AV-Connection Logo
E-mærket
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
PRÆSENTATION OG KONFERENCE Drilldown arrow icon PROFESSIONEL LYD Drilldown arrow icon PROFESSIONEL VIDEO Drilldown arrow icon INFRASTRUKTUR, KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICE OG INSTALLATION Drilldown arrow icon
 

SKÆRME OG DISPLAYS

AV-Connection tilbyder et stort udvalg af skærme til professionelle behov, både infoskærme, digtal skiltning, touchskærme til undervisning og mødelokaler. SE MERE icon

LG Professional icon SONY Professional icon iiyama icon NEC Professional icon

SKÆRM TYPER

Stort udvalg af professionelle skærme og monitorer til alle formål.
Storskærme til møderum icon
Storskærme til møderum
Touch skærm icon
Touch skærm
Digital skiltning / infoskærm icon
Digital skiltning / infoskærm
 

TILBEHØR TIL PROFESSIONELLE SKÆRME

Her finder du et stort udvalg af kabler, beslag og meget mere.
Billedkabler icon
Billedkabler
Trådløs præsentation icon
Trådløs præsentation
Monitor loftsbeslag icon
Monitor loftsbeslag
Monitor trolley / mobilstander icon
Monitor trolley / mobilstander
Monitor vægbeslag icon
Monitor vægbeslag

Skærme og displays

Når man står overfor valget af en professionel skærm, kan der opstå spørgsmål, for hvad er behovet? og hvad er formålet? og skal man bare vælge den billigste skærm i nærmeste elektronik forretning? Det korte svar er nej, for der findes professionelle skærme til alle formål, og ofte kan det virke forvirrende, men faktisk er det nemt at finde den helt rigtige med lidt hjælp og rådgivning.

I dag kan man næsten ikke undgå at støde på en skærm/ digital skiltning, hvad end det er i et mødelokale, i forretning, skole, hotel og mange andre steder. Det visuelle fanger og viser den information eller grafik du har bestemt dig for.


Længere nede på siden har vi samlet mere info omkring professionelle skærme.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR PROFESSIONEL VIDEO

LÆS MERE OM SKÆRME OG DISPLAYS

Almindeligt TV eller en professionel skærm?

Et spørgsmål vi får rigtig tit, og hvorfor man ikke bare kan gå i nærmeste elektronik-forretning og tage den første og billigste skærm?

Det er ikke ualmindelig opfattelse, at man bare kan købe et TV i en almindelig elektronik-forretning, men det kan hurtigt ende med at blive en mere kostbar løsning, hvis skærmen skal bruges til professionelle formål. Vi fremhæver nogle gode egenskaber, som netop er med til at adskille almindelig tv og professionelle skærme.


Professionelle skærme og holdbarhed

En almindelig tv skærm, også kaldet "consumer" skærm på fagsprog, er fra producentens side, bygget til at kunne fungere godt under forudsætningerne i det private hjem.

Under produktionen af sådan en type skærm tager man udgangspunkt i et gennemsnitlig forbrug på 8 timer dagligt, og med en levetid på op til 20.000 timer, før at problemer kan melde sin ankomst.

Ved produktionen af en professionel skærm er det typisk et gennemsnitlig forbrug fra 16 timer og op til 24 timer, man tager højde for, uden at det går ud over farvegengivelse, billedkvaliteten og funktioner.

Dette er meget vigtige egenskaber når man eksempelvis kombinerer mange skærme til en videovæg eller har infoskærme (skærme til digital skiltning), som skal stå tændt i mange timer ad gangen, eller står tændt i døgndrift.


Lysforholde

Professionelle skærme placeres ofte i åbne miljøer som indkøbscentre, skoler, receptioner, hoteller og produktioner, og her er vi ikke altid herre over lysindfald fra vinduer eller armaturer, og derfor er det en god ide at have skærme hvor det er muligt med høj lysstyrke og med mulighed for at regulere. Mange professionelle skærme kan også regulere automatisk så den indstiller efter lysmåling, og toner ned ved behov. Disse funktioner er ikke en del af consumer skærme som typisk er at finde i mere kontrollerede miljøer.

Når skærmen skal placeres i mere krævende lysforhold, som udenfor eller i butikker er det vigtigt med en skærm der kan levere en høj lysstyrke, også kaldet NITS. Her kan man igen sammenligne betydning af en consumer-skærm der yder i mellem 150-300 NITS hvor professionelle skærme yder fra 350 og op til 4000 NITS, selvfølgelig afhængig af behovet.


Indhold og muligheder

Hvad skal skærmen bruges til? Skal den sidde almindeligt eller i portræt format? eller skal vi gå den helt kreative vej og lave en TILE funktion med mange forskellige sammensætninger?

Med professionel monitor løsning har du et utal af mange tilslutningsmuligheder, og har alle rettigheder for dit eget meteriale, du kan and da selv vende skærmene på hovedet, for det er de bygget til. Derimod er det ofte et brud på garantien ved almindelige skærme! Det vil sige at man ikke har mulighed for få support eller af hensyn til din garanti, ikke kan få dækket en reparation eller ombytning.

Ofte er der også indbygget medie player så du kan afspille grafik og billeder direkte på skærmen.


Professionel skærme og styring

Stort set alle professionelle skærme kan styres enten via RS232 eller igennem netværket (IP), hvilket gør det nemt at styre skærmen og dens funktioner, billeder og indhold. Så generelt er det ikke kun hvor en professionel skærm placeres, men også det indhold og budskab man ønsker vist.


Design

Typisk ser man professionelle skærme med en almindelig tynd, sort ramme af høj kvalitet, som har et tidsløst design, og på den måde har designet på skærmen længere levetid da der ikke tages ses efter hvilke design der er "IN" for tiden. Hvilket også sikrer virksomheder samme design over længere periode så det ikke giver rod i den investering man har lavet i forhold til hvordan det ser ud.

Man er dog ikke "bundet" af designet da man nemt kan lave en metal eller træramme, eller montere den nedsænket i en væg med en pæn liste for at færdiggøre det look man søger.


Kvalitet

Som nævnt tidligere bliver skærmene bygget til at kunne holde til mere og det at kunne monteres i mere hårdfører miljøer.

Noget som også er vigtigt at fortælle omkring professionelle skærme, er at selve konstruktionen af skærmene giver en meget driftssikker løsning uanset om det er en budget eller Premium skærm.

Betegnelsen på en skærm uanset om den er til signage/ skiltning eller som almindelig "dum" skærm i et mødelokale, er om den er bygget til 8, 12, 16, 18 eller 24 timers drift. Dette spiller en stor rolle når man skal bruge en skærm til signage/ skiltning og kan i sidste ende spare dig for en del penge.


Infoskærm, Digital Signage, Møderumsskærme, Videovæg og Storskærm.


Infoskærm/ Digital signage

Kært barn har mange navne og vigtigst er at det oftest har samme funktion.

Når vi tænker på en infoskærm er det her man viser vigtig data som tider og fælles besked på skoler eller i receptioner og meget mere og digital signage er her hvor man har flot grafik og levende billeder der fanger ens kunder der hvor de er.

Infoskærme og signage skærme er også det man bruger til mødelokaler, konference rum og til videokonferencer.


Videovæg/ Storskærm (LED)

Mange virksomheder bruger i dag videovægge og LED storskærme til at lave store og dragende billeder så man går forbi og får en WAUW-effekt. Dette er også en stigende popularitet til mødelokaler og større konferencerum.

Vi står klar med professionel rådgivning!

Hos AV-Connection er vi altid klar på en dialog omkring professionelle skærme og hvad der findes af muligheder. Vi tilbyder også alt i tilbehør så man sammen med en af vores dygtige rådgivere kan samle en total løsning så du er sikker på at alt virker når det er samlet.

Vi fører en lang række af markedets stærkeste brands som blandt andet sikrer dig fremragende billedkvalitet med enten full HD, 4K og 8K og mange tilslutningsmuligheder, blandt andet Philips, LG, Sony, Iiyama, Optoma, NEC, Viewsonic, Hikvision og DynaScan.


Vi ser frem til at høre fra dig, enten via telefon eller e-mail og du er altid velkommen til at opleve vores flotte demolokaler.
Ampetronic Artnovion Atlona AVer Biamp BOSE Pro Chief D-Link Easy-Connect
Elite Screens Epson INOGENI JBL Pro JMV Cables LAB.Gruppen Lanview LG Pro LISTEN
Monacor NEC Neutrik Optoma Projecta Radial Sennheiser Shure Spottune
Stageline TiGHT AV Ubiquiti Vivolink Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket