AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 500 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Dynaudio kompakthøjttaler
Dynaudio gulvhøjttaler
Dynaudio centerhøjttaler
Dynaudio installationshøjttaler
Dynaudio subwoofere
Dynaudio højttalerbeslag og stander
Dynaudio højttaler serier
Dynaudio Emit højttalere
Dynaudio Evoke højttalere
Dynaudio Contour højttalere
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

Dynaudio Emit 30 gulvhøjttaler (2021 model)

Dynaudio  
Dynaudio Emit 30 speaker, walnut Dynaudio Emit 30 speaker, black Dynaudio Emit 30 speaker, white Dynaudio Emit 30 speaker, black Dynaudio Emit 30 speaker, lifestyle
Dynaudio Emit 30 speaker, lifestyle Dynaudio Emit 30 speaker, lifestyle Dynaudio Emit 30 speaker, lifestyle Dynaudio Emit 30 speaker, walnut Dynaudio Emit 30 speaker, white

Emit 30 fra Dynaudio er en 2.5-vejs kompakt gulvhøjttaler, der er designet til at imponere, både som enkeltstående stereopar eller i den store hjemmebiograf.

 
  
Vælg variant for pris og levering
 
 

Express Bank
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur

Ægte Hi-Fi starter ved Dynaudio Emit


Emit serien fra Dynaudio er din vej til ægte dansk Hi-Fi. Nyd din musik og film på en måde, du aldrig troede var muligt i denne prisklasse, takket være nedarvet teknologi fra Dynaudios ultra high-end serie Confidence, samt de anmelderroste Contour og Evoke serier.

[Billede tekst]
Ved at trække på teknikken og udviklingen af de stører serier fra Dynaudio, er i Emit i stand til at leverer en helt unik og overlegen lydoplevelse. Den anvender nemlig den samme fantastiske Cerotar diskant, man også finder i den markant dyrere og anmelderroste Evoke serie. Cerotar der er en 28 mm. soft dome diskant, har en imponerende stamtavle, med rødder helt op til den mægtige Confidence serie.

[Billede tekst]Basenhederne er ligeledes baseret på dem man finder i Evoke. Deres membraner er lavet af MSP (Magnersium Silicate Polymer) et materiale som Dynaudio selv har udviklet. Dette materiale leverer den helt rigtige kombination af lethed, stivhed og dæmpning for en uforlignelig præcision. Emit serien er selvfølgelig også blevet målt og optimeret i det 13x13x13 meter store Juptier rum hos Dynaudio Labs i Danmark, af det samme hold som også stod bag Confidence, Evoke og Contour serierne. Alt dette er med til at give Emit serien en byggekvalitet og ydelse der er uden konkurrence i sin klasse. De enheder som benyttes i Emit er af så høj kvalitet, at de kunne være brugt i High End højttalere til adskillige 10.000 af kroner uden problem.

[Billede tekst]Emit serien leverer ganske enkelt en uforlignelig dynamik, et højt niveau af transparens og detaljegrad, og en overbevisende basgengivelse. Disse egenskaber medfører et stort og realistisk lydbillede med en perfekt sammenhæng mellem de enkelte modeller i serien.

Æstetisk er Emit serien designet ud fra den enkelthed og simplicitet der kendetegner dansk design, kombineret med Dynaudio's høje byggekvalitet. Emit serien vil være tilgængelig i tre moderne finishes: Sort, hvid og valnød, der alle er nemme at integrere i ethvert moderne stuemiljø.

Specifikationer:

  • Konstruktionstype: 2.5-vejs
  • Impedans: 4 Ohm
  • Frekvensområde: 44 - 25.000 Hz
  • Følsomhed: 87 dB
  • Diskant enhed: 1x 28 mm. Cerotar Hexis soft dome
  • Basenhed: 2x 14 cm. MSP
  • Tilslutningstype: Single-wire
  • Dimensioner med fod/grill (BxDxH): 26,75 x 33,54 x 94,65 cm.
  • Dimensioner, produkt (LxBxH): 17 x 27,15 x 90 cm.
  • Nettovægt: 15,53 kg.

Dynaudio Emit 30 gulvhøjttaler, hvid DA-EMIT30-WH: Dynaudio Emit 30 gulvhøjttaler, hvid
4.310,00 DKK 
Dynaudio Emit 30 gulvhøjttaler, sort DA-EMIT30-BK: Dynaudio Emit 30 gulvhøjttaler, sort
4.310,00 DKK 
Dynaudio Emit 30 gulvhøjttaler, træfinér, valnød DA-EMIT30-WN: Dynaudio Emit 30 gulvhøjttaler, træfinér, valnød
4.310,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense Butikken stuen: Hi-Fi platau Dalumvej 9, 5250 Odense SV
Telefon: +45 35103030
E-mail: odense@av-connection.com
 
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 6: Hi-Fi stereo og subwoofere Kærvej 71-73, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 74421078
E-mail: info@av-connection.com
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Dynaudio

Dynaudio Dynaudio blev startet i 1977 af Wilfried Ehrenholz med det mål at lave Hi-Fi højttalere uden egenlyd og med en hidtil uset autentisk gengivelse. Da der ikke var nogle højttalerenheder i verden der var gode nok til dette projekt, blev der startet en fabrik op i Skanderborg. Filosofien går igen i alle de produkter som Dynaudio laver og har været med til at gøre Dynaudio til en af verdens mests respekterede højttalerproducenter. For at produkterne har præcis den kvalitet man ønsker bliver de stadig produceret i Danmark, hvor trenden ellers går imod at flytte det hele til fjernøsten.

Dynaudio eksporterer i dag til 80 lande rundt omkring i verden og har høstet priser verden over for produkterne. Produktionen foregår 100% i Skanderborg hvor produktionskapaciteten bliver fordoblet hvert år, og derfor beskæftiger ca. 450 mennesker på verdensplan.

Dynaudio stiller ekstreme krav til kvaliteten, hvilket betyder at kun 52 ud af 1 mil. enheder må være defekte. Dynaudio har deres egen kabinetfabrik i Vejle, hvor kabinetter bliver produceret af erfarne snedkere. Denne kvalitet har ikke bare gjort at Dynaudio er højt anset blandt millioner af musikelskere på verdensplan, men også at DR og BBC har fyldt alle deres redigeringsrum med Dynaudio højttalere. Dolby brugte ligeledes også Dynaudio højttalere til introduktionen af de nye Dolby surround formater, ligeledes er Dynaudio underleverandør til både Volvo og VW.
 
Price Match
PRISMATCH på Dynaudio
 

Manualer og brugervejledninger til Dynaudio produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket