AV-Connection Logo
E-mærket
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Ruark Audio R3S kompakt musiksystem

Ruark Audio   Pricematch icon
Ruark Audio R3S Ruark Audio R3S Ruark Audio R3S Ruark Audio R3S
Ruark Audio R3S Ruark Audio R3S Ruark Audio R3S Ruark Audio R3S

Ruark R3S er et kompakt alt-i-et musiksystem i et smukt design med flere streamingmuligheder og FM/DAB+/Internet radio samt CD-afspiller

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
Tid til opdagelse
Træk en stol frem, hvil dine fødder. Stream noget nyt eller find de CD'er, du troede, du havde glemt, og lyt til noget fra tidligere tider. Minderne, i høj definition, strømmer tilbage. Med Ruark R3S er det tid til at opdage musikken, du elsker på ny og opleve, hvor behageligt og afslappende det kan være at lytte gennem et system, der vil berige dit hjem og liv.

Kompakt design, vidtrækkende lyd
Bygget videre på den allerede imponerende præstation for 2023 er R3 nu blevet yderligere forfinet og har nu navnet R3S. Udadtil har R3S stadig det smukke kompakte design med sit akustisk tunede håndlavede kabinet og højkontrast OLED display, men indadtil har R3S en kraftig ny processor og revideret kredsløb for at levere en mere glidende præstation og en endnu mere engagerende lyd.

Systemet drives af en dynamisk High Fidelity-forstærker kombineret med Ruarks brugerdefinerede NS+ drivere, og for R3S har de nu inkluderet STEREO+ lydprocessering, som de udviklede til den limiterede udgave af R5 Signature. Dette skaber en bredere lydscene med dybde og realisme, der strækker sig langt ud over R3S's kompakte størrelse. Uanset din musiksmag vil R3S opfylde behovene hos selv den mest kræsne lytter.

Musik, radio og podcasts, live og on-demand
R3S understøtter direkte nøgle streamingtjenester, herunder Spotify Connect, Amazon Music og Deezer, og med sin nyeste generation Bluetooth 5-modtager alle andre tilgængelige streamingtjenester. Bluetooth 5 giver fremragende lydkvalitet med en mere robust og effektiv forbindelse, hvilket betyder, at tilsluttede enheder vil køre længere uden at have brug for en opladning. Bluetooth-funktionen integrerer også problemfrit med volumenkontrollen på telefoner og tablets, så når volumen justeres, vises dette også på R3S's display.

Radioen udvikler sig, og med sin SmartRadio-tuner vil R3S maksimere din nydelse af dette tidløse medie. DAB/DAB+ og FM-tunere giver adgang til lokale og nationale udsendelser, og dens internet-tuner giver dig adgang til høj kvalitet streams og stationer over hele verden. Desuden, med væksten i podcasts, har R3S nu en kilde dedikeret til dette stadigt mere populære format. For genlyt shows og uanset din interesse, er en podcast til din smag kun et par klik væk ved hjælp af Ruarks RotoDial-controller eller den medfølgende IR-fjernbetjening. Tilgængelig er også en gratis Android og iOS-styringsapp kaldet Oktiv. Dette giver også fuld kontrol over R3S og er især nyttigt til at søge efter internetradiostationer og podcasts.

CD-afspilning og meget mere
CD er stadig en fantastisk måde at nyde musik på, og med sin højspecifikationsafspiller giver R3S kunderne mulighed for at genforbinde med deres CD'er og genopdage fornøjelsen ved at gennemse coverkunst og liner notes på udtrækshylstrene. Udover standard CD'er vil R3S også afspille selv-lavede CD'er kodet med WAV og MP3-filer, og desuden viser den spor- og kunstnerinformation, når dataene er tilgængelige på disken.

På bagpanelet har Ruark inkluderet en USB-C afspilnings- og opladningsport, en hovedtelefonudgang og skiftbare analoge og digitale indgange, så enheder som en pladespiller eller et TV nemt kan tilsluttes. For filmbuffs og elskere af basorienteret musik kan linjeudgangene skiftes, så de kan bruges til tilslutning til en aktiv subwoofer. Valgfrit kan du tilkøbe en Ruark RS1 subwoofer for et ekstra niveau af dynamisk realisme til sin allerede imponerende lyd.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Ruark Audio R3S kompakt musiksystem, grå RA-R3S-SG: Ruark Audio R3S kompakt musiksystem, grå
6.295,00 DKK 
Ruark Audio R3S kompakt musiksystem, træfinér, valnød RA-R3S-WV: Ruark Audio R3S kompakt musiksystem, træfinér, valnød
6.295,00 DKK 

Producent beskrivelse - Ruark Audio

Ruark Audio Ruark Audio er en engelsk familieejet virksomhed grundlagt tilbage i 1986 og pasioneret inden for lyd samt design. Ruark Audio startede med at lave højttalere til lydentusiaster, men i dag bruger de deres ekspertise til at skabe små musiksystemer og FM/DAB+ radioer der både lyder og ser godt ud.Ruark Audio
 
Price Match
PRISMATCH på Ruark Audio
 

Manualer og brugervejledninger til Ruark Audio produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

AM Analogis Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker Elipson
iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall Michi One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens Victrola Wiim Yamaha
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket