AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 500 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Yamaha MusicCast
Yamaha stereo anlæg
Yamaha surroundanlæg
Yamaha TV højttaler og soundbar
Yamaha stereo forstærker
Yamaha CD afspiller
Yamaha radio/streaming afspiller
Yamaha for-og effektforstærker
Yamaha Pladespiller
Yamaha surround receiver / processor
Yamaha hovedtelefoner
Yamaha subwoofer
Yamaha fjernbetjening
Yamaha tilbehør
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

YAMAHA

Yamaha icon

Stort udvalg af Hi-Fi-stereoanlæg, højttalere, soundbars, streaming- og surroundanlæg fra Yamaha.


Yamaha Corporation har mere end 100 år lang historie bag sig og er gennem årene vokset til at blive verdens største producent af musikinstrumenter og blandt de førende producenter indenfor audio- og visuelle produkter. Yamaha bestræber sig på at være kendt for at producere produkter og services af meget høj kvalitet på alle parametre, lige fra produktion, akustik, design, teknologi og håndværk. Disse produkter og services er værdsat af professionelle, institutioner og kunder uanset teknisk kendskab og kunden.

Yamaha - Artist, Joe Banamassa

Yamahas AV-produkter er ud fra et teknologisk perspektiv i toppen af skalaen. De er altid produceret med de nyeste features, i et lækkert design, med fantastisk lydkvalitet og har absolut værdi for pengene. Produktprogrammet omfatter et bredt udvalg af CD- og Blu-ray-afspillere, surround-receivere, forstærkere, stereosystemer og ikke mindst højttalere.

Yamaha hos AV-Connection

Både AV-Connection Sønderborg og Odense er udvalgt som Yamaha Concept Store. Vi har derfor altid et spændende udvalg af Yamaha produkter klar til demonstration samt den tekniske indsigt i produkterne til at rådgive dig korrekt. Du er altid velkommen til at komme forbi til en demonstration af de spændende produkter eller kontakte os på telefonen. SE MERE icon
Yamaha MusicCast icon
Yamaha MusicCast
Yamaha stereo anlæg icon
Yamaha stereo anlæg
Yamaha surroundanlæg icon
Yamaha surroundanlæg
Yamaha TV højttaler og soundbar icon
Yamaha TV højttaler og soundbar
Yamaha stereo forstærker icon
Yamaha stereo forstærker
Yamaha CD afspiller icon
Yamaha CD afspiller
Yamaha radio/streaming afspiller icon
Yamaha radio/streaming afspiller
Yamaha for-og effektforstærker icon
Yamaha for-og effektforstærker
Yamaha Pladespiller icon
Yamaha Pladespiller
Yamaha surround receiver / processor icon
Yamaha surround receiver / processor
Yamaha hovedtelefoner icon
Yamaha hovedtelefoner
Yamaha subwoofer icon
Yamaha subwoofer
Yamaha fjernbetjening icon
Yamaha fjernbetjening
Yamaha tilbehør icon
Yamaha tilbehør
 

LÆS MERE OM YAMAHA

Med Yamaha MusicCast kan du via Yamahas multirumsløsning streame musik til samtlige rum i dit hjem. Du kan forbinde dit stereoanlæg, din soundbar og dine trådløse højtalere og styre det hele fra din app på din smartphone. For at du kan høre unik musik i hvert rum, skal du naturligvis have en Yamaha-musikafspiller i hvert af de pågældende rum.

Du kan gemme den passende type musik, du ønsker til et specifikt rum i appen. Har du en eksempelvis en playliste med afslappende musik, som du kan lide at gå i seng til, kan du forudindstille den til afspilleren i soveværelset. Vi ser ofte med andre streaming-højtalere, at de kun kan bruges via Wi-Fi og igennem den pågældende app. Enheder i Yamahas MusicCast-system kan dog nemt tilsluttes med Bluetooth fra enhver enhed. Det vil sige, at hvis I har gæster, og I ønsker at afspille fra jeres gæsters smartphone, slutter I den bare til med Bluetooth.

Der er et væld af muligheder indenfor Yamahas MusicCast-løsninger. Vi har et stort udvalg af små streaminghøjtalere, der enten kan fungere alene eller i system med andre. Derudover har vi soundbarer med og uden subwoofere, der kan tilsluttes via Wi-Fi og MusicCast-systemet.

Er du på jagt efter en subwoofer til at komplementere dit anlæg, har Yamaha en lang række subwoofere i forskellige prisklasser, men alle i høj kvalitet. Yamahas egen teknologi, "Twisted Flare", hvor portene i subwooferen er drejet en smule ved udgangen, således at overskydende lyd fra vindpust bliver reduceret. Det giver subwooferen en mere præcis og klar lyd, da subwooferen har mere kontrol over luften i omkring sig.

Skal du have den ultimative trådløse musikoplevelse, er en trådløs forstærker, der understøtter Yamaha's MusicCast det rette valg for dig. En trådløs Yamaha-forstærker - eller en netværks surround receiver - fungerer i samarbejde med resten af hjemmets trådløse Yamaha-enheder, og sammen med et par trådløse baghøjtalere kan du skabe den ultimative lydkulisse hjemme hos dig selv, og du har hele kontrolcenteret i din lomme.

Med Yamaha får du al den lyd, du har brug for

Udover at Yamaha laver produkter, hvor lydkvaliteten er i særklasse, og designet er gennemført og elegant, så er deres store styrke, at de laver mange forskellige produkter, der kan komplementere hinanden. Yamaha producerer stereoanlæg, forstærkere, diverse plade-, CD- og Blu-ray-afspillere, subwoofere, soundbarer, radiotunere og meget mere.

Går du med overvejelser om en nyt stereoanlæg eller Hi-Fi-system, leverer Yamaha en lang række stærke systemer, der opfylder alle de krav, man kan stille til et stereoanlæg. Lyden er knivskarp, og de fleste modeller kan du slutte dine enheder til trådløst. Der er naturligvis også mulighed for CD-afspiller i stereoanlæggene, så du har rig mulighed for nemt at afspille din yndlingsmusik, uanset om du har det digitalt eller på CD.

I og med at Yamaha er verdens førende producent af musikinstrumenter, kan man som forbruger med rette forvente, at lydkvaliteten i musikafspilningen bliver prioriteret højt af Yamaha. Yamahas stereoanlæg kommer med teknologien 'PianoCraft', der forstærker detaljerne i musikken og giver dig en oplevelse af, at orkestreret spiller midt i dit hjem.

Nutiden er så at sige blevet indhentet en smule af fortiden, hvor flere og flere hjem har pladespillere stående. Yamahas egen remdrevede pladespiller har, udover evnen til at afspille dine plader, trådløs forbindelse, så du kan slutte dine mobile enheder til den via Wi-Fi eller Bluetooth. Du kan også integrere din pladespiller i MusicCast-systemet i dit hjem, og dermed kan du høre dine plader, uanset hvor i dit hjem du befinder dig.

Yamaha har også et væld af forstærkere, både integrerede stereoforstærkere og for- og effektforstærkere. Forstærkerne kommer i alle prisklasser, og enkelte har indbyggede streamingfunktioner. Hvis de ikke har, kan du koble dem til en musikstreamer og dermed sammen med dit MusicCast-system.

PRODUKT NYHEDER

Se alle produkt nyheder
Yamaha
Yamaha RAX26 fjernbetjening
Yamaha RAX26 Fjernbetjening
299,00 DKK
Yamaha
Yamaha CC-T1A charging dock for WS-B1A
Yamaha CC-T1A opladnings-dockingstation til WS-B1A
189,00 DKK
Yamaha
Yamaha  R-N2000A, black
Yamaha R-N2000A netværksreceiver
Fra  27.489,00 DKK
Yamaha
Yamaha  RAV485 fjernbetjening
Yamaha RAV485 Fjernbetjening
459,00 DKK
Yamaha
Yamaha RAV539 fjernbetjening
Yamaha RAV539 Fjernbetjening
349,00 DKK
Se alle produkt nyheder
 
Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker ifi Audio Inakustik
Klipsch Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject
Rega Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens
Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket