Pladespiller / grammofon - Hi-Fi pladespiller til vinyl LP plader | AV-Connection
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
STREAMING OG MULTIRUMexpand_more HI-FI STEREOexpand_more SURROUND OG HJEMMEBIOGRAFexpand_more HI-FI KABLER OG TILBEHØRexpand_more AV-CONNECTION SERVICESexpand_more
 

PLADESPILLER / GRAMMOFON – HI-FI PLADESPILLER TIL VINYL LP PLADER

Stort udvalg af pladespiller og grammofoner fra de kendte kvalitets Hi-Fi ker Rega, Pro-Ject, Audio Technica, Thorens, Lenco samt Clearaudio.


Stort udvalg af grammofon afspiller i forskellige prisklasser. Vi har hos AV-Connection valgt primært at fokusere på de gode velkendte pladeafspiller mærker fra bla. Audio Technica, Thorens, Pro-Ject, Clearaudio, Rega og Lenco, som alle er stor-leverandør til kvalitetsbevidste LP entusiaster verden over.

Find din nye LP vinyl afspiller blandt vores store og spændende sortiment af grammofon/pladeafspiller tilbehør, pick-up, RIAA, rens- og vedligeholdelsesprodukter samt et udvalg af LP vinylplader.
Billig pladespiller
Billig pladespiller
Pladespiller med indbygget RIAA
Pladespiller med indbygget RIAA
Pladespiller med indbygget USB
Pladespiller med indbygget USB
Audio Technica pladespiller
Audio Technica pladespiller
Lenco pladespiller
Lenco pladespiller
Pro-Ject pladespiller
Pro-Ject pladespiller
Clearaudio pladespiller
Clearaudio pladespiller
Rega pladespiller
Rega pladespiller
Thorens pladespiller
Thorens pladespiller
Yamaha pladespiller
Yamaha pladespiller

PLADESPILLER PICKUP OG STYLUS NÅL

Audio Technica pickup
Audio Technica pickup
Ortofon Pickup
Ortofon Pickup
Ortofon Stylus
Ortofon Stylus
Ortofon DJ pickup
Ortofon DJ pickup
Ortofon DJ Stylus
Ortofon DJ Stylus
Rega pladespiller pickup
Rega pladespiller pickup
Clear Audio pickup
Clear Audio pickup
 

PLADESPILLER TILBEHØR

RIAA forstærker
RIAA forstærker
LP pladestrammer
LP pladestrammer
LP single adapter
LP single adapter
Pladespiller hylde
Pladespiller hylde
Pladespiller justering
Pladespiller justering
Pladespiller kabler
Pladespiller kabler
Pladespiller måtte
Pladespiller måtte
Pladespiller opgradering
Pladespiller opgradering
Pladespiller rem
Pladespiller rem
Pladespiller støvlåg og opbevaring
Pladespiller støvlåg og opbevaring
Pladespiller strømforsyning
Pladespiller strømforsyning
LP tilbehør
LP tilbehør
LP vinyl-plader
LP vinyl-plader
 

PLADESPILLER RENS OG RENGØRING

LP pladebørste og væske
LP pladebørste og væske
Pickup / stylus børste og rensevæske
Pickup / stylus børste og rensevæske
Pladevasker og tilbehør
Pladevasker og tilbehør
Pladespiller rensesæt
Pladespiller rensesæt
 

PLADESPILLER TONEARM OG HEADSHELL

Clear Audio tonearm
Clear Audio tonearm
Ortofon tonearm
Ortofon tonearm
Rega tonearm
Rega tonearm
Pladespiller headshell
Pladespiller headshell
Tonearm løfter
Tonearm løfter

Pladespiller/grammofon

En pladespiller eller grammofon bruges til at afspille LP-vinylplader og var standarden inden for musikafspilning, indtil CD'en kom frem. Med CD'ens indtog uddøde pladespilleren stort set, men inden for de seneste år er den igen dukket op på markedet.

Der ses særligt blandt unge en stigende interesse for pladespillere og LP-vinylplader, og det er igen blevet "hipt" at afspille musik på den måde frem for at vælge CD'er eller streaming. Her hos AV-Connection kan du naturligvis finde et bredt udvalg af pladespillere samt diverse former for tilbehør til disse.

Vinyl eller digital musikafspilning?
Debatten om, hvorvidt LP-vinylplader eller digitale lydsignaler giver den bedste musikoplevelse, vil sandsynligvis aldrig få ende. Der er yderst passionerede musikelskere og -kendere i begge lejre, og derfor er man endnu ikke nået til enighed om, hvad der reelt set giver det bedste lydbillede.

Fortalerne for digital musikafspilning påpeger, at lyden på denne måde er mere ren. Dertil kommer, at de digitale lydsignaler dækker over et større spektrum rent frekvensmæssigt, end LP-vinylpladerne gør.

De, der bekender sig til LP-vinylpladerne, mener, at de giver en mere lyttevenlig musikoplevelse. Det skyldes, at tonerne bliver blødere og rundere med LP. Desuden mener tilhængerne af denne form for afspilning, at man med LP får et mere naturligt lydbillede, end man gør, hvis man afspiller musik digitalt.

Både musikelskere og prominente kendere fra branchen er gået ind i debatten om, hvilken afspilningsmetode der er den bedste. Debatten ser ikke ud til slutte lige foreløbigt, men én ting er sikkert: Pladespilleren har gennemgået en renæssance.

Pladespilleren har fået en renæssance
De fleste i den yngre generation er vokset op med CD'er og senere MP3-filer og streaming. Som ung har du måske set dine forældres gamle pladesamlinger i kælderen eller på loftet, men I har aldrig haft en grammofon eller pladespiller i huset.

I dag er særligt de unge begyndt at vise interesse for pladespillere og LP-vinyler. Gamle, støvede pladesamlinger bliver fundet frem fra gemmerne, og på tværs af generationer går man på opdagelse i disse.

Pladespillerens renæssance betyder, at flere fra den "oprindelige" grammofongeneration igen får mulighed for at dykke ned i det musikformat, de er vokset op med. For den yngre generation kan den nye interesse for pladespillere skyldes, at der i en hektisk hverdag er behov for og lyst til at sætte tempoet ned. Det kan du gøre med en pladespiller.

Tid til fordybelse med en pladespiller
Når du afspiller musik på din pladespiller eller grammofon, har du en fysisk plade, som typisk kommer i et flot sleeve. Denne plade skal anbringes korrekt på pladespillerens pladetallerken, og pickuppen skal placeres nænsomt på pladen. Du skal med andre ord arbejde lidt for at få den gode musikoplevelse.

Netop det faktum, at der ligger noget arbejde bag, er sandsynligvis noget af det, der har været med til igen at gøre pladespilleren populær. Vi er i dag vant til, at alting går hurtigt, og at vi kan downloade eller streame al vores musik. Det eneste, det kræver af dig, er, at du trykker play på din afspilningsenhed.

Med en grammofon eller pladespiller ligger der noget forberedelse forud for musikoplevelsen, og det kan betyde, at du fordyber dig mere i musikken. Hvor streamet eller downloadet musik ofte kommer til at fungere som baggrundsstøj, er der tilsyneladende en del mennesker, der føler, at de i højere grad indlever og fordyber sig i musikken, når den bliver afspillet på en pladespiller.

Mange forskellige pladespillere
Netop fordi den kære pladespiller har gennemgået en renæssance, er der i dag også et væld af forskellige modeller at vælge imellem. Du kan naturligvis finde et bredt udvalg af dem her hos AV-Connection.

Er du på udkig efter en pladespiller, du nemt kan tage med dig, eller som du nemt kan pakke sammen derhjemme, når den ikke er i brug? Så skal du overveje en kuffertgrammofon eller rejsegrammofon. Vil du gøre din pladespiller til en del af dit anlæg, kan du finde masser af modeller, der er ideelle til netop det formål. I dem er der ikke indbyggede højttalere.

Ønsker du at lytte til LP-vinylplader, når du er på farten, kan du desuden finde pladespillere med indbygget USB. Det gør det muligt for dig at lagre signalet fra pladespilleren digitalt. På den måde får du det bedste fra både den digitale og analoge verden.

Få gode musikoplevelser med din pladespiller
En pladespiller eller grammofon er i princippet en primitiv lydkilde, og derfor skal du også tage dine forbehold, hvis du vil have en god musikoplevelse med din pladespiller.

En pladespiller består af en elektromotor, der driver LP-vinylpladen rundt med den rette hastighed. Hastigheden skal normalt være på 33 eller 45 omdrejninger i minuttet afhængigt af størrelsen på LP-vinylpladen.

Musikken lagres i riller på LP-vinylpladerne, og det er højdevariationer i disse riller, der indeholder informationer om musikken. Informationerne aflæses ved hjælp af en særlig nål, som er en del af den såkaldte pickup. Den sidder for enden af en tonearm med modvægt. De vibrationer, der skabes, når pickupnålen rører rillerne i LP-vinylpladen, generer strøm, som bliver til musik ved hjælp af en forstærker.

Teknikken er meget følsom, og der skal kun ganske lidt til for at forstyrre lydsignalet og dermed ødelægge musikoplevelsen. Derfor er det også væsentligt, at din pladespiller eller grammofon bliver placeret på en jævn og stabil overflade. Placeres pladespilleren ikke korrekt, kan du risikere, at resonans og vibrationer forplanter sig i pladespilleren, og det fører til dårlig lyd.

Du skal desuden sørge for at holde din pladespiller ren og pæn, da støv på pladespilleren kan føre til forstyrrelser i lydsignalet. Derfor kommer mange pladespillere også med et støvlåg. Det skal være slået ned, når din pladespiller ikke er i brug. Når du bruger den, skal du imidlertid sørge for, at støvlåget er åbent.

Pladespillere og tilbehør
En af de ting der kræves når det kommer til afspilning af vinyl, fra en pladespiller, er en forforstærker også kaldet en RIAA. En RIAA kan enten være indbygget direkte ind i pladespilleren, ens forstærker eller aktive højtaler.
Her hos AV-Connection kan du finde alverdens forskellige pladespillere. Har din forstærker pladespillerindgang, vil den som regel være mærket "phono", og så kan du nemt og hurtigt tilslutte din pladespiller direkte til forstærkeren.

Er der ikke pladespillerindgang i din forstærker eller pladespiller, er du nødt til at tilkøbe en separat RIAA-forstærker eller købe en pladespiller med indbygget RIAA-forstærker.

Uanset hvilken løsning der giver bedst mening for dig, kan du finde din nye pladespiller i vores udvalg. Dertil kommer, at du kan tilkøbe diverse former for tilbehør såsom pickupper og tonearme samt rengøringsudstyr til pladespillere.

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi deler hellere end gerne ud af vores ekspertise, så du kan komme til at nyde den sprøde knitren fra en pladespiller.

PRODUKT NYHEDER

Se alle produkt nyheder
Pro-Ject Pre Box DS front, black
Pro-Ject Phono Box DS RIAA for-forstærker (MM+MC)
Fra 2.095,00 DKK
LP: Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band
LP: The Beatles - Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band
Fra 475,00 DKK
Pro-Ject Phono Box MM
Pro-Ject Phono Box MM RIAA forstærker (MM)
Fra 695,00 DKK
Rega Planar wallbracket for Planar 8 and Planar 10, black
Rega vægbeslag til Planar 8 + 10
Fra 1.395,00 DKK
Thorens TD-402 DD turntable, walnut
Thorens TD 402 DD pladespiller
Fra 5.995,00 DKK
Pro-Ject Debut III S Audiophile
Pro-Ject Debut III S Audiophile pladespiller
Fra 2.995,00 DKK
Pro-Ject VC-S2 Alu record cleaning machine
Pro-Ject Vinyl Cleaner VC-S2 ALU pladevaskemaskine
Fra 3.995,00 DKK
Pro-Ject T1 Phono SB turntable, walnut
Pro-Ject T1 Phono SB pladespiller
Fra 2.595,00 DKK
Audio Technica AT-LH18H headshell
Audio-Technica AT-LH18H Headshell
Fra 699,00 DKK
Thorens TD 148A turntable, brown
Thorens TD148A fuldautomatisk pladespiller
Fra 11.995,00 DKK
Pro-Ject Tube Box DS2, black
Pro-Ject Tube Box DS2 MM/MC RIAA for-forstærker
Fra 4.995,00 DKK
AT-LP5X
Audio-Technica AT-LP5X pladespiller
Fra 3.289,00 DKK
Se alle produkt nyheder
 
  Arcam Audiovector B&O BOSE ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker Emotiva Google Harman Kardon Citation ifi Audio  
  JBL Klipsch Lenco Libratone Mark Levinson Marshall Okki Nokki One For All Onkyo Ortofon Pro-Ject  
  Pure Rega Rotel Ruark Audio Sonitus SONOS SVS System Audio Teac Thorens Tivoli Audio  
  Yamaha  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
• EAN kunder
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Udsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward