Yamaha | AV-Connection
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Yamaha MusicCast
Yamaha stereo anlæg
Yamaha surroundanlæg
Yamaha TV højttaler og soundbar
Yamaha stereo forstærker
Yamaha CD afspiller
Yamaha radio tuner
Yamaha for-og effektforstærker
Yamaha Blu-ray afspiller
Yamaha Pladespiller
Yamaha surround receiver / processor
Yamaha subwoofer
Yamaha tilbehør
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

YAMAHA

Stort udvalg af Hi-Fi-stereoanlæg, højttalere, soundbars, streaming- og surroundanlæg fra Yamaha.


Yamaha Corporation har mere end 100 år lang historie bag sig og er gennem årene vokset til at blive verdens største producent af musikinstrumenter og blandt de førende producenter indenfor audio- og visuelle produkter. Yamaha bestræber sig på at være kendt for at producere produkter og services af meget høj kvalitet på alle parametre, lige fra produktion, akustik, design, teknologi og håndværk. Disse produkter og services er værdsat af professionelle, institutioner og kunder uanset teknisk kendskab og kunden.

Yamaha - Artist, Joe Banamassa

Yamahas AV-produkter er ud fra et teknologisk perspektiv i toppen af skalaen. De er altid produceret med de nyeste features, i et lækkert design, med fantastisk lydkvalitet og har absolut værdi for pengene. Produktprogrammet omfatter et bredt udvalg af CD- og Blu-ray-afspillere, surround-receivere, forstærkere, stereosystemer og ikke mindst højttalere.

Yamaha hos AV-Connection

Både AV-Connection Sønderborg og Odense er udvalgt som Yamaha Concept Store. Vi har derfor altid et spændende udvalg af Yamaha produkter klar til demonstration samt den tekniske indsigt i produkterne til at rådgive dig korrekt. Du er altid velkommen til at komme forbi til en demonstration af de spændende produkter eller kontakte os på telefonen.
Yamaha MusicCast
Yamaha MusicCast
Yamaha stereo anlæg
Yamaha stereo anlæg
Yamaha surroundanlæg
Yamaha surroundanlæg
Yamaha TV højttaler og soundbar
Yamaha TV højttaler og soundbar
Yamaha stereo forstærker
Yamaha stereo forstærker
Yamaha CD afspiller
Yamaha CD afspiller
Yamaha radio tuner
Yamaha radio tuner
Yamaha for-og effektforstærker
Yamaha for-og effektforstærker
Yamaha Blu-ray afspiller
Yamaha Blu-ray afspiller
Yamaha Pladespiller
Yamaha Pladespiller
Yamaha surround receiver / processor
Yamaha surround receiver / processor
Yamaha subwoofer
Yamaha subwoofer
Yamaha tilbehør
Yamaha tilbehør
 
Med Yamaha MusicCast kan du via Yamahas multirumsløsning streame musik til samtlige rum i dit hjem. Du kan forbinde dit stereoanlæg, din soundbar og dine trådløse højtalere og styre det hele fra din app på din smartphone. For at du kan høre unik musik i hvert rum, skal du naturligvis have en Yamaha-musikafspiller i hvert af de pågældende rum.

Du kan gemme den passende type musik, du ønsker til et specifikt rum i appen. Har du en eksempelvis en playliste med afslappende musik, som du kan lide at gå i seng til, kan du forudindstille den til afspilleren i soveværelset. Vi ser ofte med andre streaming-højtalere, at de kun kan bruges via Wi-Fi og igennem den pågældende app. Enheder i Yamahas MusicCast-system kan dog nemt tilsluttes med Bluetooth fra enhver enhed. Det vil sige, at hvis I har gæster, og I ønsker at afspille fra jeres gæsters smartphone, slutter I den bare til med Bluetooth.

Der er et væld af muligheder indenfor Yamahas MusicCast-løsninger. Vi har et stort udvalg af små streaminghøjtalere, der enten kan fungere alene eller i system med andre. Derudover har vi soundbarer med og uden subwoofere, der kan tilsluttes via Wi-Fi og MusicCast-systemet.

Er du på jagt efter en subwoofer til at komplementere dit anlæg, har Yamaha en lang række subwoofere i forskellige prisklasser, men alle i høj kvalitet. Yamahas egen teknologi, "Twisted Flare", hvor portene i subwooferen er drejet en smule ved udgangen, således at overskydende lyd fra vindpust bliver reduceret. Det giver subwooferen en mere præcis og klar lyd, da subwooferen har mere kontrol over luften i omkring sig.

Skal du have den ultimative trådløse musikoplevelse, er en trådløs forstærker, der understøtter Yamaha's MusicCast det rette valg for dig. En trådløs Yamaha-forstærker - eller en netværks surround receiver - fungerer i samarbejde med resten af hjemmets trådløse Yamaha-enheder, og sammen med et par trådløse baghøjtalere kan du skabe den ultimative lydkulisse hjemme hos dig selv, og du har hele kontrolcenteret i din lomme.

Med Yamaha får du al den lyd, du har brug for

Udover at Yamaha laver produkter, hvor lydkvaliteten er i særklasse, og designet er gennemført og elegant, så er deres store styrke, at de laver mange forskellige produkter, der kan komplementere hinanden. Yamaha producerer stereoanlæg, forstærkere, diverse plade-, CD- og Blu-ray-afspillere, subwoofere, soundbarer, radiotunere og meget mere.

Går du med overvejelser om en nyt stereoanlæg eller Hi-Fi-system, leverer Yamaha en lang række stærke systemer, der opfylder alle de krav, man kan stille til et stereoanlæg. Lyden er knivskarp, og de fleste modeller kan du slutte dine enheder til trådløst. Der er naturligvis også mulighed for CD-afspiller i stereoanlæggene, så du har rig mulighed for nemt at afspille din yndlingsmusik, uanset om du har det digitalt eller på CD.

I og med at Yamaha er verdens førende producent af musikinstrumenter, kan man som forbruger med rette forvente, at lydkvaliteten i musikafspilningen bliver prioriteret højt af Yamaha. Yamahas stereoanlæg kommer med teknologien 'PianoCraft', der forstærker detaljerne i musikken og giver dig en oplevelse af, at orkestreret spiller midt i dit hjem.

Nutiden er så at sige blevet indhentet en smule af fortiden, hvor flere og flere hjem har pladespillere stående. Yamahas egen remdrevede pladespiller har, udover evnen til at afspille dine plader, trådløs forbindelse, så du kan slutte dine mobile enheder til den via Wi-Fi eller Bluetooth. Du kan også integrere din pladespiller i MusicCast-systemet i dit hjem, og dermed kan du høre dine plader, uanset hvor i dit hjem du befinder dig.

Yamaha har også et væld af forstærkere, både integrerede stereoforstærkere og for- og effektforstærkere. Forstærkerne kommer i alle prisklasser, og enkelte har indbyggede streamingfunktioner. Hvis de ikke har, kan du koble dem til en musikstreamer og dermed sammen med dit MusicCast-system.

PRODUKT NYHEDER

Se alle produkt nyheder
Yamaha SR-B20A soundbar, black
Yamaha SR-B20A Soundbar
Fra 1.989,00 DKK
Yamaha YHT-4950-EU 5.1-channel home theatre package
Yamaha YHT-4950-EU 5.1-kanals hjemmebiografpakke
Fra 4.989,00 DKK
Yamaha U-670, Alu black
Yamaha A-U670 slim forstærker (2x 70W, 6 Ohm)
Fra 2.989,00 DKK
Yamaha RX-V4A surround receiver, black
Yamaha RX-V4A 5.2 AV surround receiver
Fra 3.989,00 DKK
Yamaha A-S1200 integrated amplifier, silver
Yamaha A-S1200 Integreret forstærker
Fra 15.989,00 DKK
Yamaha SR-C20A soundbar, black
Yamaha SR-C20A Soundbar
Fra 1.789,00 DKK
Yamaha RX-V6A surround receiver, black
Yamaha RX-V6A 7.2 AV surround receiver
Fra 5.489,00 DKK
Yamaha YAS-109 soundbar, black
Yamaha YAS-109 Soundbar
Fra 2.489,00 DKK
Yamaha YHT-2950-EU 5.1-channel home theatre package
Yamaha YHT-2950-EU 5.1-kanals hjemmebiografpakke
Fra 3.989,00 DKK
Yamaha YHT-4950DAB 5.1-channel home theatre package
Yamaha YHT-4950DAB 5.1-kanals hjemmebiografpakke
Fra 5.489,00 DKK
Yamaha YAS-209 soundbar with wireless subwoofer
Yamaha YAS-209 Soundbar med trådløs subwoofer
Fra 3.189,00 DKK
Se alle produkt nyheder
 
  Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker Emotiva ifi Audio Inakustik  
  Klipsch Lenco Marantz Mark Levinson Marshall One For All Onkyo Ortofon Powergrip Pro-Ject Rega  
  Rotel SONOS SVS Teac Thorens Yamaha  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward