AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Yamaha MusicCast VINYL 500 pladespiller

Yamaha   Pricematch icon
Yamaha MusicCast VINYL 500, sort Yamaha MusicCast VINYL 500, sort Yamaha MusicCast VINYL 500, sort Yamaha MusicCast VINYL 500, hvid
Yamaha MusicCast VINYL 500, hvid Yamaha MusicCast VINYL 500, lifestyle Yamaha MusicCast VINYL 500, lifestyle

Et skridt ind i fremtiden. MusicCast VINYL 500 er Yamahas svar på en moderne pladespiller. VINYL 500 er skabt til den moderne musikelsker.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank

Yamaha MusicCast VINYL 500 highlights:

• Opret trådløs forbindelse til en hvilken som helst MusicCast-enhed, og lyt til musik uden problemer
• Lige tonearm bidrager til transparens og åbenhed i lyden
• Remdrevet pladespiller
• Indbyggede musikstreamingtjenester
• Indbygget Wi-Fi med understøttelse af 2,4 GHz og 5 GHz frekvensbånd

Elsker du vinyl, men hader kabler?

En moderne drejning til det 'gammeldags' medie. Slut MusicCast VINYL 500-pladespilleren trådløst til dine MusicCast-højttalere og andre enheder, og nyd din pladesamling uden alle kablerne.

Ubesværet opsætning, problemfri kompatibilitet. Slut den til din eksisterende forstærker (med eller uden phono-forforstærker), eller føj blot MusicCast VINYL 500 til din eksisterende MusicCast-opsætning.

Du vælger selv.

Med indbyggede musikstreamingstjenester plus AirPlay® og Bluetooth® giver MusicCast VINYL 500 meget mere end vinylafspilning til dit system.

*Streamingtjenesters tilgængelighed varierer efter område.

Et musikalsk hjem

Forlad rummet, og lad musikken følge efter dig. Med MusicCast multirum-teknologi kan du dele og lytte til din pladesamling i hele huset.

Stream din pladesamling til forskellige MusicCast-enheder – alt fra højttalere til soundbars. MusicCast VINYL 500 er spækket med avanceret teknologi og avancerede funktioner, der løfter musiklytning til et nyt niveau.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Yamaha VINYL 500 TT-N503 MusicCast  pladespiller, sort YH-MCVIN500-BK: Yamaha VINYL 500 TT-N503 MusicCast pladespiller, sort
4.899,00 DKK 
Yamaha VINYL 500 TT-N503 MusicCast pladespiller, hvid YH-MCVIN500-WH: Yamaha VINYL 500 TT-N503 MusicCast pladespiller, hvid
4.899,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 1: TV lyd, streaming og hovedtelefoner Kærvej 71-73
Telefon: +45 74421078
E-mail: [email protected]
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Yamaha

Yamaha Yamaha Corporation har mere end 100 år lang historie bag sig og er gennem årene vokset til at blive verdens største producent af musikinstrumenter og blandt de førende producenter indenfor audio- og visuelle produkter. Yamaha bestræber sig på at være kendt for at producere produkter og services af meget høj kvalitet på alle parametre, lige fra produktion, akustik, design, teknologi og håndværk. Disse produkter og services er værdsat af professionelle, institutioner og kunder uanset teknisk kendskab og kunden.

Yamahas AV-produkter er ud fra et teknologisk perspektiv i toppen af skalaen. De er altid produceret med de nyeste features, i et lækkert design, med fantastisk lydkvalitet og har absolut værdi for pengene.

Yamaha hos AV-Connection

Både AV-Connection Sønderborg og Odense er udvalgt som Yamaha Concept Store. Vi har derfor altid et spændende udvalg af Yamaha produkter klar til demonstration samt den tekniske indsigt i produkterne til at rådgive dig korrekt. Du er altid velkommen til at komme forbi til en demonstration af de spændende produkter eller kontakte os på telefonen.
 
Buy&Try
Buy & Try Yamaha
Price Match
PRISMATCH på Yamaha
 

Manualer og brugervejledninger til Yamaha produkter

Ved køb af et Yamaha produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk, Svensk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens Wiim Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket