AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

PLADESPILLERE MED BLUETOOTH

Pladespillere med Bluetooth icon

Alt i pladespillere med indbygget bluetooth. Med en smart bluetooth pladespiller er det muligt at sende musik trådløst til hovedtelefoner eller højtaler.


ANDRE KATEGORIER FOR PLADESPILLER


Mere info om Pladespillere med Bluetooth

Analog pladespiller - men mere moderne

I en verden hvor mere og mere bliver smart og trådløst, er der nogle ting der er bedst som de var i de gamle dage, eller er de? Når vi snakker pladespillere er der naturligvis nogle ting der helt klart ikke kan laves om, såsom det faktum at der skal kunne afspilles en plade på maskinen, så man kan lytte til sin musik..

Som nævnt kort ovenfor, er der nogle ting ved en pladespiller der naturligvis altid er nødt til at være de samme. Den skal kunne gengive en klar lyd fra vinyl pladerne i din samling, samt have de nødvendige stik for at forbinde den til dit musikanlæg, så at du kan få musik i dine højttalere.

På markedet i dag, findes der et stort udvalg af pladespillere i alle prisklasser, både med indbygget RIAA forstærker og uden. Måden hvorpå en pladespiller gengiver lyden fra dine vinylplader ud i dine højtalere, har i mange år foregået via et phono kabel som forbindes imellem pladespilleren og forstærkeren, for at lydkvaliteten skal være bedst mulig.

Men via de seneste versioner af bluetooth, er det blevet muligt at afspille lyden fra dine plader trådløst, hen til din forstærker, ved at implementere denne avancerede elektronik direkte i afspilleren. Faktisk kan den lydkvalitet der streames trådløst via Bluetooth, ofte give fantastisk lyd, ligesom du er vant til fra et kabel


Pladespilleren bliver digital og trådløs

En moderne pladespiller med bluetooth findes i alle prisklasser, fra de billige modeller, som ofte også fås med klassisk design. Til dyrere smukke pladespillere i eksklusivt og aneledes design, med den varme lyd, samt lydkvaliteten, som der forventes af lidt dyrere modeller.

Fælles for dem alle er at de åbner op for nye muligheder med bluetooth, hvor nogle af dem sågar også har en bluetooth højttaler indbygget. Som ved normale pladespillere uden denne funktion, findes der udgaver med automatisk afspilning, således at du blot skal trykke play, og så klarer pladespilleren resten. Dette gør det let at lytte til dine vinylplader på din afspiller i høj lydkvalitet.

Vi ser ofte at de nyere pladespillere i retro design, som ofte kan ses i kuffert pladespillere, har bluetooth funktion indbygget. Dette gør at du ud over at kunne lytte til musikken direkte på pladespillerens højtalere, også kan sende lyden videre til en bluetooth højttaler, og derved opnå en bedre lyd fra din plade og grammofon.

En anden ting som vi ofte også ser indbygget i pladespillere med Bluetooth, er et USB stik.

Dette gør det muligt at forbinde din ny pladespiller direkte til en computer, og via software, overspille sine yndlings plader direkte til computeren og derved lytte til dem digitalt.Dette er en smart funktion, hvis du måske har nogle gamle plader som er lettere slidte, og du stadig ønsker dine yndlings numre gemt i god lydkvalitet i form af digitale lydfiler. Du kan herved lytte til dine digitale filer på flere computere eller andre digitale afspillere.


Hvilke enheder kan bruges?

Når du skal i gang med at bruge din nye pladespiller med bluetooth, er dette heldigvis ret let at have med at gøre. Du kan naturligvis stadig vælge at tilslutte pladespilleren på den traditionelle måde, via et kabel og straks komme i gang med at nyde god lyd. Men dette er jo ikke meningen, når du kan få samme varme lyd ud i højtalerne trådløst og uden kabler via bluetooth.

Ønsker du at bruge en bluetooth højttaler skal du have parret disse to enheder sammen, hvorefter lydstyrken på pladespilleren styres på højtaleren. Det er også muligt at parre høretelefoner med en bluetooth pladespiller, hvis du ønsker god lyd direkte på ørene, og uforstyrret. Højttalere og hovedtelefoner i alle prisklasser kan bruges til dette formål.

Ud over at bruge en bluetooth højttaler eller hovedtelefoner, kan du naturligvis også forbinde pladespilleren trådløst til din forstærker, hvis at denne har indbygget bluetooth. Ellers kan dette også klares med en trådløs bluetooth modtager, som kan købes relativt billigt og let forbindes til din forstærker.

Når du har forbundet pladespilleren til forstærkeren, eller den ønskede enhed, kan musikken spille i dine højttalere, helt og aldeles trådløst, direkte fra vinylpladen, og du er klar til at til dine plader, hvad end du har en stor samling eller blot en enkelt plade eller to.

Kort opsummeret, kan næsten enhver bluetooth enhed forbindes til en pladespiller med bluetooth indbygget. Hvad end der er tale om en decideret højttaler med bluetooth, hovedtelefoner, eller en forstærker.


Hvad skal du være opmærksom på

Ligesom på de fleste pladespillere, er der nogle forskellige ting, som du også skal være opmærksom på med din bluetooth pladespiller. For eksempel, finder vi for enden af tonearmen, stadig en følsom og skrøbelig pick up.

Denne skal ligesom på enhver anden pladespiller holdes ren og fri for støv, for at musikken kan gengives på bedste vi fra pladen. Vi anbefaler altid et gennemsigtigt støvlåg når du ikke bruger din grammofon, som regel medfølger dette til pladespilleren.

Derudover skal vægten og antiskating på din grammofon også være indstillet korrekt, for at den kan gengive musikken på bedste vis fra dine vinylplader. Kort sagt, kræves der de samme forholdsregler ved en bluetooth grammofon, som der gør ved en traditionel model bluetooth.


Er du i tvivl om bluetooth grammofon?

Hos AV-Connection har vi mange pladespillere både med og uden bluetooth. Hvad end du er på udkig efter en billig pladespiller, eller en model med den bedste lyd muligt inden for et givet budget, så kan vi tilbyde dette til en overkommelig pris.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige pladespiller til netop dit behov. Så skulle du mod forventning ikke finde den grammofon du netop søgte, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak om din næste vinyl pladespiller.


AM Analogis Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker Elipson
iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall Michi One For All Ortofon
Pro-Ject Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko SVS Tangent
Teac Thorens Victrola Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket