AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

BIAMP – BRUGERVENLIG AUTOMATISERING

En af verdens førende producenter inden for automatisering. Biamp står for kvalitet og premium løsninger til fair priser. SE MERE icon

Biamp betjeningssytemer icon
Biamp betjeningssytemer
Biamp konference icon
Biamp konference
Biamp tilbehør icon
Biamp tilbehør
 

Biamp Biamp tilbehør icon

Biamp Systems er en førende udbyder af innovative netværksmediesystemer, der understøtter verdens mest sofistikerede lyd- og videoinstallationer. Virksomheden er anerkendt over hele verden for at levere produkter af høj kvalitet og for at supportere hvert enkelt enestående produkt med ansvarlighed og exceptionel kundeservice. Biamp har specialiseret sig i at gøre ethvert mødelokale/konference rum nemt og overskueligt, hvor alt udstyr kobles sammen og styres fra et enkelt betjeningspanel.

I lyset af det nylige opkøb af danske Neets, der lavede betjeningspanler og AV kontrolsystemer, og etableringen af Biamp Danmark, i starten af 2022, kan man nu tilbyde en komplet samlet løsning i samme stærke brand.


AV-Connection kan tilbyde hele Biamp's store portefølje og står klar med rådgivning, uanset opgaven.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR PRO AV

LÆS MERE OM BIAMP | BRUGERVENLIG AUTOMATISERING


Kontakt AV-Connection for tilbud på professionelle løsninger.
Telefon 7442 1079 eller via e-mail [email protected]
Biamp Impera kontrolpaneler

Kontrolpanel

Impera kontrolpanel er nemme at bruge, installere, konfigurere og integrere i nye og eksisterende AV-installationer. De kan hurtigt konfigureres og tilpasses i Project Designer-software, hvilket gør dem fleksible og omkostningseffektive kontrolløsninger. Biamps kontrolpanel giver AV-kontrol velegnet til præsentation, skoler & læringsmiljøer og konferencerum.


Biamp Apprimo touchpanelpaneler


Kontrolpanel med touch

Med øget fleksibilitet i rumstyring og næsten ubegrænsede muligheder i UI-design gør Apprimo touchpaneler det nemt at konfigurere, betjene og administrere AV-udstyr i komplekse rum. Touchpaneler skal tilsluttes sammen med en controller Med berøringspaneler i en række størrelser, muliggør Apprimo-serien den nødvendige tilpasning til virkelig optimerede lokaler.

Biamp Apprimo touchpaneler

Touchpanel-controllere

Impera-controllere muliggør intuitiv berøringsstyring til Apprimo touch paneler. De muliggør fuldt tilpasselige brugergrænseflader via Project Designer-software for at give brugerne klare, pålidelige udgangspunkter for præsentationer, lektioner og meget mere.

Biamp Apprimo touchpanel med controllerTouchpanel med indbygget controller

Apprimo kontrolpaneler kombinerer en integreret controller med et berøringspanel, så brugerne kan skræddersy en løsning, der perfekt matcher ens behov. Fuldt konfigurerbar med Project Designer-software, kontrolpanelgrænsefladen inkluderer flere temaer og tilpasselige skabeloner at vælge imellem.

Biamp HuddleRoom


Eksempel på HuddleRoom

HuddleRoom er ofte forbundet med BYOD-løsninger (Bring Your Own Device), og Biamp's Devio-platform passer perfekt til dette scenarie. Brugere kan drage fordel af et klart udgangspunkt for mødet, såsom Impera Uniform til at styre kildevalg, volumenkontrol og display til/fra.Biamp ClassroomEksempel på klasseværelse

Impera Echo kontrolpanel er en fremragende pasform til et K-12 klasseværelse. Den robuste konstruktion giver den holdbarhed, der kræves til et så højt berøringsmiljø, mens de otte mekaniske knapper understøtter displayfunktioner og kildevalg, samt lydstyrkekontrol for lærerens stemmeløftmikrofon.


Ampetronic Artnovion Atlona AVer Biamp BOSE Pro Chief D-Link Easy-Connect
Elite Screens Epson INOGENI JBL Pro JMV Cables Klick & Show LAB.Gruppen Lanview LG
LISTEN Monacor NEC Neutrik Optoma Projecta Q Acoustics Radial Sennheiser
SONY Spottune Stageline TiGHT AV Ubiquiti Vivolink Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket