AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

BILLIG PLADESPILLER – Prisvenlige pladespillere

Udvalg af pladespillere i den helt billige prisklasse og kvalitets gramofoner til gode priser under 2000 kr. Bl.a. også pladespillere med højtaler indbygget. SE MERE icon

Lenco
Lenco TT-110 retro turntable with speaker and Bluetooth
Lenco TT-110 retro pladespiller med højttaler og B...
Priser fra 599,00 DKK
Lenco
Lenco L-30 turntable with Audio-Technica cartridge, Black
Lenco L-30 pladespiller
Priser fra 939,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
Lenco
Lenco LS-50 turntable with speakers - Wood
Lenco LS-50 pladespiller med højttalere
Priser fra 699,00 DKK
Lenco
Lenco L85 Black
Lenco L-85 pladespiller med USB optagelse
Priser fra 879,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Lenco
Lenco LBT-188 turntable - Walnut
Lenco LBT-188 pladespiller
Priser fra 1.479,00 DKK
Lenco
Lenco LS-430 turntable with 4 separate speakers (40 Watt) - Black
Lenco LS-430 pladespiller med højttalere, læderbek...
Priser fra 1.699,00 DKK
Audio-Technica
Audio-Technica Audio Technica AT-LP60XBT, sort
Audio-Technica AT-LP60XBT fuldautomatisk pladespil...
Priser fra 1.789,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
Pro-Ject
Pro-Ject Primary pladespiller, sort mat
Pro-Ject Primary E pladespiller med Ortofon OM pic...
Priser fra 1.595,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Rega
Rega Planar 1 Eco Green Grade
Rega Planar 1 ECO Green Grade pladespiller
Priser fra 1.995,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Audio-Technica
Audio-Technica Audio  Technica AT-LP120X, sort
Audio-Technica AT-LP120XUSB pladespiller
Priser fra 2.389,00 DKK
Sale overlay icon
Audio-Technica
Audio-Technica Audio Technica AT-LPW50PB record player
Audio-Technica AT-LPW50PB pladespiller
Priser fra 2.495,00 DKK

Billig pladespiller Billig pladespiller icon

Er du helt ny når vi snakker pladespillere og vinyl? Så er en billig pladespiller måske det rigtige valg for dig. Det behøver ikke koste en bondegård at få en ny pladespiller og træde ind i denne spændende hobby med vinyl lyd. Vi tilbyder mange forskellige pladespillere i alle prisklasser, og har uden tvivl også en god pladespiller der passer til dit behov og anlæg.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR PLADESPILLER

MERE INFO OM BILLIG PLADESPILLER – PRISVENLIGE PLADESPILLERE

Billig USB pladespiller

Når vi snakker om pladespillere i den billige ende af skalaen, behøver man ikke nødvendigvis at gå på kompromis med lydkvaliteten, selvom pengene er små. Faktisk tilbyder mange billige pladespillere smarte funktioner, såsom USB stik for simpel tilslutning til computeren, hvor du kan afspille musikken efterfølgende også.

På denne måde kan du overspille dine yndlings plader i digital form, og være sikker på god lydkvalitet, selvom din plade måske er slidt. Dette er en features som flere og flere producenter tilbyder i deres billige pladespillere.

Denne type afspiller, findes både som traditionelle modeller, samt med fuldautomatisk betjening, hvor at du blot skal trykke på én knap, så klarer pladespilleren resten og begynder at afspille og sikre dig god lyd i dine højttalere.

Da pladespillere er blevet så smarte, betyder det også at både unge og gamle, kan nyde det fede og unikke ved pladerne og lyden som disse giver. Det er helt klart nu hvor at pladespilleren er på sit højdepunkt igen, hvad end du ønsker en model med klassisk design, eller en med mere avanceret elektronik såsom direct drive, USB tilslutning til computer og software.

En billig pladespiller leveres som regel altid med en Moving Magnet pick up, da dette er den billigere og knap så avancerede type, sammenlignet med Moving Coil. Dette forhindrer dog ikke en billig pladespiller i at gengive en fantastisk lyd på både gamle og nye vinylplader.

I den tungere ende af de billige pladespillere, finder vi modeller der minder om deres dyrere brødre, hvilket betyder at disse også har ting såsom gennemsigtigt støvlåg inkluderet, indbygget RIAA forstærker og enkelte også mulighed for bluetooth, så at din musik kan afspilles trådløst.


Den smarte nye pladespiller med bluetooth

Bluetooth er en funktion der ligesom USB findes i mange af de nyere og billigere pladespillere. Dette betyder at du kan forbinde trådløst til for eksempel din forstærker, høretelefoner, bluetooth højttalere, musikanlæg eller noget helt andet - så længe der er bluetooth.

En grammofon med indbygget bluetooth, har også altid en indbygget RIAA forstærker, for at kunne gengive den bedste lyd uanset hvad den er forbundet til. Det betyder at du kan afspille din yndlings musik simpelt og enkelt, uden at skulle tænke på lydkvaliteten og andet ekstra tilbehør.

Med en indbygget RIAA forstærker, skal du dog være opmærksom på at vælge den korrekte pick up til din pladespiller. Dette er heldigvis ret simpelt, når vi snakker en billig pladespiller, da disse som nævnt stort set altid har en Moving Magnet pick up monteret.


Tilslutning af en billig pladespiller

En billig pladespiller tilsluttes naturligvis som enhver anden pladespiller - enten via et phono kabel til forstærkeren, eller via en trådløs bluetooth forbindelse. Har din pladespiller en indbygget RIAA forstærker, skal du forbinde den til en normal analog indgang på din forstærker. For eksempel der hvor du tilslutter din CD afspiller eller computeren til forstærkeren.

Hvis din grammofon ikke har indbygget RIAA forstærker, kræves det at din forstærker har en phono indgang, hvilket betyder at den har en RIAA forstærker indbygget. Er dette ikke tilfældet, skal du have en ekstern RIAA forstærker, som er en lille ekstern boks, som gør at din pladespiller kan give en bedre lyd, og at den musik der er på pladen rent faktisk kan høres i dine højttalere.

Du vil naturligvis altid opnå en bedre lydkvalitet med en ny vinylplade, sammenlignet med gamle plader. Men når først vinylpladen er lagt på pladespilleren og musikken spiller, gør det ikke helt så meget om lydkvaliteten ikke er helt i top. At lytte på en pladespiller er og bliver altid noget helt specielt i forhold til CD og USB, hvor en bedre lydkvalitet ikke altid er et must - det er nostalgien i det.


Hjælp til pladespiller og pick up?

Fandt du mod forventning ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til køb af ny pladespiller? Så fortvivl ej, og kontakt os endelig. Vi tilbyder de fleste pladespillere, og hjælper dig gerne med at finde den bedste pladespiller til netop dit behov og budget uanset dit musikanlæg og budget.

Vi tilbyder mange forskellige pladespillere og har alt fra smukke pladespillere, både med og uden indbygget RIAA forstærkere. Til modeller som fungerer som en kombination af CD afspillere, kassettebånd afspiller og radio. Faktisk alt hvad du har brug for til netop dit musikanlæg.

Fuldt fokus på god lyd til netop dit anlæg, er noget vi bestræber os efter at have, med valget af din nye pladespiller. Vinyl skal opleves og er en fantastisk måde at opleve musik på.

AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket