AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

EPSON PROFESSIONAL

Hos AV-Connection kan vi levere hele udvalget af professionelle projektorer fra EPSON. Vi har naturligvis også ekspertisen til at finde den rigtige projektor til jeres behov. SE MERE icon

Produkt kategori filtrering

Epson
No photo available
Epson pærer til dataprojektor - Originale
Priser fra 799 DKK
Epson
Epson ELPLP49 lamp
Epson pærer til projektor - Originale
Priser fra 1.049 DKK
Epson
Udlejning 13
Epson projektor og mobilt lærred - UDLEJNING
Priser fra 499 DKK

3500 Lm

Epson Professional Epson Professional icon

EPSON projektorer er udviklet til at være økonomiske, pålidelige og brugervenlige. Det sikre dig som kunde en solid samarbejdspartner til ethvert behov. EPSON projektorer bliver i dag brugt til mødelokaler, detail handel, undervisning, produktion, auditorier, museer og meget mere. Uanset hvad du har brug for vil EPSON med garanti kunne levere en løsning der vil skabe et perfekt resultat hver gang!

- Vi kan naturligvis levere alle Epsons aktuelle projektor modeller, også dem der ikke vises i webshoppen, kontakt os da blot for et godt tilbud. Søger du udvalget af Epson projetorer til hjemmebiografen, så kan projektorerne findes her.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR PRO AV

MERE INFO OM EPSON PROFESSIONAL

Epson Laser projektorer

EPSON's teknologisk mest avancerede projektorer kombinerer 3LCD med en dobbelt laserlyskilde og har et bredt farvespektrum og et ultrahøjt kontrastforhold, som sikrer fantastiske, virkelighedstro farver og utroligt dybe sorte nuancer.

Kombinationen af høj lysstyrke, høj opløsning og høj kontrast giver kraftige, livagtige billeder, der kan trænge gennem høje niveauer af omgivende lys, selv i store lokaler. Brugen af laserfosforteknologi giver utrolig høj pålidelighed og reducerer de samlede driftsomkostninger dramatisk. EPSON's engagement i produktkvalitet, teknologi, relationer, service og support er grunden til, at de har været førende på markedet for projektorer i mere end 14 år.

Epson Short throw projektorer

Gør møder til en rigtig samarbejdsoplevelse med disse brugervenlige, interaktive løsninger til fremvisning under møder, som kombinerer alle fordelene ved flipover-tavler, whiteboards og almindelige skærme. De gør det muligt at levere indhold i Fuld HD på en skærm, der kan skaleres op til 100", og fremme kombinerede kommunikations- og BYOD-strategier, der opfordrer til ægte samarbejde. De giver også bedre metoder til at arbejde via fjernadgang, så din virksomhed får den nødvendige frihed og fleksibilitet.

Epson projektorer til digital skiltning

Skab enestående, visuelle displays og intense miljøer med LightScene EV-100, den banebrydende, digitale skiltningsløsning. LightScene-laserprojektorer er en konvergens af belysning og visningsteknologi, der vil fange publikums opmærksomhed ved samtidig at belyse og projicere på stort set alle overflader og materialer og vise et dynamisk indhold med digital kunst, kommerciel skiltning og dekorationer.

Epson projektor tilbehør

Hos AV-Connection kan vi skaffe alle reservedele og tilbehør til EPSON, så som projektor pærer/lamper, filtre og reservedele. kontakt os for mere info eller hvis du ikke finder det du søger i webshoppen.


Kontakt AV-Connection for tilbud på professionelle løsninger.
Telefon 7442 1079 eller via e-mail [email protected]

Ampetronic Artnovion Atlona AVer Biamp BOSE Pro Chief D-Link Easy-Connect
Elite Screens Epson INOGENI JBL Pro JMV Cables Klick & Show LAB.Gruppen Lanview LG
LISTEN Monacor NEC Neutrik Optoma Projecta Q Acoustics Radial Sennheiser
Shure SONY Spottune Stageline TiGHT AV Ubiquiti Vivolink Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket