AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

WIIM – Linkplay

Kompakte musikafspillere og -forstærkere fra WiiM med LinkPlay streaming til yderst attraktive priser. Forskelligt udstyret med alt fra Airplay2 til Chromecast-streaming og Roon ready-certificering. SE MERE icon

Produkt kategori filtrering

WiiM WiiM icon

Linplay er en uafhængig streamingplatform, som kan integrere lydsystemer i hele huset. Denne avancerede Wi-Fi audio streaming platform gør det nemlig muligt, at skabe multirums-lyd system på tværs af populære Hi-fi mærker, og benyttes netop i Wiim produkterne, som er udviklet af firmaet bag LinkPlay.

Linkplay har en brugervenlig smartphone eller tablet app, som giver brugerne muligheden for at vælge musik, justere lydstyrken, og bestemme afspilningsområder/zoner. Derudover kan WiiM Linkplay afspillere og forstærkere også bruge som AirPlay2 modtager, og de pro-modellerne også Chromecast.

Linkplay understøtter en bred vifte af populære streamingtjenester, herunder Spotify connect, Apple Music, Tidal connect og mange flere, hvilket giver adgang til et næsten uendeligt bibliotek af sange og playlister.

WiiM Linkplay sammenlignet med SONOS:

Mange kender til SONOS, som er et højtaler- og multirumssystem, der tilbyder brugervenlig musikafspilning i hele hjemmet, både via SONOS App og AirPlay. Linkplay platformen tilbyder en lignende funktionalitet, men med udvidede muligheder og kompatibilitet til næsten alle Wi-Fi højtalere. WiiM kan også bruges til at give passive højttalere eller ældre stereoanlæg et nyt "steaming-liv" med en simpel lille WiiM forstærker eller afspiller med alt indbygget, som SONOS Amp og Port kan. Tilsvarende SONOS app, så kan der benyttes WiiM Home App til multirums afspilning og styring, men andre firmaer har også LinkPlay Apps, som naturligvis også er kompatible med WiiM produkter.

Såfremt man ønsker at benytte tjenester som YouSee Music, Telmore Music eller Apple Music direkte inde i en samlet multi-rums App, så bør man vælge en SONOS løsning (f.eks. med SONOS Amp / Port som afspiller) i stedet for WiiM forstærker/afspiller, da alle disse tjenester er understøttet af SONOS App, hvor på en WiiM kun kan streames via AirPlay eller ChromeCast (Chromecast kræver minimum WiiM Pro).

Afspilning af en musik fra en computer/NAS server - WiiM LinkPlay kontra SONOS:

WiiM Pro afspillere tilgå lokal musik fra via DLNA protokollen, som dog er lidt begrænset mht. playlister og søgning (desværre). Hvis man ønsker mere funktionalitet, så kan løsningen være at benytte WiiM i en Roon løsning, som også er en multirums system med egen app. I et Roon system kan WiiM Pro afspiller kan indgå 100%, som Roon Ready Endpoint, som er certificeret til musikstreaming i højeste kvalitet og derved benyttes direkte i Roons App. Roon kan både tilgå streaming tjenester, men også eget lokalt musikbibliotet som SONOS kan. Bemærk venligst at Roon ikke er en gratis løsning, og kræver Roon Core software på en computer eller NAS server.

SONOS har sin egen løsning til afspilning af egen musik (MP3 mv.), fra en en computer eller NAS server på lokal netværket, og der kan således laves playlister, som kan afspilles direkte i SONOS app. Højtalerne, afspiller og forstærker fra SONOS indeksere det lokale musik bibliotek, efter opsætning via en PC og SONOS software. Om løsningen understøttes på sigt eller fornyes vides ikke, da den har en del år på bagen og ikke er væsentlig fornyet siden start.

ANDRE KATEGORIER FOR HI-FI STEREO

AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket