AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Audio-Technica AT-LPW50BTRW pladespiller

Audio-Technica   Pricematch icon
Audio-Technica AT-LPW50BTRW Audio-Technica AT-LPW50BTRW Audio-Technica AT-LPW50BTRW Audio-Technica AT-LPW50BTRW
Audio-Technica AT-LPW50BTRW

Trådløs og analog remdrevet pladespiller med en AT-VM95E pickup giver optimal lydgengivelse med mulighed for kablet eller Bluetooth lytning

Inventory icon
Varenr:
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
Audio-Technicas AT-LPW50BT-RW trådløse pladespiller leverer optimal højtopløselig lydgengivelse med mulighed for kablet eller Bluetooth lytning. Den manuelle pladespillers imponerende rosenfinér finish bidrager til pladespillerens raffinerede stil og dæmper også lavfrekvent akustisk feedback, så du oplever krystalklar, uforstyrret lyd.

Med en førsteklasses tonearm og den kritikerroste AT-VM95E, kommer Audio-Technica's AT-LPW50XBT-RW pladespiller med Bluetooth komplet med alt, hvad en vinylentusiast behøver for at nyde en medrivende, rig analog lydoplevelse.

LPW50BT-RW tager Audio-Technicas sortiment af træpladespillere til det næste niveau, ved at inkludere en række forbedrede funktioner og trådløs forbindelse. Denne Bluetooth vinylafspiller er kulminationen på Audio-Technicas 60 års dedikation til analog lytning og skaber en pladespiller, der producerer uovertruffen lydkvalitet og samtidig indeholder innovativ lydteknologi.

Integreret Bluetooth teknologi giver lyttere den unikke mulighed for at bruge AT-LPW50XBT-RW remdrevet pladespiller trådløst. Uanset om du foretrækker kablet lytning for at nyde den distinkte varme i analog lyd uden at gå på kompromis med lydkvaliteten, eller ønsker at prøve at parre din pladespiller med dine helt nye trådløse hovedtelefoner eller højttalere, kan du gøre det hele med denne alsidige pladespiller.

Trådløs eller Kablet Lytning
Par problemfrit med de nyeste trådløse ørepropper, hovedtelefoner og højttalere, eller brug det medfølgende stereo RCA kabel til en traditionel kablet forbindelse og optimal lydgengivelse.

Plug and Play
AT-LPW50BTRW er udstyret med en indbygget RIAA forforstærker til phono eller linje-niveau output, så du kan vælge, om du vil bruge pladespillerens indbyggede forforstærker og tilslutte din vinylafspiller direkte til en enhed med linje-niveau input, eller udvide dit setup med en ekstern forforstærker.

For Erfarende Lyttere
Audio-Technica's LPW50BTRW har manuel bæltdrevet betjening med to hastigheder – 33 1/3 og 45 RPM – så du kan høre din fulde vinylsamling. Den sensorovervågede motor opretholder nøjagtig pladetallerken rotationshastighed, og en justerbar dynamisk anti-skate kontrol minimerer forvrængning.

Forfin Din Lyd
Pladespilleren inkluderer en lige kulfiber tonearm med justerbar sporkraft, hydraulisk dæmpet løftekontrol og låsbar hvile, samt en matchende mat-sølv AT-HS4 universal ½" headshelll.

LPW50BTRW inkluderer også en af Audio-Technica's mest alsidige pickupper, den højtydende AT-VM95E der er kompatibel med enhver VM95-serie udskiftelig stylus og tilbyder derfor et bredt udvalg af muligheder for ethvert budget og anvendelse.

Lydæstetik
Den 30 mm tykke MDF plint med rosenfinér dæmper lavfrekvent akustisk feedback og minimerer forvrængning, mens den professionelle anti-resonans, støbt aluminiumsplade med gummi måtte også arbejder for at sikre, at du nyder enestående lydklarhed med minimal forstyrrelse.

Specifikationer
• Fuldt manuel bæltdrevet betjening med to hastigheder: 33 1/3 og 45 RPM
• Motoren har et hastighedssensor system til at opretholde nøjagtig pladetallerken rotationshastighed
• Justerbar dynamisk anti-skate kontrol
• Professionel anti-resonans, støbt aluminiumspladetallerken med gummi måtte
• AT-HS4(sølv) universal 1/2"-montering headshell og AT-VM95E (sort) pickup med 0,3x0,7 mil elliptisk stylus
• AT-VM95E pickup er kompatibel med enhver VM95-serie udskiftelig stylus, hvilket giver et bredt udvalg af muligheder for ethvert budget og anvendelse
• Lige kulfiber tonearm med hydraulisk dæmpet løftekontrol og låsbar hvile
• Anti-resonans 30 mm tyk MDF (medium densitet fiberplade) plint med rosenfinér
• Indbygget omskiftelig RIAA forforstærker til phono eller linje-niveau output
• AC-adapter håndterer AC/DC konvertering uden for kabinettet, hvilket reducerer støj i signalkæden
• Inkluderer dobbelt RCA (han) til dobbelt RCA (han) stereo kabel, 45 RPM adapter, gummi måtte og aftageligt hængslet støvlåg

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Audio-Technica AT-LPW50BTRW pladespiller, træfinér, rosentræ AT-LPW50BT-RW: Audio-Technica AT-LPW50BTRW pladespiller, træfinér, rosentræ
3.499,00 DKK 

Producent beskrivelse - Audio-Technica

Audio-TechnicaGrundlagt i Tokyo i 1962 af Hideo Matsushita. Fra første færd var det pickupper til pladespillere man specialiserede sig i. Sidenhen er der kommet flere fokuspunkter på dagsordenen, og Audio-Technica har bemærkelsesværdige produkter indenfor pladespillere, hovedtelefoner, samt mikrofoner der har fundet anvendelse i bl.a. Grammy Awards og mange andre sammehænge.

Manualer og brugervejledninger til Audio-Technica produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket