Showrooms i Sønderborg | AV-Connection
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
 

AV-Connection Sønderborg

I forretningen i Sønderborg, hvorfra også internetbutikken drives, findes der en lang række showrooms med et stort udvalg af vores hifi og hjemmebio produkter. Alle er velkommne til at komme forbi og få en uforpligtende demonstration og snak.

AV-Connections butik i Sønderborg er placeret i udkanten af Center Øst på Kærvej, drej ind ved Frøs Herreds Sparekasse, så ligger butikken overfor Postdanmarks distributionscenter. Klik her for at læse meget mere om AV-Connection generelt og hvordan du finder butikken i Sønderborg; se hvor på et kort her.


Adresse:
AV-Connection A/S
Kærvej 71-73
6400 Sønderborg
Tlf. nr.: 7442 1078
CVR nr.: 2790 7547
E-mail: info@av-connection.dk
Åbningstider butik:
Mandag - Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00

Åbningstider telefon:
Mandag - Torsdag: 9.00 - 17.00
Fredag: 9.00 - 16.00

Sønderborg Butikken: TV og livsstils lyd

I butikken findes blandt andet en elegant opstilling med et UNNU Hi-Fi møbel og et stort Panasonic OLED TV, samt masser af væghøjttalere og soundbars. Her viser vi mulighederne med disse flotte møbler i kombination med TV, og ikke mindst hvordan man kan skjule kabelrod og enheder der ikke ønskes vist i en stue.

Butikken bliver i løbet af sensommeren bygget om. Stay tuned for updates! 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Beoplay Dynaudio Panasonic SACKit SONOS UNNU

Sønderborg Showroom 1: TV lyd, streaming og hovedtelefoner

Dette lytterum er under ombygning, men vil i løbet af de næste par måneder komme til at rumme livsstils lyd produkter i form af soundbars, streaming højttalere og hovedtelefoner fra bla. Yamaha, B&O, BOSE og SONOS.

Stay tuned for updates! 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Beoplay BOSE BOSE Pro Harman Kardon Citation Lenco Nedis König PIEGA Podspeakers Pro-Ject Rega Sonitus
SONOS Thorens Yamaha

Sønderborg Showroom 2: Harman Kardon Citation

I dette showroom har vi samlet en række spændende produkter fra Bose, hvor der er mulighed for at få demonstreret multi-rums streaming, lydsystemer til fladskærme, samt høretelefoner. Her findes også en række DAB+ og internet radioer.

Dette rum vil i løbet af sensommeren bliver ombygget til at være et dedikeret rum til Harman Kardon Citation trådløse højttalere med Google assistent, streaming og surround løsninger. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Audiovector BOSE BOSE Pro Bülow Stand Pure SACKit Sharp Tivoli Audio

Sønderborg Showroom 3: Hjemmebio og surround

Dette showroom er i øjeblikket ved at blive bygget om til et hjemmebiograf rum med en kæmpe fladskærm og forskellige surround højttalere og receivere.

Stay tuned for updates...! 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Klipsch Onkyo Panasonic Philips Pro PIEGA Pro-Ject Rotel Sharp Sonitus SONOS SVS
System Audio Yamaha

Sønderborg Showroom 4: Cine de AV-Connection

AV-Connections rendyrkede biograf "Cine de AV-Connection" er en speciel konstrueret biograf til fremvisning af projektorer og alt hvad der ellers hører til i en ægte hjemmebiograf. Mangler du inspiration til et gør-det-selv hjemmebiograf projekt, så er her masser at komme efter.

Rummet er konstrueret med skrå vægge og akustik-lofter, som er beregnet af en professionel akustiker. Dette bevirker at efterklangstiden stort set er ens på alle frekvensområder, hvilket giver et meget lyd-dødt lokale, som netop er helt optimalt for biograflyden. Træskeletterne i væggene er ydermere tilpasset med forskellig lægte-afstand, så de forskellige basfrekvenser absorberes over så stort et frekvensområde som muligt. Det bevirker tilsammen, at det er lyden fra højttalerne man hører, og ikke rummet der spiller med. I biografen er der monteret biografstole i forskudt niveau som er med til at give den helt rigtige stemning.

Her kan opleves Blu-ray afspillere fra Oppo, surround processor + effektforstærker fra Yamaha, og komplet højttaler setup fra Klipsch. Billedet leveres af projektorer fra Epson, Sony og Panasonic, som projekteres op på et Lissau Tab-Tension motor lærred.

Der er benyttet både Vogels og Chief projektor ophæng, samt et stort AV møbel til anlæget.

Der vil være mulighed for at få demonstreret film og musik på Blu-ray i biografen.
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
DSPeaker Elite Screens Emotiva Epson JVC Klipsch Panasonic SONY SunFlux SUPRA SVS
Vogels Yamaha

Sønderborg Showroom 5: Old School stereo

Dette lytterum er indrettet i god gammeldags stil med rå murstensvægge, træpaneler, hyggelige gamle lamper og en chesterfield sofa. Dette naturligvis for at skabe en hyggelige retro-stemning, når der skal lyttes til retro højttalere fra amerikanske Klipsch, bla. fra deres Heritage serie.

I vores Old school område af butikken i Sønderborg, vil der naturligvis være muligt at se, røre og lytte til et udvalg af pladespillere fra Rega og Pro-ject, samt tilhørende forstærkere. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Clic Klipsch Klipsch Heritage PIEGA Pro-Ject Rega SONOS System Audio

Sønderborg Showroom 6: Hi-Fi stereo og subwoofere

I denne afdeling af AV-Connection Sønderborg er der mulighed for at testlytte på et utal af Hi-Fi reol- og gulvhøjttalere, samt på forskellige stereo forstærkere. Det hele foregår med et meget simpelt omskiftningsystem, dvs. alle forstærkere har samme lydkilde og kan forbindelse til samtlige højttalere ved at flytte et stik i et panel. Således kan man meget hurtigt få syn for sagen om hvilken forstærker og højttaler man bedst kan lide lyden af og om det matcher godt sammen.

I samme demo-område har vi også en stribe subwoofere fra SVS, som let kan kobles til eller fra efter ønske, også så man let kan høre og ikke mindst mærke forskellen i lydtrykket. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Audiovector Clic Dynaudio Emotiva Klipsch PIEGA Rega Rotel SONOS SUPRA SVS
System Audio

Sønderborg Showroom 7: Installationslyd og indbygningshøjttalere

Hos AV-Connection Sønderborg har vi i dette showroom installeret et stort udvalg af installation højttalere, i form af lofts- og væg-indbygningshøjttalere og højttalere montering på væggen, enten indendørs eller udendørs.

Højttalerne drives af en effektforstæker og DSP processor fra Yamaha Commercial Audio. For simpel betjening og styres det hele fra en iPad med Sonos og en styring fra Neets, for let og professionel demonstration af højttalerne, dvs. så man let kan høre forkellen og hvad man får for pengene ved opgraderinger.

I dette demorum vil det også være muligt at få demonstreret installations-produktudvalget fra SONOS. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
BOSE Pro Cornered Audio Inakustik Klipsch Neets SONOS

Sønderborg Showroom 8: High-end stereo

Det er nu muligt at lytte til stereoanlæg og højttalere hos AV-Connection i de helt rigtige rammer, hvor musikken er 100% i centrum. Vi har konstureret et stort demorum på over 40 m2. med det helt rigtige akustik, så man høre højttalerne uden negativ påvirkning fra rummets vægge og indretning. Demorummets bagvæg er opbygget som både basfælde, absobent og defusor på en gang, og giver derfor indtrykket af at være meget dybere end det er fysisk, ved bla. at minimere generende basreflektioner.

I dette lytterum har vi lagt vægt på stereo lyd, og man kan i ro og mag testlytte de ønskede højttalere eller forstærkere. Her findes et stort udvalg af reference højttalere fra bla. Piega, Dynaudio, Klipsch, samt stereoanlæg fra Yamaha, Emotiva, Hegel og Mark Levinson.

Som lydkilde i vores Hi-end rum, benyttes primært Tidal musikstreaming via USB tilslutning direkte til DAC eller forstærker, for optimal lydkvalitet. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Atacama Audio Audiovector ClearAudio Dynaudio Emotiva Inakustik Inakustik Referenz Klipsch Klipsch Heritage Mark Levinson PIEGA
Rega Rotel Sonitus SUPRA Yamaha


 
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
• EAN kunder
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Udsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket   Trustwave - Trusted Commerce   Post nord
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward