AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

PRO FORSTÆRKER | INSTALLATIONS- OG PA FORSTÆRKERE

Professionelle integrerede forstærkere og effektforstærkere f.eks. til restaurationer, diskoteker, pubber, AV installationer eller PA/touring brug. SE MERE icon

Sale overlay icon
Stageline
Stageline Stage Line STA-800D
Stageline STA-800D effektforstærker (2x210 W 8 Ohm...
Priser fra 4.799 DKK
Sale overlay icon
BOSE Pro
BOSE Pro PowerSpace 4300 for
BOSE Pro PowerSpace 4300+ DSP forstærker (4x300W 4...
Priser fra 14.499 DKK
BOSE Pro
BOSE Pro PowerShareX series
BOSE Pro PowerShareX DSP forstærker (4x 300/600/12...

Pro forstærker Pro forstærker icon

Professionelle forstærkere spiller en vigtig rolle lydsystemer på restauranter, diskoteker, AV-installationer eller til PA/touring brug. Disse forstærkere, alt lige fra "mixing forstærkere" / "DSP forstærkere" til kraftige effektforstærkere med 1 eller flere lydkanaler.

Installationsforstærkere fås i alle størrelser og prisklasser, hvorved de kan anvendes lige fra mindre lydinstallationer til de større eller mere komplekse systemer, som dog også kan kræve separate processorer og effektforstærkere. Der er en væsentlig forskel mellem lav-impedante og 100 volt forstærkere, der anvendes i forskellige sammenhænge i kommercielle og industrielle lydsystemer, baseret på deres evne til at håndtere forskellige kabellængder og antallet af højttalere.

AV-Connection har et stort bagland af professionelle leverandører af pro lydudstyr, så vi kan derfor skaffe meget mere end der er vist i webshoppen. Valget af installations forstærker afhænger af det specifikke behov, så kontakt os blot for råd og vejlending.


Kontakt AV-Connection for tilbud på professionelle løsninger.
Telefon 7442 1079 eller via e-mail [email protected]

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR PROFESSIONEL LYD

MERE INFO OM PRO FORSTÆRKER | INSTALLATIONS- OG PA FORSTÆRKERE

Installationsforstærkere og mixer-forstærkere

I det professionelle lydinstallations-marked refereres ofte til forstærkere med indbygget forforstærker og evt. en DSP processor som "mixing forstærkere", "DSP forstærkere" eller "power mixere". Disse typer af forstærkere er i realiteten integrerede forstærkere - det vil sige, at de kombinerer funktionerne af en forforstærker og en effektforstærker i et enkelt enhed.

En forforstærker modtager signalet fra lydkilden, og forstærker det til et niveau, hvor det kan bearbejdes yderligere. En effektforstærker tager det forforstærkede signal og forstærker det yderligere, så det kan drive højttalere.

Hvis en DSP (Digital Signal Processor) er inkluderet i forstærkeren, kan den bruges til at manipulere lydsignalet på en række måder, herunder equalization (justering af forskellige frekvensbånd), dynamisk kontrol (kompression og limiting), rumkorrektion og mere.

Nogle af disse forstærkere kan også have en indbygget manuel indgangsvælger samt tone- og/eller volumenkontrol. Dette gør dem ideelle til lydinstallationer, hvor man ønsker en enkelt, samlet forstærkerløsning med en høj grad af kontrol over lyden.

Disse forstærkere er særlig nyttige i situationer, hvor en enkelt forstærkerenhed er tilstrækkelig, som i mindre installationer eller i situationer, hvor udstyrskompleksitet ønskes minimeret. For større eller mere komplekse lydsystemer, der dækker flere områder eller bruger et stort antal højttalere, kan det være mere hensigtsmæssigt at bruge en dedikeret processor og separate effektforstærkere for at opnå den nødvendige kontrol og ydeevne.

Hvad er forskellen mellem lav-impedante- og 100 Volt forstærkere?

Lav-impedante og 100 volt forstærkere er to forskellige typer af audioforstærkere, der bruges i lydsystemer. De adskiller sig i deres anvendelser og i den måde, de håndterer signaler på.

Lav-impedante forstærkere bruges oftest i hjemmelydsystemer og i professionelle lydstudier. Disse forstærkere er designet til at håndtere lavimpedante belastninger, typisk 4 til 16 ohm, hvilket er typisk for højttalere, der bruges i hjemmet. De leverer høj kvalitet og præcise lydsignaler, men de har en begrænset evne til at drive lange kabellængder, hvilket gør dem mindre egnede til større installationer, hvor højttalere kan være vidt adskilte.

100 volt forstærkere (også kendt som high-impedance, konstant spænding eller linjeforstærkere) bruges typisk i kommercielle og industrielle lydsystemer, hvor lange kabellængder er nødvendige, såsom i skoler, kontorbygninger eller indkøbscentre. I disse systemer er højttalerne forbundet i parallel, og det samlede impedans kan være meget højt, hvilket er grunden til at de bruger 100 volt teknologi. Fordi disse systemer bruger en høj spænding, reduceres strømtabet i lange kabelføringer, hvilket gør det muligt at drive mange højttalere over store afstande. Lydkvaliteten er generelt ikke så høj som i lavimpedante systemer, men for mange kommercielle anvendelser er dette en acceptabel kompromis.

Begge typer forstærkere kan have deres egne fordele og ulemper, afhængigt af anvendelsen, og det er vigtigt at vælge den rigtige type for dit specifikke behov.
Ampetronic Artnovion Atlona AVer Biamp BOSE Pro Chief D-Link Easy-Connect
Elite Screens Epson INOGENI JBL Pro JMV Cables Klick & Show LAB.Gruppen Lanview LG
LISTEN Monacor NEC Neutrik Optoma Projecta Q Acoustics Radial Sennheiser
SONY Spottune Stageline TiGHT AV Ubiquiti Vivolink Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket