AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BUTIKKER OG SERVICES Drilldown arrow icon GENEREL INFORMATION Drilldown arrow icon

LØSNINGER OG REFERENCER

Hos AV-Connection går vi højt op i at levere seriøse og brugervenlige AV løsninger, som passer til kundens ønsker og holder i mange år. Se et udpluk af vores kundeinstallationer her. SE MERE icon

Løsninger og referencer

• Diskrete og brugervenlige AV løsninger med let og simpel betjening til restauranter, caféer, museer, kurturcentre, forsamlingshuse, skoler, børnehaver, SFO, lægehuse, sygehuse, kirker, sognegårde og menigheder osv.
• Baggrundsmusik og digital skiltning til lufthavne, butikker, messer osv.
• Brugervenlige AV- og videokonference systemer møde- og konferencelokaler.


Kontakt AV-Connection for tilbud på professionelle AV løsninger.
Telefon 7442 1079 eller via e-mail [email protected]MATTONE Bar & Grill


MATTONE Besøg den nye restaurant MATTONE Bar & Grill ved Sønderborg havnefront, hvor der på menukortet satses på det hurtige og autentiske cafékøkken.

Her kan du opleve den gode stemning med lækker mad samt kvalitetslyd fra BOSE. Højttalerne stiller sig i kontrast indendørs og falder næsten i et med facaden udendørs. Alt lyd styres meget enkelt, fra et centralt panel i restauranten. Musikken leveres af Pro Music Consult , som tilbyder baggrundsmusik der er med til at skabe mersalg og hvor personalet selv nemt kan skifte mellem unikke playlister i alle genrer. Kabling er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables.

MATTONEMATTONEMATTONEBISTRO GRAND MÉRE


Bistro Grand MéreDen nye restaurant Bistro Grand-Mère ved Sønderborg havn, der med sit autentiske franske køkken og stil, får en til at føle sig hensat til en fransk bistro i Paris eller en lille beværtning i Lyon

Der var behov for kvalitetslyd til at forplante sig i hele lokalet og passe ind med både interiør samt atmosfære. Valget faldt hurtigt på højttalere fra BOSE, der stiller sig i kontrast indendørs og som næsten falder i et med facaden udendørs. Kabling er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables.

Alt sammen styres enkelt fra et centralt panel placeret i baren. Musikken leveres af Pro Music Consult som tilbyder baggrundsmusik der skaber mersalg, hvor personalet nemt selv kan skifte mellem unikke playlister i alle genrer. - Vi kan varmt anbefale at give Bistro Grand Mére et besøg.

Bistro Grand MéreBistro Grand MéreBistro Grand MéreKVÆRS FORSAMLINGSHUS


Kværs forsamlingshusKværs forsamlingshus ønskede teleslynge installeret i deres nye forsamlingshus, som er et lovkrav ved nyopførelse af forsamlingslokaler

Hos AV-Connection er vi autoriseret til at installere og lave målerapport efter IEC 60118-4 standarden. Endvidere ønskede kunden muligheden for at kunne afholde foredrag, borgermøder og meget mere, som kræver et simpelt og brugbart lydanlæg.

Kravet var stor lyd, men en lille opsætning, trådløs mikrofon fra AKG og med en simpel styring, da de er mange forskellige brugere af huset.

Til installationen er der benyttet FreeSpace højttaler og FreeSpace forstærker fra Bose Professional. Alt kabling af systemet er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables.

Kværs forsamlingshusKværs forsamlingshusKværs forsamlingshus


SOTTRUP KIRKE


Vester Sottrup kirkeKirken i Vester Sottrup havde et stort ønske om at få deres lyd opdateret, til at kunne opfylde nutidens mange krav.

Vi har derfor installeret ny professionel forstærker, lydprocessor, line-array højttalere samt subwoofer fra Yamaha. Det nye lydsystem sikrer en tydelig og krystalklar lyd til både tale og musik, med nem styring fra kontrolbokse ved både alter, prædikestol og ved kirketjeneren. Alt kabling i systemet er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables.

Systemet har afsluttende fået en professionel udmåling samt kalibrering af akustikken, som sikrer at lyden nu også kan høres klart og tydeligt helt ned på bagerste række.

Vester Sottrup kirkeVester Sottrup kirkeVester Sottrup kirkeSOTTRUP SOGNEGÅRD


Vester Sottrup sognegårdVester Sottrup sognehus blev udstyret med et moderne og yderst betjeningsvenligt AV-system.

Lyd fra BOSE i begge lokaler, sikrer at lyden spredes optimalt og kan bruges til alle formål. Touchskærm til mødelokalet fra ViewSonic og projektor samt whiteboard til undervisningslokalet. Mikrofoner fra AKG sørger for tydelig tale under foredrag, møder mm.

Det lovpligtige teleslyngeanlæg sikrer endvidere at hørehæmmede med høreapparat også kan høre hvad der bliver sagt. Alt kabling er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables. Alt dette styres med Neets, så alle brugere af huset, nemt kan tilgå systemet.

Vester Sottrup sognegårdVester Sottrup sognegårdVester Sottrup sognegård


Ahlmannsparken I Gråsten


AhlmannsparkenKomplet billede og lydanlæg til Ahlmannsparken i Gråsten

Gråsten manglede et sted hvor man kunne dyrke kulturen og fællesskabet. Med den store ombygning af Ahlmannsparken blev der også plads til en ny kultursal, nemlig BHJ Salen. Her har vi sammen med foreningen Gråsten forum sammensat et system som borgerne kan blive glade for i mange år frem. Valget faldt hurtigt på højttalere fra BOSE, der med deres slanke line-array højttaler overholder kundens krav om design og kvalitet. Kabling er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables.

Alt sammen styres enkelt og er centralt placeret på væggen med en 10" skærm fra NEETS, som sikre at alle brugere nemt kan betjene hele systemet.

Foruden lyd har vi installeret en lysstærk EPSON projektor med laser-teknologi og special linse som giver mulighed for at "gemme" projektoren på bagvæggen. Sammen med en 204" lærred fra PROJECTA lærred.

AhlmannsparkenAhlmannsparkenAhlmannsparkenMUSEUM SØNDERJYLLAND


Sønderborg slotKomplet nyt lydanlæg til Sønderborg Slot

Der var et stort behov for kvalitetslyd i deres flotte riddersal hvor de afholder mange arrangementer, i alle størrelser. Valget faldt hurtigt på højttalere fra BOSE, der med deres slanke line-array højttaler overholder kundens krav om design og kvalitet. Kabling er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables.

Alt sammen styres enkelt og er centralt placeret i en kiste sammen med forstærker og teleslynge for at skjule installationen som kunden har ønsket.

Foruden lyd har vi installeret en lysstærk EPSON EB-L610U projektor med laser-teknologi og 180" Elite Screens lærred. Dette styres fra Neets med et lille panel som sikre at alle brugere nemt kan betjene hele systemet.

Sønderborg SlotSønderborg SlotSønderborg Slot


Chili Security


CHILI SECURITYNye faciliteter hos Chili Security
Når du kommer ind ad døren hos Chili Security i Odense, bliver du mødt af en flot kunde-lounge hvor vores AV-Connection afdeling i Odense har installeret en 75" skærm og i selve callcenteret, har vi monteret 10 stk. 32" KPI skærme med PLECTO installeret, så de ansatte nemt kan følge med i dagens tal og naturligvis Sonos til at afspille baggrundsmusik eller net radio

I deres store mødelokale har vi også opsat en 75" skærm, hvorpå der er tilkoblet en Logitech Rally Bar med tilhørende Rally Tap og Logitech Schribe til whiteboard samt Logiteh Scheduler, som er en tablet ved indgangen, der viser rummets status - Personalekøkken og lounge består af et 110" fast rammelærred, laserprojektor samt Sonos Five til at levere lyd eller spille sammen med resten af kontoret.Krusmølle


KRUSMØLLENyt av-system hos Krusmølle

Et sted ude på landet ligger Krusmølle, smukt placeret med udsigt over søer og skove. I de dejlige omgivelser var der et brændende ønske om opgradering samt udskiftning af et ældre højttalersystem, efter mange års tro tjeneste. Atmosfæren hos Krusmølle er lig med nostalgi og hygge, hvilket er stemningen man bliver mødt med når man træder ind ad døren. Derfor var det også vigtig med en diskret løsning, tilpasset omgivelserne.

Opgradering af konference udstyr i både mødelokale, hvor man nu nemt kan bruge BOSE konference videobar sammen med skærm fra LG, og i selve konferencesalen, hvor valget hurtigt faldt på produkter fra BOSE samt en projektor fra EPSON, så man er klar til både foredrag, koncerter, etc.

I festlokalet blev der opsat JBL Professional højttalere med en kraftig Crown forstærker, der sikrer drift samt funktionalitet og giver en rigtig god bund i lokalet, også selvom højttalerne diskret er placeret i hjørnerne. Da lokalet også bruges til møder, blev der tilføjet en skærm på trolley med hjul, så man nemt kan trille den rundt i lokalerne eller bruge den som ekstra skærm til den store festsal - Alle de mange monterede højttalere, kan naturligvis spille sammen i et stort multirums-system takket være Sonos,

KrusmølleKrusmølleKrusmølleADVODAN Glostrup


ADVODANOpgradering af mødelokaler ved ADVODAN i Glostrup

Advodan havde et ønske om at få en 65" skærm og sammen fandt vi en løsning til deres mødelokale med en skærm fra Panasonic, samt en smuk og elegant stander fra Bülow Stand,
For at slippe for kabel rod blev vi enige om at tilslutte en Microsoft Wireless adapter så man nemt kan tilslutte trådløst via miracast.
Vi fik også ryddet op i deres gamle mødelokale med trådløs fremvisning og fik ryddet op i kabler med mere.AdvodanAdvodanAdvodanCREO Arkitekter


CREO ArkitekterOpgradering af mødelokaler ved CREO Arkitekter i Odense

CREO Arkitekter ønskede at opgradere deres mødelokale med konference mulighed til deres eksisterende touchskærm. Sammen fandt vi hurtig en simpel og let løsning med VB1 fra BOSE, der med deres fantastiske All-around soundbar sikrer klar tale, forståelse og et kniv skarpt billede fra det indbyggede 4K kamera.
Alt sammen styres enkelt og nemt ved blot at tilslutte USB kabelt til PC og så er du i gang.
Foruden ønskede CREO Arkitekter at få et mindre lokale gjort mere moderne. Igen med en ny skærm og lyd fra BOSE

CREO ArkitekterCREO ArkitekterCREO ArkitekterDTK Group i Padborg


DTK GroupKomplet billede og lydanlæg til DTK Group i Padborg

DTK havde et ønske om at få opgraderet deres mødelokale med billede og lyd. Her har vi sammen med DTK sammensat et system som er nemt at bruge for medarbejderne. Valget fal

LOKAL PSYKIATRIEN ODENSE


Psykiatrisk hus OdenseSimpel og stilren AV løsning til psykiatriens hus i Odense

Kunden havde et stort ønske om at få projektor og lærred i venteområde og kantinen som ligger i tilstødende lokale, så de nemt kunne holde deres ansatte opdateret, samt at have muligheden for at kunne afholde større konferencer mm.

Valget faldt på 2. projektorer fra Panasonic og lærred fra Projecta.

I venteområdet var det vigtigt at patienter og besøgende blev mødt med bløde toner som spreder sig i hele rummet og op ad den store centrale trappe. Sammen med BOSE Professional fik vi løst opgaven. Lærred fra Projecta er indbygget i loft så kassette ikke kan ses af besøgende.

Hele systemet er og sat op så med et enkelt klik fra Neets panelet som sikrer hurtig omstilling til foredrag og meget mere.

I tilstødende lokale er kantinen hvor man ønskede en installation hvor både lyd og billede kunne deles imellem aula/venteområde og kantine. Dette er klaret med en HDMI Matrix fra ATLONA og hele styringen er med Neets for at alle kan bruge lokalerne.

Psykiatrisk hus OdensePsykiatrisk hus OdensePsykiatrisk hus Odense


HELSAM SØNDERBORG


HelsamOplev ægte 360 graders lyd i Helsam Sønderborg

Helsam i Sønderborg tog kontakt da deres lydanlæg skrattede og hakkede i lyden. De havde selv fundet højttalere fra danske Spottune.

Spottune er en dansk højttalerproducent, som specialiserer sig i trådløse højtalere til lys-skinnesystemer. Perfekt til alt lige fra tøjbutikker, restauranter, supermarkeder, fællesarealer i erhverv og meget andet.

Højttalerne passede perfekt ind i kundens interiør og med en meget hurtig opsætning på under 10 minutter var der igen bløde wellness-toner som fyldte butikken.

HelsamHelsamHelsamHANS CHRISTIAN ANDERSEN AIRPORT - ODENSE LUFTHAVN

AV-Connection i Odense fik til opgave at lave nyt mødelokale, samt at lave lyd/informationsanlæg til check-in området/afgangshallen i HCA Airport. Via god dialog og enighed om opgaverne fik AV-Connection realiseret HCA Airport's behov.

I mødelokalet ”The little Mermaid” blev der opsat en ekstrem lysstærk professionel projektor fra Panasonic, som klarer alle opgaver i alm. dagslys. Vi lagde meget vægt på specielt brugervenligheden i dette system, samt et fantastisk 120” billede og en lyd der skulle være så god så det matchede det store billede – og det lykkedes til fulde. I loftet er der installeret 4 stk. indbygningshøjttalere, som er tilsluttet to forstærkere, der er skjult over det nedhægte loft. Al lyd betjenes direkte via projektoren, da denne er forbundet med de skjulte forstærkere. Dette sikrer et helt stilrent mødelokale uden synlige kabler og højttalere.

Tydelig og ren gengivelse af informationer til de rejsende i check-in/afgangshallen var et krav fra HCA Airport til os – en opgave vi fik løst til fulde så alle kommer godt afsted og får tydelige og præcise informationer fra personalet i lufthavnen.
Samtidig valgte man at få monteret endnu en lysstærk projektor sådan så afgangshallen kan ”omdannes” til et stort mødelokale i de dage hvor der ikke er afgange til feriedestinationer fra HCA Airport.

Storskærm i mødelokale Loftslyd i mødelokale Lyd i ankomsthal

BØRNEHUSET ULKEBØL


Børnehuset UlkebølMusikken hjælper med at styrke sanserne.

Børnehuset i Ulkebøl havde et stort ønske om lyd i alle deres afdelinger samt projektor med lyd til deres fællesområde. Vi fandt hurtigt en løsning som passede til deres ønsker.

Alt i alt 8 stk. Bose forstærkere som driver 14. indbygningshøjttalere fra schweiziske Piega.

Alt kabling er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables med over 1300 meter højttalerkabel.

Systemet er valgt for at børnehusets grupper nemt via tablet kan styre musikken som de ønsker i hver deres gruppe.

I fællesrummet sidder 2 stk. Bose DS40 højttalere sammen med den lysstærke short throw projektor fra EPSON og et motoriseret lærred.

Børnehuset UlkebølBørnehuset UlkebølBørnehuset Ulkebøl

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR PRO AV INSTALLATION OG ERHVERV

MERE INFO OM LØSNINGER OG REFERENCER


Kontakt AV-Connection for tilbud på professionelle AV løsninger.
Telefon 7442 1079 eller via e-mail [email protected]

KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket