AV-Connection Logo

AV-Connection Sønderborg

I den 350 kvm store forretning i Sønderborg, hvorfra også internetbutikken drives, findes der en lang række showrooms med et stort udvalg af Hi-Fi og hjemmebiograf udstyr fra populære mærker i alle prisklasser. Alle er velkommne til at komme forbi og få en uforpligtende demonstration og snak.

Information om AV-Connection Sønderborg, åbningstider og kontakt information


Butikken: TV og livsstils lyd

Når du træder ind af døren bliver du mødt af vores passionerede personale, som står klar til at hjælpe, og giver dig en oplevelse.

I denne del af butikken finder du blandt andet et stilrent og elegant Hi-Fi møbel fra CLIC som bliver håndlavet i Danmark efter traditionelle snedker principper. I og på møblet kan man også opleve produkter fra Sonos i form af en Sonos AMP der er tilsluttet passive Hi-Hi højttalere på hver side af møblet, samt en Sonos ARC som elegant er placeret under det store 65" OLED tv fra Panasonic.

Opstillingen her er for at illustrere hvordan en komplet symfoni af kvalitetsprodukter kan se ud, og har du ønsker om at se en anden højttaler eller soundbar sammen med møblet, står vi naturligvis klar til at hjælpe.

I modsatte side kan man se og opleve flere varianter af bluetooth højttaler og professionelle højttaler fra blandt andet Bose Professionel.

 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
BOSE Pro Clic JBL Polk Audio SONOS Tangent

Showroom 1: TV lyd, streaming og hovedtelefoner

Træd ind i et univers af livstilsprodukter.

Fordyb dig i lyden med et stort udvalg af soundbar, streaminghøjttaler og hovedtelefoner og kom tættere på det perfekte match til dig og dit behov. Vores passionerede personale står altid klar til at guide og rådgive dig i forhold til dine ønsker og vores erfaring.

Rummet er delt op i sektioner du du kan opleve flere forskellige produkter fra samme brand - Blandt andet Bang & Olufsen, JBL, Marshall, Sonos og Yamaha.

Vores mål med rummet her er at skabe et lukket miljø hvor du kan fordybe dig i forskellige mærker samtidig med at du lytter til din ynglings musik.

Alt udstyr kan kobles på din egen telefon via bluetooth, det giver dig friheden til at vælge.

Tag dig god tid og lad nysgerrigheden få frit spil.

 


Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
B&O JBL Kristian Juul Marshall Ruark Audio SACKit Sinox SONOS Technics WiiM Yamaha
Yamaha CA

Showroom 2: SONOS

I tilslutningen til butikkens centrale rum bliver man hurtigt trukket ind i vores lille "stue" med flotte akustikpaneler og hyggelig indretning. Her kan du opleve hele udvalget fra SONOS, som både tilbyder soundbar, komplet surround og multirumshøjttalere og forstærker, alt sammen pakket ind i et moderne design som passer ind i alle rum og samtidig har en lækker lydkvalitet.


Som i mange andre af vores lokaler kan du også her opleve et stilfuldt møbel fra Clic.

Kom ind og oplev en fantastisk lydkvalitet kombineret med ultra-simpel styring, i alt lige fra en mindre streaming højttaler til et komplet surround system.

Hos AV-Connection tilbyder vi 3 års ægte garanti på SONOS, vel og mærke uden medlemsskab/kundeklub. Se hele udvalget fra SONOS her


Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Clic SONOS

Showroom 3: Hjemmebio og surround

I vores "forrum" til Cine De AV Biografen forsøger vi at skabe inspiration til 5.1 surround i hjemmet. Der er mulighed for flere løsninger og man kan nemt skifte om på forskellige højttaler i både front og bag, samt subwoofer. Rummet byder på surround i en mere prisvenlig struktur men hvor kvaliteten stadig er bemærkelsesværdig. Med en stor 75" skærm kan du både få en visuel oplevelse, og samtidig fordybe dig i lyden når du placere dig godt til rette i stolen.

Mærker der kan opleves er blandt andet surround receiver fra Marantz og Yamaha, med højttaler fra Polk, Klipsch, SVS, Piega og SA

Alt sammen forbundet via et elegant UNNU møbel fra Clic.

 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Bülow Stand Clic Epson Klipsch Kristian Juul Marantz One For All Onkyo Panasonic PIEGA SVS
UNNU Yamaha

Showroom 4: Cine de AV-Connection

Står du og drømmer om en hjemmebiograf?

- Eller skal stuen opgraderes?

Hos AV-Connection i Sønderborg har vi et dedikeret rum hvor du kan se og opleve den helt rigtige storskærms-følelse! AV-Connections rendyrkede biograf "Cine de AV-Connection" er en speciel konstrueret biograf til fremvisning af film projektorer og alt hvad der ellers hører til i en ægte hjemmebiograf. Mangler du inspiration til et gør-det-selv hjemmebiograf projekt, så er her masser at komme efter.

Vores team af dygtige rådgivere hjælper dig uanset om det er en komplet dedikeret biograf eller hvis du ønsker at opgradere din stue når du skal imponere, ellers skabe den rette stemning.

Rummet her er konstrueret med skrå-vægge og akustik-lofter, som er beregnet af en professionel akustiker. Dette bevirker at efterklangstiden stort set er ens på alle frekvensområder, hvilket giver et meget lyd-dødt lokale, som netop er helt optimalt for biograflyden. Træskeletterne i væggene er ydermere tilpasset med forskellig lægte-afstand, så de forskellige basfrekvenser absorberes over så stort et frekvensområde som muligt. Det bevirker tilsammen, at det er lyden fra højttalerne man hører, og ikke rummet der spiller med. I biografen er der monteret biografstole i forskudt niveau som er med til at give den helt rigtige stemning.

Her kan opleves Blu-ray afspiller fra Panasonic, surround processor fra Marantz, effektforstærker fra Marantz og Rotel, og komplet 7.2.4 Dolby Atmos højttaler setup fra Klipsch og SVS. Billedet leveres af projektorer fra blandt andet Epson og Sony, som projekteres op på et Elite Screens Elite Screens Aeon Edge Free fastramme lærred eller et standard mathvidt Tab-Tension motor lærred.

Sammen med beslag fra Vogels og et professionelt AV møbel prøver vi at ramme stemningen og ikke mindst for at give dig inspiration.

Du er altid velkommen til at få en demo, og vi vil blive glade for at du booker i forvejen så vi er 100% klar til din ankomst


 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
DSPeaker Elite Screens Klipsch Marantz Panasonic SONY SUPRA SVS Vogels

Showroom 5: Retro Hi-Fi

Dette lytterum er indrettet i god gammeldags stil med rå murstensvægge, træpaneler, hyggelige gamle lamper og en chesterfield sofa. Dette naturligvis for at skabe en hyggelige retro-stemning, når der skal lyttes til retro højttalere fra amerikanske Klipsch, bla. fra deres Heritage serie.

I vores retro Hi-Fi område af butikken i Sønderborg, vil der naturligvis være muligt at se, røre og lytte til et udvalg af pladespillere fra Rega og Pro-ject, samt tilhørende forstærkere. 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Cambridge Audio Clic iFi Audio Klipsch Klipsch Heritage Kristian Juul Lenco NorStone Ortofon PIEGA Pro-Ject
Rega Sivga SONOS SVS

Showroom 6: Hi-Fi stereo og subwoofere

Vi gør det nemmere at finde de helt rigtige højttalere når du her kan skifte i mellem dem og forskellige forstærkere.

Kombiner drivkraften og oplevelsen via et simpelt panel på væggen og find din favorit musik via Sonos appen, hurtigt og nemt

I denne afdeling af AV-Connection Sønderborg er der mulighed for at testlytte på et utal af Hi-Fi reol- og gulvhøjttalere, samt på forskellige stereo forstærkere. Det hele foregår med et meget simpelt omskiftningsystem, dvs. alle forstærkere har samme lydkilde og har forbindelse til samtlige højttalere ved at flytte et stik i et panel. Således kan man meget hurtigt få syn for sagen om hvilken forstærker og højttaler man bedst kan lide lyden af og om det matcher godt sammen.

I samme område har vi også et stort udvalg af subwoofere fra amerikanske SVS, som let kan kobles til eller fra efter ønske, også så man let kan høre og ikke mindst mærke forskellen i lydtrykket.

Er der noget bestemt du gerne vil høre eller have sammensat, kan du med fordel kontakte os og aftale et tidspunkt med os så vi kan stille det klar til dig.

 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Cambridge Audio Clic Dynaudio Klipsch Marantz PIEGA Polk Audio Rega Rotel Sonus faber SUPRA
SVS

Showroom 7: Installationslyd og indbygningshøjttalere

Hos AV-Connection Sønderborg har vi i dette showroom installeret et stort udvalg af højttalere til installation i hjemmet eller til erhverv, i form af lofts- og væg-indbygningshøjttalere og højttalere montering på væggen, enten til indendørs eller udendørs brug.

Vi har valgt at sammensætte alle højttaler med produkter fra danske NEETS som nu er en del af Biamp Systems. Det giver os en mulighed for at du nemt kan kontrollere rummet og høre forskellen, blot ved et tryk på en knap. Det bliver ikke mere simpelt at kunne teste flere produkter op imod hinanden. Som drivkraften finder man både professionelle forstærker og DSP fra Bose, men også simpel styring med en Sonos AMP.

Selve betjeningen foregår på væggen hvor der monteret en tablet med Sonos installeret. På den måde har du fuld kontrol over hvad du vil hører, og hvor du vil høre det.

Af produkter i dette lokale kan man blandt andet opleve væg- og indbygningshøjttaler fra Bose, Inakustik, Klipsch og Sonos By Sonance.

Hos AV-Connection har vi også medarbejdere som har specialiseret sig i installationslyd til både privat og erhverv. Det giver dig tryghed når du står og skal bygge nyt eller bygge om. Kontakt os for at få et møde omkring dine muligheder og kom trygt i mål med vores rådgivning fra start til slut.

 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Biamp BOSE Pro Inakustik Klipsch SONOS

Showroom 8: Hi-Fi stereo

Træd ind i de helt rigtige rammer hvor musikken er 100% i centrum. Vi har konstrueret dette rum som er 1 ud af 2 dedikerede highend stereo lokaler med den helt rigtige akustik, så man hører højttalerne uden negativ påvirkning fra rummets vægge og indretning. Demorummets bagvæg er opbygget som både basfælde, absobent og defusor på en gang, og giver derfor indtrykket af at være meget dybere end det er fysisk, ved bla. at minimere generende basreflektioner.

I dette lytterum har vi lagt vægt på stereo lyd, og man kan i ro og mag testlytte de ønskede højttalere eller forstærkere. Her findes et stort udvalg af reference højttalere fra bl.a. Audiovector, Piega, Dynaudio, Klipsch og JBL, samt stereoanlæg og afspillerede fra bl.a. Yamaha, Cambridge, Marantz, Rotel, Rega og Mark Levinson.

Som lydkilde i vores Hi-end rum, benyttes primært Tidal musikstreaming for optimal lydkvalitet, via USB tilslutning direkte til DAC eller forstærker. Der er naturligvis også mulighed for at få demonstreret pladespillere i den gode ende f.eks fra Rega, Pro-Ject eller Clearaudio.

Er der noget bestemt du gerne vil høre eller have sammensat, kan du med fordel kontakte os og aftale et tidspunkt med os så vi kan stille det klar til dig.

 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Atacama Audio Audiovector Cambridge Audio ClearAudio Dynaudio Eversolo Inakustik Inakustik Referenz Klipsch Heritage Marantz PIEGA
Rotel Sonus faber SUPRA SUPRA Technics Yamaha

Showroom 9: High-end stereo

Træd ind i et ægte High-end rum med nogle af vores absolut bedste produkter fra nogle af verdens mest anerkendte brands. Rummet er designet så du trygt kan opleve hvad det vil sige at være i centrum af lyden. Samtidig får du oplevelsen af hvad lyden kan gøre ved dig, og for dig.

I dette lytterum har vi lagt vægt på stereo lyd, og man kan i ro og mag testlytte de ønskede højttalere eller forstærkere. Her findes et stort udvalg af reference højttalere fra bl.a. Audiovector, Piega, Dynaudio, og JBL, samt stereoanlæg og afspillerr fra bl.a. Yamaha, Cambridge, Technics, Rotel og Rega.

Som lydkilde i vores Hi-end rum, benyttes primært Tidal musikstreaming for optimal lydkvalitet, via USB tilslutning direkte til DAC eller forstærker. Der er naturligvis også mulighed for at få demonstreret pladespillere i den gode ende f.eks fra Rega eller Clearaudio.

Er der noget bestemt du gerne vil høre eller have sammensat, kan du med fordel kontakte os og aftale et tidspunkt med os så vi kan stille det klar til dig.

 

Følgende mærker kan bla. opleves i dette showroom:
Cambridge Audio iFi Audio Klipsch Heritage Marantz PIEGA Rega Rotel SVS


KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket