AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

PLADESPILLER

Stort udvalg af pladespiller og grammofoner fra de kendte kvalitets Hi-Fi mærker Rega, Pro-Ject, Audio Technica, Thorens, Lenco samt Clearaudio.


Vi har hos AV-Connection valgt primært at fokusere på de gode velkendte pladeafspiller mærker fra bla. Audio Technica, Thorens, Pro-Ject, Clearaudio, Rega og Lenco, som alle er stor-leverandør til kvalitetsbevidste LP entusiaster verden over.


Find din nye pladespiller blandt vores store og spændende sortiment af grammofon og afspillere, som tilbydes i alle prisklasser. Fra de billige entry modeller for dem der ønsker at snuse eller vende tilbage til vinylens verden, og til seriøse high-end vinylafspiller til mest dedikerede Hi-Fii nørder med mange vinylplader. Du finder desuden også et stort udvalg af forskelligt tilbehør som kabler, pick-up, RIAA, rens- og vedligeholdelsesprodukter, samt et lille udvalg af kvalitets LP vinylplader.

Billig pladespiller
Billig pladespiller
Pladespillere med indbygget RIAA
Pladespillere med indbygget RIAA
Pladespillere med indbygget USB
Pladespillere med indbygget USB
Pladespillere med Bluetooth
Pladespillere med Bluetooth
Retro pladespillere
Retro pladespillere
Rega pladespiller
Rega pladespiller
Pro-Ject pladespiller
Pro-Ject pladespiller
Technics pladespiller
Technics pladespiller
Thorens pladespiller
Thorens pladespiller
Clearaudio pladespiller
Clearaudio pladespiller

PLADESPILLER PICKUP OG STYLUS

Stort udvalg af kvalitets gramofon pickups i mange varianter fra kendte mærker fra Ortofon, Rega, Audio-Technica og ClearAudio.  SE MERE
Ortofon pickup og stylus
Ortofon pickup og stylus
Rega pickup
Rega pickup
Audio-Technica pickup
Audio-Technica pickup
Audio-Technica Stylus
Audio-Technica Stylus
Audio-Technica DJ pickup
Audio-Technica DJ pickup
Clearaudio pickup
Clearaudio pickup
Pro-Ject Pick it pickup og stylus
Pro-Ject Pick it pickup og stylus
Sumiko pickup
Sumiko pickup
Sumiko Stylus
Sumiko Stylus
 

PLADESPILLER TILBEHØR

Her findes alt i pladespiller tilbehør og reservedele, bl.a. pladespiller hylder, pladestrammere, single adaptere, måtter, remme, strømforsyninger og opgraderingsudstyr.  SE MERE
RIAA forstærker
RIAA forstærker
LP pladestrammer
LP pladestrammer
LP single adapter
LP single adapter
Pladespiller hylde
Pladespiller hylde
Pladespiller justering
Pladespiller justering
Pladespiller kabler
Pladespiller kabler
Pladespiller måtte
Pladespiller måtte
Pladespiller opgradering
Pladespiller opgradering
Pladespiller rem
Pladespiller rem
Pladespiller støvlåg og opbevaring
Pladespiller støvlåg og opbevaring
Pladespiller strømforsyning
Pladespiller strømforsyning
LP tilbehør
LP tilbehør
LP vinyl-plader
LP vinyl-plader
 

PLADESPILLER TONEARM OG HEADSHELL

Udvalg af kvalitets pladespiller/grammofon-tonearme samt tilbehør til tonearme.  SE MERE
Clearaudio tonearm
Clearaudio tonearm
Rega tonearm
Rega tonearm
Pladespiller headshell
Pladespiller headshell
Tonearm løfter
Tonearm løfter
 

PLADESPILLER RENS OG RENGØRING

Renseudstyr til LP plader, pladevaskere, gramofon pickup børster og meget mere.  SE MERE
LP pladebørste og væske
LP pladebørste og væske
Pickup / stylus børste og rensevæske
Pickup / stylus børste og rensevæske
Pladespiller vedligehold
Pladespiller vedligehold
Pladevasker og tilbehør
Pladevasker og tilbehør
Pladespiller rensesæt / gaveæsker
Pladespiller rensesæt / gaveæsker

LÆS MERE OM PLADESPILLER


Pladespiller/grammofoner

Pladespiller

En pladespiller eller grammofon bruges til at afspille LP-vinylplader, og var standarden inden for musikafspilning, indtil CD-afspilleren kom frem. Med CD'ens indtog uddøde pladespilleren stort set, men inden for de seneste år er den igen dukket op på markedet, både i form af billige pladespillere til dem der blot ønsker at spille en vinylplade eller to en gang i mellem. Til seriøse high-end pladespillere i mange tusinde-kroners klassen for dem der ønsker bedst mulig lyd.


Især blandt de unge ses der en stigende interesse for pladespillere og LP-vinylplader, og det er igen blevet "hipt" at afspille musik på vinyl, frem for at vælge CD'er eller streaming. Her hos AV-Connection kan du naturligvis finde et bredt udvalg af pladespillere samt diverse former for tilbehør til disse.


Vi har alt hvad du har behov for, når du skal ud og købe en ny pladespiller og hvad der hører til for at komme i gang. Har du en ældre pladeafspiller som du ønsker at få i gang igen, kan dette ofte klares med en ny pick up, en rem og en justering. Dette er ting vi hos AV-Connection alt sammen kan være behjælpelige med - kontakt os endelig.Pladespiller/grammofoner

Vinyl eller digital musikafspilning?

Debatten om, hvorvidt LP-vinylplader eller digitale lydsignaler giver den bedste musikoplevelse, vil sandsynligvis aldrig få en ende. Der er yderst passionerede musikelskere og -kendere i begge lejre, og derfor er man endnu ikke nået til enighed om, hvad der reelt set giver det bedste lydbillede. I sidste ende er det dine egne ører der skal bestemme og afgøre om en pladespiller er noget for dig.


Tid til fordybelse med en pladespiller

Når du afspiller musik på din pladespiller eller grammofon, har du en fysisk plade, som typisk kommer i et flot sleeve med et logo og information om kunstneren på ydersiden. Denne plade skal anbringes korrekt på pladespillerens pladetallerken, og pickuppen skal placeres nænsomt på pladen.


Du skal med andre ord arbejde lidt for at få den gode musikoplevelse. Det er vigtig at du er omhyggelig og tager dig tid når du skal have gang i din pladespiller, for ikke at skade dine plader eller pick up.


Netop det faktum, at der ligger noget arbejde bag, er sandsynligvis noget af det, der har været med til igen at gøre pladespilleren så populær. Vi er i dag vant til, at alting går hurtigt, og at vi kan downloade eller streame al vores musik. Det eneste, det kræver af dig, er, at du trykker play på din afspilningsenhed. Dette er på ingen måde lige så afslappende og medrivende, som når du har med pladespillere at gøre.


Med en grammofon eller pladespiller ligger der noget forberedelse forud for musikoplevelsen, og det kan betyde, at du fordyber dig mere i musikken og netop de LP plader du ønsker at høre.


Hvor streamet eller downloadet musik ofte kommer til at fungere som baggrundsstøj, er der tilsyneladende en del mennesker, der føler, at de i højere grad indlever og fordyber sig i musikken, når den bliver afspillet på en pladespiller, og ofte også at der er bedre lyd.


Mange forskellige pladespillere

Netop fordi den kære pladespiller har gennemgået en renæssance, er der i dag også et væld af forskellige modeller at vælge imellem. Du kan naturligvis finde et bredt udvalg af dem her hos AV-Connection.


Fra en lang række af forskellige kvalitetsproducenter som vi var inde på længere oppe. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde din nye pladespiller. Har du spørgsmål eller er i tvivl om valget, så kontakt os endelig.


Er du på udkig efter en pladespiller, du nemt kan tage med dig, eller som du nemt kan pakke sammen derhjemme, når den ikke er i brug? Så skal du overveje en kuffertgrammofon eller rejsegrammofon. Disse pladeafspillere har ofte et kompakt design, samtidig med at de altid har indbygget RIAA og i nogle tilfælde også indbyggede højttalere.


Vil du gøre din pladespiller til en del af dit anlæg derhjemme, kan du finde masser af modeller, der er ideelle til netop det formål. I modsætning til rejsegrammofoner og kuffert pladeafspillere er der ikke indbyggede højttalere i disse modeller.


En pladespiller til hjemmeanlægget er typisk af lidt højere kvalitet, end de kompakte modeller til at tage med. Disse pladeafspillere fås desuden også både med indbygget RIAA og uden. En pladespiller til "permanent" brug i et anlæg, har desuden også væsentligt bedre lydkvalitet, da komponenterne såsom pick-up og motorstyring er af højere kvalitet. Der findes sågar modeller med direct drive teknologi, som gør remmen overflødig.


Ønsker du at lytte til LP-vinylplader, når du er på farten, kan du desuden finde pladespillere med indbygget USB. Det gør det muligt for dig at lagre signalet fra pladespilleren digitalt. På den måde får du det bedste fra både den digitale og analoge verden. En USB pladespiller er som oftest også lidt mere smart og let at have med at gøre, sammenlignet med mange andre.


Denne type pladespiller er ofte fuldt automatisk, som betyder at den derved selv kan stoppe og køre armen tilbage, når pladen er færdig. Dette er næsten et krav, hvis du overspiller musik til USB stik, da du derved undgår fejloptagelser og støj når tonearmen løftes.


Pladespillere og tilbehør i enhver prisklasse

Her hos AV-Connection kan du finde alverdens forskellige pladespillere og tilbehør. Har din forstærker pladespillerindgang, vil den som regel være mærket "phono", hvilket betyder at den så har en indbygget RIAA forstærker, og at du derved let, nemt og hurtigt kan tilslutte din pladespiller direkte til forstærkeren.Er der ikke pladespillerindgang i din forstærker, er du nødt til at tilkøbe en separat RIAA-forstærker eller købe en pladespiller med indbygget RIAA-forstærker. Se alt vores tilbehør til pladespillere i vores tilbehørs sektion.


Er der ikke pladespillerindgang i din forstærker, er du nødt til at tilkøbe en separat RIAA-forstærker eller købe en pladespiller med indbygget RIAA-forstærker.


Billig pladespiller

Her får du ikke nødvendigvis dårlig lyd, men lydkvaliteten er selvfølgelig ikke på niveau med dyrere og mere avancerede modeller. Både Pro-Ject og Audio Technica tilbyder også billige pladespillere, hvis du ønsker en model der ikke vælter budgettet.


Mellemklasse pladespiller

Ønsker du at ofre lidt flere penge på en pladespiller, har vi også fornuftige mellemklasse afspillere. Disse pladespillere fås ofte både med og uden indbygget RIAA, og fuldt automatiske således at du blot at placere din vinylplade og trykke på "play".


High-end pladespiller

I den tungere ende af prisskalaen, finder vi mærker som Clear Audio, Technics, Thorens, men også Pro-Ject har modeller i den tungere ende af skalaen. De dyrere modeller af pladespillere har ofte ikke RIAA forstærker, hvilket betyder at der skal en ekstern model til for at få lyd op fra pladerne.


Få vejledning til de mange pladespillere

Ganske som selve pladespillerne findes disse i mange forskellige udgaver, og modeller. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge til netop din pladespiller, så tøv ikke med at kontakte os - sammen kan vi finde pladespillere til dit budget og behov.


PRODUKT NYHEDER

Se alle produkt nyheder
Lenco LS-430 turntable with 4 separate speakers (40 Watt) - Black
Lenco LS-430 pladespiller med højttalere, læderbeklædning
Fra 1.749,00 DKK
Lenco LS-50 turntable with speakers - Turquoise
Lenco LS-50 pladespiller med højttalere
Fra 999,00 DKK
Lenco L-3808 turntable - Black
Lenco L-3808 pladespiller
Fra 1.769,00 DKK
Rega Fono MM RIAA forstærker
Rega Fono MM MK4 RIAA forstærker
Fra 2.295,00 DKK
Pro-Ject Phono Box DS2 phono pre-amplifier (MM+MC) - Black
Pro-Ject Phono Box DS2 RIAA for-forstærker (MM+MC)
Fra 2.895,00 DKK
Rega Fono MM RIAA MK5
Rega Fono MM MK5 RIAA forstærker
Fra 2.295,00 DKK
Rega NEO PSU MK2
Rega NEO PSU MK2
Fra 2.695,00 DKK
Pro-Ject Vinyl NRS Box S3 black
Pro-Ject Vinyl NRS Box S3 støjreduktions system
Fra 2.595,00 DKK
Lenco TT-115 retro turntable - Black
Lenco TT-115 retro pladespiller med højttaler og Bluetooth
Fra 599,00 DKK
Lenco LS-50LED turntable with speakers and lights
Lenco LS-50LED pladespiller med højttalere og lys
Fra 1.199,00 DKK
Lenco LS-440 turntable with 4 separate speakers (40 Watt) - Front
Lenco LS-440 pladespiller med højttalere, stofbeklædning
Fra 1.599,00 DKK
Lenco LS-410 turntable with 4 separate speakers (40 Watt) - Front
Lenco LS-410 pladespiller med højttalere, træfiner
Fra 1.599,00 DKK
Se alle produkt nyheder
 
Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker ifi Audio Inakustik
Klipsch Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject
Rega Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens
Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket