AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
SONOS højttaler
SONOS subwoofer
SONOS soundbar
SONOS forstærker og afspiller
SONOS system
SONOS tilbehør
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

SONOS Ray soundbar

Sale Overlay icon
SONOS   Pricematch icon
SONOS Ray soundbar, black SONOS Ray soundbar, white SONOS Ray soundbar, all SONOS Ray soundbar, black SONOS Ray soundbar, lifestyle
SONOS Ray soundbar, lifestyle SONOS Ray soundbar, lifestyle SONOS Ray soundbar, lifestyle SONOS Ray soundbar, lifestyle SONOS Ray soundbar, lifestyle
SONOS Ray soundbar, lifestyle SONOS Ray soundbar, lifestyle SONOS Ray soundbar, lifestyle SONOS Ray soundbar, white SONOS Ray soundbar, white

Billig Sonos soundbar der løfter din TV-lyd og giver adgang til det fantastiske Sonos streaming univers. Sonos Ray kan opgraderes med sub og surround højtalere.

 
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur

Sonos Ray - Kompakt og smart budget soundbar fra Sonos

Med lanceringen af Sonos nye soundbar Ray, får deres i forvejen populære modeller Arc og Beam nu en smart og kompakt lillebror, som på trods af sin yderst beskedne størrelse, stadig leverer den velkendte og detaljerede Sonos lyd. Dette klares via fire indbyggede digitale klasse-D forstærkere, én til hver af de fire monterede enheder, som består af to softdome diskantenheder, samt to bas/mellemtone enheder. Dette betyder at Sonos Ray blandt andet understøtter Dolby Digital, DTS Digital Surround og Stereo over PCM. Du må dog opgive Dolby Atmos understøttelse, da der ganske enkelt ikke er plads til dette i den kompakte størrelse.

Sonos Ray vs. beam og arc

Sonos Ray vs Beam og ARC

I forhold til Sonos Arc og Beam, har Sonos Ray ikke nogen HDMI ARC/eARC understøttelse. I stedet forbindes den til dit TV via optisk indgang, som findes på alle nyere og sågar ældre TV i dag. Dette er blandt andet en af grundende til at Sonos er lykkedes med at få prisen ned på et lavere niveau. Udover Google stemmestyring og HDMI ARC opgiver du altså ikke andre features, da Ray ligesom sine større brødre stadig understøtter alle de samme streamingsmuligheder, samt tilslutning af Sonos subwoofer, og enten One eller One SL som baghøjttalere - alt sammen trådløst naturligvis.

Smart og kompakt soundbar

Som de andre nyere produkter fra Sonos, betjenes Sonos Ray fra deres S2 applikation, som kan implementeres med stort set alle streamingtjenester på markedet, såsom Spotify, Tidal, Yousee Play med videre. Du kan derudover også bruge fjernbetjeningen fra dit TV til at styre funktioner såsom lydstyrke på Sonos Ray. Med dimensioner der er under 56 centimeter i bredden, er Sonos Ray yderst kompakt, og passer derved ind i alle rum, små som store. Ray skal opleves, da den gør det imponerende til både film og musik - især størrelsen taget i betragtning!

Soundbaren kan monteres på væggen med det originale SONOS vægbeslag, eller stilles på et møbel.

SONOS ROAM

Sonos Ray Specifikationer og features:

• Mål (HxBxD): 71 x 559 x 95 mm.
• 4 separate digitale klasse-D forstærkere
• 2 elliptiske bas/mellemtone enheder
• 2 softdome diskanter
• Tureplay kalibrering via S2 appen
• Finish: Sort med mat finish/hvid med mat finish
• Status-LED: Viser status for højttaler og tilpasser sig rummets belysning, så den er synlig uden at distrahere.
• Kapacitiv touchbetjening: Tryk for at afspille, sætte på pause og justere lydstyrken. Swipe til højre for at gå til næste nummer eller til venstre for at gentage en sang.
• Vægt: 1,95 kg

Indhold:

• Sonos Ray
• Strømkabel
• Optisk kabel på 1,5 meter
• Quick start guide
• Juridisk information og garantiinformation

3 års garanti

Hvorfor skal du købe SONOS hos AV-Connection?

• Altid 3 års ægte GARANTI på Sonos (ingen medlemskab eller produktregistering påkrævet)
• Altid FRI FRAGT på Sonos
• BUY & TRY på alt Sonos - Køb og prøv i 30 dage med fri retur
• 5-stjernet kundeservice
• Autoriseret Sonos forhandler

Læs alt om vores Sonos kundefordele her.
SONOS Ray soundbar, hvid SN-RAY-WH: SONOS Ray soundbar, hvid
1.790,00 DKK 
SONOS Ray soundbar, sort SN-RAY-BK: SONOS Ray soundbar, sort
1.790,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 1: TV lyd, streaming og hovedtelefoner Kærvej 71-73
Telefon: +45 74421078
E-mail: info@av-connection.com
 
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense Butikken stuen: Indgangsparti Dalumvej 9
Telefon: +45 35103030
E-mail: odense@av-connection.com
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - SONOS

SONOS I 2002 havde Sonos et mål - de ville genopfinde den måde der blev lyttet til musik på i hjemmet, så det passede til den digitale tidsalder vi lever i. Visionen var at fylde alle rum med musik og gøre det til en god og brugervenlig oplevelse.

I dag gør Sonos det nemt for alle at lytte til den musik de elsker, i alle hjemmets rum. Du kan nu høre dine yndlings sange på en smart intuitiv måde og nemt udforske en ny verden af musik, i ægte HiFi kvalitet.

Sonos gør det over hele verden og kan nu findes i mere end 60 lande, på syv forskellige sprog. De forsøger konstant at forbedre brugeroplevelsen - med nye produkter, ny software samt investeringer, der kan højne oplevelsen for Sonos kunderne.

Sonos gør det de bestemte sig for, de ændre den måde folk lytter musik på - hjem for hjem.
 
Buy&Try
Buy & Try SONOS
Price Match
PRISMATCH på SONOS
 

Manualer og brugervejledninger til SONOS produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket