AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

TRÅDLØS BLUETOOTH HØJTALER

Nyd friheden med en trådløs høttaler med Bluetooth streaming. Stort udvalg af trådløse Bluetooth højttalere i vandtæt design og med lys fra populære brands. SE MERE icon

Bang & Olufsen icon Harman Kardon Citation icon JBL icon Marshall icon SACKit højttaler icon Yamaha icon
Transportabel Bluetooth højttaler icon
Transportabel Bluetooth højttaler
Stationær Bluetooth højttaler icon
Stationær Bluetooth højttaler
Radio med Bluetooth icon
Radio med Bluetooth
Soundbar med Bluetooth icon
Soundbar med Bluetooth
Bluetooth modtager/receiver icon
Bluetooth modtager/receiver

Trådløs Bluetooth højtaler Bluetooth modtager/receiver icon

Trådløs streaming i sin simpleste form, uden brug af et Wi-Fi netværk. Bluetooth gør det muligt at streame på tværs af alle mærker højtalere og afspillere (telefon, tablet osv.), man er derfor ikke låst af at skulle benytte f.eks. et Apple produkt som afspiller, eller at skulle være på et Wi-Fi netværk, som det kræves når man benytter Wi-Fi streaming højttalere.

Hvis du gerne vil afspille musik i høj kvalitet, men ikke vil være nødt til at forbinde din afspilningsenhed med din højttaler ved hjælp af et kabel, skal du overveje at investere i en højttaler med Bluetooth. Den kan du forbinde trådløst til en hvilken som helst enhed, der også understøtter Bluetooth. Det vil typisk være en smartphone eller en tablet.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR TRÅDLØS HØJTTALER

LÆS MERE OM TRÅDLØS BLUETOOTH HØJTALER

BluetoothMed Bluetooth kan man let forbinde til højttaleren med alt lige fra en computer til en Apple eller Android smartphone - eller tablet. Bluetooth er dejlig brugervenligt, da enhederne blot skal parres første gang de benyttes. Herefter sker det automatisk fremover når højttaleren tændes og telefonen er i nærheden. Ofte kan en Bluetooth højttaler huske parringer med flere forskellige apparater ad gangen, så det er nemt at koble på næste gang.
Bluetooth NFC paring

NFC Bluetooth parring - Near Field Communication

Noget nyt og spændende inden for Bluetooth højttalere er NFC parring, som ganske enkelt skaber forbindelsen mellem afspiller og højttaler ved en berøring. Meget snedigt og yderst brugervenligt!

Hvad er fordelene ved en højttaler med Bluetooth?
Den helt store fordel ved Bluetooth-højttalere er naturligvis, at du undgår at skulle forbinde din enhed med din højttaler ved hjælp af et kabel. Signalet går klart og tydeligt igennem, og rækkevidden er høj. Den nyeste version af Bluetooth - Bluetooth 5.0 - har en rækkevidde på hele 300 meter. I den version er hastigheden oppe på hele 48 MBps.

En af de andre fordele ved en Bluetooth-højttaler er, at når først du har parret din afspilningsenhed og din højttaler, så forbindes de to automatisk, når de er i nærheden af hinanden. Det gør det utroligt nemt og hurtigt at komme i gang med at spille musik. De fleste Bluetooth-højttalere kan huske flere forskellige enheder på samme tid, så både du og dine venner eller familie kan afspille musik via den samme Bluetooth-højttaler, ved blot og skifte hvilken enhed man vil lytte fra.

Med en Bluetooth-højttaler får du ganske glimrende lyd, og du kan tilmed sende lyd over længere afstande. Det er både nemt og bekvemt, og du finder naturligvis et bredt udvalg af højttalere med Bluetooth i vores sortiment.

Hvad er forskellen på en Bluetooth-højttaler og en trådløs højttaler?
Når du benytter Bluetooth til at sende lydsignaler fra eksempelvis din smartphone til din højttaler, sker det trådløst. En Bluetooth-højttaler er imidlertid ej at forveksle med en trådløs højttaler. En trådløs højttaler kører på batteri og har dermed ikke brug for at være tilsluttet et strømstik. Selvom en trådløs højttaler som regel også vil være en Bluetooth-højttaler, gælder det samme ikke den anden vej rundt.

Når du kigger på højttalere med Bluetooth, kan du altså ikke være sikker på, at de samtidig er trådløse og skabt til at have med på farten. Ønsker du at finde en Bluetooth-højttaler, du kan tage med på eventyr, skal du gå specifikt efter en trådløs og transportabel model. Dem findes der i dag rigtig mange af, så du skal nok kunne finde en højttaler, der møder dine behov.

Har du omvendt ikke brug for at kunne tage din højttaler med dig, kan det som regel bedre betale sig at vælge en Bluetooth-højttaler, der ikke samtidig er en trådløs højttaler. De stationære Bluetooth-højttalere er ofte større og mere kraftfulde, og desuden er du med sådanne fri for at tænke på opladning.

Vælg den rette trådløse højttaler til at have med på farten
Søger du en Bluetooth-højttaler, der samtidig er trådløs, kan du finde den her på siden. Vi forhandler mange trådløse Bluetooth-højttalere fra nogle af de bedste brands på markedet. Uanset dine behov og ønsker kan du altså finde en god løsning.

Når du kigger på trådløse højttalere, skal du i særdeleshed have batterilevetiden for øje. Skal din Bluetooth-højttaler med dig på eventyr, er det væsentligt, at den kan holde strøm i længere tid ad gangen. Det gælder som regel, at jo større den trådløse højttaler er, desto bedre er batterilevetiden.

Mange trådløse højttalere giver dig mulighed for at oplade din smartphone direkte fra højttaleren. På den måde risikerer du ikke at løbe tør for strøm, mens du spiller musik. Ønsker du at gøre brug af denne funktion, er det endnu mere vigtigt, at du finder en trådløs højttaler med et solidt indbygget batteri.

Jo større din trådløse højttaler er, desto bedre er lyden som regel også. Det skyldes, at der naturligvis er plads til større højttalerenheder i en større model. Samtidig er de større trådløse højttalere naturligt nok mindre mobile, end de helt små modeller er. Du skal altså gøre op med dig selv, hvor stor en højttaler du ønsker at slæbe rundt på, og om den bedre lyd og det bedre batteri er størrelsen værd.

Trådløse højttalere, du kan bruge på stranden
Du finder i vores sortiment Bluetooth-højttalere, som er beregnet til at stå trygt og godt i din stue, og Bluetooth-højttalere, som er skabt til at tage med sig på farten. En stor del af de trådløse højttalere, der er på markedet i dag, er både støv- og vandtætte for at give dig ultimativ frihed.

Skal du have fingrene i en højttaler, der virkelig kan holde til nogle eventyr, skal du kigge på de forskellige modelleres IP-koder. IP-systemet bruges til at angive, hvor nemt dels faste genstande og dels væsker kan trænge ind i det pågældende objekt.

Efter "IP" vil der være angivet to tal. Det første siger noget om, hvor nemt faste genstande - herunder støv - kan trænge ind i enheden. Skalaen går fra nul-seks, hvor nul betyder, at der ikke er nogen beskyttelse mod faste genstande, og seks betyder, at der overhovedet ikke kan trænge støv ind i enheden.

Det næste tal efter "IP" angiver, i hvor høj grad der kan trænge væske ind i højttaleren. Denne skala går fra nul-otte. Her betyder nul, at højttaleren slet ikke er vandtæt, mens otte betyder, at højttaleren kan holde til at være nedsænket i væske i længere tid ad gangen. Hvad "længere tid" helt præcist betyder, er op til producenten. Skal du have fingrene i en højttaler med Bluetooth, som eksempelvis skal bruges på stranden, giver det altså god mening at kigge på IP-koderne og derudover læse producentens specificeringer af disse.

Uanset hvilke behov, krav og ønsker du har til din Bluetooth-højttaler, kan du finde den her hos AV-Connection. Vi forhandler både transportable og stationære modeller. Derudover kan du i sortimentet også finde radioer og soundbars med Bluetooth.
Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket