ialt 4 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,5 / 5 (gennemsnit af ialt 4 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,5 / 5 (gennemsnit af ialt 4 bedømmelser)
Lenco L-85 pladespiller
Smart, kompakt pladespiller, der fås i flere flotte farver. Som noget særligt, kan plader spilles direkte over på en USB stick. - SE MERE
  
Vælg variant for pris og levering
    
 
Lenco
Lenco TT-34 retro pladespiller
Lenco TT-34 retro pladespiller med højttaler
Alt-i-en retro pladespiller med højtalere og et klassisk design i træ. - SE MERE
På webshop lager 
Dag-til-dag levering
Vejl. pris: 1.299,00 DKK
Lenco
Lenco TCD-2500 pladespiller
Lenco TCD-2500 retro pladespiller med højtaler
Super retro pladespiller og CD-afspiller med indbygget højttaler fra Lenco. TCD-2500 kan yderligere overspille dine plader til en PC via USB. - SE MERE
På webshop lager 
Dag-til-dag levering
Vejl. pris: 1.599,00 DKK
Lenco
L-3808, grey
Brugerbedømmelse: 4,5 / 5 (gennemsnit af ialt 4 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,5 / 5 (gennemsnit af ialt 4 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,5 / 5 (gennemsnit af ialt 4 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,5 / 5 (gennemsnit af ialt 4 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,5 / 5 (gennemsnit af ialt 4 bedømmelser)
Lenco L-3808 pladespiller
Lenco L-3808 pladespiller med indbygget RIAA og USB tilslutning. - SE MERE
På webshop lager 
Dag-til-dag levering
Vejl. pris: 1.949,00 DKK
 
Lenco
Lenco LBT-188 turntable - Walnut
Lenco LBT-188 pladespiller
Lenco LBT-188 kvalitets pladespiller med aluminiumstallerken. Indbygget RIAA, Bluetooth og drevet med rem. - SE MERE
  
Vælg variant for pris og levering
    
 
Audio-Technica
Audio Technica AT-LP60XBT, sort
Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser)
Audio-Technica AT-LP60XBT fuld automatisk pladespiller
Fuldautomatisk pladespiller med Qualcomm aptX Bluetooth codec og indbygget RIAA. - SE MERE
  
Vælg variant for pris og levering
    
 
Pro-Ject
Pro-Ject Primary pladespiller, sort mat
Brugerbedømmelse: 4,6 / 5 (gennemsnit af ialt 5 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,6 / 5 (gennemsnit af ialt 5 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,6 / 5 (gennemsnit af ialt 5 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,6 / 5 (gennemsnit af ialt 5 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 4,6 / 5 (gennemsnit af ialt 5 bedømmelser)
Pro-Ject Primary E pladespiller med Ortofon OM pickup
Perfekt pladespiller til begynderen. Pro-Ject Primary E er udviklingen til Pro-Ject Primary, samme design, bedre lyd. Kan leveres med eller uden indbygget RIAA. - SE MERE
  
Vælg variant for pris og levering
    

Mere info om Clearaudio pladespiller

Billig USB pladespiller

Når vi snakker om pladespillere i den billige ende af skalaen, behøver man ikke nødvendigvis at gå på kompromis med lydkvaliteten, selvom pengene er små. Faktisk tilbyder mange billige pladespillere smarte funktioner, såsom USB stik for simpel tilslutning til computeren, hvor du kan afspille musikken efterfølgende også.

På denne måde kan du overspille dine yndlings plader i digital form, og være sikker på god lydkvalitet, selvom din plade måske er slidt. Dette er en features som flere og flere producenter tilbyder i deres billige pladespillere.

Denne type afspiller, findes både som traditionelle modeller, samt med fuldautomatisk betjening, hvor at du blot skal trykke på én knap, så klarer pladespilleren resten og begynder at afspille og sikre dig god lyd i dine højttalere.

Da pladespillere er blevet så smarte, betyder det også at både unge og gamle, kan nyde det fede og unikke ved pladerne og lyden som disse giver. Det er helt klart nu hvor at pladespilleren er på sit højdepunkt igen, hvad end du ønsker en model med klassisk design, eller en med mere avanceret elektronik såsom direct drive, USB tilslutning til computer og software.

En billig pladespiller leveres som regel altid med en Moving Magnet pick up, da dette er den billigere og knap så avancerede type, sammenlignet med Moving Coil. Dette forhindrer dog ikke en billig pladespiller i at gengive en fantastisk lyd på både gamle og nye vinylplader.

I den tungere ende af de billige pladespillere, finder vi modeller der minder om deres dyrere brødre, hvilket betyder at disse også har ting såsom gennemsigtigt støvlåg inkluderet, indbygget RIAA forstærker og enkelte også mulighed for bluetooth, så at din musik kan afspilles trådløst.


Den smarte nye pladespiller med bluetooth

Bluetooth er en funktion der ligesom USB findes i mange af de nyere og billigere pladespillere. Dette betyder at du kan forbinde trådløst til for eksempel din forstærker, høretelefoner, bluetooth højttalere, musikanlæg eller noget helt andet - så længe der er bluetooth.

En grammofon med indbygget bluetooth, har også altid en indbygget RIAA forstærker, for at kunne gengive den bedste lyd uanset hvad den er forbundet til. Det betyder at du kan afspille din yndlings musik simpelt og enkelt, uden at skulle tænke på lydkvaliteten og andet ekstra tilbehør.

Med en indbygget RIAA forstærker, skal du dog være opmærksom på at vælge den korrekte pick up til din pladespiller. Dette er heldigvis ret simpelt, når vi snakker en billig pladespiller, da disse som nævnt stort set altid har en Moving Magnet pick up monteret.


Tilslutning af en billig pladespiller

En billig pladespiller tilsluttes naturligvis som enhver anden pladespiller - enten via et phono kabel til forstærkeren, eller via en trådløs bluetooth forbindelse. Har din pladespiller en indbygget RIAA forstærker, skal du forbinde den til en normal analog indgang på din forstærker. For eksempel der hvor du tilslutter din CD afspiller eller computeren til forstærkeren.

Hvis din grammofon ikke har indbygget RIAA forstærker, kræves det at din forstærker har en phono indgang, hvilket betyder at den har en RIAA forstærker indbygget. Er dette ikke tilfældet, skal du have en ekstern RIAA forstærker, som er en lille ekstern boks, som gør at din pladespiller kan give en bedre lyd, og at den musik der er på pladen rent faktisk kan høres i dine højttalere.

Du vil naturligvis altid opnå en bedre lydkvalitet med en ny vinylplade, sammenlignet med gamle plader. Men når først vinylpladen er lagt på pladespilleren og musikken spiller, gør det ikke helt så meget om lydkvaliteten ikke er helt i top. At lytte på en pladespiller er og bliver altid noget helt specielt i forhold til CD og USB, hvor en bedre lydkvalitet ikke altid er et must - det er nostalgien i det.


Hjælp til pladespiller og pick up?

Fandt du mod forventning ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til køb af ny pladespiller? Så fortvivl ej, og kontakt os endelig. Vi tilbyder de fleste pladespillere, og hjælper dig gerne med at finde den bedste pladespiller til netop dit behov og budget uanset dit musikanlæg og budget.

Vi tilbyder mange forskellige pladespillere og har alt fra smukke pladespillere, både med og uden indbygget RIAA forstærkere. Til modeller som fungerer som en kombination af CD afspillere, kassettebånd afspiller og radio. Faktisk alt hvad du har brug for til netop dit musikanlæg.

Fuldt fokus på god lyd til netop dit anlæg, er noget vi bestræber os efter at have, med valget af din nye pladespiller. Vinyl skal opleves og er en fantastisk måde at opleve musik på.


 
Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker ifi Audio Inakustik
Klipsch Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject
Rega Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens
Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket