AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 500 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  

AV-Connection Sønderborg

I den 350 kvm store forretning i Sønderborg, hvorfra også internetbutikken drives, findes der en lang række showrooms med et stort udvalg af Hi-Fi og hjemmebiograf udstyr fra populære mærker i alle prisklasser. Alle er velkommne til at komme forbi og få en uforpligtende demonstration og snak.

Information om AV-Connection Sønderborg, åbningstider og kontakt information


Butikken: TV og livsstils lyd

I butikken findes blandt andet en elegant opstilling med et Clic Hi-Fi møbel og et stort Panasonic OLED TV, stilrene højttalere fra Piega, samt lækre streaming højttalere fra Dynaudio. Her viser vi mulighederne med disse flotte møbler i kombination med TV, og ikke mindst hvordan man kan skjule kabelrod og enheder der ikke ønskes vist i en stue. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Clic Klipsch Polk Audio SONOS Tangent

Showroom 1: TV lyd, streaming og hovedtelefoner

Træd ind i et univers af livstilsprodukter.

Fordyb dig i lyden med et stort udvalg soundbar, streaminghøjttaler og hovedtelefoner og kom tættere på det perfekte match til dig og dit behov. Vores passionerede personale står altid klar til at guide dig i forhold til dine ønsker og vores erfaring.

I dette showroom kan du opleve populære produkter fra mærker som Bang & Olufsen, JBL, Marshall, Sonos, Yamaha og PURE.

Tag dig god tid og lad nysgerrigheden få frit spil.

 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
B&O JBL Marshall Pure Ruark Audio SACKit SONOS Technics Yamaha

Showroom 2: Harman Kardon Citation

Dette hjørne af butikken er dedikeret til Harman Kardons Citation stereo- og surround løsninger, udelukkende med trådløse højttalere i høj kvalitet. Citation højttalerne kendtegnes ved at være lækkert udført med højt niveau af finish og lydkvalitet. Højttalerne er med den nyeste streaming teknologi i form af både Chromecast og Airplay 2, samt stemmestyring med Google assistent.

Kom ind og oplev en fantastisk lydkvalitet kombineret med ultra-simpel styring, i alt lige fra en mindre streaming højttaler til et komplet surround system. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Clic Harman Kardon Citation

Showroom 3: Hjemmebio og surround

Surround og hjemmebiograf demorum i den lidt mildere prisklasse. Systemet består af en stor fladskærm og hele 3 højttalerløsninger, der kan demonstreres efter forhåndsaftale. Surroundlyden er alm. 5.1 og drevet af en Yamaha surround receiver. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Clic Klipsch Marantz Panasonic PIEGA SVS System Audio UNNU Yamaha

Showroom 4: Cine de AV-Connection

AV-Connections rendyrkede biograf "Cine de AV-Connection" er en speciel konstrueret biograf til fremvisning af projektorer og alt hvad der ellers hører til i en ægte hjemmebiograf. Mangler du inspiration til et gør-det-selv hjemmebiograf projekt, så er her masser at komme efter.

Rummet er konstrueret med skrå vægge og akustik-lofter, som er beregnet af en professionel akustiker. Dette bevirker at efterklangstiden stort set er ens på alle frekvensområder, hvilket giver et meget lyd-dødt lokale, som netop er helt optimalt for biograflyden. Træskeletterne i væggene er ydermere tilpasset med forskellig lægte-afstand, så de forskellige basfrekvenser absorberes over så stort et frekvensområde som muligt. Det bevirker tilsammen, at det er lyden fra højttalerne man hører, og ikke rummet der spiller med. I biografen er der monteret biografstole i forskudt niveau som er med til at give den helt rigtige stemning.

Her kan opleves Blu-ray afspiller fra Panasonic, surround processor fra Yamaha, effektforstærker fra Emotiva og komplet 7.2.4 Dolby Atmos højttaler setup fra Klipsch. Billedet leveres af projektorer fra Epson, Sony og JVC, som projekteres op på et Elite Screens Elite Screens Aeon Edge Free fastramme lærred eller et standard mathvidt Tab-Tension motor lærred.

Der er benyttet både Vogels og Chief projektor ophæng, samt et stort AV møbel til anlæget.

Der vil være mulighed for at få demonstreret film og musik på 4K Blu-ray i biografen.
 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
DSPeaker Elite Screens Epson Klipsch Marantz Panasonic Rotel SUPRA SVS Vogels

Showroom 5: Retro Hi-Fi

Dette lytterum er indrettet i god gammeldags stil med rå murstensvægge, træpaneler, hyggelige gamle lamper og en chesterfield sofa. Dette naturligvis for at skabe en hyggelige retro-stemning, når der skal lyttes til retro højttalere fra amerikanske Klipsch, bla. fra deres Heritage serie.

I vores retro Hi-Fi område af butikken i Sønderborg, vil der naturligvis være muligt at se, røre og lytte til et udvalg af pladespillere fra Rega og Pro-ject, samt tilhørende forstærkere. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Cambridge Audio Clic ifi Audio JBL Klipsch Klipsch Heritage Lenco NorStone Ortofon PIEGA Pro-Ject
Rega Sivga

Showroom 6: Hi-Fi stereo og subwoofere

I denne afdeling af AV-Connection Sønderborg er der mulighed for at testlytte på et utal af Hi-Fi reol- og gulvhøjttalere, samt på forskellige stereo forstærkere. Det hele foregår med et meget simpelt omskiftningsystem, dvs. alle forstærkere har samme lydkilde og kan forbindelse til samtlige højttalere ved at flytte et stik i et panel. Således kan man meget hurtigt få syn for sagen om hvilken forstærker og højttaler man bedst kan lide lyden af og om det matcher godt sammen.

I samme demo-område har vi også en stribe subwoofere fra SVS, som let kan kobles til eller fra efter ønske, også så man let kan høre og ikke mindst mærke forskellen i lydtrykket.

Er der noget bestemt du gerne vil høre eller have sammensat, kan du med fordel kontakte os og aftale et tidspunkt med os så vi kan stille det klar til dig.  

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Audiovector Cambridge Audio Clic Dynaudio Klipsch Marantz PIEGA Polk Audio Rega Rotel Sonus faber
SUPRA SVS

Showroom 7: Installationslyd og indbygningshøjttalere

Hos AV-Connection Sønderborg har vi i dette showroom installeret et stort udvalg af installation højttalere, i form af lofts- og væg-indbygningshøjttalere og højttalere montering på væggen, enten indendørs eller udendørs.

Højttalerne drives af en effektforstæker og DSP processor fra Yamaha Commercial Audio. For simpel betjening og styres det hele fra en iPad med Sonos og en styring fra Neets, for let og professionel demonstration af højttalerne, dvs. så man let kan høre forkellen og hvad man får for pengene ved opgraderinger.

I dette demorum vil det også være muligt at få demonstreret installations-produktudvalget fra SONOS. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Biamp BOSE Pro Inakustik Klipsch SONOS

Showroom 8: Hi-Fi stereo

Det er nu muligt at lytte til stereoanlæg og højttalere hos AV-Connection i de helt rigtige rammer, hvor musikken er 100% i centrum. Vi har konstureret et stort demorum på over 40 m2. med det helt rigtige akustik, så man høre højttalerne uden negativ påvirkning fra rummets vægge og indretning. Demorummets bagvæg er opbygget som både basfælde, absobent og defusor på en gang, og giver derfor indtrykket af at være meget dybere end det er fysisk, ved bla. at minimere generende basreflektioner.

I dette lytterum har vi lagt vægt på stereo lyd, og man kan i ro og mag testlytte de ønskede højttalere eller forstærkere. Her findes et stort udvalg af reference højttalere fra bl.a. Audiovector, Piega, Dynaudio, Klipsch og JBL, samt stereoanlæg og afspillerede fra bl.a. Yamaha, Emotiva, Arcam, Rotel, Rega og Mark Levinson.

Som lydkilde i vores Hi-end rum, benyttes primært Tidal musikstreaming for optimal lydkvalitet, via USB tilslutning direkte til DAC eller forstærker. Der er naturligvis også mulighed for at få demonstreret pladespillere i den gode ende f.eks fra Rega eller Clearaudio

Er der noget bestemt du gerne vil høre eller have sammensat, kan du med fordel kontakte os og aftale et tidspunkt med os så vi kan stille det klar til dig.  

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Atacama Audio Audiovector Cambridge Audio ClearAudio Dynaudio ifi Audio Inakustik Referenz JBL Marantz Michi PIEGA
Rega Rotel Sonus faber SUPRA Technics Yamaha


 
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket