AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

PLADESPILLER

Stort udvalg af pladespiller og grammofoner fra de kendte kvalitets Hi-Fi mærker Rega, Pro-Ject, Audio Technica, Thorens, Lenco samt Clearaudio. SE MERE icon

Audio Technica icon Clearaudio icon Lenco pladespiller icon Marantz pladespiller icon Ortofon icon Pro-Ject pladespiller icon
Rega pladespiller icon Teac icon Technics pladespiller icon Thorens pladespiller icon AM icon Spin-Clean icon
Billig pladespiller icon
Billig pladespiller
Hi-Fi pladespiller icon
Hi-Fi pladespiller
Fuldautomatisk pladespiller icon
Fuldautomatisk pladespiller
Retro pladespiller icon
Retro pladespiller
Pladespiller med højttalere icon
Pladespiller med højttalere
Pladespillere med Bluetooth icon
Pladespillere med Bluetooth
Pladespillere med indbygget RIAA icon
Pladespillere med indbygget RIAA
Pladespillere med indbygget USB icon
Pladespillere med indbygget USB
RIAA forstærker icon
RIAA forstærker
 

PLADESPILLER PICKUP OG STYLUS

Stort udvalg af kvalitets gramofon pickups i mange varianter fra kendte mærker fra Ortofon, Rega, Audio-Technica og ClearAudio.  SE MERE
MM Pickup icon
MM Pickup
MC Pickup icon
MC Pickup
Stylus pickup-nål icon
Stylus pickup-nål
DJ pickup icon
DJ pickup
DJ stylus pickupnål icon
DJ stylus pickupnål

PLADESPILLER RENS OG RENGØRING

Renseudstyr til LP plader, pladevaskere, gramofon pickup børster og meget mere.  SE MERE
LP pladebørste og væske icon
LP pladebørste og væske
Pickup / stylus børste og rensevæske icon
Pickup / stylus børste og rensevæske
Pladespiller vedligehold icon
Pladespiller vedligehold
Pladevasker og tilbehør icon
Pladevasker og tilbehør
Pladespiller rensesæt / gaveæsker icon
Pladespiller rensesæt / gaveæsker

PLADESPILLER TILBEHØR

Her findes alt i pladespiller tilbehør og reservedele, bl.a. pladespiller hylder, pladestrammere, single adaptere, måtter, remme, strømforsyninger og opgraderingsudstyr.  SE MERE
LP pladestrammer/ vægt icon
LP pladestrammer/ vægt
LP single adapter icon
LP single adapter
Pladespiller headshell icon
Pladespiller headshell
Pladespiller hylde icon
Pladespiller hylde
Pladespiller justering icon
Pladespiller justering
Pladespiller kabler icon
Pladespiller kabler
Pladespiller kontravægt icon
Pladespiller kontravægt
Pladespiller måtte icon
Pladespiller måtte
Pladespiller opgradering icon
Pladespiller opgradering
Pladespiller rem icon
Pladespiller rem
Pladespiller støvlåg og opbevaring icon
Pladespiller støvlåg og opbevaring
Pladespiller strømforsyning icon
Pladespiller strømforsyning
Pladespiller tonearm icon
Pladespiller tonearm
Tonearm løfter icon
Tonearm løfter
LP vinyl-plader icon
LP vinyl-plader
LP plade tilbehør icon
LP plade tilbehør
 

Pladespiller LP plade tilbehør icon

Vi har hos AV-Connection valgt primært at fokusere på de gode velkendte pladeafspiller mærker fra bla. Audio Technica, Thorens, Pro-Ject, Clearaudio, Rega og Lenco, som alle er stor-leverandør til kvalitetsbevidste LP entusiaster verden over.


Find din nye pladespiller blandt vores store og spændende sortiment af grammofon og afspillere, som tilbydes i alle prisklasser. Fra de billige entry modeller for dem der ønsker at snuse eller vende tilbage til vinylens verden, og til seriøse high-end vinylafspiller til mest dedikerede Hi-Fii nørder med mange vinylplader. Du finder desuden også et stort udvalg af forskelligt tilbehør som kabler, pick-up, RIAA, rens- og vedligeholdelsesprodukter, samt et lille udvalg af kvalitets LP vinylplader.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR PLADESPILLER OG TILBEHØR

LÆS MERE OM PLADESPILLER


Pladespiller/grammofoner

Pladespiller

En pladespiller eller grammofon bruges til at afspille LP-vinylplader, og var standarden inden for musikafspilning, indtil CD-afspilleren kom frem. Med CD'ens indtog uddøde pladespilleren stort set, men inden for de seneste år er den igen dukket op på markedet, både i form af billige pladespillere til dem der blot ønsker at spille en vinylplade eller to en gang i mellem. Til seriøse high-end pladespillere i mange tusinde-kroners klassen for dem der ønsker bedst mulig lyd.


Især blandt de unge ses der en stigende interesse for pladespillere og LP-vinylplader, og det er igen blevet "hipt" at afspille musik på vinyl, frem for at vælge CD'er eller streaming. Her hos AV-Connection kan du naturligvis finde et bredt udvalg af pladespillere samt diverse former for tilbehør til disse.


Vi har alt hvad du har behov for, når du skal ud og købe en ny pladespiller og hvad der hører til for at komme i gang. Har du en ældre pladeafspiller som du ønsker at få i gang igen, kan dette ofte klares med en ny pick up, en rem og en justering. Dette er ting vi hos AV-Connection alt sammen kan være behjælpelige med - kontakt os endelig.Pladespiller/grammofoner

Vinyl eller digital musikafspilning?

Debatten om, hvorvidt LP-vinylplader eller digitale lydsignaler giver den bedste musikoplevelse, vil sandsynligvis aldrig få en ende. Der er yderst passionerede musikelskere og -kendere i begge lejre, og derfor er man endnu ikke nået til enighed om, hvad der reelt set giver det bedste lydbillede. I sidste ende er det dine egne ører der skal bestemme og afgøre om en pladespiller er noget for dig.


Tid til fordybelse med en pladespiller

Når du afspiller musik på din pladespiller eller grammofon, har du en fysisk plade, som typisk kommer i et flot sleeve med et logo og information om kunstneren på ydersiden. Denne plade skal anbringes korrekt på pladespillerens pladetallerken, og pickuppen skal placeres nænsomt på pladen.


Du skal med andre ord arbejde lidt for at få den gode musikoplevelse. Det er vigtig at du er omhyggelig og tager dig tid når du skal have gang i din pladespiller, for ikke at skade dine plader eller pick up.


Netop det faktum, at der ligger noget arbejde bag, er sandsynligvis noget af det, der har været med til igen at gøre pladespilleren så populær. Vi er i dag vant til, at alting går hurtigt, og at vi kan downloade eller streame al vores musik. Det eneste, det kræver af dig, er, at du trykker play på din afspilningsenhed. Dette er på ingen måde lige så afslappende og medrivende, som når du har med pladespillere at gøre.


Med en grammofon eller pladespiller ligger der noget forberedelse forud for musikoplevelsen, og det kan betyde, at du fordyber dig mere i musikken og netop de LP plader du ønsker at høre.


Hvor streamet eller downloadet musik ofte kommer til at fungere som baggrundsstøj, er der tilsyneladende en del mennesker, der føler, at de i højere grad indlever og fordyber sig i musikken, når den bliver afspillet på en pladespiller, og ofte også at der er bedre lyd.


Mange forskellige pladespillere

Netop fordi den kære pladespiller har gennemgået en renæssance, er der i dag også et væld af forskellige modeller at vælge imellem. Du kan naturligvis finde et bredt udvalg af dem her hos AV-Connection.


Fra en lang række af forskellige kvalitetsproducenter som vi var inde på længere oppe. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde din nye pladespiller. Har du spørgsmål eller er i tvivl om valget, så kontakt os endelig.


Er du på udkig efter en pladespiller, du nemt kan tage med dig, eller som du nemt kan pakke sammen derhjemme, når den ikke er i brug? Så skal du overveje en kuffertgrammofon eller rejsegrammofon. Disse pladeafspillere har ofte et kompakt design, samtidig med at de altid har indbygget RIAA og i nogle tilfælde også indbyggede højttalere.


Vil du gøre din pladespiller til en del af dit anlæg derhjemme, kan du finde masser af modeller, der er ideelle til netop det formål. I modsætning til rejsegrammofoner og kuffert pladeafspillere er der ikke indbyggede højttalere i disse modeller.


En pladespiller til hjemmeanlægget er typisk af lidt højere kvalitet, end de kompakte modeller til at tage med. Disse pladeafspillere fås desuden også både med indbygget RIAA og uden. En pladespiller til "permanent" brug i et anlæg, har desuden også væsentligt bedre lydkvalitet, da komponenterne såsom pick-up og motorstyring er af højere kvalitet. Der findes sågar modeller med direct drive teknologi, som gør remmen overflødig.


Ønsker du at lytte til LP-vinylplader, når du er på farten, kan du desuden finde pladespillere med indbygget USB. Det gør det muligt for dig at lagre signalet fra pladespilleren digitalt. På den måde får du det bedste fra både den digitale og analoge verden. En USB pladespiller er som oftest også lidt mere smart og let at have med at gøre, sammenlignet med mange andre.


Denne type pladespiller er ofte fuldt automatisk, som betyder at den derved selv kan stoppe og køre armen tilbage, når pladen er færdig. Dette er næsten et krav, hvis du overspiller musik til USB stik, da du derved undgår fejloptagelser og støj når tonearmen løftes.


Pladespillere og tilbehør i enhver prisklasse

Her hos AV-Connection kan du finde alverdens forskellige pladespillere og tilbehør. Har din forstærker pladespillerindgang, vil den som regel være mærket "phono", hvilket betyder at den så har en indbygget RIAA forstærker, og at du derved let, nemt og hurtigt kan tilslutte din pladespiller direkte til forstærkeren.Er der ikke pladespillerindgang i din forstærker, er du nødt til at tilkøbe en separat RIAA-forstærker eller købe en pladespiller med indbygget RIAA-forstærker. Se alt vores tilbehør til pladespillere i vores tilbehørs sektion.


Er der ikke pladespillerindgang i din forstærker, er du nødt til at tilkøbe en separat RIAA-forstærker eller købe en pladespiller med indbygget RIAA-forstærker.


Billig pladespiller

Her får du ikke nødvendigvis dårlig lyd, men lydkvaliteten er selvfølgelig ikke på niveau med dyrere og mere avancerede modeller. Både Pro-Ject og Audio Technica tilbyder også billige pladespillere, hvis du ønsker en model der ikke vælter budgettet.


Mellemklasse pladespiller

Ønsker du at ofre lidt flere penge på en pladespiller, har vi også fornuftige mellemklasse afspillere. Disse pladespillere fås ofte både med og uden indbygget RIAA, og fuldt automatiske således at du blot at placere din vinylplade og trykke på "play".


High-end pladespiller

I den tungere ende af prisskalaen, finder vi mærker som Clear Audio, Technics, Thorens, men også Pro-Ject har modeller i den tungere ende af skalaen. De dyrere modeller af pladespillere har ofte ikke RIAA forstærker, hvilket betyder at der skal en ekstern model til for at få lyd op fra pladerne.


Få vejledning til de mange pladespillere

Ganske som selve pladespillerne findes disse i mange forskellige udgaver, og modeller. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge til netop din pladespiller, så tøv ikke med at kontakte os - sammen kan vi finde pladespillere til dit budget og behov.

AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket