Trådløs Bluetooth højtaler | AV-Connection
AV-Connection Logo
Home icon Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Kundeservice
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

TRÅDLØS BLUETOOTH HØJTALER

Nyd friheden med en trådløs høttaler med Bluetooth streaming. Stort udvalg af trådløse Bluetooth højttalere i vandtæt design og med lys fra populære brands.


Trådløs streaming i sin simpleste form, uden brug af et Wi-Fi netværk. Bluetooth gør det muligt at streame på tværs af alle mærker højtalere og afspillere (telefon, tablet osv.), man er derfor ikke låst af at skulle benytte f.eks. et Apple produkt som afspiller, eller at skulle være på et Wi-Fi netværk, som det kræves når man benytter Wi-Fi streaming højttalere.

Hvis du gerne vil afspille musik i høj kvalitet, men ikke vil være nødt til at forbinde din afspilningsenhed med din højttaler ved hjælp af et kabel, skal du overveje at investere i en højttaler med Bluetooth. Den kan du forbinde trådløst til en hvilken som helst enhed, der også understøtter Bluetooth. Det vil typisk være en smartphone eller en tablet.
Transportabel Bluetooth højttaler
Transportabel Bluetooth højttaler
Stationær Bluetooth højttaler
Stationær Bluetooth højttaler
Radio med Bluetooth
Radio med Bluetooth
Soundbar med Bluetooth
Soundbar med Bluetooth
Bluetooth modtager/receiver
Bluetooth modtager/receiver
BluetoothMed Bluetooth kan man let forbinde til højttaleren med alt lige fra en computer til en Apple eller Android smartphone - eller tablet. Bluetooth er dejlig brugervenligt, da enhederne blot skal parres første gang de benyttes. Herefter sker det automatisk fremover når højttaleren tændes og telefonen er i nærheden. Ofte kan en Bluetooth højttaler huske parringer med flere forskellige apparater ad gangen, så det er nemt at koble på næste gang.
Bluetooth NFC paring

NFC Bluetooth parring - Near Field Communication

Noget nyt og spændende inden for Bluetooth højttalere er NFC parring, som ganske enkelt skaber forbindelsen mellem afspiller og højttaler ved en berøring. Meget snedigt og yderst brugervenligt!

Hvad er fordelene ved en højttaler med Bluetooth?
Den helt store fordel ved Bluetooth-højttalere er naturligvis, at du undgår at skulle forbinde din enhed med din højttaler ved hjælp af et kabel. Signalet går klart og tydeligt igennem, og rækkevidden er høj. Den nyeste version af Bluetooth - Bluetooth 5.0 - har en rækkevidde på hele 300 meter. I den version er hastigheden oppe på hele 48 MBps.

En af de andre fordele ved en Bluetooth-højttaler er, at når først du har parret din afspilningsenhed og din højttaler, så forbindes de to automatisk, når de er i nærheden af hinanden. Det gør det utroligt nemt og hurtigt at komme i gang med at spille musik. De fleste Bluetooth-højttalere kan huske flere forskellige enheder på samme tid, så både du og dine venner eller familie kan afspille musik via den samme Bluetooth-højttaler, ved blot og skifte hvilken enhed man vil lytte fra.

Med en Bluetooth-højttaler får du ganske glimrende lyd, og du kan tilmed sende lyd over længere afstande. Det er både nemt og bekvemt, og du finder naturligvis et bredt udvalg af højttalere med Bluetooth i vores sortiment.

Hvad er forskellen på en Bluetooth-højttaler og en trådløs højttaler?
Når du benytter Bluetooth til at sende lydsignaler fra eksempelvis din smartphone til din højttaler, sker det trådløst. En Bluetooth-højttaler er imidlertid ej at forveksle med en trådløs højttaler. En trådløs højttaler kører på batteri og har dermed ikke brug for at være tilsluttet et strømstik. Selvom en trådløs højttaler som regel også vil være en Bluetooth-højttaler, gælder det samme ikke den anden vej rundt.

Når du kigger på højttalere med Bluetooth, kan du altså ikke være sikker på, at de samtidig er trådløse og skabt til at have med på farten. Ønsker du at finde en Bluetooth-højttaler, du kan tage med på eventyr, skal du gå specifikt efter en trådløs og transportabel model. Dem findes der i dag rigtig mange af, så du skal nok kunne finde en højttaler, der møder dine behov.

Har du omvendt ikke brug for at kunne tage din højttaler med dig, kan det som regel bedre betale sig at vælge en Bluetooth-højttaler, der ikke samtidig er en trådløs højttaler. De stationære Bluetooth-højttalere er ofte større og mere kraftfulde, og desuden er du med sådanne fri for at tænke på opladning.

Vælg den rette trådløse højttaler til at have med på farten
Søger du en Bluetooth-højttaler, der samtidig er trådløs, kan du finde den her på siden. Vi forhandler mange trådløse Bluetooth-højttalere fra nogle af de bedste brands på markedet. Uanset dine behov og ønsker kan du altså finde en god løsning.

Når du kigger på trådløse højttalere, skal du i særdeleshed have batterilevetiden for øje. Skal din Bluetooth-højttaler med dig på eventyr, er det væsentligt, at den kan holde strøm i længere tid ad gangen. Det gælder som regel, at jo større den trådløse højttaler er, desto bedre er batterilevetiden.

Mange trådløse højttalere giver dig mulighed for at oplade din smartphone direkte fra højttaleren. På den måde risikerer du ikke at løbe tør for strøm, mens du spiller musik. Ønsker du at gøre brug af denne funktion, er det endnu mere vigtigt, at du finder en trådløs højttaler med et solidt indbygget batteri.

Jo større din trådløse højttaler er, desto bedre er lyden som regel også. Det skyldes, at der naturligvis er plads til større højttalerenheder i en større model. Samtidig er de større trådløse højttalere naturligt nok mindre mobile, end de helt små modeller er. Du skal altså gøre op med dig selv, hvor stor en højttaler du ønsker at slæbe rundt på, og om den bedre lyd og det bedre batteri er størrelsen værd.

Trådløse højttalere, du kan bruge på stranden
Du finder i vores sortiment Bluetooth-højttalere, som er beregnet til at stå trygt og godt i din stue, og Bluetooth-højttalere, som er skabt til at tage med sig på farten. En stor del af de trådløse højttalere, der er på markedet i dag, er både støv- og vandtætte for at give dig ultimativ frihed.

Skal du have fingrene i en højttaler, der virkelig kan holde til nogle eventyr, skal du kigge på de forskellige modelleres IP-koder. IP-systemet bruges til at angive, hvor nemt dels faste genstande og dels væsker kan trænge ind i det pågældende objekt.

Efter "IP" vil der være angivet to tal. Det første siger noget om, hvor nemt faste genstande - herunder støv - kan trænge ind i enheden. Skalaen går fra nul-seks, hvor nul betyder, at der ikke er nogen beskyttelse mod faste genstande, og seks betyder, at der overhovedet ikke kan trænge støv ind i enheden.

Det næste tal efter "IP" angiver, i hvor høj grad der kan trænge væske ind i højttaleren. Denne skala går fra nul-otte. Her betyder nul, at højttaleren slet ikke er vandtæt, mens otte betyder, at højttaleren kan holde til at være nedsænket i væske i længere tid ad gangen. Hvad "længere tid" helt præcist betyder, er op til producenten. Skal du have fingrene i en højttaler med Bluetooth, som eksempelvis skal bruges på stranden, giver det altså god mening at kigge på IP-koderne og derudover læse producentens specificeringer af disse.

Uanset hvilke behov, krav og ønsker du har til din Bluetooth-højttaler, kan du finde den her hos AV-Connection. Vi forhandler både transportable og stationære modeller. Derudover kan du i sortimentet også finde radioer og soundbars med Bluetooth.

PRODUKT NYHEDER

Se alle produkt nyheder
Beosound Explore portable speaker, all
B&O Beosound Explore højttaler
Fra 1.499,00 DKK
Marshall Uxbridge Google Assistant speaker, black
Marshall Uxbridge Voice højttaler
Fra 1.495,00 DKK
Blaupunkt BLP 3230 waterproof portable Bluetooth speaker
Blaupunkt BLP 3230 vandtæt transportabel Bluetooth højttaler
Fra 599,00 DKK
WOOFit, Gun Metal
SACKit WOOFit mini-højttaler
Fra 249,00 DKK
B&O Beosound Level, dark grey
B&O Beosound Level højttaler
Fra 9.499,00 DKK
Blaupunkt BLP 3120 portable Bluetooth speaker
Blaupunkt BLP 3120 transportabel Bluetooth højttaler
Fra 249,00 DKK
Sonos Roam højtaler, sort
SONOS ROAM højttaler
Fra 1.499,00 DKK
Blaupunkt BLP 9970 Boombox Partyspeaker
Blaupunkt BLP 9970 Boombox Partyspeaker
Fra 899,00 DKK
Technics SC-C70 MKII stereo system, silver
Technics SC-C70 MK2 alt-i-et musiksystem
Fra 6.989,00 DKK
Marshall Stanmore II Voice speaker, black
Marshall Stanmore II Voice højttaler
Fra 2.999,00 DKK
Blaupunkt BLP 3915 portable Bluetooth speaker with LED
Blaupunkt BLP 3915 transportabel Bluetooth højttaler med LED
Fra 699,00 DKK
B&O Beosound Emerge, black anthracite
B&O Beosound Emerge højttaler
Fra 4.499,00 DKK
Se alle produkt nyheder
 
Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS Spottune
SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Basisbank logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket