AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
PRÆSENTATION OG KONFERENCE Drilldown arrow icon PROFESSIONEL LYD Drilldown arrow icon PROFESSIONEL VIDEO Drilldown arrow icon INFRASTRUKTUR, KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICE OG INSTALLATION Drilldown arrow icon
 

NEC PROFESSIONAL MONITOR

NEC Professional monitor icon

AV-Connection er forhandler af NEC Display Solutions skærme, som er kendt for højste kvalitet og holdbarhed. Fås til alle formål i f.eks. i mødelokaler, skoler og institutioner, butikker og hoteller.


AV-Connection er din total leverandør inden for display løsninger.

Vi har specialiseret os inden for nutidens visuelle krav hvor den digitale verden for alvor har sat sig som en standard. Hos AV-Connection sikrer du dig altid en professionel rådgivning, når det gælder skærme, public displays, videovægge, led paneler og meget mere. Vi har NEC Display Solutions som en af vores faste partnere der leverer højt ydende og professionelle løsninger, hver gang!

NEC kommer med en stor og lang historisk baggrund, og er en af verdens førende inden for visuelle løsninger til digital skiltning, overvågningsskærme, præsentation og meget mere.


NEC InfinityBoards

NEC InfinityBoards


En Anderledes skærmløsning - som er designet til professionelle brugere, der mangler interaktive og kreative display løsninger. NEC InfinityBoards har alt udstyr til videokonference, kreativ brainstorm og nemt samarbejde. Et rigtig godt værktøj til Ad-hoc gruppearbejde, der bliver mere og mere almindeligt for nutiden og fremtidens forretning, uddannelse og kommercielle miljøer.NEC Public Display

NEC Publc Display


Få dit budskab til at træde frem - med NEC's pålidelige skærmløsning og få de laveste omkostninger til en simpel løsning. Det slanke design med en meget tynd kant vil passe perfekt ind i stort set alle scenarier. Med mange muligheder for tilslutning får du en digital signage skærm til enhver lejlighed. Hvad enten det drejer sig om en butik, skole mødelokale og andre formål er du sikker på at der altid er skærm der passer til dit behov.

Forbedret billedpræstation - avancerede indstillinger af visuelle parametre giver dig fuld kontrol af lysstyrke, farve, og ensartethed via SpectraView Engine for præcise og naturlige billeder.

Med drifttid 24/7 - får du en skærm som inderholder en meget høj standard af kvalitets komponenter som sikre dig et display som er bygget til at være tændt, 24 timer i døgnet.

Du kan forvente overbevisende, "lifelike" kvalitet - med det højeste detaljeringsniveau, inklusiv ergonomisk "pixelfri" visning og UHD-opløsning. Oplevelsen er let for øjnene med en kombination af 500 cd / m² lysstyrke og en mat overflade.NEC Video/ LED væg

NEC Videovæg
Tilpasning, skalerbar og modulopbyggede - NEC Video/LED vægløsninger tilbyder dig ubegrænset kretivitet i at sammensætte de flotteste oplevelser som giver en "wauw-effekt for kunder. Kun det bedste er godt nok og med de høje krav til produkterne leveres video/ LED væg med 24/7 drift/betjening som igen sikre dig at hver kompenent er skabt med top kvalitet.

Tiltræk dine kunder - i butikkerne, underhold dine gæster på musem eller præsenter menukortet nemt. Med disse store skærmløsning er det virkelig kun fantasien der sidder grænser for hvordan DU fanger dine kunder.


Vil du vide mere eller ønsker et tilbud på en NEC display løsning?
- Så kontakt AV-Connections Pro afd.


Telefon: 7442 1079 Mail: pro@av-connection.com

ANDRE KATEGORIER FOR PROFESSIONELLE SKÆRME


AIRTAME Ampetronic Artnovion Atlona AVer Biamp BOSE Pro Chief D-Link
Easy-Connect Elite Screens Epson INOGENI JBL Pro LAB.Gruppen Lanview LG Pro LISTEN
Monacor NEC Neutrik Optoma Panasonic Pro Philips Pro Projecta Radial Sennheiser
Shure Spottune Stageline TiGHT AV Ubiquiti Vivolink Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket