AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

BORDRADIO | FM, DAB+ OG INTERNET RADIO MODTAGER

Stort udvalg af bordradioer med FM, DAB+, og/eller internet radio modtagelse. Kendes også som en traditionel transistorradio eller køkkenradio, dvs. en radio med indbygget højttaler. SE MERE icon

Pure
Pure Elan One2
Pure Elan One2 FM/DAB+ radio med Bluetooth
Priser fra 339 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Era 100 højttaler, hvid
SONOS Era 100 højttaler
Priser fra 1.990 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Panasonic
Panasonic RF-D10EG-K
Panasonic RF-D10EG DAB+ FM Radio
Priser fra 695 DKK
Panasonic
Panasonic RF-D30BT sort
Panasonic RF-D30BTEG DAB+ og FM Radio
Priser fra 849 DKK
Ruark Audio
Ruark Audio R1 MK4 FM/DAB+ table top radio with Bluetooth - Espresso
Ruark Audio R1 MK4 FM/DAB+ bordradio med Bluetooth
Priser fra 2.495 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Panasonic
Panasonic SC-DM502E-K
Panasonic SC-DM502E micro stereoanlæg
Priser fra 2.299 DKK
Pure
Pure FM/DAB+ Radio med CD afspiller valnød/sort
Pure Classic C-D6 FM/DAB+/BT Radio med CD afspille...
Priser fra 1.749 DKK
Pure
Pure Classic H4 FM/DAB+ Radio med Bluetooth sort/valnød front
Pure Classic H4 FM/DAB+ Radio med Bluetooth
Priser fra 899 DKK
Sale overlay icon
SONOS
SONOS Era 300 højttaler, hvid
SONOS Era 300 højttaler
Priser fra 3.439 DKK
SONOS
SONOS Five højtaler, sort
SONOS Five højttaler
Priser fra 4.399 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Pure
Pure Evoke Play, Coffe Black
Pure Evoke Play musiksystem / radio
Priser fra 1.989 DKK
Pure
Pure Evoke Spot, Coffee Black
Pure Evoke Spot musiksystem / radio
Priser fra 1.395 DKK
Pure
Pure Evoke Home, Cotton White
Pure Evoke Home alt-i-et musiksystem
Priser fra 3.259 DKK
Technics
Technics SC-C70 MKII stereo system, silver
Technics SC-C70 MK2 alt-i-et musiksystem
Priser fra 6.949 DKK
Ruark Audio
Ruark Audio R2 MK4, Espresso
Ruark Audio R2 MK4 Smart Musik System
Priser fra 4.395 DKK
Ruark Audio
Ruark Audio R3S
Ruark Audio R3S kompakt musiksystem
Priser fra 6.295 DKK
Ruark Audio
Ruark Audio R410
Ruark Audio R410 integreret musiksystem
Priser fra 11.495 DKK

Bordradio Bordradio icon

Opdag verden af musik med vores udvalg af bordradioer, f.eks. til køkkenet, kontoret eller hvor man nu lige elsker at høre lidt musik. Uanset om du foretrækker klassiske FM-stationer, krystalklare DAB-kanaler eller uendelige valgmuligheder med internetradio, har vi det perfekte match til dit hjem. Vores radioer kombinerer tidløst design med moderne teknologi, og sørger for din daglige dosis af melodier, nyheder og underholdning.

Mange nye bordradioer har også indbygget streaming muligheder, så man let kan afspille musik fra sin ynglings streaming tjeneste (Spotify, Tital mv.), f.eks. via Bluetooth, Airplay eller Chromecast. Enkelte bordradioer har også CD afspiller og bliver derved nærmest til et helt stereoanlæg i mini format.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR RADIO

MERE INFO OM BORDRADIO | FM, DAB+ OG INTERNET RADIO MODTAGER

Hi-Fi radio tuner

Søgte du en Hi-Fi stereo radio tuner

Se også vores store udvalg af radio tunere til et stereo anlæg, f.eks. i form af DAB+ radio adaptere og Hi-Fi DAB+ tunere, som kan tilsluttes et eksisterende stereo anlæg eller direkte til en aktiv højttaler.

DAB radioer og digital radio - hvad er det?

FM radio har i mange år været måden hvorpå vi har modtaget radio, uanset om det er derhjemme, på arbejdet eller bilen. Måden hvorpå FM radio udsendes er analog, hvilket blandt andet betyder at kvaliteten er begrænset, sammenlignet med digital radio som DAB.

Du kan i grove træk sammenligne traditionel FM radio, med en bånd med musik. Lyden er udmærket men ret begrænset i kvaliteten. Hvis FM radio er et kassettebånd, kan vi sammenligne og sige at DAB radio er en CD.

Her er kvaliteten på den musik der spilles væsentligt højere og mere uforstyrret. Du får mange flere detaljer med med moderne radio tunere der kan afspille DAB radio. Det kan betyde meget når du lytter til god musik, om kvaliteten er god eller ej.

Hvor en CD afspiller kan give dig væsentlig bedre lyd når skal høre musik, sammenlignet med en kassettebånd afspiller, kan DAB radio gøre det samme for dig, sammenlignet med FM radio.DAB radio med bluetooth og streaming

Der findes et stort udvalg af forskellige DAB radioer på markedet i dag. Mange af dem tilbyder både DAB og FM tuner, således at du kan lytte til begge formater. Ud over at kunne høre radio, kan du på mange moderne modeller også lytte til musik fra andre kilder. Det kan være trådløst via Bluetooth for eksempel, mens at nogle modeller sågar har internet radio og streaming indbygget.

DAB bordradio med Wi-Fi streaming

Når du skal vælge din nye DAB radio, kan det være en fordel at vælge en DAB radio med flere smarte funktioner, så du har det hele i en og samme enhed. Især til køkkenalrum, soveværelset eller lignende, findes der i dag mange smarte bordradioer med indbygget DAB radio, så du kan få det hele i samme enhed, og gemme flere kanaler på samme tid.

Ikke nok med at de fleste moderne DAB radioer tilbyder trådløs Bluetooth streaming, findes der også internet radioer med andre streamings muligheder, såsom Spotify Connect og TIDAL. Nogle tilbyder endda også at du kan oplade din telefon enten via kabel, eller trådløst via QI standarden.

En af de fordelene ved at vælge en digital DAB radio, er som nævnt ovenfor at du får digital audio - altså digital lyd. Når lyd spille digitalt, vil du som ofte kunne få mere data med i samme signal, hvilket kan omsættes direkte til bedre lyd som du får ud i dine højttalere.Hvilken DAB radio skal jeg vælge? - kontakt os ved spørgsmål

Når du skal vælge din DAB radio, kan det være svært at blive klog på hvad du præcis har brug for. Du skal naturligvis vælge en DAB radio der kan modtage signalet og de DAB kanaler der er i dit område. Vælg en model der både kan modtage DAB og FM, så du har adgang til alle kanaler - måske også med internet radio som kan give dig endnu bedre lydkvalitet en FM, DAB?

Vi har mange års erfaring med salg af hifi udstyr i alle prisklasser og kategorier, og hjælper dig gerne med at finde den DAB radio der passer til netop dit behov. Hvad end der er tale om en simpel DAB FM radio, uden nogle ekstra funktioner. Eller er du på udkig efter mere avancerede radioer, kan vi også hjælpe med dette.


Vil DAB radio stadig virke, når der lukkes for FM radio?

Når FM-båndet engang lukker, vil DAB+ stå tilbage som fremtidens luftbårne radiosignal. DAB+ er den digitale radiostandard af FM og byder på smartere kanalsøgning og støjfri forbindelse.

Selvom FM-båndet skulle lukke, bliver alle FM-lydsystemer ikke nødvendigvis forældet. Der findes et hav af DAB+ adaptere eller tunere, der kan give nyt liv til et eksisterende anlæg, en B&O-radio, eller FM-bilradioer via AUX-stikket.

Internet bordradio med indbygget CD og streaming

Bordradioer med internet radio

Oplev krystalklar lyd og uendelig variation med tusindvis af radiostationer fra hele kloden. Med intuitiv betjening og elegant design passer disse bordradioer perfekt ind i ethvert hjem, og tilbyder en verden af underholdning lige ved fingerspidserne.

Hvad er bedst en internet radio eller en dab radio?

Valget mellem en internetradio og en DAB-radio afhænger af dine individuelle behov og forhold. Her er nogle overvejelser, der kan hjælpe med at træffe beslutningen:
  • Udbud af stationer: Internetradioer giver adgang til tusindvis af stationer fra hele verden, mens DAB-radioer typisk er begrænset til nationale og lokale stationer.
  • Lyd kvalitet: DAB-radioer har generelt en bedre lydkvalitet end FM-radioer, men internetradioer kan potentielt tilbyde endnu højere kvalitet, afhængig af streaminghastigheden.
  • Tilgængelighed: DAB-radioer kræver DAB-signal, som ikke er tilgængeligt overalt, særligt i mere fjerntliggende områder. Internetradioer kræver en stabil internetforbindelse, som heller ikke er tilgængelig overalt, men WiFi er ofte mere almindeligt tilgængeligt end DAB-signal.
Generelt er en internetradio et godt valg, hvis du ønsker adgang til et bredt udvalg af stationer og har en stabil internetforbindelse. En DAB-radio kan være et bedre valg, hvis du primært lytter til lokale eller nationale stationer, og har et stærkt DAB-signal.
Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket