AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Rega Planar 1 ECO Green Grade pladespiller

Rega   Pricematch icon
Rega Planar 1 Eco Green Grade Rega Planar 1 Eco Green Grade Rega Planar 1 Eco Green Grade Rega Planar 1 Eco Green Grade
Rega Planar 1 Eco Green Grade Rega Planar 1 Eco Green Grade Rega Planar 1 Eco Green Grade Rega Planar 1 Eco Green Grade

Når du nyder musik på et Rega Green Grade produkt, går du ikke på kompromis med ydeevnen, kun med udseendet, og bidrager samtidig til at beskytte vores planet

Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering

Spar penge og hjælp Planeten med Rega Green Grade produkter

OBS - LEVERING OG LAGERSTATUS: Rega Green Grade handler om bæredygtighed ved at genbruge i stedet for at lave nye. Det betyder, at Rega benytter dele, som ikke er helt perfekte til deres 'A' grade produktion, og bruger dem til at lave Green Grade-produkter. De er stadig super gode og lever op til Regas krav - Fordi Rega venter på at have nok af disse genbrugsdele, kan vi ikke sige præcist, hvornår vi kan levere et Green Grade-produkt når det ikke er på fysisk lager ved os. Men hvis du bestiller nu, kommer du i køen til næste forsendelse fra Rega. Vi har løbende mange i bestilling, men får desværre kun få ad gangen, grundet det grønne koncept!

Vi introducerer REGA GREEN GRADE produkter, store besparelser på nye produkter med mindre kosmetiske fejl
Som producent leder Rega altid efter måder at reducere affald og forhindre, at dele ender på lossepladsen. De er derfor stolte af, at have ansat et hold af mennesker dedikeret udelukkende til at omarbejde eller genbruge beskadigede dele. Desværre er der altid nogle dele, der måske har kosmetiske problemer, som ikke anses for acceptable i deres produktion til brug i et 'A' grade produkt. I nogle tilfælde er det ikke altid økonomisk at omarbejde dem, og sådanne varer er desværre bestemt til lossepladsen. Dette er altid sidste udvej, men som et ansvarligt firma føler Rega, at de ikke længere kan acceptere dette som en bæredygtig mulighed.

Holdninger til affald ændrer sig. I mange år blev uperfekte frugter og grøntsager blevet kasseret og anset som uegnede til salg, blot på grund af udseendet. Men populariteten af sådanne varer, omdøbt i Storbritannien til "wonky fruit", har set en enorm stigning i salget i de seneste år, da forbrugerne bliver mere uddannede og bevidste om, hvor vigtigt det er at undgå unødvendigt affald. Rega arbejder nu sammen med 650 leverandører, (85% af dem er baseret i Storbritannien) og alle har et ansvar for at levere Rega kvalitetsdele. Dog kan nogle dele blive beskadiget på grund af dårlig emballage, uhensigtsmæssig håndtering eller transport. Disse dele ville ofte blive klassificeret som uoprettelige af deres team for genbearbejdning.

Her kommer Rega Green Grade ind i billedet. I stedet for ikke at bruge dele med kosmetiske fejl, har Rega besluttet at bruge sådanne dele til at bygge Green Grade Rega produkter. Disse produkter vil fungere og præstere perfekt og kommer med Regas uovertrufne begrænsede livstidsgaranti mod produktionsfejl. I en ideel verden ville alle forbrugere acceptere Green Grade, og vi ville stoppe med at spilde værdifulde ressourcer og reducere vores CO2-aftryk. Men for nu håber Rega, at disse små skridt vil ændre folks holdninger og give os alle en bedre og mindre spildende fremtid.

Husk, det eneste kompromis er udseende, aldrig ydeevne, og når du lytter til din musik på et Rega Green grade-produkt, kan du være sikker på, at du samtidig hjælper vores planet.

For Rega er dette et non-profit initiativ designet til at bruge dele og spare dem fra at blive kasseret
"Hvordan vil dette fungere?" - Det første GREEN GRADE initiativ vil være 'Planar 1 ECO DECK' her er, hvordan det vil fungere:

• Rega har et udvalg af Planar 1 og Planar 1 Plus plinte, der er markerede, ridset eller forældede (f.eks. højglans P1 og P1 Plus).

• Rega har et udvalg af plinte med små ubetydelige mærker eller ridser fra P2 og P3 pladespillere med højglans akryl lak, der også vil blive bygget som Planar 1. (Rega vil montere det passende messingleje uden ekstra omkostninger for dem med P3 plinte).

• Andre Green Grade komponenter vil blive brugt efterhånden som de er tilgængelige, såsom pladetallerkener og tonearme med kosmetiske fejl.

• Alle vil blive udstyret med 'A' grade Carbon pickup.

• Plinte til ECO pladespillere vil IKKE blive silketrykt med et P1 logo, så de nemt kan identificeres som Green Grade.

• Hvert ECO DECK vil blive udstyret med et Rega ECO mærkat på støvlåget.

• Hver ECO DECK ydre karton vil have en klistermærke med Rega Green Grade logo for let identifikation.

• Hvert pladespiller vil blive grundigt testet og skal bestå alle de strenge tests, som et 'A' grade Planar 1 skal bestå rent lyd og performance mæssigt.

• Ydelsen påvirkes ikke på nogen måde.

• Livstidsgaranti er inkluderet mod funktionelle defekter, men dette vil IKKE dække kosmetik.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Her ses hvordan andre kunder har vurderet varen med karakter, og eventuelt lavet en bedømmelse.

Gennemsnitsbedømmelse (5,0):
Rating starRating starRating starRating starRating star
– Fra ialt 1 bedømmelser
Rating starRating starRating starRating starRating star

Rigtig lækker pladespiller, man får utroligt meget for pengene.

Rega Planar 1 ECO Green Grade pladespiller, hvid højglans RA-PLANAR1ECO-W: Rega Planar 1 ECO Green Grade pladespiller, hvid højglans
1.995,00 DKK 
Rega Planar 1 ECO Green Grade pladespiller, rød højglans RA-PLANAR1ECO-R: Rega Planar 1 ECO Green Grade pladespiller, rød højglans
1.995,00 DKK 
Rega Planar 1 ECO Green Grade pladespiller, sort højglans RA-PLANAR1ECO-B: Rega Planar 1 ECO Green Grade pladespiller, sort højglans
1.995,00 DKK 
Rega Planar 1 Plus ECO Green Grade pladespiller med indbygget RIAA, hvid højglans RA-PLANAR1PECO-W: Rega Planar 1 Plus ECO Green Grade pladespiller med indbygget RIAA, hvid højglans
2.295,00 DKK 
Rega Planar 1 Plus ECO Green Grade pladespiller med indbygget RIAA, sort højglans RA-PLANAR1PECO-B: Rega Planar 1 Plus ECO Green Grade pladespiller med indbygget RIAA, sort højglans
2.295,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:

Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Rega

RegaRega har opnået stor international anerkendelse blandt både Hi-fi anmeldere, specialister og ikke mindst deres brugere, hvor fanskaren vokser og vokser. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år. Erfaringer, indtryk og ingeniørarbejde har bragt Rega i en enestående position som pladespillerudvikler og producent. Du får derfor altid den bedste pladespiller til prisen når du vælger en Rega

Det har i alle årene været centralt hos Rega, at levere maksimal værdi for dine penge. Hele ni produkter er udvalgt som ”Editors Choice” hos det anerkendte The Absolute Sound, og alle pladespiller modeller er i blandt. Fra What Hi-Fi er Årets Produkt 2016, 2017 og 2018 den nye Rega Planar 3 pladespilleren fra 2016, og de flotte anmeldelser er naturligivs fortsætter bare. Den løfter dermed arven fra den legendariske Rega RP-3 pladespiller som modtog denne prisanerkendelse hele 5 år i træk. Det er resultater som skaber stor respekt omkring Rega på internationalt plan.

Manualer og brugervejledninger til Rega produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket