AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

MARSHALL HØJTTALER

Marshall har siden 1964 været en stor spiller i lydverdenen, og startede i den professionelle sektor med forstærkere og højttalere, hvor de stadig er en stor spiller den dag i dag. SE MERE icon

Marshall højttaler Marshall højttaler icon

Igennem årene har Marshall udvidet deres produkt sortiment, som i dag spænder sig utrolig bredt. De er stadig at finde i det professionelle marked, med deres forstærkere og højttalerløsninger, til især rock koncerter.

Det er dog ikke disse produkter som vi sælger her hos AV-Connection, men derimod de produkter som Marshall valgte at udvide deres sortiment med i 2010 - nemlig hovedtelefoner og kompakte aktive højttalerløsninger. Stadig det samme lækre retro Marshall design med fed lyd, bare til personligt brug som høretelefoner og højttalere til hjemmet eller på farten!

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HØJTALER

MERE INFO OM MARSHALL HØJTTALER

Marshall højttalere generelt

De aktive højtalere som Marshall tilbyder, har alle en ting tilfælles, som er det fede retro design som går tilbage til rødderne. Det betyder at de er pakket ind i lækkert sort læder materiale, og har analoge knapper, og de mindre og transportable modeller remme. Dog er den teknologi vi finder indvendigt naturligvis helt opdateret for at give dig den bedst mulige lyd.

Det karakteristiske Marshall højttalergitter og logo går også igen på alle modellerne, således at der er en rød tråd igennem hele designet, hele vejen op til deres professionelle løsninger.

Alle de kompakte højttalere som Marshall har i deres sortiment, kommer med Bluetooth, så du let kan tilslutte med dine mobile enheder. Der findes desuden modeller som er på batteri og derved lette at have med på farten.

Er du ude efter en mere permanent løsning, findes der også store modeller som kræver permanent strøm og har mulighed for internettilslutning via for eksempel Google Home. Du kan se det komplette udvalg af Marshalls kompakte højttalere herunder.


Marshall Stanmore, Emberton, Acton - hvad skal jeg vælge?

Udvalget af Marshall højttalere er i dag stort, og vi finder mange forskellige modeller i deres sortiment, både med og uden batteri. De helt kompakte Marshall højtalere er lette at have med på farten, og giver dig imponerende design og lyd i høj kvalitet - især i forhold til størrelsen og prisen.

Fælles for alle Marshall Bluetooth højttalerne er at de understøtter aptx som er et trådløst kodeks som tillader streaming af musik i høj Hi Fi kvalitet uden forsinkelser og støj. Dette er vigtig når vi har med en trådløs højttaler at gøre, som skal kunne levere lyden til festen uanset hvor man er og både med og uden kabel.

De større trådløse modeller som er til at have med på farten, tilbyder desuden imponerende batteri levetid, som ofte er over 20 timer. Det betyder med andre ord at du kan nyde din musik uanset hvor du er, i høj kvalitet og helt uden at skulle tænke på hvornår festen stopper - dette er i hvert fald ikke på grund af din trådløse Marshall højttaler så.

Ønsker du stor lyd i hjemmet, som ikke nødvendigvis behøves at kunne tages med, skal du kigge nærmere på en af de større højttalere som kræver permanent strøm tilslutning med kabel. Marshall Stanmore, Acton og Woburn er eksempler på denne type højttaler.

Med en af disse højttalere får du en Marshall højtaler som i mange tilfælde kan levere bedre lyd end mindre til mellemstørrelse musik anlæg. Enkelte af disse højttalere, kan desuden styres fra en app på din telefon, ud over blot at kunne streames til via trådløs bluetooth.

Det ender i sidste ende om hvad du forventer af den højtaler du køber. Skal den være trådløs og let at have med, er de det mindre højtalere på batteri du skal kigge nærmere på, som naturligvis har Bluetooth og aptx support. Ønsker du en stor lyd og samtidig analoge knapper, og avanceret teknologi er de stationære Marshall højtalere et nærmere kig værd.


Anmelderroste Marshall højttalere

Kigger man rundt omkring på diverse online medier, kan man se at Marshall højtalere ofte får nogle gode ord med på vejen, når vi snakker anmeldelser og test - og dette er naturligvis ikke uden grund.

Marshall Stanmore er en af de absolut bedst sælgende højtalere fra Marshall nogensinde, og den er nu at finde i sin anden generation - både tilgængelig i sort og hvid. Marshall Stanmore tilbyder trådløs bluetooth streaming, mulighed for justering via app og en imponerende stor lyd i forhold til størrelsen.

De nye og helt kompakte Willen og Emerton II højtalere tager et skridt i en ny retning, sammenliget med tidligere Marshall højtalere. Her finder vi naturligvis stadig avanceret teknologi på indersiden, mens at det ydre design har fået en gevaldig overhaling, hvor at det hele nu er sort, med detaljer i guld. Der er de samme analoge knapper på disse højtalere, sammenlignet med de større modeller.

En Marshall højttaler skal høres og opleves. Vi er ret sikre på at du vil blive yderst imponeret over lyden, disse højtalere er i stand til at levere - diverse anmeldelser har i den grad ret, når det kommer til den lyd en moderne Marshall højttaler er i stand til at levere.

Vi har flere Marshall højtalere stående fremme til demo i vores butikker, så kig forbi og se hvordan blandt andet Marshall Stanmore, Acton II og Kilburn II lyder, når der skal spilles musik.


Hjælp til valg af Marshall Bluetooth højttaler? - kontakt os

Er du i tvivl om hvilken Marshall højttaler du skal vælge, ud fra de mange populære højtalere der tilbydes i 2022, så kontakt os endelig. Vi finder i fælleskab den rette model til netop dit behov, så du kan komme i gang med at nyde den velkendte og fede rock lyd fra en Marshall højttaler uanset budget og ønske.

Vi tilbyder altid hurtig levering på enhver bestilt højtaler eller andet produkt fra vores webshop. Vi lagerfører et stort udvalg af Marshall højtalere, som er klar til at give dig den bedste lyd oplevelse derhjemme i stuen, eller når du er på farten.

Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket