AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

YAMAHA

Stort udvalg af Hi-Fi-stereoanlæg, højttalere, soundbars, streaming- og surroundanlæg fra Yamaha. SE MERE icon

Yamaha MusicCast icon
Yamaha MusicCast
Yamaha  soundbar icon
Yamaha soundbar
Yamaha stereo icon
Yamaha stereo
Yamaha højttalere icon
Yamaha højttalere
Yamaha surround icon
Yamaha surround
Yamaha subwoofer icon
Yamaha subwoofer
Yamaha fjernbetjening icon
Yamaha fjernbetjening
Yamaha tilbehør icon
Yamaha tilbehør
 

Yamaha Yamaha tilbehør icon

Yamaha Corporation har mere end 100 år lang historie bag sig og er gennem årene vokset til at blive verdens største producent af musikinstrumenter og blandt de førende producenter indenfor audio- og visuelle produkter. Yamaha bestræber sig på at være kendt for at producere produkter og services af meget høj kvalitet på alle parametre, lige fra produktion, akustik, design, teknologi og håndværk. Disse produkter og services er værdsat af professionelle, institutioner og kunder uanset teknisk kendskab og kunden.

Yamahas AV-produkter er ud fra et teknologisk perspektiv i toppen af skalaen. De er altid produceret med de nyeste features, i et lækkert design, med fantastisk lydkvalitet og har absolut værdi for pengene.

Yamaha hos AV-Connection

Både AV-Connection Sønderborg og Odense er udvalgt som Yamaha Concept Store. Vi har derfor altid et spændende udvalg af Yamaha produkter klar til demonstration samt den tekniske indsigt i produkterne til at rådgive dig korrekt. Du er altid velkommen til at komme forbi til en demonstration af de spændende produkter eller kontakte os på telefonen.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HI-FI STEREO

LÆS MERE OM YAMAHA

Yamaha - Artist, Joe Banamassa

Med Yamaha MusicCast kan du via Yamahas multirumsløsning streame musik til samtlige rum i dit hjem. Du kan forbinde dit stereoanlæg, din soundbar og dine trådløse højtalere og styre det hele fra din app på din smartphone. For at du kan høre unik musik i hvert rum, skal du naturligvis have en Yamaha-musikafspiller i hvert af de pågældende rum.

Du kan gemme den passende type musik, du ønsker til et specifikt rum i appen. Har du en eksempelvis en playliste med afslappende musik, som du kan lide at gå i seng til, kan du forudindstille den til afspilleren i soveværelset. Vi ser ofte med andre streaming-højtalere, at de kun kan bruges via Wi-Fi og igennem den pågældende app. Enheder i Yamahas MusicCast-system kan dog nemt tilsluttes med Bluetooth fra enhver enhed. Det vil sige, at hvis I har gæster, og I ønsker at afspille fra jeres gæsters smartphone, slutter I den bare til med Bluetooth.

Der er et væld af muligheder indenfor Yamahas MusicCast-løsninger. Vi har et stort udvalg af små streaminghøjtalere, der enten kan fungere alene eller i system med andre. Derudover har vi soundbarer med og uden subwoofere, der kan tilsluttes via Wi-Fi og MusicCast-systemet.

Er du på jagt efter en subwoofer til at komplementere dit anlæg, har Yamaha en lang række subwoofere i forskellige prisklasser, men alle i høj kvalitet. Yamahas egen teknologi, "Twisted Flare", hvor portene i subwooferen er drejet en smule ved udgangen, således at overskydende lyd fra vindpust bliver reduceret. Det giver subwooferen en mere præcis og klar lyd, da subwooferen har mere kontrol over luften i omkring sig.

Skal du have den ultimative trådløse musikoplevelse, er en trådløs forstærker, der understøtter Yamaha's MusicCast det rette valg for dig. En trådløs Yamaha-forstærker - eller en netværks surround receiver - fungerer i samarbejde med resten af hjemmets trådløse Yamaha-enheder, og sammen med et par trådløse baghøjtalere kan du skabe den ultimative lydkulisse hjemme hos dig selv, og du har hele kontrolcenteret i din lomme.

Med Yamaha får du al den lyd, du har brug for

Udover at Yamaha laver produkter, hvor lydkvaliteten er i særklasse, og designet er gennemført og elegant, så er deres store styrke, at de laver mange forskellige produkter, der kan komplementere hinanden. Yamaha producerer stereoanlæg, forstærkere, diverse plade-, CD- og Blu-ray-afspillere, subwoofere, soundbarer, radiotunere og meget mere.

Går du med overvejelser om en nyt stereoanlæg eller Hi-Fi-system, leverer Yamaha en lang række stærke systemer, der opfylder alle de krav, man kan stille til et stereoanlæg. Lyden er knivskarp, og de fleste modeller kan du slutte dine enheder til trådløst. Der er naturligvis også mulighed for CD-afspiller i stereoanlæggene, så du har rig mulighed for nemt at afspille din yndlingsmusik, uanset om du har det digitalt eller på CD.

I og med at Yamaha er verdens førende producent af musikinstrumenter, kan man som forbruger med rette forvente, at lydkvaliteten i musikafspilningen bliver prioriteret højt af Yamaha. Yamahas stereoanlæg kommer med teknologien 'PianoCraft', der forstærker detaljerne i musikken og giver dig en oplevelse af, at orkestreret spiller midt i dit hjem.

Nutiden er så at sige blevet indhentet en smule af fortiden, hvor flere og flere hjem har pladespillere stående. Yamahas egen remdrevede pladespiller har, udover evnen til at afspille dine plader, trådløs forbindelse, så du kan slutte dine mobile enheder til den via Wi-Fi eller Bluetooth. Du kan også integrere din pladespiller i MusicCast-systemet i dit hjem, og dermed kan du høre dine plader, uanset hvor i dit hjem du befinder dig.

Yamaha har også et væld af forstærkere, både integrerede stereoforstærkere og for- og effektforstærkere. Forstærkerne kommer i alle prisklasser, og enkelte har indbyggede streamingfunktioner. Hvis de ikke har, kan du koble dem til en musikstreamer og dermed sammen med dit MusicCast-system.
AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket