AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

RADIO TUNER

Stort udvalg af FM, DAB+ eller internet radio tuner, der kan tilsluttes direkte til et eksisterende Hi-Fi stereoanlæg. SE MERE icon

Cambridge Audio icon Lenco radio tuner icon Marantz icon Rotel icon Yamaha icon
FM radio tuner icon
FM radio tuner
DAB+ radio tuner icon
DAB+ radio tuner
Internetradio tuner icon
Internetradio tuner
Bordradio tuner icon
Bordradio tuner
Radio antenner og tilbehør icon
Radio antenner og tilbehør

Radio tuner Radio antenner og tilbehør icon

Se også vores store udvalg af Bordradioer til FM-, DAB+ eller Internet-radio, som kan benyttes som selvstændig radio med indbygget højttaler, som de gamle velkendte transtor-radioer.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR STEREO LYDKILDER

LÆS MERE OM RADIO TUNER

Hvilke radio tunere findes der?

Når det kommer til valget af radio tuner til dit musikanlæg, er der et par forskellige ting du skal gøre op med dig selv. Først og fremmest - hvad skal den kunne, og hvad med form og størrelse?


FM tuner

En radiotuner har det formål at spille radio ud i dine højttalere, men dette kan gøres på flere forskellige måder. Først og fremmest er der naturligvis radio tunere med FM, som er den ældste teknologi og i analog format. En FM tuner er den type der som oftest er billigst, men til gengæld også tilbyder den lyd i laveste kvalitet, sammenlignet med de andre muligheder.


DAB tuner

Radiotunere med DAB / DAB+ er den nye og mere avancerede løsning, og tilbyder en markant bedre lyd, da denne type radio udsendes digitalt. Derved kan der sendes mere data igennem luften end ved FM, hvilket kan oversættes direkte til at din musik lyder bedre.

Når vi snakker en radio tuner med DAB / DAB+ tuner, er vi dog også nødt til at nævne en ting, du som kunde skal være opmærksom på. En forbindelse på en DAB radio tuner er som oftest, ikke lige så god som på en FM model. Dette skyldes at det digitale signal er mere følsomt, end det analoge FM signal, hvilket gør at din placering kan have meget at sige for signalet.


Internet tuner

Hvis du syntes dette lyder skræmmende, men stadig ønsker at nyde musik i bedre kvalitet end hvad en FM radio tuner kan tilbyde. Så findes der en tredje type tuner, som gør tingene endnu smartere og giver adgang til alverdens radiostationer direkte på dit anlæg, i meget højere kvalitet end FM.

Her snakker vi om radioer med internetradio tuner, som er den seneste generation af afspillere, som tillader den højest mulige kvalitet, som i nogle tilfælde kan sammenlignes med CD. Her har du endda ofte mulighed for andre smarte funktioner, såsom streaming fra telefonen, således at du også kan høre podcasts og musik den vej igennem.

Streamingen kan foregå via Bluetooth, eller sågar over netværket, ved tjenester som Spotify Connect, som igen åbner op for meget høj lydkvalitet nær CD - det er ikke uden grund at internetradio tunere er blandt de mest populære produkter i denne kategori.


Billig fragt og god kundeservice!

Hos AV-Connection har vi en lang række af forskellige afspillere og radioer, fra de største og mest populære producenter på markedet. Vi tilbyder produkter i alle prisklasser, hvad end du lytter til din musik på et stort eller mindre lydanlæg.

Alle oplysninger på de mest populære produkter kan findes direkte på vores hjemmeside, hvor du kan se alle vores varer. Vi tilbyder altid billig fragt, og i ved køb over 500,- DKK udløser dette endda gratis fragt.

Har du brug for hjælp eller har du et spørgsmål til et af vores populære produkter, eller noget tredje i forbindelse med dit køb. Så kontakt endelig vores kundeservice på e mail eller telefon.

Vi hjælper dig hellere end gerne i mål med alle produkterne i din indkøbs kurv, eller spørgsmål til oplysninger eller data på et hvert produkt. Alle dine oplysninger og data behandles naturligvis fortroligt ifølge din samtykke.

AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket