AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
 
 

Sorter features


  Sorter på feature gruppe  

 
 

SOFTWARE OG STYRINGER

Android platform

Android platform Android SoC-processor giver dig friheden til at installere apps som passer til dit behov. Med ANDROID SoC-processor er du sikret sikkerhed og at softwaren er sikker og overholder de seneste specifikationer i længere tid.
 
 
 

Android TV

Android TV Android TV er et styresystem til smart TV udviklet af Google. Ligesom på mobile enheder, er det muligt at downloade apps af forskellig karakter, for tilpasning af brugeroplevelsen til den enkelte.
 
 
 

App fjernbetjening til tablet eller smartphone

App fjernbetjening til tablet eller smartphone Enheden lader sig fjernstyre via producentens egen app, som oftest gratis tilgængelig gennem Apple app store og/eller Google Play store.
 
 
 

Q-Play - Digital Signage Software

Q-Play - Digital Signage Software Produktet er kompatibel med Q-Play - Digital Signage Software.
Q-Play software anvendes til nem og intuitiv styring af infoskærme til små og store virksomheder.

Læs mere om Q-Play
NordicScreen.com
 
 
 

Stemmestyring – Amazon Alexa

Stemmestyring – Amazon Alexa Amazon Alexa, også kendt som Alexa, er en virtuel assistent AI-teknologi udviklet af Amazon, der først blev brugt i Amazon Echo-smart højttalere udviklet af Amazon. Den er i stand til stemmeinteraktion, musikafspilning, oprettelse af opgavelister, indstilling af alarmer, streaming af podcasts, afspilning af lydbøger og tilvejebringelse af vejr, trafik, sport og andre realtidsoplysninger, såsom nyheder. Alexa kan også styre flere smarte enheder ved hjælp af sig selv som et hjemmeautomatiseringssystem.

Bemærk: Alexa findes ikke i en dansk udgave, så man må leve med at der skal tales på engeksk.
 
 
 

Stemmestyring – Apple Siri

Stemmestyring – Apple Siri Siri er en intelligent stemmestyrings assistent udviklet af Apple. Siri kan hjælpe dig med de mest basale ting på din iPhone, iPad eller MAC, men kan også bruges til at betjene udvalgte smarthøjtalere, eller smart lys i dit hjem.
 
 
 

Stemmestyring – Google Assistant

Stemmestyring – Google Assistant Den intelligente stemmestyringsassistent fra Google, der kan hjælpe dig med dagligdagens rutiner, samt betjene smart lys og højttalere. Flere smarthome produkter kommer i dag med indbygget mikrofon, for nem kommunikation med f.eks. Google Assistant.
 
 
 

Stemmestyring – Sonos Voice Control

Stemmestyring – Sonos Voice Control Styr Sonos højttalere med stemmen, vælg Sonos radiostationer, afspil musik fra fra f.eks. Apple music, styr lydstyrken og meget andet. Start med kommandoen "Hey Sonos" og du er igang!

Bemærk: Sonos stemmestyring findes pt. ikke på dansk, så derfor skal man endnu tale engesk til Sonos for at styre det.
 
Læs mere om Stemmestyring – Sonos Voice Control
 

Touch

Touch En berøringsskærm er en displayenhed, der giver brugeren mulighed for at interagere med en computer ved hjælp af deres finger eller en touch-pen. De er et nyttigt alternativ til en mus eller et tastatur til at navigere. Touch teknologi bruges på en række enheder, såsom skærme i alle størrelser, projektorer til klasseværelse eller mødelokaler, kasseapparater og informationsskærme osv.
 
 
 

 
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
DankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket